Χρηστο τι σχολες θα δηλωσεις?
πρώτα πολυτεχνείο και μετά Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας(ΔΕΤ) στο ΟΠΑ...
για τις εκδρομές προσπαθήστε να τις κάνετε πριν τα Χριστούγεννα, νομίζω Νοέμβρη μήνα είναι ιδανική εποχή.
αλλά ακόμα και μετά αν γίνουν, πηγαίνετε, αν θέλετε και φροντίστε να μην το παρακάνετε με τα ποτά και τα ξενύχτια, ώστε σε μια-δυο μέρες να επανέλθετε...το να πείτε δεν θα πάω για να κάτσω να διαβάσω δεν είναι και το καλύτερο, γιατί αφενός αν πάει η παρέα σας το μυαλό σας θα είναι εκεί και δε θα κάνετε σοβαρό διάβασμα, ενώ αν πάτε τουλάχιστον θα ξεχαστείτε για λίγες μέρες και θα χαλαρώσετε, αφετέρου αν όλοι πουν ότι θέλουν να διαβάσουν, δε θα ξεκουραστούν...
επίσης προτιμήστε, αν υπάρχει και η οικονομική δυνατότητα το εξωτερικό..νομίζω είναι μοναδική εμπειρία...εμείς είχαμε πάει ελβετία και περάσαμε και μια μέρα στο cern και ήταν Τ Ε Λ Ε Ι Α!!! +σε πολλές(?) χώρες δεν επιτρέπεται η είσοδος ανηλίκων σε club κλπ και δεν έχουν νυχτερινή ζωή(βλ. Ελβετία) και έτσι θα περάσετε ήρεμα(?) βράδια στα δωμάτια των ξενοδοχείων με μπύρες και θα κάνετε βλακείες μεταξύ σας, θα ακούτε μουσική, και θα παίζετε τίποτα και έτσι δε θα μαζευτεί σωματική κούραση, όπως μετά τα κλαμπ,μπουζούκι και πάλι κλαμπ στους ελληνικούς προορισμούς...
Ενα προβλημα εχω μετα καλοκαιρινα (18 ωρες).
Διαβαζω απο τις 11 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ .Σημερα 9 το βραδυ και παλι δεν τα προλαβαινω...
Ενταξει χαζολογαω αρκετα,αλλα και παλι....
Εσεις εχετε βρει καποιον τροπο σωστης οργανωσης του χρονου σας?
11 πρωί με 8 το βράδυ??
τι κατεύθυνση είσαι?
να κόψεις το χαζολόγημα :p
βασικά ίσως χρειάζεται να προσπαθείς να είσαι πιο συγκεντρωμένος...
επίσης μου φαίνονται πολλές οι ώρες...να κόψεις το διάστημα σε 2ωρα ή 3ωρα, στα οποία όμως να διαβάζις πραγματικά...ούτε κινητό,ούτε υπολογιστή,ούτε τουαλέτα που λέει ο λόγος...διάλειμμα 15-30 λεπτά και πάλι από την αρχή...
(το συζητούσα βέβαια με μια φίλη μου θεωρητική και πίστευε ότι αυτό δεν εφαρμόζεται στην κατεύθυνση αυτή, σε εμένα μια χαρά δούλεψε..)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.