Dolce Vita
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maraaki21
Νεοφερμένος
Αγχώνομαι για το υλικό διότι δεν έχω τίποτα (πρέπει να επιστρέψω το υλικό που μου έχει δώσει το φροντιστήριο).
Σχολείο δεν έχω ξεκινήσει ακόμη αλλά από ότι ακούω από κάποια παιδιά, η καθηγήτρια στα αρχαία κάνει γνωστό πολύ καλά αλλά άγνωστο δεν κάνει καθόλου. Η καθηγήτρια των λατινικών είναι αρκετά καλή στο μάθημα αλλά κακοπροαίρετη και κάνει διακρίσεις. Αυτός που μας κάνει ιστορία δεν βγάζει όλη την ύλη και δεν είναι καθόλου απαιτητικός από τα παιδιά (πράγμα που θεωρώ ότι είναι λάθος) και αυτός που κάνει έκθεση δεν ξέρω πως λειτουργεί στο μάθημα..
Μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικά με το υλικό και με το πως θα πρέπει να διαβάζω το κάθε μάθημα;
Κυρίως για την έκθεση, το άγνωστο και για τα φαινόμενα στα Λατινικά στα οποία δεν ξέρω πως θα τα βγάλω πέρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus
Συντονιστής
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Αρχικά, η έκθεση ειναι μαθημα απρόβλεπτο όποτε ακομα και το φροντιστήριο δεν εξασφαλίζει βαθμο. Το καλο με το φροντιστήριο ειναι οτι σε βάζει σε ενα προγραμμα ενώ αν διαβάζεις μόνη σου,μπορει αν πεις σιγά,ας την αφήσω την έκθεση γι'αυτη την εβδομάδα. Αυτο δεν θα πρεπει να το κανεις,ή τουλάχιστον να μην γίνεται συχνά Αν σκεφτείς οτι στο φροντ κάναμε συνήθως ενα δίωρο,και βάλε μια,μιαμιση ωρα για τη δουλεια που είχαμε στο σπίτι,ενα τρίωρο τουλάχιστον καλο θα ειναι να το αφιερώνεις.
Αν ψάξεις online σιγουρα θα βρεις πολυ υλικό,τα φροντιστήρια ανεβάζουν θεματα,ασκήσεις και σχεδιαγράμματα εκθέσεων στις ιστοσελίδες τους. Θα πιάνεις ενα θεμα τη φορα,για παράδειγμα τεχνολογία,μετα περιβάλλον,μετα επιστήμη,μετα κατι αλλο και θα προσπαθείς να βρεις όσες περισσότερες πληροφορίες και σχεδιαγράμματα γίνεται. Στη θεση σου θα σημείωνα ο,τι έβρισκα στο Ίντερνετ σε ενα τετράδιο (δεν ξερω για εσενα αλλα εγω νιώθω οτι μαθαίνω καλυτερα την ύλη οταν την ξαναγράφω κάπου), θα τα εχεις και συγκεντρωμένα ετσι. Απο εκει και περα,καλο θα ηταν να μιλήσεις με τον καθηγητή στο σχολείο σου και να του ζητήσεις να γράφεις εκθέσεις και να τις διορθώνει αυτος. Γενικα αυτο που κανουν πολλοί ειναι να αφήνουν αυτο το μαθημα επειδη νομίζουν οτι δεν θα γράψουν καλα ετσι και αλλιως αλλα δεν γίνεται ετσι. Μίλησε στον καθηγητη σου και εξήγησε πως εχει η κατασταση.
Maraaki21
Νεοφερμένος
Θα σου πω πως θα διάβαζα εγω για την έκθεση.
Αρχικά, η έκθεση ειναι μαθημα απρόβλεπτο όποτε ακομα και το φροντιστήριο δεν εξασφαλίζει βαθμο. Το καλο με το φροντιστήριο ειναι οτι σε βάζει σε ενα προγραμμα ενώ αν διαβάζεις μόνη σου,μπορει αν πεις σιγά,ας την αφήσω την έκθεση γι'αυτη την εβδομάδα. Αυτο δεν θα πρεπει να το κανεις,ή τουλάχιστον να μην γίνεται συχνά Αν σκεφτείς οτι στο φροντ κάναμε συνήθως ενα δίωρο,και βάλε μια,μιαμιση ωρα για τη δουλεια που είχαμε στο σπίτι,ενα τρίωρο τουλάχιστον καλο θα ειναι να το αφιερώνεις.
Αν ψάξεις online σιγουρα θα βρεις πολυ υλικό,τα φροντιστήρια ανεβάζουν θεματα,ασκήσεις και σχεδιαγράμματα εκθέσεων στις ιστοσελίδες τους. Θα πιάνεις ενα θεμα τη φορα,για παράδειγμα τεχνολογία,μετα περιβάλλον,μετα επιστήμη,μετα κατι αλλο και θα προσπαθείς να βρεις όσες περισσότερες πληροφορίες και σχεδιαγράμματα γίνεται. Στη θεση σου θα σημείωνα ο,τι έβρισκα στο Ίντερνετ σε ενα τετράδιο (δεν ξερω για εσενα αλλα εγω νιώθω οτι μαθαίνω καλυτερα την ύλη οταν την ξαναγράφω κάπου), θα τα εχεις και συγκεντρωμένα ετσι. Απο εκει και περα,καλο θα ηταν να μιλήσεις με τον καθηγητή στο σχολείο σου και να του ζητήσεις να γράφεις εκθέσεις και να τις διορθώνει αυτος. Γενικα αυτο που κανουν πολλοί ειναι να αφήνουν αυτο το μαθημα επειδη νομίζουν οτι δεν θα γράψουν καλα ετσι και αλλιως αλλα δεν γίνεται ετσι. Μίλησε στον καθηγητη σου και εξήγησε πως εχει η κατασταση.
Ευχαριστώ πολύ, θα τα έχω όλα υπόψιν. ♥
Rudy
Νεοφερμένος
harry akritas
Διάσημο μέλος
Γεια σας παιδια,εγω εδωσα περσυ πανελληνιες,ειμαι πολυ καλος μαθητης και παντα μου αρεζε το διαβασμα αλλα αντιμετωπιζα κρισεις πανικου με αποτελεσμα να χάσω την συγκεντρωση μου.(αγχονομουνα στο σχολείο και στο φροντιστήριο) με αποτέλεσμα να μην περάσω σε σχολή της αρεσκείας μου.Φέτος είπα να ξαναδωσω πανελλήνιες αλλά εξακολουθώ να μην μπορω να πάω φροντιστήριο γιατί παθαινω κρίσεις πανικού.Εχώ αναλυτικά όλες τις σημειωσεις και πολλά βοηθήματα απο περσυ.Επίσης διαβάζω καθημερινά τουλαχιστον 8-10 ώρες.Πιστεύετε πως μπορω να τα καταφέρω; Είμαι θετική κατευθυνση έχοντας ως τέταρτο μαθημα την Βιολογία.Βάζω ως πρώτο στόχο την Ιατρική αλλά δεν με πειράζει να περάσω και σε κάποια παραιτρικη σχολη, βιολογία, βιοχημεία ή ακόμα και χημεικο.
Με 8-10 ώρες διάβασμα την ημέρα, τι να το κάνεις το φροντιστήριο; Πόσο μάλλον από τη στιγμή που σε αγχώνει. Αφού έχεις και περσινές σημειώσεις, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα! Καλύτερα να εργαστείς μόνος σου πάνω σε ένα καλό βοήθημα και με ασκήσεις από το ίντερνετ.
Το μόνο σου θέμα είναι να μειώσεις το άγχος σου. Αν το καταφέρεις, όλα θα πάνε καλά. Θα έλεγα ότι θα έπρεπε να εργαστείς περισσότερο σε αυτό παρά στο διάβασμα.
formio4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόνο άγχος μου "έδινε" το φροντιστήριο.
Πάθαινα ακριβώς το ίδιο με αυτό που γράφεις.
Φέτος ξαναδίνω και διαβάζω με βοηθήματα, χωρίς φροντιστήριο.
Να ξέρεις ότι 1) σε αυτή την προσπάθεια, η ψυχική σου ηρεμία και ησυχία είναι ανεκτίμητες και
2) αν λύσεις όλες τις ασκήσεις από 3-4 βοηθήματα, δεν χρειάζεσαι κανένα φροντιστήριο και θα γράψεις σίγουρα πάνω από 18-19.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιστεύω πολύ στο προσωπικό διάβασμα -ειδικά όταν μιλάμε για 2η φορά- αλλά όταν στοχεύεις ψηλά καλώς ή κακώς το άγχος είναι μεγαλύτερο και φυσικά θα πρέπει να επιδιώκεις πολύ πιο αποτελεσματικό διάβασμα, συγκέντρωση κλπ.
2) αν λύσεις όλες τις ασκήσεις από 3-4 βοηθήματα, δεν χρειάζεσαι κανένα φροντιστήριο και θα γράψεις σίγουρα πάνω από 18-19.
Δε πάει με την ποσότητα !
formio4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rudy
Νεοφερμένος
Δεν μπορώ να καταλάβω, πως μπορείς με 10 ασκήσεις την ημέρα να τελειώσεις τόσα βοηθήματα; Εγώ με ένα βοήθημα και διάβασμα-λύσιμο μέρα παρά μέρα και τώρα τελειώνω το κεφάλαιο με τα όρια.. Επίσης, τις λύνεται όλες ΟΛΕΣ τις ασκήσεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rudy
Νεοφερμένος
Δανάη Ελίνα
Νεοφερμένος
Rudy
Νεοφερμένος
formio4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προφανώς λύνω 60-70 ίσως και παραπάνω κάθε μέρα (τώρα που ασχολούμαι με σαλτερή).
Rudy
Νεοφερμένος
Όλα στην άκρη είναι, δεν χαζεύω δεξιά-αριστερά.
Εσύ θες να περάσεις και ιατρική απο οτι είδα, εγω δεν στοχεύω και τόσο ψηλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν διαβάζω ή δεν έχω στόχους.
Rudy
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 255 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- BillyTheKid
- GiorgosL2001
- Andante
- EllieKal
- Arvacon
- hirasawayui
- marisiaaa
- pnf292
- Euge.loukia
- user2727
- athinoula
- Kontos23
- PanosApo
- Anonymous1
- Giorgkalo
- ilovekpop
- Ilovemycats27
- bill09876
- SoyN
- Νομάρχης
- QWERTY23
- ggl
- Nala
- angies
- Gogosps
- AggelikiGr
- χημεια4λαιφ
- Γιώτα Γιαννακού
- Maynard
- Hased Babis
- Obi-Wan Kenobi
- carnage
- Schlimazel
- constansn
- xristarac
- Wonderkid
- Abiogenesis
- nearos
- A350
- Sofos Gerontas
- iiTzArismaltor_
- Ness
- Marios2020
- evaggelia anna
- Mewmaw
- Kitana
- eirinipap
- jimis2001
- flaura
- Joji
- giannis256
- Scandal
- Praxis
- Billprs
- SKG
- ΘανάσοςG4
- Mary06
- Helen06
- arapakos
- Drglitterstar
- dmav
- Maria_Xagorari
- Nick_nt
- Αναστασία197
- augustine
- eukleidhs1821
- Twittn
- desperate-ambitious!
- Unboxholics
- Mariamar
- giorgos78
- charmander
- kiyoshi
- Mammy Nun
- arko
- P.Dam.
- Jojo K
- Antzie
- panaman
- Athens2002
- Theo2005
- Sherlockina
- aririn
- george777
- nucomer
- Φινεύς
- Kzaro
- thecrazycretan
- American Economist
- hbgjfkdghkd
- maril8na
- xristosgkm
- kwstasloul
- Basiliki.kiki
- Physicsstudent
- thesecretfemme
- Nic Papalitsas
- panagiotis23
- Philologist
- thenutritionist
- tsiobieman
- spring day
- katia.m
- Ryuzaki
- kost28
- phoni
- Paragontas7000
- Alexecon1991
- Pharmacist01
- PanMoonlight
- Ιωάννης1234
- fmarulezkd
- Deadly_sorrowX
- Super woman
- Ladyofthesea
- Ameliak
- tapeinoxamomilaki
- Eleftheria2
- ioanna06
- Jessie
- Evi_
- Specon
- nicole1982
- Appolon
- papa2g
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Citylights
- xakounaamatata
- Dimitris9
- Dionyshs1
- korlef
- SlimShady
- chochoru
- calliope
- Lia 2006
- Cat lady
- Giii
- 1011
- Kokro
- liana
- Miranda32
- Marifei
- L0st
- το κοριτσι του μαη
- aekaras 21
- MariaK11
- margik
- globglogabgalab
- snowy
- lnesb
- George9989
- Chrisa
- desp1naa
- katerinavld
- Annu
- GeorgePap2003
- Georgekk
- Christosgeorgo
- Steliosgkougkou
- anastasis06
- barkos
- Panos_02
- Theodora03
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- George_dr
- GTS
- Ria99
- Superhuman
- Εριφύλη
- Κώστας 7708
- Olympiacos
- JohnGreek
- T C
- Belle26
- tinaskrd
- Darkking
- imyourfather
- eri548
- No name
- brizoulis
- vehement
- kaaaaate
- GabrielaM
- marianna04
- Anastasiabace
- future.nurse.29
- penelope97
- stamoul1s
- Elama On Peli
- Libertus
- TigerHunt
- Jocaste
- Parrot
- Κλημεντίνη
- Marskr
- Steffie88
- MarcoReus
- sofia!
- damn
- uni77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.