strsismos88
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Brynja
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Νομίζεις;;;![]()
Όχι, το έγραψα έτσι, χωρίς να το πιστεύω.

Απλά τα λες ξεκάθαρα, ούτε εκφράζεις την έποψη πολλών συμμαθητών μου που ωχαδερφίστικα και πεσιμιστικά λένε «είναι πάρα πολλά, πότε θα τα μάθουμε, πως θα γράψουμε, είναι δύσκολα» και πάει λέγοντας ούτε το άλλο άκρο των δήθεν κουλ που λένε "σιγά μωρέ, διάβασμα με σύστημα και θα γράψετε". Κάπου στο μέσον βρίσκεται η απάντηση ε κι εσύ το πέτυχες.
*Σιχαμένη θερινή προετοιμασία στα λατινικά !@$%^&*)^%

Dias
Επιφανές μέλος

Λογικά το 3ο κεφάλαιο της βιολογίας "ΕΞΕΛΙΞΗ" θα είναι μέσα. Οι βιολόγοι εδώ και χρόνια έκαναν αγώνα να διδάσκεται στα σχολεία έστω και λίγο η Εξέλιξη και είχαν πολλές αντιδράσεις από παπάδες κλπ. Δεν νομίζω να υποχωρήσουν τώρα που το πέτυχαν και δεν φαντάζομαι οι παπάδες κλπ να καταφέρουν να το κόψουν. Αν αλλάξει κάτι άλλο δεν το ξέρω. Πάντως για τη βιολογία δεν έχουν πει τίποτα για μείωση ύλης.και φετος θα ειναι το 3ο κεφ. μεσα???γενικα η υλη της βιολογιας γενικης θα ειναι πανω κατω ιδια με την περσινη?
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

jonathannnnnnn
Εκκολαπτόμενο μέλος

ant1637
Νεοφερμένος

lenbias
Εκκολαπτόμενο μέλος

VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος

αν βγει το αόριστο θα βγει και το ορισμένο...Από ότι λένε οι κανόνες de l'hopital και το αόριστο ολοκλήρωμα θα βγεί.Πάντως ότι και να γίνει δεν πολύ αλλάζει και τίποτα τα ίδια θα διαβάσουμε.Αφήστε που μπορεί να βάλουν και πιο εξειδικευμένα θέματα.Τέσπα θα δούμε.............
επίσης και να βγεί το del'hospital μπορείς να το χρησημοποιήσεις... ο νάκης στεργίου ζητά την απόδειξή του σαν άσκηση στα όρια...
και αν άλλάξει κάτι στην ύλη θα ανακοινωθεί Σεπτέμβρη!!!
jonathannnnnnn
Εκκολαπτόμενο μέλος

Devina
Τιμώμενο Μέλος

αν βγει το αόριστο θα βγει και το ορισμένο...
επίσης και να βγεί το del'hospital μπορείς να το χρησημοποιήσεις... ο νάκης στεργίου ζητά την απόδειξή του σαν άσκηση στα όρια...
και αν άλλάξει κάτι στην ύλη θα ανακοινωθεί Σεπτέμβρη!!!

Απλά, θα υπολογίζουμε τα όρια με άλλον τρόπο...Αν ισχύουν βέβαια οι αλλαγές που ακούγονται ότι θα γίνουν. Από τη στιγμή που έχει βγει από την ύλη, θεωρητικά δεν το έχει διδαχθεί οπότε είναι ριψοκινδυνευμένο να το γράψεις...Προσωπική μου άποψη.
Εγώ από το αόριστο δεν έχω καταλάβει τι θα βγει βέβαια...

VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος

είπα να το αποδείξεις και μετά να το χρησημοποιήσεις...Και επειδή το ζητάει ένα βοήθημα τι σημαίνει αυτό;
![]()
Απλά, θα υπολογίζουμε τα όρια με άλλον τρόπο...Αν ισχύουν βέβαια οι αλλαγές που ακούγονται ότι θα γίνουν. Από τη στιγμή που έχει βγει από την ύλη, θεωρητικά δεν το έχει διδαχθεί οπότε είναι ριψοκινδυνευμένο να το γράψεις...Προσωπική μου άποψη.
Εγώ από το αόριστο δεν έχω καταλάβει τι θα βγει βέβαια...![]()
Devina
Τιμώμενο Μέλος

είπα να το αποδείξεις και μετά να το χρησημοποιήσεις...
Xμ, μάλιστα... Καλώς...Παίζει και αυτό. Γιατί ο ντελ χοσπιτούλης πολύ μου αρέσει.

Θα ρωτήσω τον καθηγητή μου για σίγουρα. Danke.
Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος

lenbias
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Αυτό έχει γραφτεί μόνον: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2338703&postcount=68μαθηματικα τι λετε να βγει εκτος υλης?
και οι καθηγητές αυτό ξέρουν.
Στο αόριστο ολοκλήρωμα έχω φτάσει και μου φαίνεται όμορφο, ευχάριστο και εύκολο. Θα είναι κρίμα να το κόψουν. Για μιγαδικούς δεν έχει γραφτεί πουθενά ότι μπορεί να φύγουν.
Πάντως και να μειώσουν και να μη μειώσουν την ύλη δεν αλλάζει τίποτα.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι Δυο ειναι τα τευχηο μπαρλας εχει δυο τευχη??
Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος

lenbias
Εκκολαπτόμενο μέλος

Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.