Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Oκ δεν ξερω εγω απλα το ειδα και ειπα να το βαλω εδω...τωρα καλο θα ειναι ο καθενας να ρωτησει το χολειο του για καλο και για κακο!!Συγνώμη παιδιά. Αλλά όπως συνήθως το troktiko παραπληροφορεί. Αλήθεια είναι μόνο ότι φέτος τα κερτελάκια τα δώσανε σε χαρτί αντί χαρτόνι. Αλλά είναι ψέμα ότι το υπουργείο ζητά από τους μαθητές να τα πλαστικοποιήσουν. Ξέρω σχολεία που το έδωσαν σε απλό χαρτί και δεν είπαν τίποτα για πλαστικοποίηση. Και ξέρω σχολεία που το πλαστικοποίησαν αυτά. (Στο δικό μου σχολείο δώσανε πλαστικοποιημένα και άλλο χρώμα σε κάθε κατεύθυνση). Κάποιοι μαθητές που το πήραν χάρτινο το πλαστικοποίησαν μόνοι τους γιατί έτσι ήθελαν. Αλλά δεν άκουσα σχολείο να είπε στους μαθητές να το πλαστικοποιήσουν υποχρεωτικά. Αν σε κάποιο σχολείο το είπανε από μόνοι τους αυτό δεν το ξέρω. Όμως επειδή προχθές έγινε σχετική συζήτηση με τον υποδιευθυντή, μας είπε ότι το υπουργείο ποτέ δεν είπε τίποτα για πλαστικοποίηση. Τώρα το troktiko πρώτη φορά είναι που λέει ψέματα?
p.s λολ η εικονα με τν πινοκιο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Τεσπα, το εχω απεναντι μου και το καμαρωνω.
DIMOS FOITHTHS
Νεοφερμένος
Grego
Νεοφερμένος
δε θα γίνουν απεργίες. Το συμβούλιο που έγινε τις προάλες αποφάνθηκε να μην "μπλέξουν" κ τους μαθητές στον αγώνα τους! Δηλαδή χάρη μας κάνουν!παιδιά.. τι θα γίνει με τις απεργίες που ακούγονται;
Ο ένας μου λέει οτι δεν θα γίνουν κι οτι είναι επιτηρητής και ξέρει, κι η άλλη μου έλεγε εχθές οτι 80% θα γίνουν, κι οτι προχθές έγινε το συμβούλιο (που τελικά δεν αποφασίστηκε τίποτα απ οτι είδα)...
Τι θα κάνουμε;... πότε θα είμαι σίγουρος, την παρασκευή που γράφουμε;.. Έχω σοβαρό πρόβλημα αν γίνουν τελικα απεργίες...
link στο άρθρο που βρήκα εχθές μετά το φροντ. .
182
Νεοφερμένος
Αρχη
Ρε παιδια...δεν ξερω για σας...αλλα θελω ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΛ να περασω στο πανεπιστημιο...
Να δω και πως ειναι η αισθηση του αμφιθεατρου! Με νιωθετε πιστευω..
τελος_ασχετου
Yiannifun
Νεοφερμένος
agiostimotheos
Δραστήριο μέλος
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω να δεις...ας ειναι...εγω θα παω με το γελιο Α4 που μου δωσανε και αν τους αρεσει...
Αρχη
Ρε παιδια...δεν ξερω για σας...αλλα θελω ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΛ να περασω στο πανεπιστημιο...
Να δω και πως ειναι η αισθηση του αμφιθεατρου! Με νιωθετε πιστευω..
τελος_ασχετου
buzz
Νεοφερμένος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Εχεις ξεχασει ολο το αοδε?? Τοτε πιστεψε με εισαι σε παρα πολυ καλο δρομο... Και γω περυσι, μεχρι και μια μερα πριν δωσω ιστορια κατευθυνσης δε θυμομουνα τιποτα!! Ημουνα σιγουρος πως θα επαιρνα την κολλα και δε θα ηξερα τι να κανω... Μολις ομως ειδα τα θεματα και αφου τα εκανα καμια 2-3 φορες αναγνωση, μου ηρθαν ολα στο μυαλο ως δια μαγειας!! Εν ολιγοις, μπορει να νομιζεις πως δε θυμασαι τιποτα, αλλα αν εισαι καλα προετοιμασμενος, κατα 90% το μυαλο σου θα λειτουργησει την ωρα της εξετασης... Βεβαια θα σε συμβουλευα να ακολουθησεις το πλανο της Ρανιας και να αρχισεις και καμια επαναληψη ακομα, για να εισια σιγουρος!!Παιδια πρωτα απο ολα τα ψεματα τελειωσαν σε λιγοτερο απο μιαμιση μερα γραφουμε...Εγω νιωθω οτι δεν εχω αγχος αλλα εχω ξεχασει σχεδον ολο το αοδε και φοβαμαι μηπως δεν γραψω τιποτα τελικα...Ξερει κανενας γιατι γινεται αυτο? HELP ME !!!!
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαπως ετσι ενιωθα και εγω περσυ που εδινα με το ΑΟΔΕ... Το ιδιο νιωθω και φετος που ξαναδινω..Παιδια πρωτα απο ολα τα ψεματα τελειωσαν σε λιγοτερο απο μιαμιση μερα γραφουμε...Εγω νιωθω οτι δεν εχω αγχος αλλα εχω ξεχασει σχεδον ολο το αοδε και φοβαμαι μηπως δεν γραψω τιποτα τελικα...Ξερει κανενας γιατι γινεται αυτο? HELP ME !!!!
Περσυ εγραψα 18,8 ΑΟΔΕ
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ..
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
619zx
Νεοφερμένος
valia_92
Νεοφερμένος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
@morelo
Το ΠΣΚ ειναι ανετο, αφου ολα τα επιλογης ειναι απειρως πιο ευκολα απο αοδε/ιστορια κατ. και ολα τα παπαγαλιστα τελος παντων. (Εξαιρουνται οσοι πηραν ιστορια ΓΠ, τους ευχομαι ολοψυχα ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ).
@foreverfreak
Ειναι τεραστια ειρωνια αλλα το πιο μεγαλο αγχος το εχω για το πιο σιγουρο μαθημα της κατευθυνσης-τουτεστιν ΑΟΔΕ.
buzz
Νεοφερμένος
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Eμας μας ειπαν 7:15 ελεος δεν θα εχει βγει ακομα καλα καλα ο ηλιοςπαιδια τι ωρα πρεπει να ειμαστε τν παρασκευη στα σχολεια που δινουμε?? γιατι αλλοι μου λενε μεχρι τς 7μιση κ αλλοι 8
Ναι Ρανια συμφωνω!
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.