mathitisp
Δραστήριο μέλος
Κι εγώ έχω άλλα 3 πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, αλλά οκ, δεν συγκρίνονται με τα άλλα.
Τι τα θέλετε μωρέ τα αποτελέσματα; Ξέρετε τι σφαγή έχει γίνει; Κι έχω μιλήσει με καθηγητές απ' όλες τις ειδικότητες, μέχρι και στα λατινικά δεν έχει 20άρια. xD
γιατι ο βαθμος ειναι ενας αντικειμενικος τροπος βαθμολογησης της προσωπικοτητας, οι πανελλαδικες ειναι αδιαβλητες, κτλ, κτλ, κτλ
αλλα καποτε πρεπει να τους παρουμε, να ησυχασουμε και απο αυτους....
Οσο για τις βασεις αναμενεται να πεσουν πολυ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Αυτό έπρεπε να το γράψεις στα ανέκδοτα.γιατι ο βαθμος ειναι ενας αντικειμενικος τροπος βαθμολογησης της προσωπικοτητας, οι πανελλαδικες ειναι αδιαβλητες, κτλ, κτλ, κτλ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μάνα μου μου είπε ότι ούτε κι αυτή θα πάει γιατί δε με αντέχει άλλο.
Ο πατέρας μου το ίδιο.
Οπότε δε θα μάθω ποτέ πόσο έγραψα
(πάντως ο θείος της κολλητής μου που είναι καθηγητής σε πανεπιστήμιο, λέει για μαθηματικά κατεύθυνσης ποσοστό κάτω από τη βάση 65-70% ως τώρα)
mathitisp
Δραστήριο μέλος
Αυτό έπρεπε να το γράψεις στα ανέκδοτα.
εχεις δικιο Δια...
σόρρυ για το offtopic!!!
Johnny15
Επιφανές μέλος
lefterisg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό γινόταν τα καλά τα χρόνια. Μην βαρέσει και 80% κάτω από τη βάση...Δε θέλω να πάω να δω τα αποτελέσματα, θα πάθω συγκοπή/έμφραγμα/εγκεφαλικό
Η μάνα μου μου είπε ότι ούτε κι αυτή θα πάει γιατί δε με αντέχει άλλο.
Ο πατέρας μου το ίδιο.
Οπότε δε θα μάθω ποτέ πόσο έγραψα
(πάντως ο θείος της κολλητής μου που είναι καθηγητής σε πανεπιστήμιο, λέει για μαθηματικά κατεύθυνσης ποσοστό κάτω από τη βάση 65-70% ως τώρα)
Shadowfax
Διάσημο μέλος
mathitisp
Δραστήριο μέλος
ομως αυτο δεν συμφερει τους βουλευτες, ουτε και τους δημοσιους υπαλληλους(τους κοπρητες που λεμε)..,.
lefterisg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό το ποσοστό είναι με διορθωμένο το 30-40% των γραπτών μόνο. Πιστεύουν ότι θα ανέβει κι άλλο.Αυτό γινόταν τα καλά τα χρόνια. Μην βαρέσει και 80% κάτω από τη βάση...
Και για τους θεωρητικούς είπε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στη λογοτεχνία.
μηδενίσει τελείως αρκετές περιλήψεις, γιατί ήταν εκτός θέματος.
Guest 515609
Επισκέπτης
Οι βαθμοι σιγουρα θα ειναι πεσμενοι.Το θεμα ειναι να βγουν γρηγορα μετα οι βασεις,γιατι μπορει να ειναι πεσμενοι οι βαθμοι και να σε εχει παρει απο κατω αλλα μπορει να εχουν πεσει οι βασεις οποτε να εισαι οκ
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Αυτό το ποσοστό είναι με διορθωμένο το 30-40% των γραπτών μόνο. Πιστεύουν ότι θα ανέβει κι άλλο.
Και για τους θεωρητικούς είπε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στη λογοτεχνία.
Κάτι που άκουσα και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, είναι ότι στην έκθεση έχουν
μηδενίσει τελείως αρκετές περιλήψεις, γιατί ήταν εκτός θέματος.
Μα στην έκθεση και τη λογοτεχνία ήταν αναμενόμενο. Εγώ με το που βγαίνω από την αίθουσα και στα 2 μαθήματα, και ακούω τα 3/4 να λένε ότι έγραψαν "Πολύ καλά" καταλαβαίνω πως κάτι δεν πάει καλά, κάπως πρέπει να μας τη φέρουν.
Στην έκθεση έχουμε γράψει λέει πολύ καλές εκθέσεις, αλλά στην περίληψη + τη Β1 γίνεται της πουτάνας. Δηλαδή και 34/40 να έχεις στην έκθεση αυτή καθ' αυτή, τι να το κάνεις άμα η περίληψη και η παράγραφος είναι χάλια;
Στη λογοτεχνία τα γραπτά είναι ή του ύψους ή του βάθους, η καθηγήτριά μας που διορθώνει μας είπε χθες πως μέτριους βαθμούς δύσκολα συναντά (από 12 μέχρι 15-16). Ειδικά στο παράλληλο, πολλοί δεν γράφουν ομοιότητες και διαφορές, άλλοι δεν τονίζουν το ότι είναι νεκρός ο Μάνθος κ.α. Θα μας φέρει τις ενδεικτικές απαντήσεις της ΚΕΕ, τη Δευτέρα να γελάσουμε λίγο.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Με το που βγαίνω από τη λογοτεχνία ακούω τους πάντες να λένε : Ήταν πανεύκολα, γελοία, σιγά τον κρητικό κλπ, και ειλικρινά ένιωσα τελείως ηλίθια που είχα δυσκολευτεί σε κάποια πράγματα. Καλά, η έκθεση είναι άλλη ιστορία, έκλαιγα 3 μέρες πάλι για τον ίδιο λόγο.Μα στην έκθεση και τη λογοτεχνία ήταν αναμενόμενο. Εγώ με το που βγαίνω από την αίθουσα και στα 2 μαθήματα, και ακούω τα 3/4 να λένε ότι έγραψαν "Πολύ καλά" καταλαβαίνω πως κάτι δεν πάει καλά, κάπως πρέπει να μας τη φέρουν.
Στη Β1 πολλοί έχουν βγει τελείως εκτός θέματος. Ήταν μια πρόταση που ή την καταλάβαινες σωστά και ήσουν μέσα στο θέμα ή δεν την καταλάβαινες και έβγαινες τελείως εκτός. Έχω ακούσει απαντήσεις που κυμαίνονται από την παραπληροφόρηση μέχρι την αθροιστική θεωρία των πολιτικών (). Κατά τη γνώμη μου, το κείμενο ήταν μια πολύ αποτυχημένη διασκευή και ήταν δύσκολο να κάνεις καλή περίληψη.Στην έκθεση έχουμε γράψει λέει πολύ καλές εκθέσεις, αλλά στην περίληψη + τη Β1 γίνεται της πουτάνας. Δηλαδή και 34/40 να έχεις στην έκθεση αυτή καθ' αυτή, τι να το κάνεις άμα η περίληψη και η παράγραφος είναι χάλια;
Κατά τη γνώμη μου η μεγαλύτερη σφαγή των θεωρητικών είναι στη βιολογία. Πολλοί καλοί μαθητές και όχι μόνο ξεκινάνε από το 18 (λόγω του Δ3), άλλοι έχουν χάσει τον κύκλο του αζώτου, τα στάδια της απόκρισης, άλλοι τα έχουν χάσει όλα αυτά μαζί...
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Το Β1 δεν ήταν λίγο άσχετο με το όλο θέμα του κειμένου;Ή εμένα μου φάνηκε άσχετο;
Δηλαδή δεν ανέφερε στην πρόταση που μας έδινε κάτι για την τεχνολογία ή την παιδεία, ξέρω γω, αλλά μόνο για την κοινότητα.
Έτσι;
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Nα ρωτήσω.
Το Β1 δεν ήταν λίγο άσχετο με το όλο θέμα του κειμένου;Ή εμένα μου φάνηκε άσχετο;
Δηλαδή δεν ανέφερε στην πρόταση που μας έδινε κάτι για την τεχνολογία ή την παιδεία, ξέρω γω, αλλά μόνο για την κοινότητα.
Έτσι;
Μια φίλη μου που το έψαξε, είπε ότι αυτή η φράση δεν υπήρχε στο πρωτότυπο άρθρο, την έβαλαν μετά...
Νίκος 1995
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Μια φίλη μου που το έψαξε, είπε ότι αυτή η φράση δεν υπήρχε στο πρωτότυπο άρθρο, την έβαλαν μετά...
Εμένα μου φάνηκε λίγο ξέμπαρκη. Και μάλιστα ,προσωπική άποψη, πιστεύω ότι στην 3η παράγραφό του ο Μανδραβέλης άρχισε να πλατειάζει απίστευτα, εγώ σχεδόν έχανα το νόημα κάπου στη μέση και μετά ξεκινούσα πάλι να διαβάζω την ίδια παράγραφο.
Dias
Επιφανές μέλος
Δεν είμαι σίγουρος ότι οι νέοι θα είναι καλύτεροι από τους γέρους. Οι γέροι έγιναν έτσι με τα χρόνια γιατί βαρέθηκαν. Οι νέοι έχουν μεγαλώσει με τη νοοτροπία της τεμπελιάς και της λούφας. Φοβάμαι ότι οι νέοι στην εξουσία θα είναι πολύ χειρότεροι από τους γέρους. Βλέπω και από τους καθηγητές μου 6 χρόνια γυμνάσιο και λύκειο. Οι καλοί καθηγητές ήταν οι >45. Οι νέοι 5 ήταν όλοι τεμπέληδες, γραφαρχίδιδες, αδιάφοροι, φιγουρατζήδες και λακαμάδες.Η αληθεια ειναι οτι για να αλλαξει το συστημα πρεπει να ξεβολευτουν χιλιαδες βυσματιες-γεροι καρεκλοκαμπουροδεινοσαυροι σε ολους τους τομεις του δημοσιου και να μπουν στην θεση τους νεοι με οραμα και ορεξη για δουλεια......,.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ, αλλά μην το γενικεύειςΔεν είμαι σίγουρος ότι οι νέοι θα είναι καλύτεροι από τους γέρους. Οι γέροι έγιναν έτσι με τα χρόνια γιατί βαρέθηκαν. Οι νέοι έχουν μεγαλώσει με τη νοοτροπία της τεμπελιάς και της λούφας. Φοβάμαι ότι οι νέοι στην εξουσία θα είναι πολύ χειρότεροι από τους γέρους. Βλέπω και από τους καθηγητές μου 6 χρόνια γυμνάσιο και λύκειο. Οι καλοί καθηγητές ήταν οι >45. Οι νέοι 5 ήταν όλοι τεμπέληδες, γραφαρχίδιδες, αδιάφοροι, φιγουρατζήδες και λακαμάδες.
Dias
Επιφανές μέλος
Ασφαλώς, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις (που επιβεβαιώνουν τον κανόνα).Συμφωνώ, αλλά μην το γενικεύεις
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.