Dias
Επιφανές μέλος
Τραγικός είναι και ο τρόπος που ανακοινώνονται οι βαθμοί!!! Τους τοιχοκαλλάνε έξω από το σχολείο κατά μάθημα και ο μαθητής στριμώχνεται με χαρτί και μολύβι και ψάχνει σε 15 καταστάσεις να βρει έναν-έναν τους βαθμούς του!!! Και ύστερα να πάει σπίτι του να υπολογίσει από το ίντερνετ τα μόρια του!!!! Σε ποιον αιώνα ζούμε πια? Έεεεεελεοοοοοοος!!!!!!!!!!!!Κατανοητη και απολυτα σεβαστη η αγανακτηση σου φιλε Δια, αλλα δυστυχως στη γα@@κοινωνια που ζουμε δεν υπαρχει αξιοκρατια!! Πραγματικα κατι τετοιες περιπτωσεις ειναι απλα τραγικες, αλλα δε μπορουμε να κανουμε τιποτα γι αυτο... Παντα θα υπαρχουν οι βυσματιες και οι προνομιουχοι!! Εδω περυσι ειχα συμμαθητες που ειχαν μαθει τα αποτελεσματα τους μια βδομαδα πριν και ολοι οι υπολοιποι βραζαμε στο ζουμι μας... Μην το ψαχνεις, δεν προκειται να βρεις ακρη!! Τεσπα, αργα η γρηγορα, ολοι θα μαθετε που περνατε... Σημασια εχει το αποτελεσμα!!
Δεν θα ήταν πιο απλό να βγαίνουν στο ίντερνετ και βαθμοί και μόρια και ο μαθητής να μπαίνει με τον κωδικό του?
Κουράγιο παιδιά!!! Λίγες μέρες μείνανε. Από τη Δευτέρα 21/6 και μετά θα ξέρετε όλοι τους βαθμούς σας (εκτός αν έχετε βύσμα στο υπουργείο θα τους μάθετε 2-3 μέρες πριν τους άλλους).
Καλά (και δίκαια) αποτελέσματα σε όλους!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tinaki!!
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jobra
Νεοφερμένος
dianechristy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορεί κάποιος από τους μαθητές της Γ' λυκείου να μου πει ποιες μέρες γράφετε ενδοσχολικές εξετάσεις? Δευτερα-τεταρτη-παρασκευή?
Καθημερινα γραφουμε... Εμεις τουλαχιστον εδω περα... Αλαλ πιστευω πως παντου καθε μερα γραφουν..
elenaki92
Δραστήριο μέλος
dianechristy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Βεβαια εγω τελειωνω τη δευτερη Δευτερα (:p) γιατι δεν εχω μαθημα επιλογης ουτε θρησκευτικα.
Μολις εδωσα το γραπτο μου στο πρωτο μαθημα περιμενα να βαλουν μαυρη ταινια :p
dianechristy
Εκκολαπτόμενο μέλος
elenaki92
Δραστήριο μέλος
VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
tinaki!!
Νεοφερμένος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο αλλο θρεντ λες οτι εχεις ηδη συμπληρωμενο και ετοιμο για καταθεση το μηχανογραφικο. Στο εχουν δωσει ή απλα κατεβασες τη φορμα και την εχεις να καθεται;
Επισης αφου περασεις σε καποια σχολη θα παραμεινεις εκει και θα γραφτεις κανονικα παρακολουθωντας μαθηματα ή απλα θα παρεις μια θεση καποιου αλλου υποψηφιου για το τιποτα;
funker_3
Νεοφερμένος
VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος
κάνεις ειδικό μηχανογραφικό χώρια από το μηχανογραφικό για ελλάδαγια να ενταχθει καποιος σε κυπριακο πανεπιστημιο χρειαζεται απο πανελληνιες?η΄ειναι σαν τις χωρες του εξωτερικου?
Civilara
Περιβόητο μέλος
Civilara μιας και σε πετυχα ευκαιρο.
Στο αλλο θρεντ λες οτι εχεις ηδη συμπληρωμενο και ετοιμο για καταθεση το μηχανογραφικο. Στο εχουν δωσει ή απλα κατεβασες τη φορμα και την εχεις να καθεται;
...Αχεμ... Μπα, δεν μου το έδωσε κανείς Rania. Το έχω συμπληρωμένο και κάθεται μέχρι να έρθει η ώρα του "να εκκολαφτεί" (γύρω στα μέσα Ιουλίου δηλαδή).
Επισης αφου περασεις σε καποια σχολη θα παραμεινεις εκει και θα γραφτεις κανονικα παρακολουθωντας μαθηματα ή απλα θα παρεις μια θεση καποιου αλλου υποψηφιου για το τιποτα;
Εδώ τώρα με προβληματίζεις και με γεμίζεις τύψεις. Είναι περίπλοκη ιστορία αλλά θέλω ένα 2ο πτυχίο οπωσδήποτε. Με ενδιαφέρουν τμήματα μηχανικών, μαθηματικών και φυσικής και όχι γεωπονίας όπως αυτό που είμαι τώρα και να είναι οπωσδήποτε στην Αθήνα. Αν τύχει και δεν περάσω στους μηχανολόγους ΕΜΠ τον δεκέμβρη (φτου φτου φτου...σκόρδα) τότε θα είμαι σε ένα τμήμα που με ενδιαφέρει και σιγά-σιγά θα το βγάλω. Αν όλα πάνε καλά και περάσω τότε θα διαγραφτώ από αυτό. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θα είμαι εγγεγραμμένος σε δύο σχολές ταυτόχρονα.
Είναι μπερδεμένα, ε? Είναι λίγο γ*****ε τα κατάσταση αλλά έλα μου που θέλω να γίνω πολυπτυχιούχος? Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.