15-09-22

16:07
καταρχάς, μην αγχώνεσαι, δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που κάνει προετοιμασία πανελληνίων χωρίς φροντιστήρια. αν είσαι ψύχραιμη, οργανωμένη και προσηλωμένη στον στόχο σου, θα τα πας περίφημα.Καλησπέρα σας, θα δώσω φέτος πανελλήνιες χωρίς φροντιστήριο (είμαι θεωριτική κατεύθυνση), και εγώ αγχωθεί λίγο με το διάβασμα και πως να βγάλω πρόγραμμα. Με την ιστορία έχω καλή σχέση, έχω αγοράσει 2 βοηθήματα, και έχω μαζέψει ηλεκτρονικό υλικό. Με τα λατινικά κάπου χάνομαι, έχω πάρει το βοήθημα από μετεχμειο, με τα αρχαία δεν είναι ότι δεν μου αρέσουν, αλλά έχω λίγα κενά γραμματική /συντακτικό. Γλώσσα - λογοτεχνία πιστεύω θέλω λίγο εξάσκηση( χωρίς διάβασμα γράφω 12-14).
1)τι μου προτείνετε να κάνω;
2)Συμβουλές για αρχαία και λατινικά
3)Έκφραση έκθεση πως να αρχίσω να διαβάσω
4)ιστορία μερικά έξτρα τιπ για ασκήσεις και πήγες ή πως να μαθαίνω το μάθημα
ΥΓ. Όλοι οι καθηγητές στο σχολείο μου είναι καλοί.

εγώ δεν ήμουν θεωρητική, αλλά ως προς την έκθεση μπορώ να σου πω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ψάξεις υλικό στο ίντερνετ (ή από κάποιο βοήθημα, αλλά δεν έχω άποψη σχετικά με κάποιο) και να διαβάσεις προσεκτικά την θεωρία και τα σχεδιαγράμματα που θα βρεις. (είχα βρει πέρσι που έδινα κάποιες ιστοσελίδες με υλικό, οπότε θα ρίξω μια ματιά και αν βρω κάτι αξιόλογο, θα σου στείλω.)