gs1992
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Γεια σας, εγω ειχα δωσει πανελληνιες το 2008 και ξαναεδωσα παλι φετος οι προφορικοι βαθμοι πιανοντε?
Γεια σας,ειχα δωσει πανελληνιες το 2008 και τωρα ξαναεδωσα φετος.Ο προφορικος βαθμος πιανεται?
Oι προφορικοί μετράνε για τα 2 επόμενα χρόνια της εξέτασης σου.Εν προκειμένη εσένα θα μετρήσουν για φετος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DIMOS FOITHTHS
Νεοφερμένος
πιανω πολλες φιλολογιες που οπως σου ειχα πει ηταν η 2η επιλογη μου!!προτιμω ομως φιλολογια και οχι φπψ γιατι νομιζω οτι η καταρτιση ειναι καλυτερη! αν πεσουν οι βασεις πιανω θεσσαλονικη(την λατρευω και ειμαι και απο κει κοντα) αλλιως πατρα που ειναι αρκετα πιο χαμηλα γυρω στο 16!
Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά! Απ' ό,τι βλέπω σκίσατε!!!!!
Μαρία, η βάση της φιλολογίας στη Θεσσαλονίκη μάλλον θα πέσει, οπότε έχεις πιθανότητες να έρθεις στην υπέροχη σχολή μου!
Μαθηματικα κατευθυνσης 18,7( δεν μπορω να καταλαβω πως)
φυσικη κατευθυνσης 20
χημεια κατευθυνσης 19,9
βιολογια κατευθυνσης 19,5
μαθηματικα γενικης 19
εκθεση 15,2
Για 2ο,4ο 19059 Για 3ο 19130
μηχανολογων μηχανικων ΕΜΠ(ελπιζω τουλαχιστον) ή οδοντιατρικη αθηνας
Μήπως βγαίνουν παραπάνω τα μόρια σου;; Λίγα μου φαίνονται με τέτοιους βαθμούς...
Stroumfita
Νεοφερμένος
Φυσικη 3,4
ΑΕΠΠ 4,1
Μαθ Κατ 3,6
ΑΟΔΕ 15,1
Εκθεση 12,5
Μαθ Γεν 9,4
Γενικος Βαθμος Προσβασης 8,6
2ο πεδιο 7706
4ο -//- 7706
Ενταξει δεν ενθουσιαστηκα κιολας, αλλα δεν θα πεσω και στα πατωματα! Τουλαχιστον προσπαθησα (αν εξαιρεσουμε το σκονακι στο ΑΟΔΕ)
Ευτυχως που καταργηθηκε η βαση του 10 αλλιως...........
Να μαστε καλα!
18Gianna13
Νεοφερμένος
φιλε μην ανυσυχεις τα αθλήματα δεν τα δίνεις ακόμηΒρε παιδιά να σας ρώτησε επειδή έχω μια απορία....πήρα σήμερα τα αποτελέσματα και μου είπαν ότι πέρασα στη σχολη ιπταμενων ραδιοναυτίλων και ικάρων "ελεγκτες" αεράμυνας όμως δεν έχω δώσει αθλήματα και δεν ξέρω αν έχει περάσει η μέρα που τα έδινα τι η κάνω τώρα?πρέπει η έχω δώσει οπωσδήποτε αθλήματα για αυτά τα δυο για να περάσω?
Stroumfita
Νεοφερμένος
Δεν εχω ιδεα πως να προσαμοσω τον προφορικο και αν θελει προσαρμογη ο Μ.Ο. των δυο 4μηνων η ξεχωριστα και μπερδευομαι! Αν εχει καποιος την ευγενικη καλοσυνη θα το εκτιμουσα!
Απλα ενημερωστε με για να γραψω τους βαθμους 4μηνων.
THNX!!!
melody92
Νεοφερμένος
Μαθ.κατευθ. 11.8
Φυσική κατευθ.13.9
Έκθεση 14.3
Μαθ.Γενικής 18.9
ΑΟΔΕ 20
ΑΕΠΠ 15.6
ΑΟΘ 19.2
Σύνολο στο 5 που με ενδιαφέρει κιολας 17223
phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος
αντε γειαααααααα
chris_brander
Νεοφερμένος
Εγώ έβγαλα 12.940 χωρίς τα ειδικά αλλά περιμένω και ελπίζω
Καλή φοιτιτική ζωή σε όλους και όσι δεν τα καταφέρανε δεν τελείωσε η ζωή, εγω στα 25 προσπαθώ να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα.
αν επιτρέπεται ποιο είναι το όνειρο σου τα αποτελέσματα των ειδικών μαθ βγαίνουν το σαββατοΠαιδιά πότε βγένουνε τα αποτελέσματα απο τα ειδικά μαθήματα; άμα γνωρίζει κάποιος ας ενημερώσει.
Καλή φοιτιτική ζωή σε όλους και όσι δεν τα καταφέρανε δεν τελείωσε η ζωή, εγω στα 25 προσπαθώ να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα.
fly
Δραστήριο μέλος
Μαρία, η βάση της φιλολογίας στη Θεσσαλονίκης μάλλον θα πέσει, οπότε έχεις πιθανότητες να έρθεις στην υπέροχη σχολή μου!
το ξερω!!!!!και επισης ξερω οτι εχει κ παραδοση στην νεοελληνικη κατευθυνση που με ενδιαφερει!!!
chris_brander
Νεοφερμένος
DIMOS FOITHTHS
Νεοφερμένος
το ξερω!!!!!και επισης ξερω οτι εχει κ παραδοση στην νεοελληνικη κατευθυνση που με ενδιαφερει!!!
Και το κλασ(σ)ικό τμήμα έχει παράδοση, όπως και όλη η σχολή ! Είναι η πρώτη στα Βαλκάνια!
dgar51
Νεοφερμένος
εισαι μεγααααααααλος φιλε....εγω εχασα ενα χρονο και τους επρηξα ολους....θα πας μπροστα,να το θυμασαι καλα αυτο...Παιδιά πότε βγένουνε τα αποτελέσματα απο τα ειδικά μαθήματα; άμα γνωρίζει κάποιος ας ενημερώσει.
chris_brander
Νεοφερμένος
εισαι μεγααααααααλος φιλε....εγω εχασα ενα χρονο και τους επρηξα ολους....θα πας μπροστα,να το θυμασαι καλα αυτο...
Ευχαριστώ.. Θα βάλω τα δυνατά μου. ))
gianniszante
Νεοφερμένος
kyriakos_92
Νεοφερμένος
Θεωρητική κατεύθυνση:
Έκθεση Γεν.: 16,5
Βιολογία Γεν.: 18
Ιστορία Κατ.: 16,4
Λατινικά Κατ.: 14,9
Κείμενα Κατ.: 14,7
Αρχαία Κατ.: 11,6
Σύνολο από τον υπολογιστή μορίων βγαίνει: 15536 για το 1ο επιστημονικό πεδίο.
Φιλολογία θέλω! Λέτε να πιάνω κάποια; Νομίζω Κομοτηνή... Γενικά άκουσα ότι θα πέσουν οι βάσεις στην Φιλολογία. Άρα, πιθανότατα μπαίνω στη Φιλολογία! Έτσι δεν είναι;
Συγχαρητήρια σε όλους σας! Καλή φοιτητική ζωή!
Sonic_X
Νεοφερμένος
Ξέρει κανένας κανένα αξιόπιστο "Υπολογιστή Μορίων"; Έχω βρεί κάποιους online και οι περισσότεροι μου βγάζουν το ίδιο εκτός από μερικούς που πάνε λίγο παρακάτω κατά 100 μόρια.
Έχω χρησιμοποιήσρει αυτούς:
https://www.themelio.net/moria.php
https://www.protipoedu.gr/moria/
https://www.propylaia.gr/index.html
https://www.atopo.gr/?page_id=709 (Αυτό πάντως δεν μου φορτώνει καν)
https://2lyk-gerak.att.sch.gr/markComputeTexn.htm
... και φυσικά και του iSchool.
Ευχαριστώ εκ τω προτέρων
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.