Iliaso
Περιβόητο μέλος
Εσύ αν τους μάθαινες θα το διέδιδες σε όλους?
.
Και πως το εξηγείς ότι τα τελευταία 3 χρόνια που εγώ βλέπω αυτή τη συζήτηση για βαθμούς βγαίνουν καμιά 10αριά άτομα που "καπως" μάθαν τους βαθμούς τους;Αυτοί δε το διαλαλούν;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Δες: https://www.esos.gr/index.php?option...4-04&catid=226:2009-12-01-11-40-37&Itemid=802ξερετε περιπου ωρα για αυριο εχετε ακουσει τιποτα?
...την επίσημη ανακοίνωση της Τρίτης που θα γίνει μεταξύ 11 και 12 το πρωί....
Την αλήθεια τη λες ή στους πολύ κοντινούς σου ή σε αγνώστους...Και πως το εξηγείς ότι τα τελευταία 3 χρόνια που εγώ βλέπω αυτή τη συζήτηση για βαθμούς βγαίνουν καμιά 10αριά άτομα που "καπως" μάθαν τους βαθμούς τους;Αυτοί δε το διαλαλούν;
.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Θα περιμενω ελπιζοντας να εχεις σκισει!!ευχαριστω πολυυυ!! απλα ξερεις κατι ποτε δεν γινεται να ειμαστε σιγουροι...καλυτερα οι προσδοκιες μας να ειναι μικρες! τετοια ωρα αυριο θα σου στειλω μηνυμα!!
Συγνωμη για ενα μηνυμα που εχω στειλει δυο φορες, αλλα ειχε κολλησει το σαιτ και καταλαθως σταλθηκε ετσι... Οποιος μοντ θελει μπορει να το σβησει!!
chris_m
Νεοφερμένος
Στο σιτε του υφυπουργου....
18-20 15,51%
Cherie
Δραστήριο μέλος
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Aνακοινωθηκε η κλιμακωση γβπ!!!!
18-20 15,51%
Και τι σημαινει αυτο?????????
tanoulitsa
Νεοφερμένος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Αχα, μαλιστα!! Αυτο το ποσοστο ειναι στο συνολο των κατευθυνσεων?? Αν θυμαμαι καλα, περυσι ηταν μεγαλυτερο, οποτε θετικα τα νεα...Aνακοινωθηκε η κλιμακωση γβπ!!!!
18-20 15,51%
Ναι ρε ischoolοπαιδα, το βασικοτερο ξεχασα!! Καλα αποτελεσματα σε ολους και με εναν πονο... Και να θυμαστε: Εκει που ειστε ημασταν και εκει που ειμαστε θα 'ρθετε!!Καλά αποτέλεσματα i-schoolίτες !! !! !! !!
Iliaso
Περιβόητο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
17 ΕΚΘΕΣΗ??Mε γνωστο στο Υπουργειο τα μαθα ναι. Οχι για τους αλλους δεν ξερω απολυτως τπτ εχτες το απογευμα τα μαθα και εχω πεθανει απο απογοητευση. Μου καψανε 4 οσο δλδ ολο το 8εμα πονταρα σε αυτο να εχω κοντα στο 17 και εχω 13.2 μαθηματικα κατ και φθσικη εχω 6 και 5 αντιστοιχα αλλα η μεγαλυτερη απογοητευση ειναι η οικονομια 10. στα αλλα 20 δοιηκηση 17εκθεση. Μην αγχωνεστε αυριο παιδια.
Μπραβο...!! Η αληθεια ειναι πως δεν ειναι ενα απο τα ευκολοτερα μαθηματα...
tanoulitsa
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Eγώ δε τη βρίσκω τη περιβόητη κλιμάκωση.Τι να πω...
GreenEve
Νεοφερμένος
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
tanoulitsa
Νεοφερμένος
Mε βάση τους βαθμούς σου...Μήπως ήσουν σε λάθος κατεύθυνση;
Αυτο με ρωτησε ο πατερας μου σημερα. Οχι τα μαθηματικα παντα μου αρεσαν η δοιηκηση ηταν αυτο που θελω να σπυδασω τα αρχαια τα βαριομουν και η χημεια ειναι το χειροτερο μου μαθημα. Αρα νομιζω πως καλα ημουν. 5ο πεδιο θελω οπου και να πηγαινα... Αλλα μου αρεσουν και καποιες σχολες προγραμματισμου αρα η αποφαση ηταν σωστη αλλωστε ειχα πολλους να με πιστευουν σε αυτην μου την επιλογη. Αλλα τελικα δεν μπορεις πριν δωσεις να ξερεις τπτ!
fockos
Επιφανές μέλος
Από τα στοιχεία αυτά προκύπτει ότι
- Η κλιμάκωση της βαθμολογίας δεν παρουσιάζει σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το 2009. Μικρή μείωση εμφανίζεται στα γραπτά που βαθμολογήθηκαν μεταξύ 18-20 (15,51% έναντι 16,69% για το έτος 2009)
- Αντίστοιχα, παρατηρείται μικρή αύξηση στα γραπτά που βαθμολογήθηκαν μεταξύ 15-18 (19% έναντι 18,33% για το έτος 2009. Τέλος, μικρή αύξηση παρατηρείται στο ποσοστό των γραπτών που πήραν βαθμολογίες μεταξύ 0-5. (16,48% έναντι 15,7% το 2009).
- Στις εξετάσεις προσήλθε το 98,4% του συνόλου των υποψηφίων (90593 από 92081 υποψηφίους). Το 2009 είχε προσέλθει το 98,01% (85354 από 87091).
- Εφέτος αναβαθμολογήθηκαν λόγω διαφοράς αʼ και βʼ βαθμολογητή 40.089 γραπτά (ποσοστό 7,08%). Παρατηρείται δηλαδή μείωση σε σχέση με το 2009. (Το 2009 είχαν αναβαθμολογηθεί 41.180 (ποσοστό 7,7%)).
- Υπήρξαν 210.114 γραπτά (37,09%) που βαθμολογήθηκαν κάτω από 10. Τα αντίστοιχα στοιχεία για το 2009 ήταν 192.367 γραπτά (35,97%).
edit: Aπό την ανακοίνωση φαίνεται ότι για πρώτη φορά θα μπορείτε να δείτε την βαθμολογία σας online!!!
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
8.76% (18-18,99 και παλι στο συνολο)
για αποτελεσματα του 2009 αυτα
αρα για ποια κλιμακωση μιλαμε?μηπως εχει γινει λαθος?
εδω ο συνδεσμος που πηρα τα αποτελεσματα του 2009 https://www.edugate.gr/panel/25-06-09-01
Iliaso
Περιβόητο μέλος
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρωτη εντυπωση,οτι ολα αυτα που λεγονταν για την Εκθεση ηταν μουφες,πανω κατω τα ιδια ποσοστα με περισυ βλεπω.Στα μαθηματικα γενικης ομως εγινε σφαγη,35% κατω απο τη βαση!!! σε σχεση με το περσινο 25 ενω εχουμε και απιστευτη μειωση των αριστουχων,απο 39% περυσι σε 27% φετος!
tanoulitsa
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.