Θάλεια
Διάσημο μέλος
Δεν τους το'χω..
Πάντως εμάς μας είπαν ότι μηχανογραφικά θα καταθέσουμε στη Δευτεροβάθμια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Φέτος το σχέδιο είναι διαφορετικό:
- 12 Ιουνίου βαθμοί πανελληνίων
- 16 Ιουνίου απολυτήρια και βεβαιώσεις πρόσβασης
- 20 με 30 Ιουνίου μηχανογραφικά (μάλλον στα σχολεία).
------> Ο στόχος είναι να τελειώσουν όλα τον Ιούνιο, γιατί τον Ιούλιο πρέπει να πληρωθούν έξτρα επιτροπές, υπερωρίες κλπ.
μακάρι, αν και μάλλον δεν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
παναγιωτης_21
Εκκολαπτόμενο μέλος
music_is_life
Νεοφερμένος
Αρκεί να τα διορθώσουν σωστά και ας βγουν όποτε θέλουν. Γιατί έχω ακούσει τα πάνδεινα σχετικά με την βαθμολόγηση >.>
Όντως!.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
m@iry
Νεοφερμένος
lefterisg
Εκκολαπτόμενο μέλος
m@iry
Νεοφερμένος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Οι βασεις ξερουμε ποτε βγαινουν στο περιπου???
Αύγουστο αν θυμάμαι καλά
m@iry
Νεοφερμένος
updown
Εκκολαπτόμενο μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Α.....επειδη τα αποτελεσματα θα βγουν μεσα Ιουνιου γι'αυτο ρωτω!!Λογικα δεν πρεπει να βγουν και οι βασεις τελη Ιουλιου???
δεν υπάρχει "λογικά" σε αυτά τα πράγματα, για ελληνικό δημόσιο μιλάμε.
updown
Εκκολαπτόμενο μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
εστω οτι περναω εκει που θελω αλλα στη μεση της χρονιας αλλαζω γνωμη και θελω να αλλαξω σχολη ,μπορω να την παρατησω και να δωσω ξανα πανελληνιες για να παω εκει που θελω παραγματικα;;;;;;;;;;;;;;λιγη ενημερωση.
ναι μπορείς, αρκεί να είσαι μέσα στο χρονικό όριο για να κάνεις τις απαραίτητες αιτήσεις κλπ, δίνεις σαν απόφοιτος
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
σας εχω μια ερωτηση.ποιο ειναι το προγραμμα μελετης σας για τις πανελληνιες;;;.το καθημερινο.
Το ίδιο ήθελα να ρωτήσω και εγώ
Johnny15
Επιφανές μέλος
σας εχω μια ερωτηση.ποιο ειναι το προγραμμα μελετης σας για τις πανελληνιες;;;.το καθημερινο.
Το ίδιο ήθελα να ρωτήσω και εγώ
Έχει γίνει χιλιάδες φορές αυτή η συζήτηση και καταλήξαμε στο ότι ο καθένας έχει δικός του "ωράριο" ανάλογα με τις ανάγκες του. Δεν υπάρχουν standards σε αυτά.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχει γίνει χιλιάδες φορές αυτή η συζήτηση και καταλήξαμε στο ότι ο καθένας έχει δικός του "ωράριο" ανάλογα με τις ανάγκες του. Δεν υπάρχουν standards σε αυτά.
Βλέπεις πουθενά να αναφέρουμε για ωράριο?
Πρόγραμμα μελέτης ειπε το παιδί.Υπάρχει μια ΜΙΚΡΟΥΛΑ διαφορά.
Υ.Γ.:Το να πετάγεται κάποιος σαν το αγγούρι όταν δεν εχει καν συλλάβει τι ρωτάει ο άλλος δεν είναι και τοσο καλό
Guest 515609
Επισκέπτης
Μεχρι την τεταρτη να εχω τελιωσει Αναπτυξη.Απο Τεταρτη μεχρι Σαββατο Μαθηματικα Γενικης,μετα 4-5 μερες Φυσικη,μετα αλλες 3-4 μερες Μαθηματικα και μετα κανα 1-2 μερες ΑΟΘ.Για επαναληψεις μιλαμε παντα.Αν γινουν αυτα θα ειμαι ενταξει.Εχω κανει ηδη μια μικροεπαναληψη σε Μαθηματικα και Φυσικη για το ΟΕΦΕ οποτε οκ
Το ΑΟΔΕ που το εχω παρατημενο,καθε μερα απο λιγο,το χω σιγουρο οτι δεν θα γραψω καλα σε αυτο το μαθημα
Johnny15
Επιφανές μέλος
Το πρόγραμμα μελέτης περιέχει μέσα το ωράριο, διαίρεση του χρόνου και ταξινόμηση των εργασιών. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό που είπα ήταν άστοχο. Αν εσύ νομίζεις ότι είναι λάθος τότε αντί για -1 πες μου την ΜΙΚΡΟΥΛΑ διαφορά.Βλέπεις πουθενά να αναφέρουμε για ωράριο?
Πρόγραμμα μελέτης είπε το παιδί.
Υ.Γ.: Το να αποκαλείς κάποιον αγγούρι χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο και χωρίς ΚΑΝ να προσδιορίζεις το "αγγουρίστικο" σχόλιο μιλώντας μόνο με γενικολογίες είναι αγενές, χαζό και δείχνει ανοησία.Υ.Γ.:Το να πετάγεται κάποιος σαν το αγγούρι όταν δεν εχει καν συλλάβει τι ρωτάει ο άλλος δεν είναι και τοσο καλό
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.