Τέλος, αν δεν ίσχυε, εισάγοντας τα στοιχεία σου θα σου έλεγε πως δε βρέθηκαν αποτελέσματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στη φόρμα του υπουργείου το είχα δει κι εγώ. Έβαλα κανονικά τον αριθμό απ' το καρτελάκι κι ό,τι άλλο ζητούσε και το είδα.
Αλλά δεν ξέρω αν λέει μόνο για τα παιδιά του ΕΠΑΛ ή και για ΕΠΑΛ και Γενικό.
Απο ΕΠΑ.Λ. είναι μονο!
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μιλάμε για αυτό;
Εγώ έλεγα για την σειρά εισαγωγής οτι είναι μόνο μεταξύ των παιδιών του ΕΠΑ.Λ. !
Guest 986132
Επισκέπτης
Εγώ έλεγα για την σειρά εισαγωγής οτι είναι μόνο μεταξύ των παιδιών του ΕΠΑ.Λ. !
Και πού θα δούμε σε ποια θέση είμαστε ανάμεσα σε παιδιά ΕΠΑΛ και ΓΕΛ;
Τι θες να δεις ακριβώς; Το ΕΠΑ.Λ δεν έχει άλλες βάσεις; Θες να δεις αν είσαι στο 25%;Και πού θα δούμε σε ποια θέση είμαστε ανάμεσα σε παιδιά ΕΠΑΛ και ΓΕΛ;
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και πού θα δούμε σε ποια θέση είμαστε ανάμεσα σε παιδιά ΕΠΑΛ και ΓΕΛ;
Δεν μπορείς γιατί έχουμε άλλες βάσεις!
Τι θες να δεις ακριβώς; Το ΕΠΑ.Λ δεν έχει άλλες βάσεις; Θες να δεις αν είσαι στο 25%;
Για το ΕΠΑ.Λ. νομίζω είναι 13% λόγο το οτι είναι λιγότερα άτομα!Ειναι ξεχωριστά απο τα Γενικό!Τουλάχιστον πέρυσι!
Guest 986132
Επισκέπτης
Τι θες να δεις ακριβώς; Το ΕΠΑ.Λ δεν έχει άλλες βάσεις; Θες να δεις αν είσαι στο 25%;
Βασικά ήθελα να γνωρίζω ποια θέση κατέλαβα, αλλά και να δω, στη συνέχεια, αν είμαι στο 25%.
Δες το σύνολο των εισαχθέντων από το Επαλ στη σχολή σου, η σειρά σου είναι ό,τι νούμερο λέει η φόρμα, δες και το πάνω μήνυμα.Βασικά ήθελα να γνωρίζω ποια θέση κατέλαβα, αλλά και να δω, στη συνέχεια, αν είμαι στο 25%.
mathitisp
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.