eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι δεν είπα κάτι τέτοιο.Το υπερβολικό άγχος όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε <<πανολεθρία>>τοσο απιαστα ειναι αυτα τα μορια που στοχευει ο χρηστης xristinaki ?
-----------------------------------------
το θεμα ειναι οτι δεν ειναι δεδομενα...
off : Johngreek_mad, χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος,στο μάθημα της Έκθεσης είσαι μαθητής του 17+;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TomWelling18
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξερω παιδια ... εγω ακου ολα αυτα που λετε και μου φενονται λιγο ακυρα ...
Ενταξει δεν λεω και εγω ειχα λιγο αγχος αλλα η 3η λυκειου ηταν πραγματικα η πιο ευχαριστη ταξη που εκανα ουτε μετρουσα μερες ουτε τπτ ... και αγχος λιγο δημιουργηθηκε οταν κοντευαν οι μερες που ειναι λογικο ... αλλα γενικα πολυ χαλαρα ... τα μαθηματα γενικης παιδειας ηταν ωρα υπνου στο φροντηστηριο πετυχα κατι καθηγητες αλλο να σας τα λεω και αλλο να τα βλεπετε ... σκετη κωμωδία ηταν ... με 40 πυρετο πηγα να κανω μαθημα να μην χασω το επισοδιο ... φοβερες στιγμες, πολυ γελιο
Εσκαγα μουρη 7 και κατι στο σχολειο με φραπεδια στο χερι ανεμελος λες και πηγαινα παραλια ... αχαχαχα αυτες ηταν ωραιες στιγμες
και εγραψα και γυρω στα 18k μορια τρομαρα μου ...
Ετσι πρεπει να το δειτε ... χαλαρα!! οχι οσο χαλαρα το ειδα εγω γιατι κανει κακο ... αλλα οχι και μες το αγχος και τη μιζέρια
Χαλιεστε για το τπτ και μπορει ολο το αγχος να βγει την ωρα που γραφετε και μετα κλαμαααααααα ....
Μια χαρά τα λες. Όχι άγχος.
Αλλά εσύ ρε φίλε πολύ τραβηγμένα τα λες σε καποια σημεια. Έμπαινες μέσα σε τάξη με καφέ; Σε ποιο σχολείο ήσουν να ερχόμουν κι εγώ. Α, και τα γενικής παιδείς πισυεύω ότι πρέπει να έχετε επαφή μέσα στη τάξη τουλάχιστον κάτι μένει. Και μη πειτε οτι αμα στο τελος δε γραψετε στο τελος σαυτα χεστήκατε. ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. Δυστυχώς λίγοι καθηγητές το λένε αυτό. Αυτή είναι μια καλοπροαίρετη συμβουλη. Ουτε κι εγω διαβαζα γενικης αλλα μεσα στη ταξη ημουν κυριος και στο τελος εγραψα και καλα τελεια μάλλον...
Θα συμφωνησω επισης στο σημειο οτι οι καθηγητες στο φροντιστηριο ειναι νεοτεροι στην πλειοψηφια τους και πιο κοντα μας. Κι εγω χαιρομουν οταν πηγαινα φροντιστηριο, απο την αλλη τους καθηγητες στο σχολειο θα τους χαρακτηριζα κομπλεξικους. Anyway
Υ.Γ. Προσεξτε με τις απουσιες... Κρατηστε τις ολες στο τελος και τους τελευταιους 2 μηνες θα εχετε τοσο χρονο (αν εχετε απουσίες να κανετε) οχι μονο για επανάληψη, αλλα και ελεύθερο!!! Θυμηθείτε με
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Νι, νι. :xixi:Τί "μας"??? Δεν πιστεύω να σκέφτεσαι να ξαναδώσεις??!! :s
Ο εθισμός σου χτύπησε κόκκινο!
Εγω το σκεφτηκα 2-3 μερες μετα τα αποτελεσματα και πλεον ειμαι αποφασισμενος. Ε, θα παρακολουθω και λιγο στη Βιολογια (και στην Ιατρικη :xixi και παραλληλα θα διαβαζω.Mάλλον μας ε?...Σκέφτομαι και εγώ να ξαναδώσω για 3η φορά..βέβαια θα το σκεφτώ πολύ καλά...
Μέχρι τότε...
Καλή συνέχεια σε όλους!!!
Ιατρικη κυριως και ισως μπει και η Φαρμακευτικη σαν 2η επιλογη (το σκεφτομαι γιατι δεν υπαρχει οικογενειακη επιχειρηση).CHRIS 90 σκεφτεσαι ακομα τη φαρμακευτικη?το ιδιο και η κορη μου.δεν ξερω αν τολμησει για 3η φορα...:what:
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Αντε, good luck και σε σενα.
leobakagian
Εκκολαπτόμενο μέλος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικα απο μαλακιες την εχασα την Ιατρικη φετος καθαρα, ειμαι πιο αποφασισμενος απο ποτε, εχω μαθει το συστημα και την υλη απ' εξω και ανακατωτα οποτε... no αγχος πια. Και φετος το περισσοτερο αγχος το ειχα αφου εβγαλα τα μορια, για τις βασεις. Α, και πριν γραψω Φυσικη γιατι ειχα λυσει 10 ασκησεις ολη τη χρονια.
Πλάκα κάνεις ότι θα ξαναδώσεις έτσι; :!:
chris_90
Διάσημο μέλος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαρά στο κουράγιο σου
MONTA
Εκκολαπτόμενο μέλος
κωστακης
Δραστήριο μέλος
θα δωσεις 3 φορα???????/Βασικα απο μαλακιες την εχασα την Ιατρικη φετος καθαρα, ειμαι πιο αποφασισμενος απο ποτε, εχω μαθει το συστημα και την υλη απ' εξω και ανακατωτα οποτε... no αγχος πια. Και φετος το περισσοτερο αγχος το ειχα αφου εβγαλα τα μορια, για τις βασεις. Α, και πριν γραψω Φυσικη γιατι ειχα λυσει 10 ασκησεις ολη τη χρονια.
Guest 292010
Επισκέπτης
martha
Νεοφερμένος
:no1:.θα πω το παραδειγμα σου και στην κορη μου.γιατι και αυτη θελει πολυ τη φαρμακευτικη.Νι, νι. :xixi:
Εγω το σκεφτηκα 2-3 μερες μετα τα αποτελεσματα και πλεον ειμαι αποφασισμενος. Ε, θα παρακολουθω και λιγο στη Βιολογια (και στην Ιατρικη :xixi και παραλληλα θα διαβαζω.
Ιατρικη κυριως και ισως μπει και η Φαρμακευτικη σαν 2η επιλογη (το σκεφτομαι γιατι δεν υπαρχει οικογενειακη επιχειρηση).
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
off : Johngreek_mad, χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος,στο μάθημα της Έκθεσης είσαι μαθητής του 17+;
Ναι, εκει κυμαίνομαι σύμφωνα με το φροντιστήριο, γύρω στο 16-17, συμφωνα με το σχολειο πιο πανω βεβαια, αλλα δεν επαναπαυομαι
Γιατι ρωτας;
iStudent11
Νεοφερμένος
Τα παντα ολα εχω διαβασει σε αυτο το θεματακι..
Καλα εκει που ειδα για τα ονειρα πεθανα.. Ρε ειστε σοβαροι τοσο ανγχος εχετε κ βλεπετε τετοια ονειρα..?????Γιατι για να βλεπετε ονειρα σημαινει οτι σκεφτεστε μονο τις παννελληνιες..ΕΛΕΟΣ:papas:
Ενα θελω να πω..μην αγχωνεστε..(τι μας ειπες τωρα..:ntomata:thanks:
Οι περισσοτεροι αγχωνομαστε για το αν το διαβασμα μας ειναι αρκετο,για το αν θα πιασουμε τα μορια που θελουμε κ ιστοριες...μην πω καλητερα την λεξουλα απο Μ..:iagree:
Coolαρετε ρεεεεε..
Εχω δει κ ακουσει κ μαθει παιδια απο 13,14,15(σαν εμενα:thanks να βγαζουν 18-19 χιλιαρικακια(εμ βεβαια αφου στρωθηκαν απο μονοι τους χωρις να τους πιεσει κανεις να το κανουν..απο ΜΟΝΟΙ τους:no1 κ να μν το πιστευουν..:xixi: Γιατι οχι..?? Αν καταλαβεις η νιωσεις οτι πρεπει να διαβασεις κ να προσπαθησεις μια χρονια παραπανω απο τις αλλες τελειωσε δεν χρειαζεσαι τιποτα παραπανω...ΑΑ!Κ να μν τα παρατησεις βεβαια γιατι εσυ θα βγεις κερδισμενος στο τελος..:nikiκ εγω μεσα..)
Γιατι να πιστευεις κ να αγχωνεσαι οτι δν θα πιασεις οσο θες..??
Οι αλλοι που τα πιανουν τι ειναι πανεξυπνοι...?? Η' μηπως θεωρεις τον εαυτο σου τουβλο (η' τσιμεντολιθο..αναλογος την προσωπικοτητα..)
Κ μην ακουω(δεν μπορω να αντισταθω..)μαλακιες(..το ειπα)για 12 ωρες την μερα...κ οι 4-5 ειναι υπερ-αρκετες αν κανεις κανονικο διαβασμα..συγκενρωμενοι!!..(ξεχωρα απο φροντιστηρια/ιδιαιτερα κ τετοια):no1:
Ας βαλετε λοιπον ενα "στοχο"-οπως ακουτε συνεχεια-αυτους τους 9 μηνες(οσοι δεν θελετε μαγκια σας:no1: δεν χαθηκε ο κοσμος..αν κ οπως ειπα δεν ειναι δυσκολο να τον πετυχετε)που οταν τον πετυχετε..(γιατι ολοι οσοι τον βαλουν θα τον πετυχουν..:iagreeΑπλα κ μονο το αισθημα που θα νιωσετε..δεν θα ειναι το καλητερο που θα νιωσετε αλλα ενα που θα το θυμαστε(κ θα θυμαμε..) για πολυ καιρο..(απο αυτα που ακουω τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω)
Κ μην στεναχωριεστε ποτε..απλα χαμογελατε..πιστευστε με βοηθαει..
Γεια χαρα σε ολους... (δεν λεω καλη τυχη γιατι δεν μας χρειαζεται..)
:xalara:
Petunia
Εκκολαπτόμενο μέλος
y33p33
Νεοφερμένος
Btw, είχα πολύ καιρό να δω post με τόοοοσα smilies
iStudent11
Νεοφερμένος
confusius
Δραστήριο μέλος
Με τα smiles δινω εμφαση ρε..
Καλή ιδέα, προτείνω να βάλουμε και στην έκθεση!!!
Κυρίως αυτό θα ήταν χρήσιμο :s ! Και αυτά θα έλεγα
y33p33
Νεοφερμένος
Καλή ιδέα, προτείνω να βάλουμε και στην έκθεση!!!
Κυρίως αυτό θα ήταν χρήσιμο :s ! Και αυτά θα έλεγα
lol, ξέχασες και τα :wow: και :!:
Ταιριάζουν για το 4ο θέμα των μαθηματικών.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.