buzz
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
strsismos88
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Tempora
Νεοφερμένος
Pride
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλη επιτυχια σε ολους
Civilara
Περιβόητο μέλος
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
χωρις αγχος ,μην λετε πολλα πριν την εξεταση ,ησυχα-ησυχα πηγαινετε δειτε τον ηλιο να ανεβαινει στον ουρανο θα εχει και δροσουλα ,μια χαρα θα σται
μονοδικο μειωνεκτιμα :το οτι θα εχετε περισσοτερα ατομα σε καθε αιθουσα φετος ,περσυ εγω ειχα 6 ατομα /αιθουσα και ηταν σαφως πολυ καλα
@Civilara καλα που θες να περασεις ?
Σοβαρό άτομο...
Νεοφερμένος
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φαντασου να'σαι τιγκα στο αγχος κ να καθεσαι να κοιτας και το βιβλιο πριν γραψεις..
το πιο πιθανο ειναι να συνειδητοποιήσεις ότι δε θυμασαι τιποτα,να πανικοβληθείς και μετα μπάι μπάι.
Αν πάλι είσαι χαλαρός κ κυριλέ,γουαι νοτ?
αλλά τι να μάθεις τελευταία στιγμή...
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω σημερα ημουν μια χαρα πριν γραψω την προοδο ,μιση ωρα πριν ομως που εβλεπα καμια 400αρα ατομα να κατεβαινουν να την γραψουν αγχωθηκα και ΤΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΛΑ και κυριολεκτω ,ευτυχως τα μαθηματικα δεν ειναι μαθημα παπαγαλιας,οποτε πηρα με λιγη προσπαθεια μπροστα ...
γ αυτο λεω να μην ακουτε/διαβαζετε/μιλατε πολυ πριν για να ειστε σε κατασταση stand by και ηρεμοι...
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ έχω κάνει μια λίστα με πράματα που πρέπει να θυμάμαι κ λίγο πριν φύγω απο το σπίτι θα τα περάσω μια φορά,δε νομίζω να με βλάψει..
Alexandrius
Νεοφερμένος
Παιδιά να ρωτήσω κάτι, έχω ακούσει πολλούς να λένε ναι και άλλους να λένε όχι σχετικά με το αν είναι καλό να ρίξεις μια ματιά ακριβώς πριν γράψεις. Εσείς τι λέτε; Είναι καλό ή θα τα ξεχάσω όλα όπως έχουν πει;
Πραγματικά εκείνη την ώρα οτι και να κοιτάξεις δεν πρόκειται να σου μείνει.Είναι άδικος κόπος...
Και παιδιά απο την στιγμή που θα μπείτε μέσα στην αίθουσα μην ακούτε κανένα!!!
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
να σκεφτεστε οτι του χρονου θα στε ξενοιαστοι! οπως εμεις!!!!(καλα για πλακα το πα...)
summer life
Νεοφερμένος
watson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξερετε ποσα ατομα ειναι συνηθως σε καθε αιθουσα?
max 20-21 αλλα λογω οικονομικης κρισης παιζει να σας βαλλουν 50-60
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Δε μου κανει εντυπωση Ρανια μου... Το ΑΟΔΕ κατα παραδοση ειναι ο μεγαλυτερος φοβος των μαθητων της τεχνολογικης, που εχουν κανει σοβαρη και οργανωμενη προσπαθεια, οπως εσυ!! Παντως δε χρειαζεται να αγχωνεσαι, ειμαι σιγουρος πως θα σκισεις...Εμας μας ειπαν 7:30. Παντως καλυτερα να πας πιο νωρις παρα πιο αργα.
@morelo
Το ΠΣΚ ειναι ανετο, αφου ολα τα επιλογης ειναι απειρως πιο ευκολα απο αοδε/ιστορια κατ. και ολα τα παπαγαλιστα τελος παντων. (Εξαιρουνται οσοι πηραν ιστορια ΓΠ, τους ευχομαι ολοψυχα ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ).
@foreverfreak
Ειναι τεραστια ειρωνια αλλα το πιο μεγαλο αγχος το εχω για το πιο σιγουρο μαθημα της κατευθυνσης-τουτεστιν ΑΟΔΕ.
Χαχαχα... Να σαι καλα ρε Νικο, με εκανες και λυθηκα στα γελια!! Εχεις απολυτο δικιο, ακριβως ετσι ειναι η κατασταση... Θυμαμαι που τα ειχα περασει και γω περυσι και γελαω, αν και τοτε το αντιμετωπιζα διαφορετικα το πραγμα!! Χαλαρωστε μαγκες, ενας μυθος ειναι οι πανελληνιες...Πάντως ο διάδρομος πριν μπείτε μέσα στην αίθουσα για να γράψετε, θα σφίζει από παιδιά και λογοδιάρροια, που διαβάζουν τα sos, σκίζουν τα βιβλία, μιλάνε σαν ράδιο αρβύλλα για τα λεγόμενα sos, κοπελίτσες που κάνουν σαν υστερικές ερωτομανιακές , κάποιες που λένε μ**λ**κίες, κάποιους που λένε μ**λ**κίες, ψαρούκλες, ψαρωμένες, παρθένες των πανελληνίων,...κ.α. Απορώ πόσες σερβιέτες με φτερά έχουν πουληθεί εκείνη την ημέρα.
Λοιπον, αν και σιγουρα θα ξαναποσταρω μεχρι να δωσετε, ευχομαι ολοψυχα σε ολους τους υποψηφιους καλη δυναμη και καθε επιτυχια!! Μολις παρετε τα θεματα το πρωτου μαθηματος (λεγε με εκθεση), πειτε στον εαυτο σας πως μπορειτε να τα καταφερετε και να εκπληρωσετε το στοχο σας και τοτε δεν εχετε να φοβαστε ΤΙΠΟΤΑ... Και οπως ειπε και ενας φιλος πριν, οταν με το καλο μπειτε στην ταξη μην ακουτε κανεναν!! Δεν ειναι λιγοι εκεινοι οι σκατοψυχοι, που θα προσπαθησουν να σας αγχωσουν, μονο και μονο για να ειωσουν τον ανταγωνισμο...
Υ.Γ:Οσο διαβαζω αυτο το θεμα, τοσο θυμαμαι τις δικες μας περσινες συζητησεις... Πως περασε ετσι ο καιρος!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.