Και πολυ καλα κανεις.Εγω 5 Αυγουστου ξεκινησα περσυ και το πηρα σερι,εκτος βεβαια απο τη μια βδομαδα της εκδρομης.Η συμβουλη μου ειναι να μην τα δωσετε ολα απο την αρχη,αλλα να αυξανεται σταδιακα το διαβασμα σας.Και μην ξεχνατε,το παν ειναι το ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ διαβασμα!Χωρις να θελω να υπερηφανευτω η να το παιξω εξυπνος,το οτι απο την 1η γυμνασιου ειχα το προγραμμα μου στο διαβασμα με βοηθησε αφανταστα φετος.Οτι και να ειχα,ακομα και το πιο ακυρο μαθημα,ακομα και μαθημα που το μισουσα,δεν το αφηνα αδιαβαστο.Ειχα τυψεις μετα.
Με αυτον τον τροπο λοιπον,καταφερα με λιγοτερες ωρες πανω απο το βιβλιο να πετυχω καλυτερα αποτελεσματα.Ενδεικτικα,μεχρι τα Χριστουγεννα διαβαζα το πολυ 2 ωρες τις καθημερινες(δεν μπορουσα πιο πολλες,ετσι και αλλιως ειχα φροντιστηρια και κυριως δεν αφησα ουτε μεσημερι χωρις ΥΠΝΟ!).Στις διακοπες των Χριστουγεννων εκανα ενα 8ωρο τη μερα,4 το πρωι,4 το απογευμα και μου εμενε και αρκετος χρονος για αλλες δραστηριοτητες.Απο κει και μετα,σταδιακα αρχισα να ασχολουμαι πιο πολυ,αλλα και παλι καθημερινες το πολυ 3-4 ωρεςενω τα σαββατοκυριακα 5-6.Το Πασχα ακολουθησα παρομοιο προγραμμα με τα Χριστουγεννα,απλα οι ωρες γιναν 10,5 πρωι-5 απογευμα.Το μεγαλο παλουκι ειναι απο κει και μετα.Απο το Πασχα και μετα πρεπει να τα δωσετε ολα.Φροντιστε να κρατησετε και απουσιες για να καθεστε σπιτι προς το τελος κερδιζοντας χρονο.Οσο εκπληξη και να σας κανει παντως,ακομα και προς το τελος δεν υπηρχε βραδυ που να ξενυχτησα!2-3 φορες μονο να διαβασα μεχρι τις 12.Η ξεκουραση και ο υπνος ειναι το παν.
Αυτα ειχα να πω εγω και ελπιζω να βοηθησα οσους αρχιζουν να προετοιμαζονται σιγα-σιγα.Αν θελετε μπορω να σας πω και τι αποτελεσματα ειχα με αυτο το προγραμμα,δεν το εκανα για να μην πει καποιος οτι ψωνιζομαι κτλ.Μπορειτε να στειλετε ενα πμ και θα σας απαντησω.Να ειστε σιγουροι παντως οτι με σταθερο διαβασμα και αν δεν εχετε μεγαλα κενα απο αλλες ταξεις,τον βαθμο τον εχετε στο τσεπακι σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.