ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βιάζονται να γίνουν τα μηχανογραφικά τον Ιούνιο γιατί τον Ιούλιο θα πρέπει να πληρώσουν έξτρα επιτροπές και υπερωρίες.
Αυτό ακριβώς περίμενα ν ακούσω!
Ουτως ή αλλως τις τελευταιες μερες δεν παταει κανεις, ειτε ειναι 3 μερες ειτε 1 βδομαδα!
Δεν είναι το ίδιο!Πρώτον κάποιοι πατάνε λόγω απουσιών και δεύτερον, αν ξεκινήσουν αμέσως μετά το Πάσχα,το άγχος στις "διακοπές" θα είναι ακόμα μεγαλύτερο!Το μόνο καλό θα 'ναι ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε πιο πολλές απουσίες και ότι θα τελειώσουμε πιο γρήγορα!
ΥΓ:Αυτή την πολλαπλή παράθεση ποτέ δεν την κατάφερα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Superhuman
Δραστήριο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Κάτι λένε και για -15% μείωση των εισακτέων (θα τους φάω τους μ@@@---απο την αρχή της χρονιάς μας τα'χουν πρήξει...α ρε μητσοτάκη...[καταραμένε!(εμ...η γενιά του 93 θα τα πληρώσει όλα..grr)!]
Johnny15
Επιφανές μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Γιατί η γενιά του 94 θα είναι καλύτερα?
Hmm....only god knows that
Johnny15
Επιφανές μέλος
Hmm....only god knows that
that's for sure. Εμείς οι 94ρηδες πιστεύω θα έχουμε ακόμη περισσότερα προβλήματα (χτύπα ξύλο). Και μετα απο 2 χρόνια θα έρθει και το καινουριο σύστημα...
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
WTF?? Σιγά μην αρχίσουν και την Πρωταπριλιά!!! (Χα χα, θα έπεφτε πολύ γέλιο όμως...... Θέματα πραγματικά σκέτη φάρσα)Εχει ακουστει οτι θαρχισουν στις 6 του Μαη ημερα Παρασκευη, λογω των δυσμενων οικονομικων συνθηκων(να μην πληρωθουν τον Ιουλιο οι οποιοι πληρωνονται συνηθως)
moxa15
Διάσημο μέλος
120???
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με τους δικούς μου υπολογισμούς και έχοντας ως λήξη την 13η μέρα του Μάη , οι πανελλήνιες αρχίζουν σε : 109 μέρες , 21 ώρες 8 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα
Νατος ο συναδελφος!
(Δες υπογραφη)
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
tsarachaf που είναι ο καιρός ??
Εκατό μέρες είναι ένα τσιγάρο μέρες
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Σιγά μην πεθάνω κιόλας για τις Πανελλαδικές...
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Χαχαχαχαχα! Εσύ είσαι χειρότερος από εμένα
tsarachaf που είναι ο καιρός ??
Εκατό μέρες είναι ένα τσιγάρο μέρες
Ι've been though this again, so trust me, there's plenty of time...
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαχαχαχαχα! Εσύ είσαι χειρότερος από εμένα
Έχετε αγχωθεί;Γενικά πώς νιώθετε;;;Εγώ έχω ανάμεικτα συναισθήματα...Ώρες ώρες με πιάνει αναισθησία και άλλες τρελό άγχος τύπου "δε θα γράψω τίποτα"!Πάντως εγώ μετράω μήνες και όχι μέρες ή βδομάδες!Πχ,σε 4 μήνες τέτοια μέρα θα γράφουμε!Ή σε 5 μήνες θα έχουμε τελειώσει το σχολείο!!
Και εγω ετσι ειμαι. Και ειδικα οταν βαζω βαθμους μαθηματων για να υπολογισω τα μορια λεω: "Καλα πως θα γραψω τοσο;". Παλι καλα που ειναι για λιγο καιρο και μετα καλοκαιρι! (καλα το καλοκαιρι θα καω στο pc μεχρι να βγαλει καπνους!!!)
Υ.Γ. Μετρα μερες, φαινεται περισσοτερος ο χρονος.
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγω ετσι ειμαι. Και ειδικα οταν βαζω βαθμους μαθηματων για να υπολογισω τα μορια λεω: "Καλα πως θα γραψω τοσο;". Παλι καλα που ειναι για λιγο καιρο και μετα καλοκαιρι! (καλα το καλοκαιρι θα καω στο pc μεχρι να βγαλει καπνους!!!)
Υ.Γ. Μετρα μερες, φαινεται περισσοτερος ο χρονος.
Ναι ε;Θα το δοκιμάσω!Πάντως εμένα μου φαίνονται αρκετοί και οι 4 μήνες!Αν και νομίζω ότι αν (με το καλό) φύγει και ο Φεβρουάριος,θα είμαστε πολύ κοντά!Καλά εγώ να δεις!!Και να 'χεις και τους γονείς και τον κάθε παρατρεχάμενο να σου λέει "Έλα μωρέ,καλά θα τα πας!Τι,εσύ δε θα γράψεις 17,5;;;""Δε σε φοβάμαι εσένα" και άλλες τέτοιες μπαρούφες!!
Εγώ το καλοκαίρι έχω δηλώσει ότι στο σπίτι μου θα είμαι σπάνια!Και ειδικά στο δωμάτιό μου!!Πιστεύω πως μετά το διάβασμα που θα ρίξουμε 1,5 μήνα αλλά και όλη τη χρονιά,δε α θέλουμε να ξαναδούμε αυτούς τους 4 τοίχους!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.