fly
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Τοο μεγαλυτερο που εβαλαν ηταν 18.7
Μην αναπαραγετε τετοιες μαλακιες.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Αυτο που σου κανανε με τους προφορικους βαθμους ειναι απαραδεκτο!! Πηγαινε τωρα και τριψε τους τα αποτελεσματα στη μουρη... Σα δε ντρεπονται λιγο!! Τεσπα, ελπιζω μονο να το θες πολυ το παιδαγωγικο (για να δινεις 3η φορα) και να μην ερχεσαι μνο για την αβεβαια πια αποκατασταση... Εγω ειμαι στο παιδαγωγικο της Αλεξανδρουπολης και ειναι απλα υπεροχα!! Η πολη ειναι πανεμορφη... Μακαρι να καταφερεις να περασεις!!Οι προφορικοί βαθμοί ρίχνουνε κατακόρυφα τα μόρια μου.Έχω βλαστημήξει χιλιάδες φορές.Τέσπα! Στην Ιστορία έγραψα 19,5 και μου 'χε 12 και 14 προφορικό....
Πάντως έχω μεγάλο άγχος να περάσω παιδαγωγικό, καθώς δίνω για 3η συνεχόμενη χρονιά!!
Με 17941 νομίζω ότι περνάω σε Ρόδο, Κρήτη, Αλεξανδρούπολη.......
Φιλικη συμβουλη: Βαλε οποια πολη θες, εκτος απο τη Φλωρινα!! Μια φιλη μου που πηγε εκει το εχει σκυλομετανιωσει...
fod@s
Νεοφερμένος
δεν νομιζω οτι ολοι οι καθηγιτες εχουν ψυχολογικα...και εγω ειχα χαλια προφορικους σε σχεση με αυτα που εγραψα (πχ 17 προφορικο 19.6 γραπτο) αλλα δεν κατηγορω κανενα,ειχαν δικιο ...(τουλαχιστον στην περιπτωση μου).Αυτο που σου κανανε με τους προφορικους βαθμους ειναι απαραδεκτο!! Πηγαινε τωρα και τριψε τους τα αποτελεσματα στη μουρη... Σα δε ντρεπονται λιγο!! Τεσπα, ελπιζω μονο να το θες πολυ το παιδαγωγικο (για να δινεις 3η φορα) και να μην ερχεσαι μνο για την αβεβαια πια αποκατασταση... Εγω ειμαι στο παιδαγωγικο της Αλεξανδρουπολης και ειναι απλα υπεροχα!! Η πολη ειναι πανεμορφη... Μακαρι να καταφερεις να περασεις!!
Φιλικη συμβουλη: Βαλε οποια πολη θες, εκτος απο τη Φλωρινα!! Μια φιλη μου που πηγε εκει το εχει σκυλομετανιωσει...
scoot
Νεοφερμένος
Με ενδιαφερει η Σχολή Γεωπονικών Επιστημών, Τμήμα Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος
με περσινη βαση 13701 ποια ειναι η αποψη σας εχω ελπιδες να μπω????
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Ναι ρε φιλε, αλλα ετσι υπαρχει πιθανοτητα να σου στερησουν το ονειρο!! Συμμαθητρια μου περυσι εχασε την πρωτη της επιλογη επειδη οι προφορικοι της βαθμοι ηταν πολυ χαμηλοτεροι απο τους γραπτους...δεν νομιζω οτι ολοι οι καθηγιτες εχουν ψυχολογικα...και εγω ειχα χαλια προφορικους σε σχεση με αυτα που εγραψα (πχ 17 προφορικο 19.6 γραπτο) αλλα δεν κατηγορω κανενα,ειχαν δικιο ...(τουλαχιστον στην περιπτωση μου).
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Όσο για τα βαθμολογικά κέντρα, φρίττω κάθε φορά που διαβάζω τέτοια. Μου έχουν τύχει παιδιά στην Αθήνα να μου λένε πήρες 18 στην έκθεση γιατί σε βαθμολόγησαν στο τάδε κέντρο. Και πού ξέρεις εσύ τι γίνεται στο κάθε κέντρο; Πάλι καλά που δεν άκουστηκε το κλασικό "τα παιδιά της επαρχίας βαθμολογούνται πιο ελαστικά" :S Ο,τι να'ναι, ειδικά στην έκθεση δεν ξέρεις σε ποιον θα πέσεις, όχι σε ποιο κέντρο
fotis7777777
Νεοφερμένος
μαθηματικα κατ. 20
Αοδε 19,8
προγραμματισμος 20
μαθηματικα γεν. 19,9
οικονομια 20
και εκθεση 8,3
18,671
ευτυχως πιανω ηλεκτρολογων μηχανικων / μηχανικων pc
fod@s
Νεοφερμένος
Ναι ρε φιλε, αλλα ετσι υπαρχει πιθανοτητα να σου στερησουν το ονειρο!! Συμμαθητρια μου περυσι εχασε την πρωτη της επιλογη επειδη οι προφορικοι της βαθμοι ηταν πολυ χαμηλοτεροι απο τους γραπτους...
Συνφωνω ρε φιλε και εγω καπου στα 200 μορια εχω χασει απο εκει,αλλα θελω να πω πως στο χερι μας ειναι να παρουμε καλους προφορικους
Αστα και εγω εφαγα πικρα με την εκθεση...αλλα το αποτελεσμα εχει σημασιαφυσικη κατ. 19,6
μαθηματικα κατ. 20
Αοδε 19,8
προγραμματισμος 20
μαθηματικα γεν. 19,9
οικονομια 20
και εκθεση 8,3
18,671
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Btw υπολογιστών, ο όρος pc είναι πολύ πιο περιορισμένος
fotis7777777
Νεοφερμένος
zifnab
Νεοφερμένος
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
φυσικη κατ. 19,6
μαθηματικα κατ. 20
Αοδε 19,8
προγραμματισμος 20
μαθηματικα γεν. 19,9
οικονομια 20
και εκθεση 8,3
18,671
Και ελεγα οτι ημουν η μονη που εφαγα ΗΤΤΑ στην εκθεση και εγραψα στα αλλα πολυ καλα. 12,8 μπαηδεγουεη, και απο τους δυο βαθμολογητες. Ο,τι να'ναι. Αλλοι μαθητες απο το τμημα μου που ολη τη χρονια δεν ανοιξαν βιβλιο εγραψαν καλυτερα απο μενα στην εκθεση παντως.
Παντως πραγματικα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τις βαθμαρες σου στα αλλα.
Κριμα ρε γαμωτο να σε ριξει ενα κωλομαθημα ετσι.
chris_m
Νεοφερμένος
Και ελεγα οτι ημουν η μονη που εφαγα ΗΤΤΑ στην εκθεση και εγραψα στα αλλα πολυ καλα. 12,8 μπαηδεγουεη, και απο τους δυο βαθμολογητες. Ο,τι να'ναι. Αλλοι μαθητες απο το τμημα μου που ολη τη χρονια δεν ανοιξαν βιβλιο εγραψαν καλυτερα απο μενα στην εκθεση παντως.
Παντως πραγματικα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τις βαθμαρες σου στα αλλα.
Κριμα ρε γαμωτο να σε ριξει ενα κωλομαθημα ετσι.
Το γεγονος οτι πηρε 8 στην εκθεση δε σημαινει οτι εγραψε για 8 απλα οτι του εβαλαν 8.Εμενα ο πρωτος μου εβαλε ενα 40 ο δευτερος 78 και ο τριτος 79 στο συνολο 15.7 αλλα ομολολω πως ειχα κανει αρκετα λαθη στις ασκησεις επειηκως εχασα 8 μορια χωρις το σχολιασμο αλλα το 8 του πρωτου θεωρω οτι ηταν τελειως ατοπο.Γενικα στην εκθεση δεν μπορω να καταλαβω τι θελουν πια... να φανταστεις μαθητρια του 10 που δεν μπορω να πω πως υπηρχε καθηγητης η μαθητης που να τη θεωρουσε εστω μετρια στην εκθεση εγραψε 18.7 και μαλιστα ο ενας της εβαλε 99!!! Προσωπικα στεναχωριεμε οταν βλεπω μαθητες να γραφουν στο συνολο αριστα και να τους καταστρεφει η εκθεση (ισως γιατι ειμαι και εγω παθων)!
mf92
Νεοφερμένος
φυσικη κατ. 19,6
μαθηματικα κατ. 20
Αοδε 19,8
προγραμματισμος 20
μαθηματικα γεν. 19,9
οικονομια 20
και εκθεση 8,3
18,671
ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Με αρέσει που γκρίνιαζα κι εγώ.....
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Το γεγονος οτι πηρε 8 στην εκθεση δε σημαινει οτι εγραψε για 8 απλα οτι του εβαλαν 8.Εμενα ο πρωτος μου εβαλε ενα 40 ο δευτερος 78 και ο τριτος 79 στο συνολο 15.7 αλλα ομολολω πως ειχα κανει αρκετα λαθη στις ασκησεις επειηκως εχασα 8 μορια χωρις το σχολιασμο αλλα το 8 του πρωτου θεωρω οτι ηταν τελειως ατοπο.Γενικα στην εκθεση δεν μπορω να καταλαβω τι θελουν πια... να φανταστεις μαθητρια του 10 που δεν μπορω να πω πως υπηρχε καθηγητης η μαθητης που να τη θεωρουσε εστω μετρια στην εκθεση εγραψε 18.7 και μαλιστα ο ενας της εβαλε 99!!! Προσωπικα στεναχωριεμε οταν βλεπω μαθητες να γραφουν στο συνολο αριστα και να τους καταστρεφει η εκθεση (ισως γιατι ειμαι και εγω παθων)!
Κι εγω παθουσα.
Η μορφη της εξετασης αυτου του μαθηματος πρεπει να αλλαξει καποια στιγμη. Ευτυχως ειχα γραψει πολυ καλα στα αλλα αλλιως ουτε με κυαλια δεν θα εβλεπα τη σχολη που θελω τωρα.
gdespina
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tην βεβαιωση προσβασης ποτε θα την παρουμε απτο σχολειο για να καταθεσουμε το μηχ/κο μετα?????????
στο δικό μας σχολείο είπαν αυτή την παρασκευή 9α μας δώσουν τη βεβαίωση πρόσβασης κ το απολυτήριο!
chris_m
Νεοφερμένος
Κι εγω παθουσα.
Η μορφη της εξετασης αυτου του μαθηματος πρεπει να αλλαξει καποια στιγμη. Ευτυχως ειχα γραψει πολυ καλα στα αλλα αλλιως ουτε με κυαλια δεν θα εβλεπα τη σχολη που θελω τωρα.
Αφου περνας παλι καλα (αληθεια που θες αλλα ακομη και την πολη που ηθελες να χασεις για μενα σημαντικο(τατο) ειναι. Παντως το συμπερασμα μου για την εκθεση ειναι οτι ακομη κι αν διαθετεις πλουσιο λεξιλογιο και χειριζεσαι καλα το γραπτο λογο δεν σημαινει οτι θα γραψεις στην εκθεση (ακομη κι αν διαθετεις "κριτικη ικανοτητα"). Αντε να πω κι αλλο παραδειγμα: συμμαθητρια μου στο φροντιστηριο εγραφε σταθερα απο την αρχη μεχρι το τελος κειμενα χωρις συνοχη (αναθεμα και αν εβγαζες ακρη) και τελικα εγραψε 17.1!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.