Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά αν αρχίσουν 6 Μαΐου θα πεθάω!!!! Είναι πολύ νωρίς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ θέλω να συζητήσω μαζί σας το θέμα της κατανόησης !
Υπάρχει κατανόηση στο σπίτι σας; Κάνουν ησυχία όταν διαβάζετε;
Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα ! Πριν από μερικά λεπτά είχα πάλι έναν καυγά μαζί τους.
Δεν μου φτάνει το άγχος που έχω και όλα αυτά που συμβαίνουν σε προσωπικό επίπεδο, έχω και άλλα 4 άτομα εδώ να φωνάζουν και αν τους λέω να κάνουν ησυχία να τα ακούω και από πάνω. Ειδικά ο αδερφός μου (25 χρονών) μου είπε "όλα δικά σου τα θέλεις"...λες και εγώ αυτό που ονειρευόμουν σε όλη μου την ζωή ήταν να διαβάζω ιστορία κατεύθυνσης. Δεν ξέρω...Θέλω να ακούσω την γνώμη σας!
prinCess.
Επιφανές μέλος
Έχετε αγχωθεί;Γενικά πώς νιώθετε;;;Εγώ έχω ανάμεικτα συναισθήματα...Ώρες ώρες με πιάνει αναισθησία και άλλες τρελό άγχος τύπου "δε θα γράψω τίποτα"!Πάντως εγώ μετράω μήνες και όχι μέρες ή βδομάδες!Πχ,σε 4 μήνες τέτοια μέρα θα γράφουμε!Ή σε 5 μήνες θα έχουμε τελειώσει το σχολείο!!
Και εγώ έτσι ακριβώς. Αν και πάντα πίσω από την αναισθησία, κρύβω απίστευτο άγχος, αλλά νομίζω έχω λιγότερο απ' ό,τι στην αρχή, αλλά ώρες ώρες πάλι με πιάνει η ψυχολογία του χαμένου.
Το μόνο που σκέφτομαι πάντα είναι οτι σε λίγους μήνες θα έχουν τελειώσει όλα, και δε θα ξαναπεράσω αυτό το λούκι, με αυτή την απέραντη πιέση, και λέω 158 φορές την ημέρα ΥΠΟΜΟΝΗ στον εαυτό μου. -.-
ΥΠΟΜΟΝΗ.
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άστα να πάνε με αυτά τα μυστικά ! Και εμείς δεν βλέπουμε μόνο αυτά αλλά γενικά όλο το daily fix...Από Patty μέχρι ζωή της άλλης για να μην πω ότι την ώρα των ειδήσεων η τηλεόραση παίρνει φωτιά! :S Δεν ξέρω τι να κάνω...μέχρι και ότι δεν θα δώσω τους είπα και σταμάτησαν για 1 ώρα να μιλάνε - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ- βέβαια από τότε αυτό το κόλπο δεν πιάνει σε βαθμό που σκέφτομαι να το πραγματοποιήσω κιόλας!
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχώς για κάποιους(όπως εσύ και γω) το να διαβάζουν με θόρυβο είναι ακατόρθωτο!
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Ευτυχώς πάντως, και μένα οι δικοί μου το σέβονται όταν διαβάζω, οπότε κλείνουν πόρτες και δεν ακούγεται τίποτα. Ακόμα και ο αδερφός μου όταν του λέω να κλείσει τη μουσική το κάνει.
Τι να σου πω. Μια φίλη μου πάντως για φέτος πήγε να μείνει με την γιαγιά της επειδή στο σπίτι της κάνουνε φασαρία. :p
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ioanna1993 έχει δίκιο δεν αντιλέγω. Την άποψη εκείνη την εξέφρασα εξαιτίας ενός φίλου μου - θετικός - που βάζει τέρμα τις μουσικές και κάθεται και λύνει μαθηματικά και ό,τι άλλο έχει χωρίς να τον επηρεάζει
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν η γιαγιά σου δεν έχει πρόβλημα ακοής,για να έχει τέρμα την τηλεόραση,μπορείς να της ζητήσεις να την έχει πιο χαμηλωμένη!Αφού υπάρχει αυτή η λύση,γιατί να μην την εκμεταλλευτείς και να κάθεσαι να τυραννιέσαι;
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος
Superhuman
Δραστήριο μέλος
Υ.γ. Αν όντως είστε τόσο αισιόδοξοι,που τη βρίσκετε την αισιοδοξία;Την πουλάνε σε βαζάκια στα φαρμακεία;Μου χρειάζεται κι εμένα ώρες-ώρες και θα πλήρωνα για να σας μοιάσω...
Dias
Επιφανές μέλος
Αυτή την κουβέντα την ακούω κάθε μέρα και δεν μπορώ να τη δεχθώ. Κάνετε λάθος παιδιά. Τα μαθηματικά δηλαδή δεν θέλουν συγκέντρωση? Για όλες τις κατευθύνεις τα ίδια ισχύουν. Έλεος!!!! (-1 από εμένα).Ειδικά όταν είσαι θεωρητική που πρέπει να έχεις απόλυτη συγκέντρωση είναι απαίσιο να συμβαίνει .
Η αισιοδοξία δεν πουλιέται. Μπορείς όμως να την έχεις, αρκεί να βρεις μόνος σου τον τρόπο να την αποκτήσεις.Αν όντως είστε τόσο αισιόδοξοι,που τη βρίσκετε την αισιοδοξία;Την πουλάνε σε βαζάκια στα φαρμακεία;Μου χρειάζεται κι εμένα ώρες-ώρες και θα πλήρωνα για να σας μοιάσω...
Υπάρχουν πολλών ειδών ωτοασπίδες στα φαρμακεία: https://www.medicalmarket.gr/index.php?target=categories&category_id=277Ωτοασπιδες τοτε ειναι μια χαρα... Αλλα απο οτι εχω ακουσει δεν ειναι ολες καλες...
Από καρότα στα αυτιά ως κερί. Γνώμη γιατρού: αυτές της σιλικόνης είναι οι καλύτερες.
timekeeper
Νεοφερμένος
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συγγνώμη που θα γίνω δυσάρεστος,αλλά γιατί όλοι γράφετε : " 'Αντε να έρθουν οι πανελλήνιες,να περάσουμε,να τελειώνουμε";Είστε τόσο αισιόδοξοι; Ή αν δεν περάσετε στην πρώτη σας επιλογή,θα είστε ευχαριστημένοι με τη σχολή που θα βρεθείτε τελικά;Εγώ,προσωπικά,δεν τρέφω καμία ελπίδα για το καλοκαίρι που έρχεται,γιατί δε γνωρίζω τι μου επιφυλάσσει.
Υ.γ. Αν όντως είστε τόσο αισιόδοξοι,που τη βρίσκετε την αισιοδοξία;Την πουλάνε σε βαζάκια στα φαρμακεία;Μου χρειάζεται κι εμένα ώρες-ώρες και θα πλήρωνα για να σας μοιάσω...
Δεν είμαι εγώ προσωπικά αισιόδοξη!Και ίσα ίσα μου τη σπάνε και αυτοί που το έχουν σίγουρο πως θα περάσουν!Απλά είναι ένας τρόπος επιβίωσης!Γιατί αν κάθεσαι και σκέφτεσαι πως τζάμπα διαβάζεις,αφού δεν πρόκειται να περάσεις,τότε...άστα βράστα!Δεν είναι αισιοδοξία!Είναι ελπίδα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.