Vkey
Επιφανές μέλος
Αισιοδοξία...διάβασμα και όλα θα πάνε μια χαρά!
και όσο λιγότερο άγχος μπορείτε...νι...ξέρω είναι πολύ δύσκολο....
P/s: Bro άσε το στέκι και το μσν και διάβασμα τώρα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος
Για να μαζευόμαστε όσοι δίνουμε, 17ρηδες και ...μεγαλύτεροι
Μοιραστείτε άγχη, πληροφορίες που ακούσατε, απορίες, προβληματισμούς, όνειρα, πως γράψαμε (όταν έρθει η αποφράδα ώρα) ο,τι σας έρχεται σχετικά με αυτές!!!
Εγώ θα πω απλά...
ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!!! AAARGH!!!!
Αυτό το πόστ άγχωσε ακόμα κι εμένα που έδωσα πανελλήνιες πριν 4 χρόνια. Πόσο μάλλον κάποιον που θα δώσει φέτος...
Τέλος πάντων. Ψυχραιμία παιδιά κι όλα καλά θα πάνε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής
Και που να δεις εγώ τι της λέω στο MSNΑυτό το πόστ άγχωσε ακόμα κι εμένα που έδωσα πανελλήνιες πριν 4 χρόνια. Πόσο μάλλον κάποιον που θα δώσει φέτος...
Τέλος πάντων. Ψυχραιμία παιδιά κι όλα καλά θα πάνε
Καλή μας επιτυχία! [αν και για μένα δεν το βλέπω ]
-petros
underwater
Περιβόητο μέλος
Καλή μας επιτυχία! [αν και για μένα δεν το βλέπω ]
-petros
Όχι ηττοπάθειες βρε!
adespoto
Περιβόητο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Πάμε γερά!!!
Subject to change
e-steki.gr Founder
Ρε παιδιά, που χαθήκατε όσοι δίνετε; Έχουμε καταλήξει τα περισσότερα ποστς να είναι απο άτομα έξω απο το χορό
(btw ευχαριστώ για τις ευχές)
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ξέρεις.... διαβάζουνε, δεν σερφάρουνε.Ρε παιδιά, που χαθήκατε όσοι δίνετε; Έχουμε καταλήξει τα περισσότερα ποστς να είναι απο άτομα έξω απο το χορό
Subject to change
e-steki.gr Founder
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Αχ χτες έλυσα τα θέματα της φυσικής 2005 και τα είχα όλα σωστά!! Ναι και το 4ο που ήταν αμφιλεγόμενο! 100 στα 100!
Ρε παιδιά, που χαθήκατε όσοι δίνετε; Έχουμε καταλήξει τα περισσότερα ποστς να είναι απο άτομα έξω απο το χορό
(btw ευχαριστώ για τις ευχές)
εγώ γιαυτό δεν είχα απαντήσει ως τώρα αλλά... νισάφι! εγώ θα σας δώσω τις ευχές μου και
Λοιπόν σας εύχομαι να είσαστε ήρεμοι και ψύχραιμοι ώστε να αποδώσετε τα μέγιστα των διαβασμάτων και της κούρασης σας!
Υπομονή... θα περάσει κι αυτό και μετά θα εύχεστε να μην είχε περάσει
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΚΙΟΠΑΙΔΑ!!!!
Hunter
Περιβόητο μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
κ να τρωτε πολλα λαχανικα γιατι πολλα ακουμε για αυτες της μερες
Scandal
Διαχειριστής
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσω
Πρέπει να διαβάσωωωωωωωωωω
-petros
ghelly
Πολύ δραστήριο μέλος
Μη στενοχωριέστε βρε, θα περάσει ο καιρός και μετά θα τα αναπολείτε.
Μου το έλεγαν και εμένα και τους κορόιδευα. Όλο το μέλλόν σας ανοίγετε μετά από αυτό τον μήνα, τώρα θα λυγίσετε;
Υπομονή και όλα μα όλα θα πάνε καλά
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
άντε κουράγιο! θα περάσει κι αυτό χωρίς να καταλάβετε πότε και μετά θα έχετε όλο το καλοκαιράκι μπροστά σας ν'ανεμελιάσετε..!!!
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.