Guest 699855
Επισκέπτης
με ενδιαφερουν και τα 2 θελω να παω σε μια σχολη που με ενδιαφερει το αντικειμενο της αλλα υστερα απο καποια χρονια θα ηθελα να εχω καλες επαγγελματικες προοπτικες.
Για τα φαρμακεία και τα οδοντιατρεία φαντάζομαι ότι βλέπεις κι εσύ όπως κι όλοι μας ότι βρίσκονται πλέον 1-2 σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο! Οπότε για να ξεκινήσει κάποιος και να αποκτήσει επαρκή και σταθερή πελατεία που θα του επιτρέψει να ζει ικανοποιητικά από αυτό, είναι ένα εγχείρημα δύσκολο και μακροπρόθεσμο. Εκτός αν υπάρχει κάποιος συγγενής ή φίλος σ΄αυτό το επάγγελμα που ετοιμάζεται να βγει στη σύνταξη και σου παραχωρήσει το ιατρείο ή το φαρμακείο του μαζί με την πελατεία του για να συνεχίσεις εσύ από εκεί που σταμάτησε αυτός. Γιαυτό σε ρώτησα αν αυτό είναι το όνειρό σου. Επειδή αν είναι, τότε θα κάνεις ο,τι περνάει από το χέρι σου αγόγγυστα για να το πραγματοποιήσεις και ακόμα και αν δεν τα καταφέρεις, θα είσαι ικανοποιημένη από τον εαυτό σου επειδή το πάλεψες όσο έπαιρνε! Αν όμως δεν καίγεσαι και τόσο γι΄αυτά, τότε η Νοσηλευτική είναι πολύ πιο εύκολος δρόμος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 882291
Επισκέπτης
Guest 882291
Επισκέπτης
Guest 699855
Επισκέπτης
Πολύ ωραία λοιπόν!΄Εδωσες μόνη σου την απάντηση! Αφού αισθάνεσαι ότι θα το μετανιώσεις αν δεν ξαναδώσεις, τότε δεν υπάρχει δίλημμα ούτε χρειάζεται να το συζητήσουμε περισσότερο! Καλό διάβασμα και Καλή επιτυχία του χρόνου!
Ευχαριστω πολυ για το χρονο και τη συμβουλή σου
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπερα περσι εδωσα πρωτη φορα πανελληνιες και περασα νοσηλευτικη στο πανεπιστημιο δυτικης αττικης.Αν και δεν ειχα ποτε αυτη τη σχολη στο μυαλο μου παρακολουθησα μερικα μαθηματα εκει προκειμενου να βγαλω πιο ασφαλη συμπερασματα.Η αληθεια ειναι οτι η σχολη δεν με ενθουσιασε και ουτε με ενθουσιαζει το επάγγελμα του νοσηλευτή ιδιαιτερα αν και το σεβομαι.Υστερα απο συνομιλια με καθηγητές μου πρότειναν να ξαναδωσω αφού θεωρούν οτι εχω δυνατοτητα να γραψω αρκετα καλυτερα.Ωστοσο υπαρχουν και αλλοι που λενε οτι η νοσηλευτική εχει παρα πολυ καλη αποκατσταση και οτι ειναι καλη επιλογη επαγγελματος και να συνεχισω τις σπουδες μου εκει.
Αυτο φυσικά με προβλημάτισε και με έβαλε σε σκέψη αναφορικα με το αν πρεπει αν και δεν με ενθουσιαζει ο κλαδος να συνεχίσω τις σπουδες μου εκει αφου εχει καλη αποκατασταση.Εαν ξανδωσω πανελληνιες ο στοχος μου ειναι η φαρμακευτική και η οδοντιατρικη που με ενθουσιαζουν πολυ περισσοτερο αλλα δεν ξερω ποια ειναι η αποκατασταση αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα.
Ευχαριστω για τη βοηθεια!!
Η ουσια ειναι οτι απο μερικα μαθηματα και μαλιστα του 1ου εξαμηνου,δεν μπορεις να καταλαβεις εαν σου αρεσει μια σχολη...
Προφανως εαν σου αρεσουν μπορεις να πεις με σιγουρια οτι η σχολη σε ενδιαφερει αλλα εαν δεν σου αρεσουν 2-3 μαθηματα απο μερικες διαλεξεις δεν σημαινει απαραιτητα οτι η σχολη δεν σε ενδιαφερει. Παντως,γενικα η νοσηλευτικη ειναι μια παρα πολυ αξιοπρεπης σχολη με καλη αποκατασταση και παρα πολυ καλες προοπτικες επαγγελματικης εξελιξης.Αυτο φαινεται απο το ποσοι νοσηλευτες γινονται και γιατροι με κατατακτηριες,ουτως η αλλως λαμβανουν παρα πολυ σημαντικες γνωσεις στην διαρκεια φοιτησης τους. Την δεδομενη στιγμη παντως μην αποφασισεις με γνομωνα μονο την αποκατασταση,αλλα και το τι σου αρεσει.Διοτι οσα λεφτα και να δινει μια σχολη,θα πρεπει πρωτα να παρεις πτυχιο και αυτο δεν ειναι ευκολο καθως απαιτει συνεπεια,και εισαι πιο ευκολα συνεπης σε κατι που απολαμβανεις παρα σε μια αγγαρεια.
Προσοχη σε καθηγητες και γονεις διοτι και οι δυο σκεφτονται με βαση συγκεκριμενα κριτηρια που τους "συμφερουν" : οι μεν τους συμφερει να ξαναδωσεις αφου θα μπει και κανενα φραγκο στην τσεπη τους και οι δε δεν θελουν να ξαναδωσεις αλλα να πας στην σχολη σου για να φτιαξεις σιγα σιγα την ζωη σου.Επειδη στην Ελλαδα της κρισης αυτο υποτιθεται οτι ειναι το καλυτερο για εσενα και το καθε παιδι στη θεση σου .Ισως να μην σε αποτρεψουν οποτε,αλλα πιθανοτατα δεν θα ειναι και excited με την ειδηση οτι θες να ξαναδωσεις οποτε μπορει να στα πουν λιγο περιεργα.Δεν λεω οτι ετσι ειναι τα πραγματα ουτε οτι ετσι θα γινουν οπωσδηποτε διοτι ουτε τους γονεις σου ξερω,ουτε τους καθηγητες.Απλα αναφερω ορισμενα πραγματα που πρεπει να υπαρχουν στο πισω μερος του κεφαλιου σου,και υπαρχει πιθανοτητα να συμβουν,για να μπορεσεις να παρεις μια καλη αποφαση λαμβανοντας υποψιν ολες τις παραμετρους.
Παντως επειδη σε βλεπω γενικα οτι δεν πολυ-ψηνεσαι και τα μασας,συμφωνω με την Λενω οτι παρτο αποφαση απο τωρα και ξαναδωσε,αφου ξερουμε πολυ καλα και οι δυο οτι δεν θες να πας στην σχολη...Εξαλλου η σχολη σου πραγματι δεν φευγει και για ενα χρονο δεν εγινε τιποτα απο το να μουρμουρας και να μετανιωνεις 4 χρονια μινιμουμ . Παντως μην ανησυχεις ολα αυτα τα επαγγελματα εαν ψαχτεις αρκετα κατι βρισκεις.Στην Ελλαδα 5 πραγματα δουλευουν : φαι,φροντιστηρια,υγεια,τουρισμος,ναυτιλια .
Η ουσια ειναι οτι απο μερικα μαθηματα και μαλιστα του 1ου εξαμηνου,δεν μπορεις να καταλαβεις εαν σου αρεσει μια σχολη...
Προφανως εαν σου αρεσουν μπορεις να πεις με σιγουρια οτι η σχολη σε ενδιαφερει αλλα εαν δεν σου αρεσουν 2-3 μαθηματα απο μερικες διαλεξεις δεν σημαινει απαραιτητα οτι η σχολη δεν σε ενδιαφερει. Παντως,γενικα η νοσηλευτικη ειναι μια παρα πολυ αξιοπρεπης σχολη με καλη αποκατασταση και παρα πολυ καλες προοπτικες επαγγελματικης εξελιξης.Αυτο φαινεται απο το ποσοι νοσηλευτες γινονται και γιατροι με κατατακτηριες,ουτως η αλλως λαμβανουν παρα πολυ σημαντικες γνωσεις στην διαρκεια φοιτησης τους. Την δεδομενη στιγμη παντως μην αποφασισεις με γνομωνα μονο την αποκατασταση,αλλα και το τι σου αρεσει.Διοτι οσα λεφτα και να δινει μια σχολη,θα πρεπει πρωτα να παρεις πτυχιο και αυτο δεν ειναι ευκολο καθως απαιτει συνεπεια,και εισαι πιο ευκολα συνεπης σε κατι που απολαμβανεις παρα σε μια αγγαρεια.
Προσοχη σε καθηγητες και γονεις διοτι και οι δυο σκεφτονται με βαση συγκεκριμενα κριτηρια που τους "συμφερουν" : οι μεν τους συμφερει να ξαναδωσεις αφου θα μπει και κανενα φραγκο στην τσεπη τους και οι δε δεν θελουν να ξαναδωσεις αλλα να πας στην σχολη σου για να φτιαξεις σιγα σιγα την ζωη σου.Επειδη στην Ελλαδα της κρισης αυτο υποτιθεται οτι ειναι το καλυτερο για εσενα και το καθε παιδι στη θεση σου .Ισως να μην σε αποτρεψουν οποτε,αλλα πιθανοτατα δεν θα ειναι και excited με την ειδηση οτι θες να ξαναδωσεις οποτε μπορει να στα πουν λιγο περιεργα.Δεν λεω οτι ετσι ειναι τα πραγματα ουτε οτι ετσι θα γινουν οπωσδηποτε διοτι ουτε τους γονεις σου ξερω,ουτε τους καθηγητες.Απλα αναφερω ορισμενα πραγματα που πρεπει να υπαρχουν στο πισω μερος του κεφαλιου σου,και υπαρχει πιθανοτητα να συμβουν,για να μπορεσεις να παρεις μια καλη αποφαση λαμβανοντας υποψιν ολες τις παραμετρους.
Παντως επειδη σε βλεπω γενικα οτι δεν πολυ-ψηνεσαι και τα μασας,συμφωνω με την Λενω οτι παρτο αποφαση απο τωρα και ξαναδωσε,αφου ξερουμε πολυ καλα και οι δυο οτι δεν θες να πας στην σχολη...Εξαλλου η σχολη σου πραγματι δεν φευγει και για ενα χρονο δεν εγινε τιποτα απο το να μουρμουρας και να μετανιωνεις 4 χρονια μινιμουμ . Παντως μην ανησυχεις ολα αυτα τα επαγγελματα εαν ψαχτεις αρκετα κατι βρισκεις.Στην Ελλαδα 5 πραγματα δουλευουν : φαι,φροντιστηρια,υγεια,τουρισμος,ναυτιλια .
Οι λογοι που δεν μου αρεσε η σχολη δυστυχως δεν ηταν μονο τα μαθηματα...Καταλαβαινωομως τι λες.Οι γονεις μου βασικα θελουν να ξανδωσω γιατι μου λενε οτι θα το μετανιωσω αν δεν δωσω αλλη μια ευκαιρια.Τωρα οσο για την αποκατασταση τα πραγματα ειναι λιγο ρευστα στην ελλαδα οποτε δεν θελω να στηριζομαι πολυ σε αυτο το παραγοντα και εν πασει περιπτωση εχω πιο πολυ ορεξη να κυνηγησω ενα επαγγελμα που μου αρεσει.Απλως κατι φορες που λεω σε καποιους οτι μπορει να ξαναδωσω μου λενε : να ξερεις ομως οτι η νοσηλευτικη εχει πολυ καλη αποκασταση και στα νοσοκομεία ειναι πρωτες και με μπερδευουν λιγο....
Αμελί
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νιωθω οτι εαν δεν κανω αλλη μια προσπαθεια θα το μετανιωσω.Τη σχολη δεν τη μισω αλλα δεν ειναι το ονειρο μου δεν μου αρεσε να πηγαινω το κανα σαν αγγαρεια.Ειμαι απο επαρχια οποτε το να ανοίξεις φαρμακειο και οδοντιατρειο δεν ειναι τοσο ασχημη επιλογη επισης θεωρω οτι η φαρμακευτικη εχει και πολλες αλλες δυνατότητες περα απο το φαρμακειο λιγο πιο δυσκολο να υλοποιηθουν αλλα υπαρχουν.Οσο για τη νοσηλευτικη οι περισσοτεροι λενε οτι οι νοσηλευτες ειναι αρκετα καλα στα νοσκομεια και δχουν δυνατότητα ανελιξης.Ωστοσο το να προσληφθεις στο δημοσιο δεν το θεωρω και ευκολη υποθεση δυστυχώς για να μπορω να στηριχθω σε αυτο.
Αν θέλεις τη γνώμη μου, να ξαναδώσεις και να μην έχεις αναστολές. Ιατρική και Οδοντιατρική (απ' όσο κατάλαβα αυτές σε ενδιαφέρουν) έχουν κοινά τα πρώτα 3 έτη, οπότε πιστεύω ότι εκεί ανήκεις καλύτερα εφόσον σου αρέσουν δύο τόσο κοντινές σχολές. Η Νοσηλευτική έχει διαφορετική προσέγγιση στο θέμα. Να σημειώσω ότι δεν προέρχομαι από το χώρο της υγείας, σου λέω βάσει των όσων ξέρω από φίλους στις 3 αυτές ειδικότητες.
Τώρα επειδή ήθελα κι εγώ να ξαναδώσω και δεν το έκανα και όντως με έχει φάει, για να μην περάσεις και εσύ τα ίδια, προτείνω ανεπιφύλακτα να δώσεις.
Αυτά!
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Οι λογοι που δεν μου αρεσε η σχολη δυστυχως δεν ηταν μονο τα μαθηματα...Καταλαβαινωομως τι λες.Οι γονεις μου βασικα θελουν να ξανδωσω γιατι μου λενε οτι θα το μετανιωσω αν δεν δωσω αλλη μια ευκαιρια.Τωρα οσο για την αποκατασταση τα πραγματα ειναι λιγο ρευστα στην ελλαδα οποτε δεν θελω να στηριζομαι πολυ σε αυτο το παραγοντα και εν πασει περιπτωση εχω πιο πολυ ορεξη να κυνηγησω ενα επαγγελμα που μου αρεσει.Απλως κατι φορες που λεω σε καποιους οτι μπορει να ξαναδωσω μου λενε : να ξερεις ομως οτι η νοσηλευτικη εχει πολυ καλη αποκασταση και στα νοσοκομεία ειναι πρωτες και με μπερδευουν λιγο....
Αα μπορω να φανταστω μερικους ακομα....
Εισαι τυχερη,εφοσον οι γονεις σου σε στηριζουν καντο και μην το σκεφτεσαι καθολου.
Μην ακους τους αλλους,δεν θα πανε εκεινοι στην σχολη ουτε θα χρειαστει να δωσουν εξεταστικες,οποτε ειναι λογικο να μιλανε εκ του ασφαλους μονο για το αποτελεσμα($).Οπως ειπα το θεμα ειναι να βγει και η σχολη,και εαν δεν σου αρεσει...δυσκολο,που να βρεις το κουραγιο να διαβαζεις οταν μισεις καθε λεπτο που εισαι στην σχολη. Οποτε μην ακους τους αλλους,κανε αυτο,και μονο αυτο που νιωθεις καλυτερο για εσενα και βλεπεις πως παει.Εχεις εξασφαλισει ουτως η αλλως μια σχολη οποτε πηγαινε χαλαρα να ξανακανεις την προσπαθεια σου.
Αμελί
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη σου!!Η αληθεια ειναι οτι εχω εγγραφει στη σχολη οποτε δεν τη χανω και δεν θελω σε καμια περιπτωση να το μετανιωσω!Γι αυτο σκεφτηκα να ξαναδωσω αν και δεν ειναι πολυ ευκολη υποθεση να ειναι μονη μου 300 χλμ μακρια απο οποιονδήποτε φιλο μου!
Έτσι μας φαίνεται σε όλους αρχικά, αλλά στην πορεία θα δεις ότι θα κάνεις καινούργιους φίλους και θα έχεις και τους παλιούς αν τελικά μείνουν στη ζωή σου. Δεν θα πω περισσότερα, το μόνο που εύχομαι είναι επιτυχία τον Ιούνιο και φυσικά λίγη τύχη
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλη σου!Ευτυχως εχω τη στηριξη των γονιων μου οι οποιοι οπως και εσυ σκεφτονται οτι δεν θα τελειώσω ποτε τη σχολη αν δεν μου αρεσει.Γενικα σαν άνθρωπος επηρεαζομαι ευκολα απο αυτα που θα πουν οι αλλοι και πιανομαι ευκολα απο τις κουβεντες τους και τωρα που μου λενε ορισμενοι αυτα τα σκεφτομαι συνεχως!
Εαν ειναι να "φας" το κεφαλι σου,με την εννοια οτι θα καταληξεις παλι στην ιδια σχολη και ουσιαστικα εκανες εναν κυκλο διχως νοημα,ας ειναι και ετσι(σχημα λογου διοτι κανενα κεφαλι δεν τρως σε καμια περιπτωση,τι ειναι ενας χρονος μπροστα σε 40-50 χρονια εργασιας).Απο το να πας στην σχολη και να βρεθεις 3ο ετος και να πεις : "τωρα δεν μπορω να δωσω,πρεπει να υπομεινω αλλα 2 χρονια να τελειωσω,αχ αυτοι οι φιλοι μου φταινε που με επηρεασαν".Νομιζω ειναι προτιμοτερο να αντιμετωπιζεις συνεπειες δικων σου αποφασεων παρα αλλων,ετσι δεν ειναι;
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Αν και θα με επηρεασει αρκετα ασχημα το να μην μπω εκει που θελω δευτερη φορα (εδω με επηρεασε τη πρωτη) τουλαχιστον θα ξερω οτι προσπαθησα να διεκδικησω κατι που μου αρεσει περισσοτερο και θα εχω καθαρη συνειδηση.Οσο και αν ειναι δυσκολες οι εποχες μια επιλογή που θα βασιζεται καθαρα στην αποκατασταση (οποια μπορει να υπαρξει με τα τωρινα δεδομενα) μου φαινεται λιγο σκληρη για τον εαυτο μου.
Προς το παρων εστιασε απλα στο να διαβασεις οσο καλυτερα μπορεις ωστε να βγαλεις οσα περισσοτερα μορια μπορεις. Στο τελος θα κοιταξεις ξανα τις σχολες και θα δεις ολες τις επιλογες και τις διεξοδους που εχεις. Η αποκατασταση ειναι σημαντικη,ωστοσο εαν ειναι μια φορα αβεβαιη απο μια σχολη που σου αρεσε και παρακολουθουσες,θα ειναι 10 φορες αβεβαιη απο μια σχολη που τεμπελιαζες επειδη δεν σου αρεσε. Εξαλλου εσυ να εισαι καλα και εαν πραγματι δεν εχεις την αποκατασταση που ηλπιζες,μπορεις να ασχοληθεις με κατι αλλο μεχρι να βρεις μια ακρη.
giannis1a1
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 627 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- anastasia papa
- mitsss
- athinoula
- Τρελας123
- Sotiris 12
- nikoslog06
- despoina13
- ioanna2007
- Arvacon
- seoulution21
- D a f n i
- trifasikodiavasma
- hirasawayui
- Saradhs michalopoulo
- Than003
- userguest
- constansn
- charmander
- Hased Babis
- Mammy Nun
- Corfu kitty
- Reader
- Ryuzaki
- Unboxholics
- jYanniss
- Μήτσος10
- nearos
- vasoula!
- Ken
- ch2006
- Kate1914
- Ready for next step
- kathleenn
- luluty
- Viktoriaki
- Eagle Eye
- Hmmytheos
- jellojina
- Antomar3
- Libertus
- YMAT
- AggelikiGr
- mixaelaaa
- Enhypen
- Nala
- MrDna
- ένας τυχαίος
- sophiaa
- BatGuin
- Bleach_enjoyer
- Scandal
- Jbb
- sakplat
- antonis97
- Albert.123
- kiyoshi
- Farmakopoios
- Εριφύλη
- Conne
- Dkate
- Joji
- Entropy24
- woasibe
- katia.m
- Sofos Gerontas
- Paladin
- BiteTheDust
- bibliofagos
- iiTzArismaltor_
- donut_daddy
- suaimhneas
- ilkat06
- Schlimazel
- UnderGroundGr
- dioandi2010
- phleidhs
- neurogirl
- E.Z
- MrDragonboy
- Kolokythiatoumpana
- Marianna.diamanti
- chrismpd
- math2arch
- Aggel0sss
- akis_95
- MR WHITE
- giannis05
- g59
- Opiumred
- Nancysmilkyway
- Kontos23
- CrusaderKingsIII
- Nem0
- Giannis_19
- IcedBreaje
- Helen06
- stee
- Ness
- Nef22102000
- Eleni123-
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- Annou1
- angies
- Marios2020
- spring day
- xraxra
- Gogosps
- dmav
- Στέλλαα
- buffon85
- Praxis
- giorgos78
- DeWiN
- Gstefan
- Nikos_81
- karxarini
- Rina
- Chrysa.k_
- BillyTheKid
- Έλενα Παπαμακαριου
- thekwarxitektonikh
- maril8na
- panagiotis23
- SoyN
- kleoniki05
- nicole1982
- Nick_nt
- Pharmacist01
- TheUnknown
- Drglitterstar
- kost28
- Ιωάννης1234
- augustine
- thenutritionist
- eukleidhs1821
- GeorgePap2003
- jim2015
- Billprs
- Specon
- Abiogenesis
- το κοριτσι του μαη
- alpha.kappa
- Giii
- Alexecon1991
- Kitana
- Final4
- phoni
- brizoulis
- ggl
- Oikonomologistis
- Philologist
- tsiobieman
- thecrazycretan
- Γιώργος Ζ
- VFD59
- PanMoonlight
- walterrwhite
- xakounaamatata
- Κλημεντίνη
- Steliosgkougkou
- koukdespoina2004
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- n1ki20
- P.Dam.
- korlef
- Miranda32
- oups
- fmarulezkd
- rempelos42
- eirinipap
- Nic Papalitsas
- suia1977
- Mary_03
- Chris-
- Peter Pan13
- Christos1971
- DimitrisGk
- don't touch
- Pigeon
- KellyT
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ioanna98
- Aspasia Tsaroyki
- barkos
- passengerofthefields
- pagratios2
- Billys 13
- georgios03
- Marple
- Dimgeb
- Sherlockina
- Kostas568
- Antzie
- giannhs2001
- stefan
- Αναστασία197
- EmperorPalpatine
- Hermione granger
- Corn90
- SKG
- ladybookworm
- Vasaki
- kallikd
- marakiloveee
- calliope
- Jose13
- Ελεν
- margik
- SlimShady
- Viedo
- Nikoletaant
- Johnman97
- bruh_234
- Kostakis45
- katerinavld
- Maynard
- Johanna Mark
- Stergios
- Πα.Κ
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Marifei
- F1L1PAS
- BloodyFairy
- anakiriak@yahoo
- liana
- Eleni:
- Mariaathens
- Jessie
- Anonymous0
- vasilikiant
- agp
- athanasia.a
- penelopenick
- Αριάνα123
- Anta2004
- NasosJet
- Anhelika
- Ksenia. Ksenia77
- Circe
- QWERTY23
- BoredPanda
- clevercat
- nikoleta59
- shadow
- mariapinelopi
- nimbus
- jimis2001
- andkap
- Parrot
- Tzwrtzina!
- Nikoleta_Giann
- Student 123
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- panspil
- Ανώνυμη
- Christina947
- emzou
- Red
- Nikitas18
- AlexK9
- S1lent
- Maria1743
- Devilshjoker
- Dionyshs1
- Theodora03
- KingPoul
- Manolo165
- Lebron
- nucomer
- rafaela11
- bp.pantazis
- valantis21
- Citylights
- El_
- chochoru
- Xristosdimitra
- Jimmis18
- Ηρω03
- TonyMontanaEse
- globglogabgalab
- ΘανάσοςG4
- Dunedain
- KimTaehyung
- Anthropaki
- tfghp
- FRT
- theodoraooo
- maria2001
- lnesb
- VasoGrimes
- George9989
- snowy
- Sense
- pacheiko
- ioannam
- BornB
- Markos
- Stif6
- GAS
- Vboo
- goingtothestore
- GTS
- Chrisa
- Arhs19
- dovellos_p
- Paragontas7000
- Porfira
- george777
- igeorgeoikonomo
- Ria99
- Georgekk
- Κέλλυ Μ
- Nia Skg
- niaou
- Bill2002
- mike741
- maria20
- Petros.21
- Mary Jane
- martha03
- Ωρορα
- panosveki
- V@Per
- johnsala
- sophiex97
- Dimitris9
- paulkin94
- manpap97
- vetas
- aggelosst9
- Jimmy20
- gk214
- Vasiliki Keftedaki
- Eri0611
- roud
- Evapapa_
- Ziggy 1
- Ελενα Παλαιολόγου
- Valasia
- Nefh_
- παιδι για κλαματα
- Λαμπρινηη
- Σωτηρία
- mariosbakathanasis@g
- MarcoReus
- Αλκης Κ.
- Makis7
- Marioskops
- Slytherin
- fay01
- BioChemical
- Μελίνα
- Ziekr
- KaterinaL
- LeoDel
- papadopoulou.sophia
- JohnGreek
- ρενακι 13
- Athens2002
- elen300
- efi25
- Stelios725
- emy1
- pink_panther
- D.a.i.s.y
- Danaida
- michouel
- Backpacker97
- Juana
- StudyFreak04
- eri548
- ksexatonkwdikom
- fujiko
- Nikoletasch
- Kor1977
- argiri p
- Anwnumh
- Alexandros36k
- Steffie88
- Kostakis26
- Greg1900
- Daydreamer
- Danis13
- Marin22
- Mariasete
- Mara00
- Memetchi
- Sokratis Mitropoulos
- Mariliaaa
- Eleutheriaa
- Gianpap
- kyrisari
- Iri2001
- GiorgosN61
- Xatzifragetas
- marax
- katiasalonica
- tzina2002
- Z1999
- .aven
- Γιωργος15773
- No name
- luisnazariodelima
- aceon
- LUNASTELLA
- barba_john
- Mukumbura
- RVU
- amraxa
- Vael
- Χριστίνα_
- marietaki22
- Ragnar10
- giorgosp97
- Kostis-Palamas
- T C
- Reik
- Ιωάννα2
- Orphalesian
- MariaAdamantia
- gwgw_5
- Anonym0s
- sofia.kp
- Elena78
- Nina42
- pergolas02
- olgakiks
- Vasilis2000kak
- kaaaaate
- Dafni22
- Thanos_D
- Κορώνα
- SweetGirl
- Bgpanos
- louminis
- Prak
- J.Cameron
- Marianna35
- island
- kasper21
- uni77
- Josua
- vivus
- Galina
- iminspain
- ioannaion
- CELTICS FAN
- annamaria12
- Tinapapa
- TheoniNia
- papas
- CuHg
- Xristinaqui
- PanosBat
- Χιονόπληκτη
- Βλα
- KikiGr23
- george pol
- jul25
- foteiniandr
- Tina02
- stam72
- milkyway
- jimnikol21
- mickie
- Danaoula2020
- Unseen skygge
- MarilynSt
- γιω99
- Rene2004
- geoavl
- fearless
- nikos0810
- Ggpg
- KingOfPop
- Μαρία234
- EiriniS20
- Nat Dor
- ROSSONERO
- kostas83
- PanosCh002
- Trolling Stones
- Φινεύς
- stamoul1s
- Maraki196
- Scott
- ada1974
- notis_19
- NEKTARIOS11
- angelaRet
- Lydia6902
- Yiorgosk
- DimitraA.
- Παυλος 9
- ManiLaw
- dim6
- Χριστιαννα
- tasost
- aaaaaaaaaa
- olga123
- χημεια4λαιφ
- Greco314
- Nurse91
- Ermioni89
- Mako777
- Έμμα
- the purge
- Evimgr
- anna-maria1
- don_vito
- Elama On Peli
- LateBloomer1985
- Jocaste
- Τζενη Σ
- Mary98
- nikos_nikos
- Tommy_civil
- MarinChrysanthi
- GeorgePAOKara
- tasoss
- Infrared
- Astrapig
- tymvorixos
- Iknowyou
- aggelikiT
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.