Christinaparaqw
Νεοφερμένος
Παντως, να μην απογοητευεται κανεις, απο οτι εχω καταλαβει σήμερα τα μελη του ischool αποτελει την εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα οτι φετος δεν ηταν καλα τα αποτελεσματα των υποψηφιων(απο αποψη ΒΑΘΜΩΝ και μονο, οχι μυαλου κλπ.).
Καλη επιτυχια σε ολους με τα μορια εισαγωγης, και μεγαλη προσοχη στο μηχανογραφικο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Βάζω το χέρι μου στη φωτιά , ότι στην βιολογία γεν. ο ένας σου πήρε σωστή την απάντησή σου στο 4ο θέμα με την ανοσολογική απόκριση και ο άλλος λάθος! (Τι απάντησες??)
Δευτερογενής.Πραγματικα 12 μόρια είναι πολλά!Σχεδόν μισό θέμα...
εμένα πάλι 3 μαθήματα είχαν ακριβώς το ίδιο
η έκθεση καλά 11 μον. διαφορά
και τα άλλα δύο από 1
......εγώ τ να πω...;;;;;;
αρχίζω να σκεφτομαι ότι επειδή έγραφα πολλά.... βαρέθηκαν να τα διαβάσουν όλα, κοίταξαν στα μουλωχτά τον βαθμό του άλλου και έπραξαν αναλόγως
τι να πω.....
Εγώ σε κανένα μάθημα δεν είχα συμφωνία μεταξύ των βαθμολογητών.Αλλά αυτές οι διαφορές μου έβγαλαν το μάτι.8 μόρια στη Φυσική και 12 Βιολογία; Αφού είναι στάνταρ οι απαντήσεις, δεν είναι λογοτεχνία/έκθεση.
Εεεεεεεεεεεε.....................
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pikapa
Νεοφερμένος
Guest 292010
Επισκέπτης
Το λέω γιατί υπάρχει μια τάση ΄στόχευσης εναντίων των άριστων των αρίστων.Δεν πιστεύω ότι κανείς έδειξε μπούτι για να περάσει. :p
Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κειμενα 12,2(γαμημενα!και τα ειχα μαθει ολα τοσο καλα!)
Λατινικα 14,9 (τα μισουσα εξ αρχης)
Εκθεση 15,3
Ιστορια 17,7
Βιολογια 17,1
Αρχαια 14,8
Ηθελα να περασω ψυχολογια,αλλα λιγο δυσκολα με τους βαθμους αυτους..
CandyCloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
έκθεση 15,5
βιολογια 14,1
λογοτεχνια 13,1
ιστορια 7
αρχαια 13,2
λατινικα 16,7
και βγαζω 13.422 στο 1ο και 13063 στο 3ο...
Τελειως χαλια... παει...εχασα και την αγγλικη φιλολογια και ολα...
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Συγχαρητήρια κι απο μενα σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν!!!
cherryblossom
Νεοφερμένος
Μόνο εγώ έγραψα χάλια δηλαδή????????
έκθεση 15,5
βιολογια 14,1
λογοτεχνια 13,1
ιστορια 7
αρχαια 13,2
λατινικα 16,7
και βγαζω 13.422 στο 1ο και 13063 στο 3ο...
Τελειως χαλια... παει...εχασα και την αγγλικη φιλολογια και ολα...
Μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις!
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Ε τι να κάνουμε.Για να χαρούμε εμείς πρέπει να πατώσει όλη η Ελλάδα? Κι άλλοι κόπιασαν.Όχι μόνο εμείς σαν άτομα. Οπότε μην σιχτιρίζετε τον κοσμάκι που γι'αυτούς η τηλεόραση θα γράψει ''Στο υψηλότερο βάθρο ανέβηκε ο τάδε''. Το τι αίμα έφτυσαν κάποιοι πρέπει να το δεχόμαστε.
Το λέω γιατί υπάρχει μια τάση ΄στόχευσης εναντίων των άριστων των αρίστων.Δεν πιστεύω ότι κανείς έδειξε μπούτι για να περάσει. :p
NAI.Αν αυτό βοηθήσει να περάσουμε εκεί που θέλουμε ναι.Είναι ξεκάθαρα θέμα ψυχολογίας.Και δεν είδα κανέναν να συχτιρίζει κάποιον.Εκτός αν έχουμε μείνει 5-6 σελίδες πίσω και βλέπουμε φαντάσματα.Και άλλοι έφτυσαν αίμα(όχι γω) αλλά δε τους βγήκε.Οι άριστοι εκεί που θέλουν με το καλό εμείς του χρόνου.Μπράβο σε όσους προσπάθησαν ανεξαρτήτου αποτελέσματος.
λετ βοουτινγκ δαουν μπιγκιν.
CandyCloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις!
παλι χάλια θα γράψω...ειδικα στην ιστορια που δεν την παω καθολου..
χώρια αλλα τόσα λεφτά για φροντηστήρια..
ella zack
Νεοφερμένος
λοιπον
εχουμε και λεμε
20 φυσικη κατ
20 βιολ γεν
19.9 χημ κατ
19.2 μαθ κατ
17.8 βιολ κατ (?) με σωστεσ ολεσ τισ απαντησεις κιολας συμφωνα με 2 καθηγητες και τις απαντησεισ του υπουργειου
16.9 εκ9εση (το καλυτερο απο τα χειροτερα σεναρια)
19145 3ο και 19282 2ο κ 4ο
μαλλον να αρχισω να αποχαιρεταω ιατρικη αθηνας
που δηλωνεις?
cherryblossom
Νεοφερμένος
παλι χάλια θα γράψω...ειδικα στην ιστορια που δεν την παω καθολου..
χώρια αλλα τόσα λεφτά για φροντηστήρια..
Κάνε το μηχανογραφικό σου και μην το σκέφτεσαι το υπόλοιπο καλοκαίρι.Αν το θες πολύ,μπορείς και μόνη σου να κάτσεις και να προετοιμαστείς.Μην ξεχνάς ότι τώρα δε θα έχουμε το σχολείο,οπότε θα μπορείς να αξιοποιήσεις καλύτερα το χρόνο σου και να οργανωθείς.Πάντως ό,τι απόφαση κι αν πάρεις,εσύ να'σαι καλά,και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.Εξάλλου έχεις συμπαράσταση.Τουλάχιστον εγώ,δεν περνάω σε καμία από τις πρώτες μου επιλογές.
guess
Δραστήριο μέλος
CandyCloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάνε το μηχανογραφικό σου και μην το σκέφτεσαι το υπόλοιπο καλοκαίρι.Αν το θες πολύ,μπορείς και μόνη σου να κάτσεις και να προετοιμαστείς.Μην ξεχνάς ότι τώρα δε θα έχουμε το σχολείο,οπότε θα μπορείς να αξιοποιήσεις καλύτερα το χρόνο σου και να οργανωθείς.Πάντως ό,τι απόφαση κι αν πάρεις,εσύ να'σαι καλά,και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.Εξάλλου έχεις συμπαράσταση.Τουλάχιστον εγώ,δεν περνάω σε καμία από τις πρώτες μου επιλογές.
δεν πειράζει!! εγώ δεν περνάω ούτε στις 2ες ούτε καν στις 3ες μου επιλογές...χαχα...
για καμιά νοσηλευτική με κόβω.. καλό κ αυτό...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ella zack
Νεοφερμένος
OmfgLolOk
Νεοφερμένος
2ος 48
3ος 52
εσύ?
Θάλεια
Διάσημο μέλος
παιδια εκθεση ποσο πηρατε?
65/ 82/ 75 = 15,7
2η στο σχολείο μου
TheNikosforever
Νεοφερμένος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
παιδια πως γινεται στο θεμα της εκθεσης ενας να μου εβαλε 20 στα 40 και ο αλλος 33 στα 40????τι απο την εμφανιση του γραπτου μου τις εκοψε???γιατι δεν γινεται για εναν να ειμαι εντος θεματος και για τον αλλον εκτος....η ειμαι ή δεν ειμαι μεσα στο θεμα!!πραγματικα θα τρελαθωω.......
Πως ξερεις ποσο σου έβαλαν στη έκθεση;Καλόόό...Και εγώ θέλω!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.