Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας παιδες.Θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια.Εχω αποφοιτησει το 2008 και θελω να ξερω πως μπορω να υπολογισω τα μορια μου που θελω να ξαναδωσω του χρονου,διοτι ακουσα οτι δεν μετρανε πλεον οι προφορικοι μου.Ευχαριστω.
δεν γινεται να μην μετρανε!!!βασικα αποκλειεται να μην μετρανερωτα στο σχολειο που αποφοιτησες..οσον αφορα τα μορια τα υπολογιζεισ εδω https://www.methodiko-frontistirio.gr/exams/exams/marks.htm μονοσ σου με χαρτι και μολυβι δεν υπολογιζονται γιατι μπαινουν πολλοι συντελεστες + οι βαθμοι προφορικων που προσαρμοζονται απο τα γραπτα σου...!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
Γεία σου,οι προφορικοί βαθμοί που είχες στο λύκειο όντως δεν μετράνε...Για να υπολογίσεις τώρα τα μόρια σου μπαίνεις στο google γράφεις υπολογισμός μορίων,μπαίνεις στο πρώτο και στους προφορικούς βαθμούς βάζεις ότι έχεις γράψει στις πανελλήνιες..Γεια σας παιδες.Θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια.Εχω αποφοιτησει το 2008 και θελω να ξερω πως μπορω να υπολογισω τα μορια μου που θελω να ξαναδωσω του χρονου,διοτι ακουσα οτι δεν μετρανε πλεον οι προφορικοι μου.Ευχαριστω.
πχ στα μαθηματικά κατεύθυνσης γράφεις 15 στο πρόγραμμα θα συμπληρώσεις: Προφ 1ου τετραμ:15 / Προφ 2ου τετραμ 15 / Γραπτος βαθμος 15...και πάει λέγοντας..
Εσύ άκου Παντελίδη!!!δεν γινεται να μην μετρανε!!!βασικα αποκλειεται να μην μετρανερωτα στο σχολειο που αποφοιτησες..οσον αφορα τα μορια τα υπολογιζεισ εδω https://www.methodiko-frontistirio.gr/exams/exams/marks.htm μονοσ σου με χαρτι και μολυβι δεν υπολογιζονται γιατι μπαινουν πολλοι συντελεστες + οι βαθμοι προφορικων που προσαρμοζονται απο τα γραπτα σου...!!!
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Δραστήριο μέλος
Θεωρητικος
Νεοφερμένος
Ξερεις κανεις για το αν το απολυτηριο σου αλλαζει αν ξαναδινεις πανελληνιες?...γιατι σκεφτομαι να ξαναδωσω.. γιατι δεν περασα φετος...κριμα!!τελοςσπαντων οποις ξερει ας μ πει!!...
Το απολυτήριο δεν αλλάζει.
Αν θέλει να σπουδάσεις ξαναδοκίαμσε.Αν το θέλουν άλλοι για σένα βρες κάτι να σε ευχαριστεί.
Δυστηχος δεν αλλαζει ο βαθμος του πτυχειου
Εγώ ξέρω ότι θα αλλάξει το απολυτήριο και θα περαστούν οι βαθμοί που έγραψες στα μαθήματα που θα εξεταστείς πανελλαδικά το 2013.
Guest 845212
Επισκέπτης
Θεωρητικος
Νεοφερμένος
Απο φετος θα γινει αυτο; Γιατι εως σημερα το απολυτηριο δεν αλλαζει με ΤΙΠΟΤΑ ασχετα αν ξαναδωσει κανεις...
Όχι από φέτος..
Γινότανε ήδη,τουλάχιστον έτσι μου είχε πει ένας καθηγητής στο σχολείο.
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το λέω εκ πείρας
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Δραστήριο μέλος
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Δραστήριο μέλος
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Δραστήριο μέλος
Eskl1nd
Εκκολαπτόμενο μέλος
PS:Συγχαρητηρια που εδωσες 2η φορα , θελει μεγαλη αντοχη και στο λεω καθως κι εγω το περασα αυτο , τη σχολικη χρονια που μας περασε...
Jimmy1
Νεοφερμένος
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομίζω είσαι μπερδεμένη.Αν δεν σε ενδιαφέρει η εκπαίδευση κακώς δήλωσες την φιλολογία.Απο ιστορία-αρχαιολογία θα μπορούσες να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Η νομική επαγγελματικά δεν σου εξασφαλίζει κάτι.Καλησπέρα σε όλους!!Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθεια σας δεν ξέρω που αλλού να απευθυνθώ..Βρίσκομαι σε αδιέξοδο.Είμαι 19 χρονών πέρυσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα ιστορίας και αρχαιολογίας δεν ήταν όμως ο στόχος μου και έτσι φέτος ξαναέδωσα και πέρασα φιλολογία δυστυχώς όμως ούτε η φιλολογία είναι ο στόχος μου αλλά η νομική..Πιστεύετε πως είναι καλύτερα να ξαναδώσω φέτος πανελλήνιες δηλαδή να προσπαθήσω και τρίτη χρονια ή να πάω στη φιλολογία να την τελειώσω και μετα να δώσω κατατακτήριες για νομική??Θα ήθελα πολλές γνώμες είστε η μόνη μου ελπίδα δεν ξέρω τι να κάνω πνίγομαι και νιώθω απαίσια!!
Itach1
Διάσημο μέλος
Ότι κι αν αποφασίσεις να ξέρεις πως θα είναι η τελευταία χρονιά που θα έχεις τους προφορικούς βαθμούς οπότε αν ήμουν στην θέση σου θα ξανάδινα για νομική ώστε να σου φύγει το απωθημένο και εν τέλει αν δεν περάσεις πάλι να πείς εγώ θα έδωσα όλα κτλ...Αυτό σκέφτομαι και εγώ...Τόσα χρόνια ήμουν πιεσμένη από την οικογένεια και τον περίγυρο μου τώρα ήρθε η ώρα να αυτονομηθώ..Ειλικρινά είναι πολύ δύσκολη η απόφαση που πρέπει να πάρω γιατί μια τρίτη χρονιά και ειδικά αν δεν επέλθει η επιθυμειτή επιτυχία θα είναι ακόμη χειρότερη..Δεν μπορώ να ξέρω και αν θα βάλουν δυσκολότερα θέματα γιατί δεν έχω πρόβλημα με τα άλλα μαθήματα αλλά αυτή η λογοτεχνία και η έκθεση είναι εντελώς υποκειμενικά μαθήματα και αν γράψω πάλι 14 σε αυτά τα δύο δεν θα περάσω όσο και αν ανεβάσω τον πύχη στα άλλα..Έχω δύο σκέψεις στο μυαλό μου 1.να παραμείνω φιλολογία και να κάνω μεταπτυχιακό και διδακτορικό ετσι ώστε να μην δώσω ασεπ για να μπώ σε ένα σχολειο πραγμα που δεν με ενδιαφέρει καθόλου και 2.να ξαναδώσω για νομική να το προσπαθήσω πολύ..Διότι κάθε φορά που ακούω "νομική " ή βλέπω κάποιον που σπουδάζει με πιάνει ένας κόμπος στο λαιμό και κλαίω ..Ναι είναι αφύσικο αλλά δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω!!Ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια και σε σένα Eskl1nd θέλει κυρίως ψυχική δύναμη και σθένος για να ξαναδώσεις και δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαντάζονται οι υπόλοιποι!! Jimmy1 καλή επιτυχία σου εύχομαι ολόψυχα να επιτύχεις το στόχο σου!!
Εγώ πέρασα πληροφορική που ήθελα δίνοντας πανελλήνιες 2η φορά μετά απο δύο χρόνια όμως και χωρίς φροντιστήριο-ιδιαίτερα με λίγο διάβασμα ενώ μπορούσα να ξεσκίζομαι αφού είχα ελεύθερο χρόνο...
Σου προτείνω να δώσεις 3η φορά αλλά να πας σε φροντιστήριο σε ένα καλό τμήμα αποφοίτων και σίγουρα θα πετύχεις αν δεν έχεις αγχος.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Η νομική επαγγελματικά δεν σου εξασφαλίζει κάτι.
Είσαι πολύ λάθος, να ξέρεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 627 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- anastasia papa
- mitsss
- athinoula
- Τρελας123
- Sotiris 12
- nikoslog06
- despoina13
- ioanna2007
- Arvacon
- seoulution21
- D a f n i
- trifasikodiavasma
- hirasawayui
- Saradhs michalopoulo
- Than003
- userguest
- constansn
- charmander
- Hased Babis
- Mammy Nun
- Corfu kitty
- Reader
- Ryuzaki
- Unboxholics
- jYanniss
- Μήτσος10
- nearos
- vasoula!
- Ken
- ch2006
- Kate1914
- Ready for next step
- kathleenn
- luluty
- Viktoriaki
- Eagle Eye
- Hmmytheos
- jellojina
- Antomar3
- Libertus
- YMAT
- AggelikiGr
- mixaelaaa
- Enhypen
- Nala
- MrDna
- ένας τυχαίος
- sophiaa
- BatGuin
- Bleach_enjoyer
- Scandal
- Jbb
- sakplat
- antonis97
- Albert.123
- kiyoshi
- Farmakopoios
- Εριφύλη
- Conne
- Dkate
- Joji
- Entropy24
- woasibe
- katia.m
- Sofos Gerontas
- Paladin
- BiteTheDust
- bibliofagos
- iiTzArismaltor_
- donut_daddy
- suaimhneas
- ilkat06
- Schlimazel
- UnderGroundGr
- dioandi2010
- phleidhs
- neurogirl
- E.Z
- MrDragonboy
- Kolokythiatoumpana
- Marianna.diamanti
- chrismpd
- math2arch
- Aggel0sss
- akis_95
- MR WHITE
- giannis05
- g59
- Opiumred
- Nancysmilkyway
- Kontos23
- CrusaderKingsIII
- Nem0
- Giannis_19
- IcedBreaje
- Helen06
- stee
- Ness
- Nef22102000
- Eleni123-
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- Annou1
- angies
- Marios2020
- spring day
- xraxra
- Gogosps
- dmav
- Στέλλαα
- buffon85
- Praxis
- giorgos78
- DeWiN
- Gstefan
- Nikos_81
- karxarini
- Rina
- Chrysa.k_
- BillyTheKid
- Έλενα Παπαμακαριου
- thekwarxitektonikh
- maril8na
- panagiotis23
- SoyN
- kleoniki05
- nicole1982
- Nick_nt
- Pharmacist01
- TheUnknown
- Drglitterstar
- kost28
- Ιωάννης1234
- augustine
- thenutritionist
- eukleidhs1821
- GeorgePap2003
- jim2015
- Billprs
- Specon
- Abiogenesis
- το κοριτσι του μαη
- alpha.kappa
- Giii
- Alexecon1991
- Kitana
- Final4
- phoni
- brizoulis
- ggl
- Oikonomologistis
- Philologist
- tsiobieman
- thecrazycretan
- Γιώργος Ζ
- VFD59
- PanMoonlight
- walterrwhite
- xakounaamatata
- Κλημεντίνη
- Steliosgkougkou
- koukdespoina2004
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- n1ki20
- P.Dam.
- korlef
- Miranda32
- oups
- fmarulezkd
- rempelos42
- eirinipap
- Nic Papalitsas
- suia1977
- Mary_03
- Chris-
- Peter Pan13
- Christos1971
- DimitrisGk
- don't touch
- Pigeon
- KellyT
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ioanna98
- Aspasia Tsaroyki
- barkos
- passengerofthefields
- pagratios2
- Billys 13
- georgios03
- Marple
- Dimgeb
- Sherlockina
- Kostas568
- Antzie
- giannhs2001
- stefan
- Αναστασία197
- EmperorPalpatine
- Hermione granger
- Corn90
- SKG
- ladybookworm
- Vasaki
- kallikd
- marakiloveee
- calliope
- Jose13
- Ελεν
- margik
- SlimShady
- Viedo
- Nikoletaant
- Johnman97
- bruh_234
- Kostakis45
- katerinavld
- Maynard
- Johanna Mark
- Stergios
- Πα.Κ
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Marifei
- F1L1PAS
- BloodyFairy
- anakiriak@yahoo
- liana
- Eleni:
- Mariaathens
- Jessie
- Anonymous0
- vasilikiant
- agp
- athanasia.a
- penelopenick
- Αριάνα123
- Anta2004
- NasosJet
- Anhelika
- Ksenia. Ksenia77
- Circe
- QWERTY23
- BoredPanda
- clevercat
- nikoleta59
- shadow
- mariapinelopi
- nimbus
- jimis2001
- andkap
- Parrot
- Tzwrtzina!
- Nikoleta_Giann
- Student 123
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- panspil
- Ανώνυμη
- Christina947
- emzou
- Red
- Nikitas18
- AlexK9
- S1lent
- Maria1743
- Devilshjoker
- Dionyshs1
- Theodora03
- KingPoul
- Manolo165
- Lebron
- nucomer
- rafaela11
- bp.pantazis
- valantis21
- Citylights
- El_
- chochoru
- Xristosdimitra
- Jimmis18
- Ηρω03
- TonyMontanaEse
- globglogabgalab
- ΘανάσοςG4
- Dunedain
- KimTaehyung
- Anthropaki
- tfghp
- FRT
- theodoraooo
- maria2001
- lnesb
- VasoGrimes
- George9989
- snowy
- Sense
- pacheiko
- ioannam
- BornB
- Markos
- Stif6
- GAS
- Vboo
- goingtothestore
- GTS
- Chrisa
- Arhs19
- dovellos_p
- Paragontas7000
- Porfira
- george777
- igeorgeoikonomo
- Ria99
- Georgekk
- Κέλλυ Μ
- Nia Skg
- niaou
- Bill2002
- mike741
- maria20
- Petros.21
- Mary Jane
- martha03
- Ωρορα
- panosveki
- V@Per
- johnsala
- sophiex97
- Dimitris9
- paulkin94
- manpap97
- vetas
- aggelosst9
- Jimmy20
- gk214
- Vasiliki Keftedaki
- Eri0611
- roud
- Evapapa_
- Ziggy 1
- Ελενα Παλαιολόγου
- Valasia
- Nefh_
- παιδι για κλαματα
- Λαμπρινηη
- Σωτηρία
- mariosbakathanasis@g
- MarcoReus
- Αλκης Κ.
- Makis7
- Marioskops
- Slytherin
- fay01
- BioChemical
- Μελίνα
- Ziekr
- KaterinaL
- LeoDel
- papadopoulou.sophia
- JohnGreek
- ρενακι 13
- Athens2002
- elen300
- efi25
- Stelios725
- emy1
- pink_panther
- D.a.i.s.y
- Danaida
- michouel
- Backpacker97
- Juana
- StudyFreak04
- eri548
- ksexatonkwdikom
- fujiko
- Nikoletasch
- Kor1977
- argiri p
- Anwnumh
- Alexandros36k
- Steffie88
- Kostakis26
- Greg1900
- Daydreamer
- Danis13
- Marin22
- Mariasete
- Mara00
- Memetchi
- Sokratis Mitropoulos
- Mariliaaa
- Eleutheriaa
- Gianpap
- kyrisari
- Iri2001
- GiorgosN61
- Xatzifragetas
- marax
- katiasalonica
- tzina2002
- Z1999
- .aven
- Γιωργος15773
- No name
- luisnazariodelima
- aceon
- LUNASTELLA
- barba_john
- Mukumbura
- RVU
- amraxa
- Vael
- Χριστίνα_
- marietaki22
- Ragnar10
- giorgosp97
- Kostis-Palamas
- T C
- Reik
- Ιωάννα2
- Orphalesian
- MariaAdamantia
- gwgw_5
- Anonym0s
- sofia.kp
- Elena78
- Nina42
- pergolas02
- olgakiks
- Vasilis2000kak
- kaaaaate
- Dafni22
- Thanos_D
- Κορώνα
- SweetGirl
- Bgpanos
- louminis
- Prak
- J.Cameron
- Marianna35
- island
- kasper21
- uni77
- Josua
- vivus
- Galina
- iminspain
- ioannaion
- CELTICS FAN
- annamaria12
- Tinapapa
- TheoniNia
- papas
- CuHg
- Xristinaqui
- PanosBat
- Χιονόπληκτη
- Βλα
- KikiGr23
- george pol
- jul25
- foteiniandr
- Tina02
- stam72
- milkyway
- jimnikol21
- mickie
- Danaoula2020
- Unseen skygge
- MarilynSt
- γιω99
- Rene2004
- geoavl
- fearless
- nikos0810
- Ggpg
- KingOfPop
- Μαρία234
- EiriniS20
- Nat Dor
- ROSSONERO
- kostas83
- PanosCh002
- Trolling Stones
- Φινεύς
- stamoul1s
- Maraki196
- Scott
- ada1974
- notis_19
- NEKTARIOS11
- angelaRet
- Lydia6902
- Yiorgosk
- DimitraA.
- Παυλος 9
- ManiLaw
- dim6
- Χριστιαννα
- tasost
- aaaaaaaaaa
- olga123
- χημεια4λαιφ
- Greco314
- Nurse91
- Ermioni89
- Mako777
- Έμμα
- the purge
- Evimgr
- anna-maria1
- don_vito
- Elama On Peli
- LateBloomer1985
- Jocaste
- Τζενη Σ
- Mary98
- nikos_nikos
- Tommy_civil
- MarinChrysanthi
- GeorgePAOKara
- tasoss
- Infrared
- Astrapig
- tymvorixos
- Iknowyou
- aggelikiT
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.