Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειμαι λιγο ασχετη απο υπολογιστες...........ηθελα να σε κανω φιλο αλλα δεν ξερω αν τα καταφερα?
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
επιπλέον μου τη δίνει πάρα πολύ που ,επειδή κάθομαι όλη μέρα σπίτι,κάθε 3 κ λίγο επισκέπτομαι την κουζίνα κ δεν σταματάω να τρώω
επίσης,μου τη δινει το γεγονός ότι τώρα έχω να κάνω επανάληψη στη φυσική κατεύθυνσης,και επί μια ώρα προσπαθώ να πιέσω τον εαυτό μου να κάτσει στο γραφείο και να διαβασει.
Τώρα τελευταία,βλέπω ακόμα και σειρές στην τηλεόραση,κάτι που έχω κόψει εδώ κ 2-3 χρονια...και γενικά, κάνω ότι μπορώ για να αποφύγω το διαβασμα,χασομεράω,πηγαινω στην κουζινα...
δεν έχω όρεξη αυτό τον καιρό ρε γαμώτο.Νυστάζω κιόλας όλη μέρα γιατι αναγκαζομαι να διαβαζω μεχρι αργα
κ γενικα η κατάσταση ειναι λίγο σκατα
πραγματικα,δεν περιμενα όταν μου έλεγαν ότι η 3η λυκείου θέλει απειρο διαβασμα,ότι το εννοουσαν..
είναι εντυπωσιακό το πόσο πρεπει να διαβασεις!
ελπιζω στις σχολές που θα πάμε τουλάχιστον,να μη χρειάζεται τέτοιο κάψιμο.Εδώ έχω αρχίσει να βλέπω παντού ταλαντώσεις,μόλις δω ένα βιβλίο του weber αρχίζω να λέω από μέσα μου όλα τα κομματια της διοίκησης που μιλάνε γι'αυτον,βλέπω ανθρώπους να τρέχουν και σκέφτομαι ρυθμούς μεταβολής,μιλούσαμε σήμερα για μαυραγοριτες στην Ιστορία κ σήκωσα το χέρι μου να πω τον ορισμό της μαύρης αγοράς...
γκρ.
πανελλήνιες
tinaki!!
Νεοφερμένος
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
odysseas wade
Νεοφερμένος
odysseas wade
Νεοφερμένος
αν 8εσ την γνωμη μ..αν εχεις καλο μυαλο(μιλαω για 8ετικη τεχνολογικη δν 3ερω πως ειναι τα πραγματα στη 8εωρητικη)εχεισ χρονο ακομα .μενουν 10 βδομαδεσ.ε3αρρταται και τον στοχο π εχεισ 8εσει....εγω ολη την χρονια τον...... και απτην προηγουμενη βδομαδα το εβαλα αποφαση και ειπα οχι ρε γαμωτο 8α κατσω να διαβασω 11 βδομαδεσ και 8α περασω εκει που 8ελω γιατι μπορω και το εχω.αυτο π με βοη8ησε να το παρω αποφαση ειναι τα ε3ησ...καταρχασ δν αντεχω αλλο στην παρο...8ελω να φυγω.δευτερον σκεφτομαι ποσο τελεια ειναι η φοιτιτικη ζωη.καινουργιςσ γνωριμιεσ.8α μπορω μα μπω σε μια καλη ομαδα μπασκετ...8α μπορω να παρω δικο μ ΑΜΑ3Ι...8α ειμαι ανε3αρτητοσ...8α μπορω να βλεπω ζωντανα τον ολυμπιακο χαχαχα....σκεφτομαι ποσο γαματο 8αναι το καλοκαιρι....ωστοσο εμενα το προβλημα μ ειναι ο προγραμματισμος...Αυτό που μου τη δίνει πιο πολύ απ'όλα είναι όταν κάθονται κ μετράνε τις μέρες που μένουν...Πέρα απο το ότι με αγχώνει απίστευτα,είναι και πολύ κουραστικό.Εδώ εγώ μετρούσα τις μέρες για την 5ήμερη,ένα μήνα πριν,κ στο τελος βαρέθηκα να μετράω
επιπλέον μου τη δίνει πάρα πολύ που ,επειδή κάθομαι όλη μέρα σπίτι,κάθε 3 κ λίγο επισκέπτομαι την κουζίνα κ δεν σταματάω να τρώω
επίσης,μου τη δινει το γεγονός ότι τώρα έχω να κάνω επανάληψη στη φυσική κατεύθυνσης,και επί μια ώρα προσπαθώ να πιέσω τον εαυτό μου να κάτσει στο γραφείο και να διαβασει.
Τώρα τελευταία,βλέπω ακόμα και σειρές στην τηλεόραση,κάτι που έχω κόψει εδώ κ 2-3 χρονια...και γενικά, κάνω ότι μπορώ για να αποφύγω το διαβασμα,χασομεράω,πηγαινω στην κουζινα...
δεν έχω όρεξη αυτό τον καιρό ρε γαμώτο.Νυστάζω κιόλας όλη μέρα γιατι αναγκαζομαι να διαβαζω μεχρι αργα
κ γενικα η κατάσταση ειναι λίγο σκατα
πραγματικα,δεν περιμενα όταν μου έλεγαν ότι η 3η λυκείου θέλει απειρο διαβασμα,ότι το εννοουσαν..
είναι εντυπωσιακό το πόσο πρεπει να διαβασεις!
ελπιζω στις σχολές που θα πάμε τουλάχιστον,να μη χρειάζεται τέτοιο κάψιμο.Εδώ έχω αρχίσει να βλέπω παντού ταλαντώσεις,μόλις δω ένα βιβλίο του weber αρχίζω να λέω από μέσα μου όλα τα κομματια της διοίκησης που μιλάνε γι'αυτον,βλέπω ανθρώπους να τρέχουν και σκέφτομαι ρυθμούς μεταβολής,μιλούσαμε σήμερα για μαυραγοριτες στην Ιστορία κ σήκωσα το χέρι μου να πω τον ορισμό της μαύρης αγοράς...
γκρ.
πανελλήνιες
δν ειναι τοσο τραγικο....το υπερβολικο διαβασμα δν κανει καλο...βεβαια ουτε το κα8ολου διαβασμα αποδιδει...χαχαχα...εμενα ενα φιλαρακι μ π ειναι στην ιατρικη μ ειπεοτι μακαρι να εδινε 1000 φορεσ πανελληνιεσ απτο να διαβαζει για τισ ε3εταστικεσ....στο πανεπτιστημιο εχει πλ περισσοτερο διαβασμα...αυτο π λενε οι γονεισ...διαβασε τωρα για να μπεισ και μετα 8ασαι ησυχοσ ειναι παραμυ8ια..δν ισχυει κατι τετοιο
dianechristy
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια.μενουν 10 βδομαδεσ για τισ πανελληνιεσ...8ελω την γνωμη σας για το πωσ να προγραμματισω την επαναληψη μ.ειμαι μα8ητησ γ λυκειοιυ στη 8ετικη...εχω ψηλο στοχο.ολοι οι κα8ηγητεσ μ μ λενε το ε3ησ.πλ ε3υπνοσ αλλα βαριεται...τεμπελοσκυλο χαχαχα
ξεκινα αρχικα με την θεωρια μαθηματικων και στην συνεχεια ασκησεις.. Φυσικη θα σου προτεινα μετα.. επειδη δεν ξερω τι αλλο εχει η θετικη... τα υπολοιπα οπως νομιζεις εσυ.. με το σκεπτικο ομως ποιο μπορεις να βγαλεις πιο ευκολα για να το αφησεις λιγο στην απεξω (δεν λεω να μην τ δινεις και καθολου σημασια).. Απο εκει και περα... Στρωσιμο και καλο διαβασμα!!!! Καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!
Danaki
Νεοφερμένος
μεσα σ'αυτες τις 10 εβδομαδες (μα πως καθεστε και τις μετρατε......αγχωνομαι!!!!) πρεπει να βγαλουμε τεραστια υλη απο την αρχη......το μονο που σωζει ζωες ειναι η οργανωση....και εννοειται οτι μετα το πασχα σχολειο....γιοκ οποτε ολη η μερα θα ειναι μονο επαναληψη!!!!!
αντε και καλο κουραγιο!!!!
alexandros451991
Εκκολαπτόμενο μέλος
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
odysseas wade
Νεοφερμένος
odysseas wade
Νεοφερμένος
η επαναληψη εχει να κανει και με την κατευθυνση.....πχ εγω που ειμαι θετικη και θελω 3ο πεδιο χρειαζομαι καλη επαναληψη σε βιολογια και χημεια.....
μεσα σ'αυτες τις 10 εβδομαδες (μα πως καθεστε και τις μετρατε......αγχωνομαι!!!!) πρεπει να βγαλουμε τεραστια υλη απο την αρχη......το μονο που σωζει ζωες ειναι η οργανωση....και εννοειται οτι μετα το πασχα σχολειο....γιοκ οποτε ολη η μερα θα ειναι μονο επαναληψη!!!!!
αντε και καλο κουραγιο!!!!
ειμαι τησ γνωμησ να μν χανουμε τις ωρες τησ κατευ8υνσησ..ειδικα στην 8ετικη π παραδοσιακα τ παιδια ειναι λιγα..πχ εμεισ ειμαστε 5...υπαρχει κατι παραπανω απο αρκετοσ χρονοσ ακομα.που 8εσ να περασεισ?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.