eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Πίστεψέ με! Δεν είχα μήτε έχω και ευελπιστώ να μην αποκτήσω...
Καλό αυτό:no1:.Ένα επιπλέον πλεονέκτημα για να αντιμετωπίσεις... τις πανελλαδικές εξετάσεις
-----------------------------------------
Μήπως υπάρχει κάποιο μάθημα που σε απασχολεί,νιώθεις αδύναμος;;Εγω ειχα δει στον υπνο μου οτι δεν ειχα γραψει καλα και ολοι στο φροντηστηριο με κοιτουσαν απαξιωτικα και ο καθηγητης εκανε σχολια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
petran_r21
Δραστήριο μέλος
Καλό αυτό:no1:.Ένα επιπλέον πλεονέκτημα για να αντιμετωπίσεις... τις πανελλαδικές εξετάσεις
Μήπως υπάρχει κάποιο μάθημα που σε απασχολεί,νιώθεις αδύναμος;;
Μαθηματικα,Φυσικη...Οικονομια οχι αλλα την φοβαμαι γιατι ειναι σημαντικη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ βλέπω στον ύπνο μου ότι ο βαθμός μου είναι άκυρος και πρέπει να ξαναδώσω!
Μιλάμε για θρίλερ,όχι αστεία...
Πιστεύεις ότι δεν μπορείς να τα αντιμετωπίσεις...Μαθηματικα,Φυσικη...Οικονομια οχι αλλα την φοβαμαι γιατι ειναι σημαντικη
confusius
Δραστήριο μέλος
Εγώ βλέπω στον ύπνο μου ότι ο βαθμός μου είναι άκυρος και πρέπει να ξαναδώσω!
χαχαχα, είναι λίγο άκυρο!! (αστειάκι )
Εφιάλτη μετά την εισαγωγή στη σχολή δεν έχω ξανακούσει!! :no1:
Metallas
Νεοφερμένος
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχαχαχαχαχαχαχαχα.255 KΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!
Για κάποιο λόγο πάντως,όποτε διαβάζω τα ποστς εδώ πέρα παίρνω κουράγιο.Είναι ωραίο να νιώθεις ότι υπάρχουν κ άλλοι που αντιμετωπίζουν τα προβλήματά σου:xixi:
petran_r21
Δραστήριο μέλος
Μιλάμε για θρίλερ,όχι αστεία...
Πιστεύεις ότι δεν μπορείς να τα αντιμετωπίσεις...
Aκριβως
chris_90
Διάσημο μέλος
Noid
Νεοφερμένος
Athanasoulini:)
Νεοφερμένος
VavourasLP
Νεοφερμένος
sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλη επιτυχια παιδια,και μην ανησυχειτε δεν ειναι τιποτα...δεν ειναι τοσο φοβερο οσο ακουγεται...μην τρελαινεστε!!
Δεν ξερω παιδια ... εγω ακου ολα αυτα που λετε και μου φενονται λιγο ακυρα ...
Ενταξει δεν λεω και εγω ειχα λιγο αγχος αλλα η 3η λυκειου ηταν πραγματικα η πιο ευχαριστη ταξη που εκανα ουτε μετρουσα μερες ουτε τπτ ... και αγχος λιγο δημιουργηθηκε οταν κοντευαν οι μερες που ειναι λογικο ... αλλα γενικα πολυ χαλαρα ... τα μαθηματα γενικης παιδειας ηταν ωρα υπνου στο φροντηστηριο πετυχα κατι καθηγητες αλλο να σας τα λεω και αλλο να τα βλεπετε ... σκετη κωμωδία ηταν ... με 40 πυρετο πηγα να κανω μαθημα να μην χασω το επισοδιο ... φοβερες στιγμες, πολυ γελιο
Εσκαγα μουρη 7 και κατι στο σχολειο με φραπεδια στο χερι ανεμελος λες και πηγαινα παραλια ... αχαχαχα αυτες ηταν ωραιες στιγμες
και εγραψα και γυρω στα 18k μορια τρομαρα μου ...
Ετσι πρεπει να το δειτε ... χαλαρα!! οχι οσο χαλαρα το ειδα εγω γιατι κανει κακο ... αλλα οχι και μες το αγχος και τη μιζέρια
Χαλιεστε για το τπτ και μπορει ολο το αγχος να βγει την ωρα που γραφετε και μετα κλαμαααααααα ....
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν είστε έτοιμοι?Πώς νιώθετε?
Ορίστε και ένα γκρουπάκι για όποιον θέλει FACEBOOK Πανελλήνιες εξετάσεις 2010 GROUP
καλα πως να ειναι ετοιμοι???ακομα δεν ξεκινησε καλα καλα το σχολικο ετος???
,ην τρελενεστε ρεεεεεεεεεεε μια χρονια ειναι θα περασει!
Παναγιώτης_Σ
Νεοφερμένος
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
Νιώθω σχεδόν ψυχολογικά έτοιμος για την χρονιά που έρχεται.Έχω κάνει τις επαναλήψεις μου,έχω αρχίσει τα μαθήματα για φέτος εδώ και καιρό και απλά περιμένω την τυπική έναρξη της σχολικής χρονιάς
:no1::no1:
Guest 292010
Επισκέπτης
Όλα θα πάνε καλά :dance:
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.