Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Για εμενα προσωπικα ναι!!!
Και σε ποια σχολή είσαι αν επιτρέπεται;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giwrgakis93
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Τμήμα Πληροφορικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Και σε ποια θες να πας; (Έτσι για τις ανάγκες της σύγκρισης!)
Υ.Γ. Έχω γνωστό που πέρασε Νοσηλευτική Αθήνας και μετά από 2 χρόνια ξανάδωσε και μπήκε Βιολογιά Θεσσαλονικής. Οπότε νομίζω ότι δεν έχει και πολύ σημασία πότε δίνεις, αλλά τι προσπάθεια καταβάλεις!!!
Giwrgakis93
Νεοφερμένος
Αυτό είναι μήνυμα που δίνει κουράγιο.. Ευχαριστώ
Άν με ρωτούσες "γιατί δεν διαβάζεις" πριν από 6 χρόνια, θα σου έλεγα, "μόνο για Ιατρική αξίζει το Πανεπιστήμιο" και.. "δεν χάνω το χρόνο μου για μετριότητες" .. τελικά έχει ο καιρός γυρίσματα. Θα πλησιάσω μετά την δουλειά ένα φροντιστήριο στη γειτονιά να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωσή μου.
Ευχομαι ολα να πανε καλα!Εγω περασα ιατρικη στη θεσσαλονικη πριν 2 χρονια.Συστηματικο διαβασμα και θα τα καταφερεις
Αντε και καλοι συναδελφοι,μην παιρνεις τοις μετρητοις αποθαρρυντικα σχολια.Με επιμονη και υπομονη,το ελληνικο πανεπιστημιο δινει ευκαιριες θα δεις
Xristos_93
Νεοφερμένος
kwnmaris
Εκκολαπτόμενο μέλος
soulhunter21
Νεοφερμένος
Ειμαι απόφοιτος λυκείου γενικού απο το 2010 και φοιτητής στην ηλεκτρονικη λαμιας.Μια σχολη που δεν με καλύπτει και
δεν νομιζω πως αξιζει να διαθεσω το χρονο και το χρημα σε τετοιες εποχες,ετσι ωστε να παρω το πτυχίο μου.
Ελαβα λοιπον πριν απο ελαχιστες μερες την αποφαση να δωσω ξανα πανελλαδικές εξετασεις για να κανω τελικα αυτο που με ενδιαφέρει.να γινω ΜΟΥΣΙΚΟΣ.
Ειναι αυτο που αγαπαω,ειναι αυτο που παντα ηθελα να κανω,ειναι η δουλεια μου αυτη την στιγμη που εχει καταφερει να με κανει ανεξάρτητο οσο αυτο ειναι δυνατο για εναν ανθρωπο της ηλικιας μου (σ.σ 12/1992) και ειναι αυτο που οι κακες γλωσσες με απετρεψαν απο το να σπουδασω.
Σημερα ομως τελειώνει η προθεσμία για τις δηλώσεις για αποφοίτους που θελουν να ξαναδώσουν και σκέφτομαι να κανω τα χαρτιά μου...τι εχω να χασω?
και αυτο που ηθελα να ρωτήσω ειναι το εξης.
ειναι σε θεση καποιος που ειχε γραψει 12000 περιπου μορια στις πανελληνιες να γραψει με διαβασμα 2.5 μηνων τοσο ωστε μαζι με τα ειδικα μαθηματα να φτασει την περσινή τουλάχιστον βαση του μουσικου που ηταν 13550 ?
Αξιζει να μπω στον κοπο ή να το αφησω για του χρονου παρολλο που αλλαζει το σύστημα?
(ειμαι αρκετα καλος στον προγραμματισμο (15-20),γραφω σχετικα καλη εκθεση (11-14) μπορω να γραψω ΑΟΔΕ (γυρω στο 15) αλλα μαθηματικα και φυσικη ειμαι λιιιιιγο ΣΤΟΥΡΝΟΣ (φανταστειτε οτι δεν υπολογιζω να γραψω πανω απο 5 σε κανενα τους)
υπολογιζω πολυ στα ειδικα μαθηματα μιας και εχουν συντελεστη x2 αν και το ενα (ακουστικη) ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο...
Λοιπον? αξιζει μια προσπαθεια τωρα? η να περιμενω με την νεα χρονια και το νεο συστημα να διαβασω με την ησυχια μου και να περασω? Δεν εχω προβλημα χρονου μιας και δουλευω.
ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΚΤΗ.
thanosmylo
Δραστήριο μέλος
Τώρα δεν ξέρω όσο αναφορά το αν προλαβαίνεις όπως λες. Δύσκολη απόφαση γιατί είμαστε σχεδόν Μάρτη. Όσο καλός και αν είσαι σε 2-3 μαθήματα είναι κορώνα γράμματα.
Εγώ στη θέση σου θα έδινα κανονικά από τη νέα χρονιά δε θα το ρίσκαρα γιατί αν δεν πετύχεις θα σε αποθαρρύνει ή θα νιώθεις από τώρα έως του χρόνου τον Μάη πως όλο διαβάζεις για τις εξετάσεις!
Από την άλλη αφού τώρα το αποφάσισες τώρα έχεις τη θέρμη και τον ενθουσιασμό για να το κάνεις αλλιώς μέχρι τον Σεπτέμβρη μπορεί να το αφήσεις!
Προγραμματισμό αν είσαι καλός όπως λες , ΑΟΔΕ, ΕΚΘΕΣΗ, και το μάθημα επιλογής ψιλοπαλεύονται αλλά κατεύθυνση φυσική και μαθηματικά με τίποτα δεν προλαβαίνεις. Αν και μου λες πως δε θες πάνω από 5.Τα ειδικά μαθήματα δίνουν +4000 αλλά πες ότι δε γράψεις 20 και στα δύο και αν το ένα είναι δύσκολο τότε στην καλύτερη θα πάρεις +3000-3500 άρα κυνηγάμε το 10.
Στη θέση σου θα πήγαινα να ρωτήσω ένα φροντιστήριο είναι οι μόνοι που μπορούν να πουν. Εγώ πάντως θα έδινα κανονικά με τη νέα χρονιά. Γιατί δεν έχεις επαφή και μέχρι να αρχίσεις να τα κατανοείς θα έχει περάσει πολύτιμος χρόνος. Δεν πειράζει να περάσει λίγος καιρός ακόμα. Κάλιο αργά παρά ποτέ!
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος
mpko
Νεοφερμένος
Γεια σας,θα ήθελα να ρωτήσω κάτι,είμαι φοιτήτρια και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη σχολή μου,δεν θέλω δηλαδή να την εγκαταλείψω απλά θέλω να μάθω αν μπορώ να ξαναδώσω πανελλήνιες όταν τελειώσω,τι γίνεται με τους προφορικούς βαθμούς και αν μπορώ να δώσω μία ξένη γλώσσα που δεν είχα δώσει τότε.Ρωτάω κυρίως γιατί υπάρχει μία αλλαγή στο σύστημα εισαγωγής
Οι προφορικοί βαθμοί απ' ότι ξέρω ισχύουν έως και 2 χρόνια έπειτα από την αποφοίτηση σου από το λύκειο.(Οπότε λογικά δεν θα ισχύουν όταν θα έχεις πάρει πτυχίο) Όσο για τα ειδικά μαθήματα τα δηλώνεις όταν κάνεις την αίτηση για τις πανελλαδικές και δεν υπάρχει πρόβλημα εκτός αν δεν τα είχες διδαχθεί. Με τα τελευταία νέα το σχολικό έτος 2013-2014 θα είναι η τελευταία Γ΄ Λυκείου που θα δώσει πανελλαδικές με το ισχύον σύστημα. Λογικά θα υπάρξουν κάποια χρόνια ''προσαρμογής''. Ελπίζω να σε βοήθησα!
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι προφορικοί βαθμοί απ' ότι ξέρω ισχύουν έως και 2 χρόνια έπειτα από την αποφοίτηση σου από το λύκειο.(Οπότε λογικά δεν θα ισχύουν όταν θα έχεις πάρει πτυχίο) Όσο για τα ειδικά μαθήματα τα δηλώνεις όταν κάνεις την αίτηση για τις πανελλαδικές και δεν υπάρχει πρόβλημα εκτός αν δεν τα είχες διδαχθεί. Με τα τελευταία νέα το σχολικό έτος 2013-2014 θα είναι η τελευταία Γ΄ Λυκείου που θα δώσει πανελλαδικές με το ισχύον σύστημα. Λογικά θα υπάρξουν κάποια χρόνια ''προσαρμογής''. Ελπίζω να σε βοήθησα!
ευχαριστώ,έτσι όπως πάω θα τελειώσω ακριβώς στα 4 χρόνια και γνωρίζοντας ισπανικά σε καλό επίπεδο θέλω να ξαναδώσω για να περάσω ισπανική φιλολογία
danaoula8
Νεοφερμένος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
George perk
Εκκολαπτόμενο μέλος
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Πού θέλεις να περάσεις;
Zelatina
Νεοφερμένος
Καλησπέρα παιδιά!! Να ρωτήσω: Αν δώσω 2η φορά πανελλήνιες τι ακριβώς πρέπει να κάνω; (γιατί δεν βλέπω να περνάω στις φετινές)
Ε..δεν είναι λίγο νωρίς να απογοητεύεσαι;
Τέσπα..απλά όταν ορίσει το Υπουργείο Παιδείας ημερομηνίες υποβολής αιτήσεως, πας και κάνεις αίτηση μαζί με το Απολυτήριο Λυκείου και την περσινή βεβαίωση πρόσβασης.
George perk
Εκκολαπτόμενο μέλος
και με το στρατο τι κανω?Ε..δεν είναι λίγο νωρίς να απογοητεύεσαι;
Τέσπα..απλά όταν ορίσει το Υπουργείο Παιδείας ημερομηνίες υποβολής αιτήσεως, πας και κάνεις αίτηση μαζί με το Απολυτήριο Λυκείου και την περσινή βεβαίωση πρόσβασης.
ιστορια αρχαιολογια αθηναςΚαλά. Κάτσε να δώσεις κι εμείς εδώ θα είμαστε!
Πού θέλεις να περάσεις;
Νικολέττα Π.
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 627 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- anastasia papa
- mitsss
- athinoula
- Τρελας123
- Sotiris 12
- nikoslog06
- despoina13
- ioanna2007
- Arvacon
- seoulution21
- D a f n i
- trifasikodiavasma
- hirasawayui
- Saradhs michalopoulo
- Than003
- userguest
- constansn
- charmander
- Hased Babis
- Mammy Nun
- Corfu kitty
- Reader
- Ryuzaki
- Unboxholics
- jYanniss
- Μήτσος10
- nearos
- vasoula!
- Ken
- ch2006
- Kate1914
- Ready for next step
- kathleenn
- luluty
- Viktoriaki
- Eagle Eye
- Hmmytheos
- jellojina
- Antomar3
- Libertus
- YMAT
- AggelikiGr
- mixaelaaa
- Enhypen
- Nala
- MrDna
- ένας τυχαίος
- sophiaa
- BatGuin
- Bleach_enjoyer
- Scandal
- Jbb
- sakplat
- antonis97
- Albert.123
- kiyoshi
- Farmakopoios
- Εριφύλη
- Conne
- Dkate
- Joji
- Entropy24
- woasibe
- katia.m
- Sofos Gerontas
- Paladin
- BiteTheDust
- bibliofagos
- iiTzArismaltor_
- donut_daddy
- suaimhneas
- ilkat06
- Schlimazel
- UnderGroundGr
- dioandi2010
- phleidhs
- neurogirl
- E.Z
- MrDragonboy
- Kolokythiatoumpana
- Marianna.diamanti
- chrismpd
- math2arch
- Aggel0sss
- akis_95
- MR WHITE
- giannis05
- g59
- Opiumred
- Nancysmilkyway
- Kontos23
- CrusaderKingsIII
- Nem0
- Giannis_19
- IcedBreaje
- Helen06
- stee
- Ness
- Nef22102000
- Eleni123-
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- Annou1
- angies
- Marios2020
- spring day
- xraxra
- Gogosps
- dmav
- Στέλλαα
- buffon85
- Praxis
- giorgos78
- DeWiN
- Gstefan
- Nikos_81
- karxarini
- Rina
- Chrysa.k_
- BillyTheKid
- Έλενα Παπαμακαριου
- thekwarxitektonikh
- maril8na
- panagiotis23
- SoyN
- kleoniki05
- nicole1982
- Nick_nt
- Pharmacist01
- TheUnknown
- Drglitterstar
- kost28
- Ιωάννης1234
- augustine
- thenutritionist
- eukleidhs1821
- GeorgePap2003
- jim2015
- Billprs
- Specon
- Abiogenesis
- το κοριτσι του μαη
- alpha.kappa
- Giii
- Alexecon1991
- Kitana
- Final4
- phoni
- brizoulis
- ggl
- Oikonomologistis
- Philologist
- tsiobieman
- thecrazycretan
- Γιώργος Ζ
- VFD59
- PanMoonlight
- walterrwhite
- xakounaamatata
- Κλημεντίνη
- Steliosgkougkou
- koukdespoina2004
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- n1ki20
- P.Dam.
- korlef
- Miranda32
- oups
- fmarulezkd
- rempelos42
- eirinipap
- Nic Papalitsas
- suia1977
- Mary_03
- Chris-
- Peter Pan13
- Christos1971
- DimitrisGk
- don't touch
- Pigeon
- KellyT
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ioanna98
- Aspasia Tsaroyki
- barkos
- passengerofthefields
- pagratios2
- Billys 13
- georgios03
- Marple
- Dimgeb
- Sherlockina
- Kostas568
- Antzie
- giannhs2001
- stefan
- Αναστασία197
- EmperorPalpatine
- Hermione granger
- Corn90
- SKG
- ladybookworm
- Vasaki
- kallikd
- marakiloveee
- calliope
- Jose13
- Ελεν
- margik
- SlimShady
- Viedo
- Nikoletaant
- Johnman97
- bruh_234
- Kostakis45
- katerinavld
- Maynard
- Johanna Mark
- Stergios
- Πα.Κ
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Marifei
- F1L1PAS
- BloodyFairy
- anakiriak@yahoo
- liana
- Eleni:
- Mariaathens
- Jessie
- Anonymous0
- vasilikiant
- agp
- athanasia.a
- penelopenick
- Αριάνα123
- Anta2004
- NasosJet
- Anhelika
- Ksenia. Ksenia77
- Circe
- QWERTY23
- BoredPanda
- clevercat
- nikoleta59
- shadow
- mariapinelopi
- nimbus
- jimis2001
- andkap
- Parrot
- Tzwrtzina!
- Nikoleta_Giann
- Student 123
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- panspil
- Ανώνυμη
- Christina947
- emzou
- Red
- Nikitas18
- AlexK9
- S1lent
- Maria1743
- Devilshjoker
- Dionyshs1
- Theodora03
- KingPoul
- Manolo165
- Lebron
- nucomer
- rafaela11
- bp.pantazis
- valantis21
- Citylights
- El_
- chochoru
- Xristosdimitra
- Jimmis18
- Ηρω03
- TonyMontanaEse
- globglogabgalab
- ΘανάσοςG4
- Dunedain
- KimTaehyung
- Anthropaki
- tfghp
- FRT
- theodoraooo
- maria2001
- lnesb
- VasoGrimes
- George9989
- snowy
- Sense
- pacheiko
- ioannam
- BornB
- Markos
- Stif6
- GAS
- Vboo
- goingtothestore
- GTS
- Chrisa
- Arhs19
- dovellos_p
- Paragontas7000
- Porfira
- george777
- igeorgeoikonomo
- Ria99
- Georgekk
- Κέλλυ Μ
- Nia Skg
- niaou
- Bill2002
- mike741
- maria20
- Petros.21
- Mary Jane
- martha03
- Ωρορα
- panosveki
- V@Per
- johnsala
- sophiex97
- Dimitris9
- paulkin94
- manpap97
- vetas
- aggelosst9
- Jimmy20
- gk214
- Vasiliki Keftedaki
- Eri0611
- roud
- Evapapa_
- Ziggy 1
- Ελενα Παλαιολόγου
- Valasia
- Nefh_
- παιδι για κλαματα
- Λαμπρινηη
- Σωτηρία
- mariosbakathanasis@g
- MarcoReus
- Αλκης Κ.
- Makis7
- Marioskops
- Slytherin
- fay01
- BioChemical
- Μελίνα
- Ziekr
- KaterinaL
- LeoDel
- papadopoulou.sophia
- JohnGreek
- ρενακι 13
- Athens2002
- elen300
- efi25
- Stelios725
- emy1
- pink_panther
- D.a.i.s.y
- Danaida
- michouel
- Backpacker97
- Juana
- StudyFreak04
- eri548
- ksexatonkwdikom
- fujiko
- Nikoletasch
- Kor1977
- argiri p
- Anwnumh
- Alexandros36k
- Steffie88
- Kostakis26
- Greg1900
- Daydreamer
- Danis13
- Marin22
- Mariasete
- Mara00
- Memetchi
- Sokratis Mitropoulos
- Mariliaaa
- Eleutheriaa
- Gianpap
- kyrisari
- Iri2001
- GiorgosN61
- Xatzifragetas
- marax
- katiasalonica
- tzina2002
- Z1999
- .aven
- Γιωργος15773
- No name
- luisnazariodelima
- aceon
- LUNASTELLA
- barba_john
- Mukumbura
- RVU
- amraxa
- Vael
- Χριστίνα_
- marietaki22
- Ragnar10
- giorgosp97
- Kostis-Palamas
- T C
- Reik
- Ιωάννα2
- Orphalesian
- MariaAdamantia
- gwgw_5
- Anonym0s
- sofia.kp
- Elena78
- Nina42
- pergolas02
- olgakiks
- Vasilis2000kak
- kaaaaate
- Dafni22
- Thanos_D
- Κορώνα
- SweetGirl
- Bgpanos
- louminis
- Prak
- J.Cameron
- Marianna35
- island
- kasper21
- uni77
- Josua
- vivus
- Galina
- iminspain
- ioannaion
- CELTICS FAN
- annamaria12
- Tinapapa
- TheoniNia
- papas
- CuHg
- Xristinaqui
- PanosBat
- Χιονόπληκτη
- Βλα
- KikiGr23
- george pol
- jul25
- foteiniandr
- Tina02
- stam72
- milkyway
- jimnikol21
- mickie
- Danaoula2020
- Unseen skygge
- MarilynSt
- γιω99
- Rene2004
- geoavl
- fearless
- nikos0810
- Ggpg
- KingOfPop
- Μαρία234
- EiriniS20
- Nat Dor
- ROSSONERO
- kostas83
- PanosCh002
- Trolling Stones
- Φινεύς
- stamoul1s
- Maraki196
- Scott
- ada1974
- notis_19
- NEKTARIOS11
- angelaRet
- Lydia6902
- Yiorgosk
- DimitraA.
- Παυλος 9
- ManiLaw
- dim6
- Χριστιαννα
- tasost
- aaaaaaaaaa
- olga123
- χημεια4λαιφ
- Greco314
- Nurse91
- Ermioni89
- Mako777
- Έμμα
- the purge
- Evimgr
- anna-maria1
- don_vito
- Elama On Peli
- LateBloomer1985
- Jocaste
- Τζενη Σ
- Mary98
- nikos_nikos
- Tommy_civil
- MarinChrysanthi
- GeorgePAOKara
- tasoss
- Infrared
- Astrapig
- tymvorixos
- Iknowyou
- aggelikiT
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.