Φιλε, Μπρους...
Ήμουν κι εγώ θεωρητική και άκου τι σου προτείνω. Τα θερινά ασφαλώς και βοηθούν καθώς καλύπτεις ένα πρώτο μέρος της ύλης, το οποίο θα τρέχεις να καλύψεις μετά. Επιπλέον, είναι καλή προετοιμασία για να μπεις στο πνεύμα της τρίτης λυκείου και ταυτόχρονα να πάρεις μια γεύση του τι εστί βερύκοκο! Πάντως αν θες τη γνώμη μου είναι απαραίτητο να διαβάζεις στο βαθμό που τώρα το καλοκαίρι μπορείς να ανταπεξέλθεις. Ασφαλώς και θα πρέπει να διαβάζεις όσα σου κάνουν στο φροντιστήριο/ιδιαίτερο(ανάλογα τι θα κάνεις). Μια επανάληψη ωστόσο στο άγνωστο, για να θυμηθείς λίγο συντακτικό και γραμματική είναι πιστεύω ακρογωνιαίος λίθος.
Και μια συμβουλή:για να επιτύχεις το στόχο σου είναι απαραίτητο να θέσεις τα θεμέλια γερά και ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι η συχνή επανάληψη... Ιδιαίτερα στην ιστορία, όπου πρέπει να θυμάσαι ένα σωρό πράγματα. Το ίδιο όμως πρέπει να κάνεις με όλα τα μαθήματα. Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά είσαι έτοιμος να βιώσεις έναν Γολγοθά μέχρι να φτάσεις στην Ιθάκη.
Με καταλαβαίνεις;;; Εύχομαι καλή τύχη και πολλές επιτυχίες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.