Αντιθετα με τους περισσοτερους εδω μεσα φετος εγραψα χαλια και εδινα για πρωτη φορα. Αποφασισα ομως να ξανα δωσω του χρονου, συνειδητοποιημενα με περισσοτερη οργανοτηκοτητα εμπειρια και πεον με στοχο (πραγματα που δεν ειχα φετος).
Το μεγαλυτερο μου προβλημα δεν ειναι το να παρω αποφαση οτι θα ξανα δωσω αλλα το τι φροντιστηριο να διαλεξω.
Πολλοι θα πουνε οτι το φροντιστηριο δεν ειναι αυτο που καθοριζει το ποσα μορια θα γραψεις, αλλα οταν ησουν αποφασισμενος/η να πας στο φροντιστηριο για να μαθεις αλλα ο καθηγητης των μαθηματικων σου (που περνιέται και για αριστος) εκτος απ οτι δεν ειχε ΚΑΘΟΛΟΥ μεταδοτικότητα, απο αυτα που ελεγε στο μαθημα σε κανεναν δεν εμενε τιποτα, σε φορτωνε με 15 σελιδες ασκησεις την καθε φορα απ τις οποιες ειχε "εξηγησει" τις 2 και για τις υπολοιπες αδιαφορουσε γιατι οπως ελεγε ολες ηταν ιδιες. Και εσυ κατεληγες να μην μπορουσες να λυσεις καμια, αλλα επειδη δεν καθοταν ποτε να λυσει στον πινακα και να εξηγησει τις ασκησεις που εβαζε κατεληγες να μην ειχες καταλαβει και καμια. Ρωτουσε για αποριες ναι αλλα οταν εβαζε 50 ασκησεις και ειχες κανει 2 τι να πρωτορωτησεις καθε φορα; και τι περιμενες να απαντησει; αφου ειχε και αλλες ακησεις να μας βαλει για την αλλη φορα..
Στην κυριολεξια εκανε μαθημα με 1 ατομο και ολοι οι συμμαθητες μου συμφωνουν.
Στην δευτερα λυκειου πηγαινα σε αλλο φροντιστηριο απ το οποιο αποφασισα να φυγω γιατι ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με τον μαθηματικο. Δεν ξερω αν σε ολα τα φροντηστηρια λειτουργουν ετσι ή επεσα εγω στην περιπτωση παντως με τους υπολοιπους καθηγητες δεν ειχα προβλημα. Εκει το φτεξιμο ηταν δικο μου.
Αν εχετε καποιο φροντιστηριο να προτεινετε για τεχνολογικη κατευθυνση στη δυτικη θεσσαλονικη (Σταυρουπολη, Ευοσμο, Αμπελοκηπους) με βαση δικιες σας εμπειριες ειμαι ολη αφτια
ps. ψαχνω φροντιστηριο για αποφοιτους, με πρωινα τμηματα αν ειναι δυνατον
Περιμενω απαντησεις και σχολια..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.