eyaggelia
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alkaterinaki
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
alkaterinaki
Νεοφερμένος
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν το θελεις πολυ και δε σου αρεσει η σχολη που περασες να ξαναδωσεις τοτε,να το προσπαθησεις...
Αν ξανα δωσω δεν θα εχω στις επιλογες μου τα μαθηματικα!!!
alkaterinaki
Νεοφερμένος
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν ξαναδωσω θα δουμε. Μαλλο ΑΣΣΟΕγιατι??τι θα εχεις??
alkaterinaki
Νεοφερμένος
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην πας με στοχο τα 16000 θα την πατησεις. Εγω ετσι πηγα φετος και την επαθα αγρια...tha sumfwnhsw mazi sou!
-----------------------------------------
εγω παιδια θελω 16000 και μπαινω εκει που θελω καλη μασ επιτυχια !!
-----------------------------------------
Ευχαριστω να 'σαι καλα!Πολυ καλη επιλογη..σε ο,τι κι αν αποφασισεις παντως καλη επιτυχια ευχομαι
gianniszante
Νεοφερμένος
Και παω σε ιδιωτικα ''παρανομα'' φροντιστηρια γιατι περσυ πηγενα σε ενα που ειναι αλυσιδα στην ελλαδα και δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος.
Υπολογιζω να εχω βγαλει την υλη καπου στη μεση φευρουαριου. (καλα ειναι?)
Ειμαι αρκετα αλλα ελεγχομενα αγχωμενος μπορω να πω...
Τα βρισκω λιγο παλουκοπαλουκα τα μαθηματικα (τεχνολογικη παω) αλλα κατι θα γινει με αυτα...
Ας ελπισουμε οτι θα εινε υπερ μας το γεγονος οτι θα δωσουμε με νεα κυβερνηση να παριγοριθουμε λιγο κ εμεις:Ρ
tinaki!!
Νεοφερμένος
Aν προσπαθήσεις θα τα καταφέρεις!!!Μήν αγχώνεσαι
θαανκσ παρα πολυ...
sertoss96
Νεοφερμένος
miv
Επιφανές μέλος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
αχχαχααχχαχααχαχ.... θα δειτε τι εχετε να παθετε... θα πηξετε μεσα στα βιβλια κοροιδα...!!τωρα π εχουμε και νωρις τις εκλογες δεν υπαρχει ελπιδα για ευκολα θεματα...!! ολα τα στραβοπαλουκα φετος θα πεσουν...!!! χεχεχεχε!!!
Ελεοοοοος ομωςςς
fdLP.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελεοοοοος ομωςςς
+φωνω
CITCOC
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
αχχαχααχχαχααχαχ.... θα δειτε τι εχετε να παθετε... θα πηξετε μεσα στα βιβλια κοροιδα...!!τωρα π εχουμε και νωρις τις εκλογες δεν υπαρχει ελπιδα για ευκολα θεματα...!! ολα τα στραβοπαλουκα φετος θα πεσουν...!!! χεχεχεχε!!!
Χάνεις ρε?
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο?
Civilara
Περιβόητο μέλος
Ο διαβασμένος θα γράψει ό,τι και να του βάλουν. Τα θέματα είτε δύσκολα είναι είτε εύκολα θα είναι δύσκολα ή εύκολα αντίστοιχα για όλους. Καλό είναι βέβαια τα θέματα να είναι αρκετά δύσκολα ώστε να ξεχωρίζουν οι καλοί και διαβασμένοι από τους παπαγάλλους των φροντιστηρίων οι οποίοι έχουν αποστηθίσει μεθοδολογίες και θεωρίες. Τα εύκολα θέματα προσδίδουν γόνιμο έδαφος στους παπαγάλλους και τους τυχοδιώκτες να έχουν την ίδια απόδοση με αυτούς που πραγματικά το αξίζουν και που ή καλή τους απόδοδη δεν είναι θέμα συγκοιριών και ευκαιριών.
Αν τα θέματα των πανελληνίων εξετάσεων 2010 είναι δύσκολα θεωρείστε τους εαυτούς σας τυχερούς. Απευθύνομαι σε όλους τους τελειόφοιτους και απόφοιτους που θα δώσουν το 2010 πανελλήνιες εξετάσεις. Το 30% της επιτυχίας στις εξετάσεις είναι η καλή ψυχολογική κατάσταση, το 30% είναι θέμα οργάνωσης και προγραμματισμού του διαθέσιμου χρόνου στις υποχρεώσεις των υποψηφίων (σχολείο-φροντιστήριο) και το 40% αφορά τον χρόνο που αφιερώνει ο καθένας στο προσωπικό διάβασμα
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, εκει κυμαίνομαι σύμφωνα με το φροντιστήριο, γύρω στο 16-17, συμφωνα με το σχολειο πιο πανω βεβαια, αλλα δεν επαναπαυομαι
Γιατι ρωτας;
Φαίνεται
Μου κινησαν την προσοχή οι απαντήσεις σου σε κάποια topic:xixi:
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Φαίνεται
Μου κινησαν την προσοχή οι απαντήσεις σου σε κάποια topic:xixi:
να το θεωρήσω καλό η κακό?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.