Αν ο καλύτερος πήρε 15, τότε αυτός που θα περάσει στην Αρχιτεκτονική ΕΜΠ.... θα έχει 15 στο σχέδιο.
Προς τι το

? Ξέρεις πόσους ξέρω που πέρασαν Αρχιτεκτονική ΕΜΠ με 15 στο σχέδιο; Αν τα βάλεις κάτω, με έναν πολύ καλό βαθμό στα υπόλοιπα, μπορεί κάποιος να περάσει Αρχιτεκτονική ΕΜΠ (σύμφωνα με την περσινή βάση) ακόμα και με ... 10 στα σχέδια!
Λοιπόν, στο ελεύθερο κόπηκα, με 9. Στο γραμμικό πήρα 15, αλλά δεν έχει καμία σημασία, διότι δεν μπορώ να δηλώσω καμία σχολή με σχέδιο δεδομένου οτι κόπηκα στο ένα (ούτε γραφιστική Gio)...
H πλάκα είναι οτι περισσότερο φοβόμουν το γραμμικό, ενώ τελικά σε αυτό πήρα έναν βαθμό μια χαρά (δεδομένου οτι στο σχέδιο οι βαθμοί μπαίνουν τόσο δύσκολα όσο στην έκθεση). Στο ελεύθερο που μου έλεγε η καθηγήτρια μου οτι δεν υπάρχει περίπτωση να γράψω εγώ κάτω απο τη βάση κόπηκα!
Απογοητεύτηκα πλήρως απο το σύστημα. Την πρώτη φορά που πήρα την απόφαση να ξαναδώσω, ήταν διότι πίστευα στο σύστημα. Μετά απο αυτό δεν πιστευω πλέον στο σύστημα και δεν εξετάζω καν την περίπτωση να ξαναδώσω.
Το πιθανότερο είναι οτι θα πάω εξωτερικό πλέον.
Ο κυριότερος λόγος στεναχώριας μου είναι οτι νιώθω οτι πέταξα στα σκουπίδια ένα χρόνο απο τη ζωή μου και αρκετά χρήματα, ενώ θα μπορούσα σε αυτό το διάστημα να κάνω τόσα πράγματα (και να βγάζω χρήματα αντί να καταναλώνω).
Τι να πω... Κάθε εμπόδιο για καλό.
ΥΓ1: Η πλάκα είναι οτι ακόμα και με το 9, αν δεν υπήρχε ο περιορισμός, πέρναγα άνετα Αρχιτεκτονική Ξάνθης και Κρήτης.
ΥΓ2: Πόσο σκατόψυχος πρέπει να είναι κάποιος για να σε κόψει με 9 παρεμπιπτόντως;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.