Φέτος ήταν η χρονιά μου να δώσω πανελλαδικές και ενώ ξεκίνησα δυναμικά αλλά χωρίς φροντιστήρια (καθώς όλοι μου έλεγαν πως είμαι άριστη μηθήτρια και έπρεπε να κάνω καθημερινά 60 χλμ) στη μέση της χρονιάς τα παράτησα βλέποντας τους συμμαθητές μουνα είναι πιο μπροστά και τους καθηγητές μου να είναι άσχετοι τα παράτησα

. Απογοητεύτηκα....
Αφούπήρα τους βαθμούς των πανελλαδικών και συγκέμτρωσα 9069 μόρια είπα να κάνω το μηχανογραφικό έτσι για την πλάκα αλλά καμια απο τις σχολές δεν μου αρέσει ούτε και μπορώ να πω ότι προσφέρει και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση... Και το δίλλημα είναι το εξής:
- Να ξαναδώσω παννελήνιες και αν ναι με η χωρίς φροντιστήριο. Και ΑΝ κάνω φροντιστήριο θα τα καταφέρω να δουλεύω τα Σ/Κ ή θα βαρέσω μπιέλες??? Απ την άλλη για την επόμενη χρονία έχουν ακουστεί τα χειρότερα(οτι θα είναι πιο δυσκολα απο φέτος κλπ και ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!)
- Μια άλλη προοπτική είναι να κάτσω να πάρω το proficiency των αγγλικών με επάρκεια και το ecdl και να πάω σε μια σχολή του ΟΑΕΔ(υπαλλήλων διοικητικών καθηκότνων αλλά αυτή είναι στην Πάτρα)

Εσείς τι έχετε να μου προτίνετε???

Αν μπορεί ας με πληροφορίσει και κάποιος σχετικά με τα δημόσια ΙΕΚ... Εγώ τώρα τα άκουσα για πρώτη φορά...