αλλά μην είστε τόσο μυστικοπαθείς, πείτε μας που περάσατε, Gio? Exp?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λία welcome back στη φοιτητικη ζωη!
off topic: Αυτο το μαμουνι στην υπογραφη σου,στην αρχη νομιζα οτι ηταν στην οθονη μου!
Το μαθαίνεις όταν πας να πάρεις το χαρτί απο το σχολείο σου.
Εγώ πέρασα Πληροφορική ΑΣΣΟΕΕ.
Ήταν η δεύτερη επιλογή μου και την ήθελα σχεδόν όσο και την πρώτη.
Πέρναγα και Di αλλά δεν το έβαλα καν, πολύ hardware. Αμα ήθελα hardware έμενα και στους ΗΜΜΥ που έχουν και καλύτερη φήμη.
Συγχαρητήρια Λία !!! Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά που πέρασαν !
Υ.Γ.1: Αν και νιώθω υποχρεωμένη να πω DI Rulezzz !
Υ.Γ.2: Πωπω με τόσο τρέξιμο που έχω ρίξει έχω κάτι χρόνια να ποστάρω !
maik85
Πολύ δραστήριο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αυτός είναι ο σκοπός τουoff topic: Αυτο το μαμουνι στην υπογραφη σου,στην αρχη νομιζα οτι ηταν στην οθονη μου!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
adespoto
Περιβόητο μέλος
Τι λες τωρα;!!! Ο τελευτεος στην ικαρων με 14,5;!!!!!! Μακαρι να ειναι ετσι οταν δωσω και εγω...
14,5 είναι η βαθμολογία για όσους ανήκουν σε ειδική κατηγορία (πολύτεκνοι ή ορφανοί)
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
MiSparrow
Νεοφερμένος
Υ.Γ.1: Αν και νιώθω υποχρεωμένη να πω DI Rulezzz !
Μα τι στο καλό είναι το Di ????
(<- άσχετο, αλλά μου άρεσε!)
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Το τμήμα πληροφορικής του Καποδιστριακού.Μα τι στο καλό είναι το Di ????
Εσύ πού πέρασες τελικά; (αν δεν έχεις πρόβλημα να μας πεις )
AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγχαρητήρια και εύχομαι καλή σταδιοδρομία!
Subject to change
e-steki.gr Founder
Μα τι στο καλό είναι το Di ????
Σου είχα απαντήσει κι εγώ καλέ:
Di = Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών του Καποδιστριακού.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Michelle καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι!
Μας πρόδωσες ε; (Σήμερα έδωσα Λογισμό Ι και τι να σου πω, έσκισα...)
(καλά έκανες μεταξύ μας)
Dracula82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Thanks!Συγχαρητήρια σε Όλους!!!!
Michelle καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι!
Μας πρόδωσες ε; (Σήμερα έδωσα Λογισμό Ι και τι να σου πω, έσκισα...)
(καλά έκανες μεταξύ μας)
Βρεε ο Λογισμός Ι είναι εύκολος (απο τα μαθήματα που είχα τον καλύτερο βαθμό ήταν)
Που να δεις τον ΙΙ
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Thanks!
Βρεε ο Λογισμός Ι είναι εύκολος (απο τα μαθήματα που είχα τον καλύτερο βαθμό ήταν)
Που να δεις τον ΙΙ
Τον έχω δει
Ε και εγώ στον Λογισμό Ι τον καλύτερο βαθμό θα έχω..(5)
(μου φαίνεται πρέπει να στρωθώ στο διάβασμα..εμ ηλεκτρολόγους ήθελα, καλα να πάθω)
Subject to change
e-steki.gr Founder
Ο Λογισμός ΙΙ δεν μαθαίνεται πάντως αν δεν στρώσεις κ*λο.Τον έχω δει
Ε και εγώ στον Λογισμό Ι τον καλύτερο βαθμό θα έχω..(5)
(μου φαίνεται πρέπει να στρωθώ στο διάβασμα..εμ ηλεκτρολόγους ήθελα, καλα να πάθω)
Εγώ 2 φορές το είχα δώσει, και τις 2 φορές κόπηκα διότι δεν κατάφερνα να βγάλω αυτή την τεράστια ύλη.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Ο Λογισμός ΙΙ δεν μαθαίνεται πάντως αν δεν στρώσεις κ*λο.
Εγώ 2 φορές το είχα δώσει, και τις 2 φορές κόπηκα διότι δεν κατάφερνα να βγάλω αυτή την τεράστια ύλη.
ε ναι είναι γιγάντια...
Σορυ που βγαίνω εκτός θέματος αλλά επειδή δίνω Συστήματα σε 2 μέρες μήπως θυμάσαι καθόλου τι είχε πέσει? και poia είναι tα sos?
Subject to change
e-steki.gr Founder
Συστήματα διάβασε τελευταίο το βιβλίο και δώσε έμφαση στα φυλλάδια που σας έδωσαν στα εργαστήρια. Εγώ ΜΟΝΟ με διάβασμα απο τα φυλλάδια και λίγη αντιγραφούλα (λίγη, ειλικρινά, άντε να πήρα το πολύ ένα βαθμό απο αυτή) είχα πάρει 6,5ε ναι είναι γιγάντια...
Σορυ που βγαίνω εκτός θέματος αλλά επειδή δίνω Συστήματα σε 2 μέρες μήπως θυμάσαι καθόλου τι είχε πέσει? και poia είναι tα sos?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.