ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΦΑ
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αλλα εγω δεν ειπα τι θα γινει μετα(αν θα πεσουν-ανεβουν τα μορια).Απλα ειπα υπαρχουν ευκολα και δυσκολα θεματα.Βλεπε μαθ κατ 2008...αν δε θα μπορει να τα λυσει και ο καλα διαβασμενος, τοτε σημαινει οτι θα δε θα γραψει κανεις αυτο το θεμα, και αν δε γραψει κανεις αυτο το θεμα, σημαινει οτι ολοι θα χασουν 25 μορια απο αυτο το μαθημα, και αμα χασουνε 25 μορια απο αυτο το μαθημα θα βγαλουν λιγοτερα μορια, και αν βγαλουν λιγοτερα μορια θα πεσουν πιθανοτατα οι βασεις...
Ελεος, ολα τα θεματα γραφονται! αν δε λυνονταν δε θα εμπαιναν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης
personGR
Νεοφερμένος
Τι κάνει ένα θέμα δύσκολο?
Πολλά πράγματα.
Πρώτα απ'όλα οι υποκειμενικές γνώσεις του καθενός πάνω σε ένα συγκεκριμένο μάθημα, η ευστροφία του υποψηφίου κτλ..
Επίσης το πόσο διαδεδομένο είναι το είδος της άσκησης (πχ να σου ζητήσει κάτι που το έχεις λύσει πολλές φορές...)
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Ναι αλλα εγω δεν ειπα τι θα γινει μετα(αν θα πεσουν-ανεβουν τα μορια).Απλα ειπα υπαρχουν ευκολα και δυσκολα θεματα.Βλεπε μαθ κατ 2008...
Ολα τα θεματα λυνονται
Αυτο που αρκετοι δεν εχουν καταλαβει ειναι οτι οταν πεφτουν οι βασεις σημαινει οτι πεφτει πανω κατω και το επιπεδο αποδοσης των μαθητων στις πανελληνιες! δεν τις καθοριζει καποιος αλλος τις βασεις, η βαση ειναι τα μορια του τελευταιου εισακτεου! Μπορει και τυχαια πχ μια σχολη να ανεβασει η να κατεβασει τη βαση της, πχ σε μια σχολη με 100 εισακτεους, η βαση ειναι 17.000 μορια το 2008
το 2009 μπορει οι 99 πρωτοι να εχουν γραψει 18.000 μορια και ο 100ος, δηλαδη ο τελευταιος να εγραψε 16.800 ! αυτοματως η βαση παει στο 16.800! Ακραια περιπτωση αλλα συμβαινει
Drayton
Νεοφερμένος
Πού εξυπηρετεί το να λέμε ότι θα είναι δύσκολα ή έυκολα τα θέματα?Υπάρχουν πολλοί που ακόμα και από έναν άγνωστο στο ίντερνετ μπορεί να επηρεαστούν ψυχολογικά.
Απλή λογική.
Εύχομαι να είσαι ψύχραιμος τύπος!! Γιατι δεν ξέρεις πόσο ψυχολογικά θα επηρεαστείς απο αυτά που θα ακούς το καλοκαίρι άνοδος, πτώση, άνοδος, πτώση και πάει λέγοντας ( θετικά ή αρνητικά). Δεν ξέρω αν θυμάσαι τις εκτιμήσεις το καλοκαίρι του 2009. Η καλύτερα για να μην δημιουργηθεί και πάλι θέμα ευχομαι να ακούσεις καλά νέα όταν θα έρθει η ώρα.:bravo:
-----------------------------------------
Συγχαρητήρια, γιατί έγραψες πολύ καλά. Εγώ Ιστορία & αρχαιολογία Ιωαννίνων με 15.600. Δεν αρπάχτηκα απλώς κι εγώ είπα μια άποψη για να μην αγχώνονται τα παιδιά...
O. k ρε φίλε κανένα πρόβλημα. Συγχαρητήρια και σε εσένα!:bravo: Πρώτη σου επιλογή ήταν;
Guest 292010
Επισκέπτης
Εύχομαι να είσαι ψύχραιμος τύπος!! Γιατι δεν ξέρεις πόσο ψυχολογικά θα επηρεαστείς απο αυτά που θα ακούς το καλοκαίρι άνοδος, πτώση, άνοδος, πτώση και πάει λέγοντας ( θετικά ή αρνητικά). Δεν ξέρω αν θυμάσαι τις εκτιμήσεις το καλοκαίρι του 2009. Η καλύτερα για να μην δημιουργηθεί και πάλι θέμα ευχομαι να ακούσεις καλά νέα όταν θα έρθει η ώρα.:bravo:
Εγώ μια χαρά ψύχραιμη είμαι,μην ανησυχείς.
namata
Νεοφερμένος
personGR
Νεοφερμένος
Γεια σας παιδια !Θελω να περάσω αστυφυλάκων!τι πρπει να κάνω και πως τις βλέπετε τις βάσεις για αστυνομία φέτος΄΄!
Λοιπόν πρέπει να στρωθείς στο διάβασμα, ή καλύτερα να διαβάσεις οργανωμένα και σωστά δομημένα ώστε να μην έχεις κενά κτλ.
Για τις βάσεις είναι πολύ νωρίς ακόμα, οι (έστω και στοιχειωδώς) βάσιμες προβλέψεις θα βγουν αφού γράψουμε :no1:
Drayton
Νεοφερμένος
Λοιπόν πρέπει να στρωθείς στο διάβασμα, ή καλύτερα να διαβάσεις οργανωμένα και σωστά δομημένα ώστε να μην έχεις κενά κτλ.
Για τις βάσεις είναι πολύ νωρίς ακόμα, οι (έστω και στοιχειωδώς) βάσιμες προβλέψεις θα βγουν αφού γράψουμε :no1:
Ναι όντως πρέπει να διαβάσει και συγκεκριμένα όπως σωστά ανέφερες οργανωμένα και δομημένα άλλα όχι και σκοτωθεί δεν απιτεί ιδιαίτερα υψηλά μόρια (χωρίς να παρεξηγηθούμε έτσι). Σε λογικά πλαίσια αν διαβάσει ένα τετράωρο περίπου κάθε ημέρα και μία καλή επενάληψη αυτά που έκανα στα φροντιστήρια την εβδομάδα που πέρασε, μιά χαρά θα είναι.
Για τις βάσεις καλύτερα ρε παιδιά μην ρωτάτε και μην απαντάται διότι ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να γίνει. Good luck!!:no1:
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Με τιποτα τοσο πολυ για 13.000-14.000 μορια.Βασικα δεν υπαρχει χ χρονος διαβασματος για ψ μορια αλλα μου φενεται υπερβολικο...Ναι όντως πρέπει να διαβάσει και συγκεκριμένα όπως σωστά ανέφερες οργανωμένα και δομημένα άλλα όχι και σκοτωθεί δεν απιτεί ιδιαίτερα υψηλά μόρια (χωρίς να παρεξηγηθούμε έτσι). Σε λογικά πλαίσια αν διαβάσει ένα τετράωρο περίπου κάθε ημέρα και μία καλή επενάληψη αυτά που έκανα στα φροντιστήρια την εβδομάδα που πέρασε, μιά χαρά θα είναι.
Για τις βάσεις καλύτερα ρε παιδιά μην ρωτάτε και μην απαντάται διότι ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να γίνει. Good luck!!:no1:
Drayton
Νεοφερμένος
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο ακριβως ειπα!Αλλα μη γελιομαστε...Νομιζω πως 4 ωρες για 13.000-14.000 που ειπες ειναι πολλες....Μην ξεχνάμε κιόλας ότι το πόσο διαβάζει κάποιος είναι υποκειμενικό θέμα.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Ή μήπως όχι;
Πάντως τα ξέρω αρκετά καλύτερα από τους περισσότερους πολυδιαβαστερούς.
petran_r21
Δραστήριο μέλος
:iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree:Εγώ δεν έχω παίζει να μην έχω κλείσει ποτέ 4ωρο σε μέρα εκτός σαββατοκύριακου.Βαδίζω σταθερά στο δρόμο της αποτυχίας.
Ή μήπως όχι;
Πάντως τα ξέρω αρκετά καλύτερα από τους περισσότερους πολυδιαβαστερούς.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
namata
Νεοφερμένος
TomWelling18
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nαι πρώτη επιλογή....
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια σας ευχαριστω για την βοηθεια!αλλα αν για αστυφυλακων απαιτειται 4 ωρες διαβασμα ημερισιως τοτε για ιατρικη και αξιωματικων ποσες ωρες απαιτουνται για διαβασμα!;;;;
Ρε παιδιά, λέμε τα ίδια και τα ίδια και ήδη έχει καταντήσει κουραστικό. Δεν υπάρχει στάνταρ αριθμός ωρών για να βγάλουμε Χ μόρια. Όπως βολεύεται ο καθένας... Μέχρι τέλη Οκτώβρη θα ξέρει ο καθένας πόσο χρειάζεται να διαβάσει.
namata
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.