Παιδιά καλησπέρα!Έχω ξαναγράψει για το θέμα που θέλω!Είμαι μαθητής γ λυκείου,έδωσα φέτος,αλλά οι δικοί μου δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να με στέλνουν φροντιστήρια,και έτσι από τον Νοέμβρη άρχισα να τα παρατάω,γιατί δεν τα καταλάβαινα..το άφησα,με αποτέλεσμα στο τέλος να γράψω γύρω στο 4 3 θα δούμε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα...Έτσι αντί για να ξαναδώσω πανελλαδικές από την τρίτη,μιας και φέτος δεν θα περάσω πουθενά,εκτός από το ιεκ που είναι η τελευταία μου επιλογή,σκέφτηκα να ξαναδώσω από επάλ,δηλαδή να πάω δευτέρα λυκείου να πάρω ειδικότητα και στην τρίτη να ξαναδώσω!Αλλά τα παιδιά από το site και στο υπουργείο σήμερα που πήρα μου είπαν πως αν έχω απολυτήριο λυκείου ΔΕΝ μπορώ να δώσω από το επάλ πανελλαδικές!Θέλω να ξαναδώσω από επάλ όμως γιατί πιστεύω ότι έκανα λάθος επιλογή,δηλαδή να χάσω 2 χρόνια για να ξαναδώσω,θα ρωτήσω βέβαια και τον διευθυντή αν γίνεται αύριο να μην πάρω απολυτήριο λυκείου για να γίνει αυτό αλλιώς δεν γίνεται,και να πάω από του χρόνου στο επάλ...Ποια είναι η γνώμη σας;Αξίζει;Και θα μπορούσα να μην πάρω απολυτήριο λυκείου αν πω το ανάλογο στον διευθυντή γιατί είχα ένα μέσο όρο τετραμήνων γύρω στο 18..υ.γ.:Τώρα στο τέλος γράφω όσο πιο χάλια γίνεται για να μην πάρω απολυτήριο ξέρω'γω..τι να κάνω;Το κακό είναι ότι και να περάσουν τα 2 χρόνια και να περάσω κάπου οι δικοί μου δεν θα έχουν οικονομική δυνατότητα να με στείλουν..Τι λέτε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.