Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
οπως ειπα και στο θεμα για το που περασαμε περασα στο μαθηματικο ιωαννινων ενα τμημα πολυ καλο οπως εχω ακουσει αλλα και συναμα πολυ δυσκολο
δεν ειμαι σιγουρος αν μου αρεσει μπορει και μπορει οχι ( ειναι δυο κλαδοι που μου αρεσουν πολυ απλα δεν ειμαι σιγουρος αν μου αρεσει τοσο πολυ να σπουδαζω μαθηματικα)
δεν πηγα καλα στις πανελληνιες και τωρα στο πισω μερος του μυαλου μου υπαρχει η σκεψη να ξαναδωσω αν δεν μου αρεσει ομως για να μην χασω την χρονια σκεφτομαι να δωσω διαβαζοντας στα γιαννενα και να πηγαινω πανεπηστημιο εχοντας σαν φροντηστηριο το μαθημα τις φυσικης για τις πανελληνιες
εσεις λετε αξιζει το κοπο?
1ο σου προτείνω να δώσεις με το 10% αλλά αν θες για καλύτερο αποτέλεσμα δώσε με το νέο σύστημα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολυ δυσκολο να το καταφερεις αυτο στη θεση σου αν δεν ημουν ικανοποιημενος θα ξανα εδινα με το νεο συστημα
το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι θελω
πραγματικα μπορει να ξετρελαθω απο το μαθηματικο
απλα στις πανελληνιες το φοβομουν τοσο πολυ αυτο το μαθημα λογω των θεματων που εβαζαν και γραφοντας βαση δεν ξερω αν θα τα καταφερω
θα ηθελα να ασχοληθω με την μετεωρολογια..τωρα αυτο δεν ξερω και αν εχει θεσεις τπτ βασικα δεν ξερω τι να κανω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιαννη μπορεις πολυ απλα να κανεις αιτηση για αναβολη σπουδων για ενα χρονο στην σχολη που περασες.Και εγω αυτο εκανα και ξαναεδωσα κανονικα.Και τωρα θα παω να διαγραφτω.Σκεψου το αυτο που σου λεω.το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι θελω
πραγματικα μπορει να ξετρελαθω απο το μαθηματικο
απλα στις πανελληνιες το φοβομουν τοσο πολυ αυτο το μαθημα λογω των θεματων που εβαζαν και γραφοντας βαση δεν ξερω αν θα τα καταφερω
θα ηθελα να ασχοληθω με την μετεωρολογια..τωρα αυτο δεν ξερω και αν εχει θεσεις τπτ βασικα δεν ξερω τι να κανω
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
οπως ειπα και στο θεμα για το που περασαμε περασα στο μαθηματικο ιωαννινων ενα τμημα πολυ καλο οπως εχω ακουσει αλλα και συναμα πολυ δυσκολο
δεν ειμαι σιγουρος αν μου αρεσει μπορει και μπορει οχι ( ειναι δυο κλαδοι που μου αρεσουν πολυ απλα δεν ειμαι σιγουρος αν μου αρεσει τοσο πολυ να σπουδαζω μαθηματικα)
δεν πηγα καλα στις πανελληνιες και τωρα στο πισω μερος του μυαλου μου υπαρχει η σκεψη να ξαναδωσω αν δεν μου αρεσει ομως για να μην χασω την χρονια σκεφτομαι να δωσω διαβαζοντας στα γιαννενα και να πηγαινω πανεπηστημιο εχοντας σαν φροντηστηριο το μαθημα τις φυσικης για τις πανελληνιες
Κοίτα, κι εγώ έτσι έλεγα πέρυσι όταν βγήκαν οι βάσεις...Έλεγα ότι θα πάω να παρακολουθήσω για κανένα δίμηνο, το πολύ, τα μαθήματα μπας και μου κάνει το κλικ η σχολή μου και μετά το πλάνο ήταν να αρχίσω ξανά φροντιστήρια και μπλα μπλα.Στην πορεία, όμως, αποφάσισα να παραμείνω εκεί.
Δώσε λίγο χρόνο, μίλα με κανένα άτομο από μεγαλύτερο έτος, ψάξε καλύτερα τα μαθήματα.Aν δεις ότι δεν έχεις κατασταλάξει ούτε τότε, ξεκινάς φροντιστήρια και παράλληλα παρακολουθείς και τη σχολή.
Αν και από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια σχολή/ επιστήμη που να σε "καίει", ίσως πρέπει να δώσεις μια ευκαιρία στη σχολή σου.
Δοκίμασε και δες πώς θα σου πάει!Μόνο έτσι θα μπορέσεις να κρίνεις!
Καλή τύχη!
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιαννη μπορεις πολυ απλα να κανεις αιτηση για αναβολη σπουδων για ενα χρονο στην σχολη που περασες.Και εγω αυτο εκανα και ξαναεδωσα κανονικα.Και τωρα θα παω να διαγραφτω.Σκεψου το αυτο που σου λεω.
Και αναβολή να πάρει, ένα έτος θα πάει χαμένο σε περίπτωση που τελικά αποφασίσει να μείνει στο Μαθηματικό..
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αλλα με την αναβολη δεν χανεται το εξαμηνο δηλαδη σε περιπτωση που αποφασισει να μεινει στο μαθηματικο θα παρακουλουθησει απο το 1ετος παλι και δεν θα εχει χασει παραδοσεις μαθηματων και οπου αν τις χασεις στο συγκεκριμενο τμημα χανεις και το μπουσουλα.Γι αυτο Γιαννη κανε αναβολη σπουδων για ενα χρονο και μετα αποφασιζεις τι θα κανεις.Δωσε παννεληνιες παλι ξεκινοντας απο αρχες οκτομβρη φροντιστηρια-προετιμασια.Θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα.Kα φυσικα να δωσεις με το παλιο συστημα οχι με το καινουργιο .Και αναβολή να πάρει, ένα έτος θα πάει χαμένο σε περίπτωση που τελικά αποφασίσει να μείνει στο Μαθηματικό..
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
εγώ θα σου πρότεινα να δώσεις με το παλιό. θα σου πω απλά πως, με το καινούριο σύστημα, τα κείμενα των λατινικών θα είναι γύρω στα 40 (και όχι 23 όπως παλιά),με όλη τη γραμματική και το συντακτικό αδίδακτα στη β' λυκείου και συμπυκνωμένα στη γ'. βέβαια δε θα έχεις τέτοιο θέμα εσυ διότι θα πρέπει έτσι κι αλλιώς να τα πιάσεις από την αρχή. για τα υπόλοιπα μαθήματα δεν ξέρω να σου πω κάτι. πιο συγκεκριμένα τώρα, τα λατινικά δεν είναι δύσκολο να τα διαβάσεις μόνος σου αλλά πρέπει να ξέρεις πολύ καλά τη γραμματική. αν ήσουν β' λυκείου, θα σου έλεγα go for it. τώρα όμως που έχεις μόνο 1 χρόνο, θα σε συμβούλευα να κάνεις κάποια μαθήματα, έστω και 1 ώρα την εβδομάδα. κατά τ' άλλα θα δεις πως είναι εύκολο μάθημα κι αν προετοιμαστείς σωστά πας άνετα για 19+ .Εγω θα δωσω του χρονοιυ με θεωρητικα μαθηματα...ημουν τεχνολογικη και μετανιωσα..με το παλιο συστημα λετε να δωσω η με τον καινουργιο? και επισης τα λατινικα ειναι δυσκολο να τα διαβασω με βοηθηματα μονος μου?
αυτή τη σκέψη πολλοί την κάνουν... εγώ θα σου έλεγα να δώσεις μια ευκαιρία στη σχολή σου. επικεντρώσου στην αρχή μόνο σε αυτήν και, αν δεις πως δε σε ικανοποιεί, ξεκίνα διάβασμα για πανελλαδικές. έτσι κι αλλιώς το διάβασμα τώρα θα είναι λιγότερο επώδυνο και θα έχεις περισσότερο χρόνοοπως ειπα και στο θεμα για το που περασαμε περασα στο μαθηματικο ιωαννινων ενα τμημα πολυ καλο οπως εχω ακουσει αλλα και συναμα πολυ δυσκολο
Μαριλένα1997
Νεοφερμένος
Alan
Δραστήριο μέλος
Ναι αλλα με την αναβολη δεν χανεται το εξαμηνο δηλαδη σε περιπτωση που αποφασισει να μεινει στο μαθηματικο θα παρακουλουθησει απο το 1ετος παλι και δεν θα εχει χασει παραδοσεις μαθηματων και οπου αν τις χασεις στο συγκεκριμενο τμημα χανεις και το μπουσουλα.Γι αυτο Γιαννη κανε αναβολη σπουδων για ενα χρονο και μετα αποφασιζεις τι θα κανεις.Δωσε παννεληνιες παλι ξεκινοντας απο αρχες οκτομβρη φροντιστηρια-προετιμασια.Θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα.Kα φυσικα να δωσεις με το παλιο συστημα οχι με το καινουργιο .
Δε χρειάζεται να κάνει το οτιδήποτε, ούτε θα χάσει κάτι σημαντικό, πέρα από ένα χρόνο επιπλέον. Τα μαθήματα τα παρακολουθείς όποτε θες, συνεπώς τυπικά θα είναι δευτεροετής αλλά θα παρακολουθεί μαθήματα του πρώτου έτους. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δε θα μπορεί να παρακολουθήσει και μαθήματα του δεύτερου έτους. Το Πανεπιστήμιο δεν είναι σχολείο.
valantis21
Δραστήριο μέλος
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Λογικα η ιδια θα ειναι αλλα δεν ξερω σιγουρα.Με τι κατευθυνση θα δωσεις αν δωσεις με το παλιο?Παιδια και κατι αλλο..αν δωσω με το παλιο συστημα ποια θα ειναι η υλη την οποια θα διαβασω? η φετινη η μηπως η περσινη?
valantis21
Δραστήριο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ειδικότερα το χρόνου θα διενεργηθούν ταυτόχρονα Πανελλαδικές:
Α. Με το ισχύον σύστημα, προκειμένου να συμμετάσχουν οι απόφοιτοι Λυκείου παλαιοτέρων ετών
Β. Με το νέο σύστημα που θα αφορά μόνο τους μαθητές που θα φοιτήσουν το επόμενο σχολικό έτος στη Γ. Λυκείου.
Πηγή: esos.gr
Μα το λέει ξεκάθαρα,ότι θα υπάρχει η δυνατότητα σε αποφοίτους παρελθόντων ετών,να επιλέξουν σύστημα εξέτασης.Άρα το νέο σύστημα,τους αφορά όλους.Διπλές Πανελλαδικές Εξετάσεις του χρόνου, ανακοίνωσε στο esos ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, μιλώντας στο esos ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας.
Ειδικότερα το χρόνου θα διενεργηθούν ταυτόχρονα Πανελλαδικές:
Α. Με το ισχύον σύστημα, προκειμένου να συμμετάσχουν οι απόφοιτοι Λυκείου παλαιοτέρων ετών
Β. Με το νέο σύστημα που θα αφορά μόνο τους μαθητές που θα φοιτήσουν το επόμενο σχολικό έτος στη Γ. Λυκείου.
Πηγή: esos.gr
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Μα το λέει ξεκάθαρα,ότι θα υπάρχει η δυνατότητα σε αποφοίτους παρελθόντων ετών,να επιλέξουν σύστημα εξέτασης.Άρα το νέο σύστημα,τους αφορά όλους.
Που το λέει;
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓιωργοςΜπ
Νεοφερμένος
Μαριλένα1997
Νεοφερμένος
Γεια σας παιδια.Φετος εδωσα πανελληνιες και εβγαλα 12963 γνωριζω ομως τα λαθη που εγιναν τη προηγουμενη χρονια και θα ξαναπροσπαθησω.Παρα τα 12963 κατεχω πολυ καλα την υλη, το γεγονος ομως οτι τα εδωσα ολα απο τον Αυγουστο και τα ξενυχτια μου (διαβασμα φυσικα) αρχισαν απο τον Σεπτεμβρη ειχε ως αποτελεσμα να μην εχω καθολου δυναμεις απο τα μεσα Μαρτιου και μετα.Χαρακτηριστικα οι καθηγητες μου στο φροντηστηριο ελεγαν στους γονεις μου πριν αρχισουν οι επαναληψεις οτι με σωστη επαναληψη θα πηγαινα πολυ καλα.Για να μη σας κουραζω τελος παντων ολοι μου εχουν πει οτι τα 12963 δεν αντικατοπτριζουν την εικονα που ειχα ολη τη χρονια (φυσικα δεν ημουν και για 19 χιλιαρικα).Ονειρο μου ηταν και ειναι το χημικων μηχανικων αρχικα και μετα γλυκοκοιταζω και το γεωλογικο.Αυτο που θελω να ρωτησω στην ουσια ειναι αν πιστευετε απο αυτα που καταλαβατε οτι αυτος ο στοχος ειναι εφικτος για ενα παιδι που δινει 2η χρονια και εχει απιστευτη ορεξη για διαβασμα αλλα μονο τη βοηθεια των βοηθηματων (περσι ημουν σε πολυ καλο φροντηστηριο αλλα φετος δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα).Α, και οσον αφορα το χημιικο μηχανικο πηγαινω και στη πατρα αν χρειαστει αν και στοχος ειναι το ΑΠΘ.
Από τον τρόπο που μιλάς φαίνεσαι πολύ συνειδητοποιημενος και μπράβο σου..το ότι αναγνωριζεις τα λάθη σου είναι το πρώτο βήμα της νέας σου προσπάθειας ..πιστεύω πως αν προσηλωθεις στον στόχο σου θα τα καταφέρεις..αξίζει τον κόπο να προσπαθήσει..φαίνεται πως το θες πολύ.
ΓιωργοςΜπ
Νεοφερμένος
Να σαι καλαΑπό τον τρόπο που μιλάς φαίνεσαι πολύ συνειδητοποιημενος και μπράβο σου..το ότι αναγνωριζεις τα λάθη σου είναι το πρώτο βήμα της νέας σου προσπάθειας ..πιστεύω πως αν προσηλωθεις στον στόχο σου θα τα καταφέρεις..αξίζει τον κόπο να προσπαθήσει..φαίνεται πως το θες πολύ.
valantis21
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 627 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- anastasia papa
- mitsss
- athinoula
- Τρελας123
- Sotiris 12
- nikoslog06
- despoina13
- ioanna2007
- Arvacon
- seoulution21
- D a f n i
- trifasikodiavasma
- hirasawayui
- Saradhs michalopoulo
- Than003
- userguest
- constansn
- charmander
- Hased Babis
- Mammy Nun
- Corfu kitty
- Reader
- Ryuzaki
- Unboxholics
- jYanniss
- Μήτσος10
- nearos
- vasoula!
- Ken
- ch2006
- Kate1914
- Ready for next step
- kathleenn
- luluty
- Viktoriaki
- Eagle Eye
- Hmmytheos
- jellojina
- Antomar3
- Libertus
- YMAT
- AggelikiGr
- mixaelaaa
- Enhypen
- Nala
- MrDna
- ένας τυχαίος
- sophiaa
- BatGuin
- Bleach_enjoyer
- Scandal
- Jbb
- sakplat
- antonis97
- Albert.123
- kiyoshi
- Farmakopoios
- Εριφύλη
- Conne
- Dkate
- Joji
- Entropy24
- woasibe
- katia.m
- Sofos Gerontas
- Paladin
- BiteTheDust
- bibliofagos
- iiTzArismaltor_
- donut_daddy
- suaimhneas
- ilkat06
- Schlimazel
- UnderGroundGr
- dioandi2010
- phleidhs
- neurogirl
- E.Z
- MrDragonboy
- Kolokythiatoumpana
- Marianna.diamanti
- chrismpd
- math2arch
- Aggel0sss
- akis_95
- MR WHITE
- giannis05
- g59
- Opiumred
- Nancysmilkyway
- Kontos23
- CrusaderKingsIII
- Nem0
- Giannis_19
- IcedBreaje
- Helen06
- stee
- Ness
- Nef22102000
- Eleni123-
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- Annou1
- angies
- Marios2020
- spring day
- xraxra
- Gogosps
- dmav
- Στέλλαα
- buffon85
- Praxis
- giorgos78
- DeWiN
- Gstefan
- Nikos_81
- karxarini
- Rina
- Chrysa.k_
- BillyTheKid
- Έλενα Παπαμακαριου
- thekwarxitektonikh
- maril8na
- panagiotis23
- SoyN
- kleoniki05
- nicole1982
- Nick_nt
- Pharmacist01
- TheUnknown
- Drglitterstar
- kost28
- Ιωάννης1234
- augustine
- thenutritionist
- eukleidhs1821
- GeorgePap2003
- jim2015
- Billprs
- Specon
- Abiogenesis
- το κοριτσι του μαη
- alpha.kappa
- Giii
- Alexecon1991
- Kitana
- Final4
- phoni
- brizoulis
- ggl
- Oikonomologistis
- Philologist
- tsiobieman
- thecrazycretan
- Γιώργος Ζ
- VFD59
- PanMoonlight
- walterrwhite
- xakounaamatata
- Κλημεντίνη
- Steliosgkougkou
- koukdespoina2004
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- n1ki20
- P.Dam.
- korlef
- Miranda32
- oups
- fmarulezkd
- rempelos42
- eirinipap
- Nic Papalitsas
- suia1977
- Mary_03
- Chris-
- Peter Pan13
- Christos1971
- DimitrisGk
- don't touch
- Pigeon
- KellyT
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ioanna98
- Aspasia Tsaroyki
- barkos
- passengerofthefields
- pagratios2
- Billys 13
- georgios03
- Marple
- Dimgeb
- Sherlockina
- Kostas568
- Antzie
- giannhs2001
- stefan
- Αναστασία197
- EmperorPalpatine
- Hermione granger
- Corn90
- SKG
- ladybookworm
- Vasaki
- kallikd
- marakiloveee
- calliope
- Jose13
- Ελεν
- margik
- SlimShady
- Viedo
- Nikoletaant
- Johnman97
- bruh_234
- Kostakis45
- katerinavld
- Maynard
- Johanna Mark
- Stergios
- Πα.Κ
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Marifei
- F1L1PAS
- BloodyFairy
- anakiriak@yahoo
- liana
- Eleni:
- Mariaathens
- Jessie
- Anonymous0
- vasilikiant
- agp
- athanasia.a
- penelopenick
- Αριάνα123
- Anta2004
- NasosJet
- Anhelika
- Ksenia. Ksenia77
- Circe
- QWERTY23
- BoredPanda
- clevercat
- nikoleta59
- shadow
- mariapinelopi
- nimbus
- jimis2001
- andkap
- Parrot
- Tzwrtzina!
- Nikoleta_Giann
- Student 123
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- panspil
- Ανώνυμη
- Christina947
- emzou
- Red
- Nikitas18
- AlexK9
- S1lent
- Maria1743
- Devilshjoker
- Dionyshs1
- Theodora03
- KingPoul
- Manolo165
- Lebron
- nucomer
- rafaela11
- bp.pantazis
- valantis21
- Citylights
- El_
- chochoru
- Xristosdimitra
- Jimmis18
- Ηρω03
- TonyMontanaEse
- globglogabgalab
- ΘανάσοςG4
- Dunedain
- KimTaehyung
- Anthropaki
- tfghp
- FRT
- theodoraooo
- maria2001
- lnesb
- VasoGrimes
- George9989
- snowy
- Sense
- pacheiko
- ioannam
- BornB
- Markos
- Stif6
- GAS
- Vboo
- goingtothestore
- GTS
- Chrisa
- Arhs19
- dovellos_p
- Paragontas7000
- Porfira
- george777
- igeorgeoikonomo
- Ria99
- Georgekk
- Κέλλυ Μ
- Nia Skg
- niaou
- Bill2002
- mike741
- maria20
- Petros.21
- Mary Jane
- martha03
- Ωρορα
- panosveki
- V@Per
- johnsala
- sophiex97
- Dimitris9
- paulkin94
- manpap97
- vetas
- aggelosst9
- Jimmy20
- gk214
- Vasiliki Keftedaki
- Eri0611
- roud
- Evapapa_
- Ziggy 1
- Ελενα Παλαιολόγου
- Valasia
- Nefh_
- παιδι για κλαματα
- Λαμπρινηη
- Σωτηρία
- mariosbakathanasis@g
- MarcoReus
- Αλκης Κ.
- Makis7
- Marioskops
- Slytherin
- fay01
- BioChemical
- Μελίνα
- Ziekr
- KaterinaL
- LeoDel
- papadopoulou.sophia
- JohnGreek
- ρενακι 13
- Athens2002
- elen300
- efi25
- Stelios725
- emy1
- pink_panther
- D.a.i.s.y
- Danaida
- michouel
- Backpacker97
- Juana
- StudyFreak04
- eri548
- ksexatonkwdikom
- fujiko
- Nikoletasch
- Kor1977
- argiri p
- Anwnumh
- Alexandros36k
- Steffie88
- Kostakis26
- Greg1900
- Daydreamer
- Danis13
- Marin22
- Mariasete
- Mara00
- Memetchi
- Sokratis Mitropoulos
- Mariliaaa
- Eleutheriaa
- Gianpap
- kyrisari
- Iri2001
- GiorgosN61
- Xatzifragetas
- marax
- katiasalonica
- tzina2002
- Z1999
- .aven
- Γιωργος15773
- No name
- luisnazariodelima
- aceon
- LUNASTELLA
- barba_john
- Mukumbura
- RVU
- amraxa
- Vael
- Χριστίνα_
- marietaki22
- Ragnar10
- giorgosp97
- Kostis-Palamas
- T C
- Reik
- Ιωάννα2
- Orphalesian
- MariaAdamantia
- gwgw_5
- Anonym0s
- sofia.kp
- Elena78
- Nina42
- pergolas02
- olgakiks
- Vasilis2000kak
- kaaaaate
- Dafni22
- Thanos_D
- Κορώνα
- SweetGirl
- Bgpanos
- louminis
- Prak
- J.Cameron
- Marianna35
- island
- kasper21
- uni77
- Josua
- vivus
- Galina
- iminspain
- ioannaion
- CELTICS FAN
- annamaria12
- Tinapapa
- TheoniNia
- papas
- CuHg
- Xristinaqui
- PanosBat
- Χιονόπληκτη
- Βλα
- KikiGr23
- george pol
- jul25
- foteiniandr
- Tina02
- stam72
- milkyway
- jimnikol21
- mickie
- Danaoula2020
- Unseen skygge
- MarilynSt
- γιω99
- Rene2004
- geoavl
- fearless
- nikos0810
- Ggpg
- KingOfPop
- Μαρία234
- EiriniS20
- Nat Dor
- ROSSONERO
- kostas83
- PanosCh002
- Trolling Stones
- Φινεύς
- stamoul1s
- Maraki196
- Scott
- ada1974
- notis_19
- NEKTARIOS11
- angelaRet
- Lydia6902
- Yiorgosk
- DimitraA.
- Παυλος 9
- ManiLaw
- dim6
- Χριστιαννα
- tasost
- aaaaaaaaaa
- olga123
- χημεια4λαιφ
- Greco314
- Nurse91
- Ermioni89
- Mako777
- Έμμα
- the purge
- Evimgr
- anna-maria1
- don_vito
- Elama On Peli
- LateBloomer1985
- Jocaste
- Τζενη Σ
- Mary98
- nikos_nikos
- Tommy_civil
- MarinChrysanthi
- GeorgePAOKara
- tasoss
- Infrared
- Astrapig
- tymvorixos
- Iknowyou
- aggelikiT
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.