Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχα ναι λογικο...μου ειναι πολυ δυσκολο να ξαναπαω ...Με μπέρδεψες για να είμαι ειλικρινής...
Κάνε ένα κόπο και πήγαινε να γραφτείς στο δεύτερο εξάμηνο να τελειώνεις!
απλως αναρωτιεμαι αν καποιος εχοντας εγρφει στο πρωτο εξαμηνοαλλα οχι στο δευτερο και μη παρακολουθωντας μαθηματα σε κανενα απο τα δυο παραμενει εγεγραμμενος μεχρι το εξαμηνο του σεπτεμβριου ωστε να ανανεωσει τοτε την εγγραφη τ. οι γνωστοι μ λενε ναι αλλα με προβληματιζει το ανωθεν κειμενο που παρεθεσα...
ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...
σωστο κι αυτο..απλως γιια να μην βαζω σε κοπο..θα δουμε! ευχαριστω!Ίσιδα μπορείς να εξουσιοδοτήσεις, όταν θα έρθει η ώρα , κάποιον απο τους συγγενείς σου που έχεις στην Καλαμάτα για να σου κάνει την εγγραφή στο δεύτερο εξάμηνο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Είναι μία λύση κι αυτή. Μέχρι τότε έχουμε καιρό.σωστο κι αυτο..απλως γιια να μην βαζω σε κοπο..θα δουμε! ευχαριστω!
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
σωστο κι αυτο..απλως γιια να μην βαζω σε κοπο..θα δουμε! ευχαριστω!Ίσιδα μπορείς να εξουσιοδοτήσεις, όταν θα έρθει η ώρα , κάποιον απο τους συγγενείς σου που έχεις στην Καλαμάτα για να σου κάνει την εγγραφή στο δεύτερο εξάμηνο.
nefeli1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σοβαρά? Είναι σίγουρο αυτό?Παιδιά έως πέρσυ ειδική κατηγορία δήλωνες μόνο για την περιφέρεια που μένεις ή αν είχες αδελφό σε άλλη πόλη για την περιφέρεια που είναι ο αδελφός σου.
Φέτος δηλώνεις για παντού
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Πιο σίγουρο δεν γίνεται. Αυτό ίσχυε για φέτος, του χρόνου δεν ξέρουμε αν θα ισχύει το ίδιο. Φαντάζομαι όταν έρθει η ώρα, θα βγεί η αντίστοιχη εγκύκλιος.Σοβαρά? Είναι σίγουρο αυτό?
nefeli1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Thank you!!Πιο σίγουρο δεν γίνεται. Αυτό ίσχυε για φέτος, του χρόνου δεν ξέρουμε αν θα ισχύει το ίδιο. Φαντάζομαι όταν έρθει η ώρα, θα βγεί η αντίστοιχη εγκύκλιος.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Tίποτα.Thank you!!
Φέτος στο σχολείο μου όχι μόνο δεν γνώριζαν αυτή την αλλαγή, αλλα ούτε που χρησιμεύουν οι ειδικές κατηγορίες.
nefeli1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάτι μου λέει ότι θα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο ορισμένοι... Να, έτσι:Tίποτα.
Φέτος στο σχολείο μου όχι μόνο δεν γνώριζαν αυτή την αλλαγή, αλλα ούτε που χρησιμεύουν οι ειδικές κατηγορίες.
νεοφερμενη κ πουρό σε σχέση μ'εσάς, όμως με πολύ θέληση... ετών 40 με 2τέκνα 8 κ 6 1/2 εκαστο και πρώτο πτυχίο αλλά με πολύ θέληση το ξαναλέω για το κάτι παραπάνω που λένε!!!
αυτό που μου λείπει είναι συμβουλές οργάνωσης διαβάσματος για να τα βάλω κάτω με σειρά, στοχεύω Ιατρική Ιωαννίνων κ έχω βρει online φροντιστήριο για ευνόητους λόγους
pleeeease δώστε μου τα φώτα σας, όρεξη για δουλειά υπάρχει
silverdog
Δραστήριο μέλος
Το εχεις σκεφτει,εισαι σιγουρη για ιατρικη?Γνωριζεις τα απροσμετρητα χρονια που θες για ειδικοτητα και αναμονες στο Ελλαντα?Νομιζω οτι μεχρι τοτε θα σε περιμενει η συνταξη εαν τα υπολογισεις//5 χρονια για αποφοιτηση 5 χρονια αναμονη 5 χρονια ειδικοτητα θα εισαι γιαγια,νομιζω βαζεις δυσκολα στον εαυτο σου
Giannis721
Νεοφερμένος
γεια σε ολους,
νεοφερμενη κ πουρό σε σχέση μ'εσάς, όμως με πολύ θέληση... ετών 40 με 2τέκνα 8 κ 6 1/2 εκαστο και πρώτο πτυχίο αλλά με πολύ θέληση το ξαναλέω για το κάτι παραπάνω που λένε!!!
αυτό που μου λείπει είναι συμβουλές οργάνωσης διαβάσματος για να τα βάλω κάτω με σειρά, στοχεύω Ιατρική Ιωαννίνων κ έχω βρει online φροντιστήριο για ευνόητους λόγους
pleeeease δώστε μου τα φώτα σας, όρεξη για δουλειά υπάρχει
Έχει δίκιο ο φιλος...Για να αρχίσει κάποιος να ασκεί κανονικά το επάγγελμα του γιατρού χρειάζονται πανω από 10 χρονια. Και να αποφασήσετε να σπουδάσετε, θα πρέπει να κάνετε πολλές θυσίες. Τα παιδάκια σας είναι ακόμα μικρά και δεν θα τα χαρείτε. Επιλέξτε κάτι άλλο, κατί πιο βατό που παράλληλα θα σας ενδιαφέρει! Καλή τύχη!
Guest 845212
Επισκέπτης
Σε γενικες γραμμες στα μαθηματα: Χημεια , βιολογια κατευθυνσης και βιολογια γενικης (αν το παρεις ως επιλεγομενο) μπορεις να γραψεις αν ασχοληθεις σοβαρα πανω απο 19. Οι βιολογιες μαλιστα δεν χρειαζονται τιποτα απο αλλες ταξεις. Μονο η χημεια λιγα πραγματακια...
Μαθηματικα και Φυσικη ειναι τα πιο δυσκολα κατα την γνωμη μου και πρεπει αν αφιερωσεις αρκετο χρονο ωστε να τα καταλαβεις. Σημαντικο ειναι οπως ανεφερα να μπαλωσεις αρχικα τα κενα απο υλη αλλων ταξεων (κυριως θα σου ελεγα να μελετησεις υλη α λυκειου). Επισης νομιζω οτι μονο σε αυτα τα μαθηματα ισως αξιζει εστω για εναν χρον να κανεις καποια φροντιστηρια.
Εκθεση ειναι αρκετα απροβλεπτο μαθημα ειδικα η παραγωγη λογου.
Σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια στον αγωνα σου, να σου ζησουν τα παιδια σου και πιστευω πως αν δουλεψεις σκληρα (οπως ολοι μας εξαλου) μπορεις να επιτυχεις τον στοχο σου
Guest 845212
Επισκέπτης
Καλως την θεια: )
Το εχεις σκεφτει,εισαι σιγουρη για ιατρικη?Γνωριζεις τα απροσμετρητα χρονια που θες για ειδικοτητα και αναμονες στο Ελλαντα?Νομιζω οτι μεχρι τοτε θα σε περιμενει η συνταξη εαν τα υπολογισεις//5 χρονια για αποφοιτηση 5 χρονια αναμονη 5 χρονια ειδικοτητα θα εισαι γιαγια,νομιζω βαζεις δυσκολα στον εαυτο σου
Βασικα ειναι 6 χρονια το ελαχιστο για πτυχιο, η αναμονη εξαρταται απο το μερος που θα κανεις ειδικοτητα και η μικροτερη ειδικοτητα (απο πλευρας χρονου) ειναι η ιατροδικαστικη που ειναι3 χρονια και μετα ακολουθουν πολλες αλλες ειδικοτητες που απαιτουν 4 χρονια.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Δε θέλω να σε αποθαρρύνω, αλλά παιδιά που εδώ και 2 χρόνια ασχολούνται στην κατεύθυνση με μαθηματικά/φυσική/χημεία δε γράφουν τόσο καλά στις πανελλαδικές. Εσύ που έχεις να τα πιάσεις τόσα χρόνια θα γράψεις καλύτερα; Χρειάζεται όντως φροντιστήριο, και πάνω απο 1 χρονιά διάβασμα.
νοσηλευτικη στο king's college London/University of London με ειδικοτητες σε ΜΕΘ και ΛΕΜΦΟΙΔΗΜΑ οποτε βιολογιες κλπ ειναι ψιλα γραμματα για μενα τα υπολοιπα ειναι το θεμαποιο ειναι το πρωτο σου πτυχιο?
Ασε εψαξα το θεμα των κατατακτηριων κ το αφησα κατευθειαν στην ακρη , που να σου λεω λαβρακια που εβγαλα...Γιατί δε δίνεις κατατακτήριες;
Δε θέλω να σε αποθαρρύνω, αλλά παιδιά που εδώ και 2 χρόνια ασχολούνται στην κατεύθυνση με μαθηματικά/φυσική/χημεία δε γράφουν τόσο καλά στις πανελλαδικές. Εσύ που έχεις να τα πιάσεις τόσα χρόνια θα γράψεις καλύτερα; Χρειάζεται όντως φροντιστήριο, και πάνω απο 1 χρονιά διάβασμα.
Δεν με απασχολει το θεμα του χρονου γιατί δεν θέλω να πάω ιατρικη για να αποκατασταθώ αλλα για να εντρυφίσω το θέμα γιατί γουστάρω τρελά, το σε ποσα χρονια θα γίνει αυτό ούτε που με αγγίζει ...ύστερα μην ξεχνάς πως δημιουργώ ένα ενεργό πρότυπο για τα παιδιά μου σε βάθος χρόνου ... κατι είναι κ αυτόΒασικα ειναι 6 χρονια το ελαχιστο για πτυχιο, η αναμονη εξαρταται απο το μερος που θα κανεις ειδικοτητα και η μικροτερη ειδικοτητα (απο πλευρας χρονου) ειναι η ιατροδικαστικη που ειναι3 χρονια και μετα ακολουθουν πολλες αλλες ειδικοτητες που απαιτουν 4 χρονια.
cha0s
Περιβόητο μέλος
νοσηλευτικη στο king's college London/University of London
[OFF-TOPIC]
Πήγες στο King's college, ενα απο τα καλύτερα πανεπιστήμια της Αγγλίας για νοσηλευτική; Γιατί δεν πήγαινες καλύτερα για ιατρική; Ή καλύτερα γιατί δεν πήγαινες σε άλλο πανεπιστήμιο για ιατρική; Γιατί για να σε δέχτηκε το King's, τα qualifications σου θα είναι αρκετά καλά, για να σε δεχόταν και ένα άλλο πανεπιστήμιο(ίσως κατώτατο απ' το king's) για Ιατρική
[/OFF-TOPIC]
Εγώ έχω ενα άλλο πρόβλημα... Ξέχασα πως να παπαγαλίζω :/ :/ :/
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι αρχη ακομα...εγω εχω αγχωθει γτ μου φαινεται οτι δε βγαινει η υλη με τιποτα!Εγώ έχω ενα άλλο πρόβλημα... Ξέχασα πως να παπαγαλίζω :/ :/ :/
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 627 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- anastasia papa
- mitsss
- athinoula
- Τρελας123
- Sotiris 12
- nikoslog06
- despoina13
- ioanna2007
- Arvacon
- seoulution21
- D a f n i
- trifasikodiavasma
- hirasawayui
- Saradhs michalopoulo
- Than003
- userguest
- constansn
- charmander
- Hased Babis
- Mammy Nun
- Corfu kitty
- Reader
- Ryuzaki
- Unboxholics
- jYanniss
- Μήτσος10
- nearos
- vasoula!
- Ken
- ch2006
- Kate1914
- Ready for next step
- kathleenn
- luluty
- Viktoriaki
- Eagle Eye
- Hmmytheos
- jellojina
- Antomar3
- Libertus
- YMAT
- AggelikiGr
- mixaelaaa
- Enhypen
- Nala
- MrDna
- ένας τυχαίος
- sophiaa
- BatGuin
- Bleach_enjoyer
- Scandal
- Jbb
- sakplat
- antonis97
- Albert.123
- kiyoshi
- Farmakopoios
- Εριφύλη
- Conne
- Dkate
- Joji
- Entropy24
- woasibe
- katia.m
- Sofos Gerontas
- Paladin
- BiteTheDust
- bibliofagos
- iiTzArismaltor_
- donut_daddy
- suaimhneas
- ilkat06
- Schlimazel
- UnderGroundGr
- dioandi2010
- phleidhs
- neurogirl
- E.Z
- MrDragonboy
- Kolokythiatoumpana
- Marianna.diamanti
- chrismpd
- math2arch
- Aggel0sss
- akis_95
- MR WHITE
- giannis05
- g59
- Opiumred
- Nancysmilkyway
- Kontos23
- CrusaderKingsIII
- Nem0
- Giannis_19
- IcedBreaje
- Helen06
- stee
- Ness
- Nef22102000
- Eleni123-
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- Annou1
- angies
- Marios2020
- spring day
- xraxra
- Gogosps
- dmav
- Στέλλαα
- buffon85
- Praxis
- giorgos78
- DeWiN
- Gstefan
- Nikos_81
- karxarini
- Rina
- Chrysa.k_
- BillyTheKid
- Έλενα Παπαμακαριου
- thekwarxitektonikh
- maril8na
- panagiotis23
- SoyN
- kleoniki05
- nicole1982
- Nick_nt
- Pharmacist01
- TheUnknown
- Drglitterstar
- kost28
- Ιωάννης1234
- augustine
- thenutritionist
- eukleidhs1821
- GeorgePap2003
- jim2015
- Billprs
- Specon
- Abiogenesis
- το κοριτσι του μαη
- alpha.kappa
- Giii
- Alexecon1991
- Kitana
- Final4
- phoni
- brizoulis
- ggl
- Oikonomologistis
- Philologist
- tsiobieman
- thecrazycretan
- Γιώργος Ζ
- VFD59
- PanMoonlight
- walterrwhite
- xakounaamatata
- Κλημεντίνη
- Steliosgkougkou
- koukdespoina2004
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- n1ki20
- P.Dam.
- korlef
- Miranda32
- oups
- fmarulezkd
- rempelos42
- eirinipap
- Nic Papalitsas
- suia1977
- Mary_03
- Chris-
- Peter Pan13
- Christos1971
- DimitrisGk
- don't touch
- Pigeon
- KellyT
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ioanna98
- Aspasia Tsaroyki
- barkos
- passengerofthefields
- pagratios2
- Billys 13
- georgios03
- Marple
- Dimgeb
- Sherlockina
- Kostas568
- Antzie
- giannhs2001
- stefan
- Αναστασία197
- EmperorPalpatine
- Hermione granger
- Corn90
- SKG
- ladybookworm
- Vasaki
- kallikd
- marakiloveee
- calliope
- Jose13
- Ελεν
- margik
- SlimShady
- Viedo
- Nikoletaant
- Johnman97
- bruh_234
- Kostakis45
- katerinavld
- Maynard
- Johanna Mark
- Stergios
- Πα.Κ
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Marifei
- F1L1PAS
- BloodyFairy
- anakiriak@yahoo
- liana
- Eleni:
- Mariaathens
- Jessie
- Anonymous0
- vasilikiant
- agp
- athanasia.a
- penelopenick
- Αριάνα123
- Anta2004
- NasosJet
- Anhelika
- Ksenia. Ksenia77
- Circe
- QWERTY23
- BoredPanda
- clevercat
- nikoleta59
- shadow
- mariapinelopi
- nimbus
- jimis2001
- andkap
- Parrot
- Tzwrtzina!
- Nikoleta_Giann
- Student 123
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- panspil
- Ανώνυμη
- Christina947
- emzou
- Red
- Nikitas18
- AlexK9
- S1lent
- Maria1743
- Devilshjoker
- Dionyshs1
- Theodora03
- KingPoul
- Manolo165
- Lebron
- nucomer
- rafaela11
- bp.pantazis
- valantis21
- Citylights
- El_
- chochoru
- Xristosdimitra
- Jimmis18
- Ηρω03
- TonyMontanaEse
- globglogabgalab
- ΘανάσοςG4
- Dunedain
- KimTaehyung
- Anthropaki
- tfghp
- FRT
- theodoraooo
- maria2001
- lnesb
- VasoGrimes
- George9989
- snowy
- Sense
- pacheiko
- ioannam
- BornB
- Markos
- Stif6
- GAS
- Vboo
- goingtothestore
- GTS
- Chrisa
- Arhs19
- dovellos_p
- Paragontas7000
- Porfira
- george777
- igeorgeoikonomo
- Ria99
- Georgekk
- Κέλλυ Μ
- Nia Skg
- niaou
- Bill2002
- mike741
- maria20
- Petros.21
- Mary Jane
- martha03
- Ωρορα
- panosveki
- V@Per
- johnsala
- sophiex97
- Dimitris9
- paulkin94
- manpap97
- vetas
- aggelosst9
- Jimmy20
- gk214
- Vasiliki Keftedaki
- Eri0611
- roud
- Evapapa_
- Ziggy 1
- Ελενα Παλαιολόγου
- Valasia
- Nefh_
- παιδι για κλαματα
- Λαμπρινηη
- Σωτηρία
- mariosbakathanasis@g
- MarcoReus
- Αλκης Κ.
- Makis7
- Marioskops
- Slytherin
- fay01
- BioChemical
- Μελίνα
- Ziekr
- KaterinaL
- LeoDel
- papadopoulou.sophia
- JohnGreek
- ρενακι 13
- Athens2002
- elen300
- efi25
- Stelios725
- emy1
- pink_panther
- D.a.i.s.y
- Danaida
- michouel
- Backpacker97
- Juana
- StudyFreak04
- eri548
- ksexatonkwdikom
- fujiko
- Nikoletasch
- Kor1977
- argiri p
- Anwnumh
- Alexandros36k
- Steffie88
- Kostakis26
- Greg1900
- Daydreamer
- Danis13
- Marin22
- Mariasete
- Mara00
- Memetchi
- Sokratis Mitropoulos
- Mariliaaa
- Eleutheriaa
- Gianpap
- kyrisari
- Iri2001
- GiorgosN61
- Xatzifragetas
- marax
- katiasalonica
- tzina2002
- Z1999
- .aven
- Γιωργος15773
- No name
- luisnazariodelima
- aceon
- LUNASTELLA
- barba_john
- Mukumbura
- RVU
- amraxa
- Vael
- Χριστίνα_
- marietaki22
- Ragnar10
- giorgosp97
- Kostis-Palamas
- T C
- Reik
- Ιωάννα2
- Orphalesian
- MariaAdamantia
- gwgw_5
- Anonym0s
- sofia.kp
- Elena78
- Nina42
- pergolas02
- olgakiks
- Vasilis2000kak
- kaaaaate
- Dafni22
- Thanos_D
- Κορώνα
- SweetGirl
- Bgpanos
- louminis
- Prak
- J.Cameron
- Marianna35
- island
- kasper21
- uni77
- Josua
- vivus
- Galina
- iminspain
- ioannaion
- CELTICS FAN
- annamaria12
- Tinapapa
- TheoniNia
- papas
- CuHg
- Xristinaqui
- PanosBat
- Χιονόπληκτη
- Βλα
- KikiGr23
- george pol
- jul25
- foteiniandr
- Tina02
- stam72
- milkyway
- jimnikol21
- mickie
- Danaoula2020
- Unseen skygge
- MarilynSt
- γιω99
- Rene2004
- geoavl
- fearless
- nikos0810
- Ggpg
- KingOfPop
- Μαρία234
- EiriniS20
- Nat Dor
- ROSSONERO
- kostas83
- PanosCh002
- Trolling Stones
- Φινεύς
- stamoul1s
- Maraki196
- Scott
- ada1974
- notis_19
- NEKTARIOS11
- angelaRet
- Lydia6902
- Yiorgosk
- DimitraA.
- Παυλος 9
- ManiLaw
- dim6
- Χριστιαννα
- tasost
- aaaaaaaaaa
- olga123
- χημεια4λαιφ
- Greco314
- Nurse91
- Ermioni89
- Mako777
- Έμμα
- the purge
- Evimgr
- anna-maria1
- don_vito
- Elama On Peli
- LateBloomer1985
- Jocaste
- Τζενη Σ
- Mary98
- nikos_nikos
- Tommy_civil
- MarinChrysanthi
- GeorgePAOKara
- tasoss
- Infrared
- Astrapig
- tymvorixos
- Iknowyou
- aggelikiT
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.