Το έχω προσπαθήσει πραγματικα αλλά μόλις βλέπω κάποιον της νομικλης ή ακο΄θω οτι πέρασε αλλά ακόμη και το πιο χαζό όταν βλέπω τις πινακίδες στα γραφεία των δικηγόρων αισθάνομαι απαίσια και θέλω να έρθει ο μάιος και να δώσω πανελλήνιες..Επίσης το σπιτι που νοίκιασα έχει δίπλα δικηγορίκο γραφείο...Με κυνηγάει η νομική ,ξέρω οτι δεν πριαπάθησα αρκετά αλλά είναι και δύσκολο να ξαναμπώ στο τρυπάκι των πανελληνίωνΑν το πάρεις απόφαση, σε λίγες εβδομάδες θα το έχεις ξεπεράσει. Είναι χαζό να στεναχωριέσαι τόσο βρε γλυκιά μου. Προσπάθησε να εκμεταλλεύεσαι όλες τις ευκαιρίες που σου δίνονται!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Όλα είναι στο μυαλό σου. Πάρε το απόφαση και μετά θα είσαι μια χαρά!!!!!! Για να σου το λέω, κάτι θα ξέρω κι εγώ. Την έχεις εξιδανικεύσει λίγο την Νομική. Στην αγορά εργασίας υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός , δεν είναι όλα ρόδινα.Το έχω προσπαθήσει πραγματικα αλλά μόλις βλέπω κάποιον της νομικλης ή ακο΄θω οτι πέρασε αλλά ακόμη και το πιο χαζό όταν βλέπω τις πινακίδες στα γραφεία των δικηγόρων αισθάνομαι απαίσια και θέλω να έρθει ο μάιος και να δώσω πανελλήνιες..Επίσης το σπιτι που νοίκιασα έχει δίπλα δικηγορίκο γραφείο...Με κυνηγάει η νομική ,ξέρω οτι δεν πριαπάθησα αρκετά αλλά είναι και δύσκολο να ξαναμπώ στο τρυπάκι των πανελληνίων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Το έχω προσπαθήσει πραγματικα αλλά μόλις βλέπω κάποιον της νομικλης ή ακο΄θω οτι πέρασε αλλά ακόμη και το πιο χαζό όταν βλέπω τις πινακίδες στα γραφεία των δικηγόρων αισθάνομαι απαίσια και θέλω να έρθει ο μάιος και να δώσω πανελλήνιες..Επίσης το σπιτι που νοίκιασα έχει δίπλα δικηγορίκο γραφείο...Με κυνηγάει η νομική ,ξέρω οτι δεν πριαπάθησα αρκετά αλλά είναι και δύσκολο να ξαναμπώ στο τρυπάκι των πανελληνίων
Χαχαχαχα. Ηρέμησε ντεεε.
Απάντησέ μου σε αυτό:
Τη Φιλολογία την γουστάρεις σαν αντικείμενο; Το νόημα της σχολής το έχεις πιάσει; Τις τέχνες τις αγαπάς;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Νηρηίδα, ευτυχώς που δεν το έχουμε πει.
Να πάω φιλολογία και ο,τι γίνει??Όλα είναι στο μυαλό σου. Πάρε το απόφαση και μετά θα είσαι μια χαρά!!!!!! Για να σου το λέω, κάτι θα ξέρω κι εγώ. Την έχεις εξιδανικεύσει λίγο την Νομική. Στην αγορά εργασίας υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός , δεν είναι όλα ρόδινα.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Χαχαχα, ναι.Νηρηίδα, ευτυχώς που δεν το έχουμε πει.
eleni.m
Νεοφερμένος
Το έχω προσπαθήσει πραγματικα αλλά μόλις βλέπω κάποιον της νομικλης ή ακο΄θω οτι πέρασε αλλά ακόμη και το πιο χαζό όταν βλέπω τις πινακίδες στα γραφεία των δικηγόρων αισθάνομαι απαίσια και θέλω να έρθει ο μάιος και να δώσω πανελλήνιες..Επίσης το σπιτι που νοίκιασα έχει δίπλα δικηγορίκο γραφείο...Με κυνηγάει η νομική ,ξέρω οτι δεν πριαπάθησα αρκετά αλλά είναι και δύσκολο να ξαναμπώ στο τρυπάκι των πανελληνίων
Μπορεί να μην σε κυνηγάει απλά να σου λέει οτι πρέπει να προχωρήσεις παρακάτω, να ξεκολησει το μυαλό σου, να συμβιβαστείς με το γεγονός οτι πρέπει να το ξεπεράσεις
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Πήγαινε στο υπέροχο τμήμα σου, παρακολούθησε τα μαθήματα και μετά αποφάσισε αν αξίζει να ξαναδώσεις 3η φορά. Η προσωπική μου γνώμη είναι αυτή φυσικά, εσύ είσαι αυτή που αποφασίζει. Έχεις νοικιάσει σπίτι στα Γιάννενα;Να πάω φιλολογία και ο,τι γίνει??
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Πέρασες σε καλή σχολή. Υπ' όψιν είναι και δύσκολη. Με σωστές επιλογές, κάνεις παπάδες.Το έχω προσπαθήσει πραγματικα αλλά μόλις βλέπω κάποιον της νομικλης ή ακο΄θω οτι πέρασε αλλά ακόμη και το πιο χαζό όταν βλέπω τις πινακίδες στα γραφεία των δικηγόρων αισθάνομαι απαίσια και θέλω να έρθει ο μάιος και να δώσω πανελλήνιες..Επίσης το σπιτι που νοίκιασα έχει δίπλα δικηγορίκο γραφείο...Με κυνηγάει η νομική ,ξέρω οτι δεν πριαπάθησα αρκετά αλλά είναι και δύσκολο να ξαναμπώ στο τρυπάκι των πανελληνίων
Θα σου πω κάτι. Αν θες κράτησέ το. Στο νομικό χώρο, ανταγωνισμός. Στον εκπαιδευτικό χώρο, κατιναριό. Δεν απέχουν και πολύ.
Η αλήθεια είναι πως πάντοτε προτιμούσα μια δουέια γραφείου!!Και όχι ιδιαίτερα δεξιά και αριστερά αλλά από την άλλη μπορώ σίγουρα αν το παλέψω να έχω έναν αξιοπρεπέστατο μισθό..H νομική ίσως με ελκύει περισσότερο λόγω του κύρους που πεοσδίδει..Αλλά και πάλι δεν ξέρωΧαχαχαχα. Ηρέμησε ντεεε.
Απάντησέ μου σε αυτό:
Τη Φιλολογία την γουστάρεις σαν αντικείμενο; Το νόημα της σχολής το έχεις πιάσει; Τις τέχνες τις αγαπάς;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Νηρηίδα, ευτυχώς που δεν το έχουμε πει.
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
"Oταν θέλεις κάτι πάρα πολύ το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις"
Προφανώς έχεις πέσει θύμα αυτή της συνωμοσίας και προφανώς αυτά που αναφέρεις είναι τα λεγόμενα "σημάδια του κόσμου".
Δυστυχώς βέβαια δεν σου έρχονται όλα for free, επομένως ο δρόμος που θέλεις να ακολουθήσεις απ' φαίνεται έχει το εμπόδιο των πανελληνίων.
Οταν λες παπάδες τι εννοείς??Πέρασες σε καλή σχολή. Υπ' όψιν είναι και δύσκολη. Με σωστές επιλογές, κάνεις παπάδες.
Θα σου πω κάτι. Αν θες κράτησέ το. Στο νομικό χώρο, ανταγωνισμός. Στον εκπαιδευτικό χώρο, κατιναριό. Δεν απέχουν και πολύ.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Η αλήθεια είναι πως πάντοτε προτιμούσα μια δουέια γραφείου!!Και όχι ιδιαίτερα δεξιά και αριστερά αλλά από την άλλη μπορώ σίγουρα αν το παλέψω να έχω έναν αξιοπρεπέστατο μισθό..H νομική ίσως με ελκύει περισσότερο λόγω του κύρους που πεοσδίδει..Αλλά και πάλι δεν ξέρω
Καλά, φοργκέτ ιτ. Πάνε Φιλολογία. Θα δεις, θα σ'αρέσει.
ναι και μαλιστα διπλα σε δικηγορικο γραφειοο!!Πήγαινε στο υπέροχο τμήμα σου, παρακολούθησε τα μαθήματα και μετά αποφάσισε αν αξίζει να ξαναδώσεις 3η φορά. Η προσωπική μου γνώμη είναι αυτή φυσικά, εσύ είσαι αυτή που αποφασίζει. Έχεις νοικιάσει σπίτι στα Γιάννενα;
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ξέρω ειλικρινα βρισκομαι σε αδιεξοδο..Τη νομικη την ηθελα απο το δημοτικο...Καλά, φοργκέτ ιτ. Πάνε Φιλολογία. Θα δεις, θα σ'αρέσει.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Θα κάνεις ιδιαίτερα στην κόρη τους Έχεις πάει για εγγραφή στην σχολή;ναι και μαλιστα διπλα σε δικηγορικο γραφειοο!!
δηλαδη εσυ πιστευεις πως πρεπει να δωσω ξανα πανελληνιες ..Ειναι στη μοιρα μου να παω νομικη δηλαδη αν καταλαβα καλα...?Ψέματα.
"Oταν θέλεις κάτι πάρα πολύ το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις"
Προφανώς έχεις πέσει θύμα αυτή της συνωμοσίας και προφανώς αυτά που αναφέρεις είναι τα λεγόμενα "σημάδια του κόσμου".
Δυστυχώς βέβαια δεν σου έρχονται όλα for free, επομένως ο δρόμος που θέλεις να ακολουθήσεις απ' φαίνεται έχει το εμπόδιο των πανελληνίων.
χαχαχαχχαχα φανταζεσαι τραγικη ειρωνιαααααα!! οχι ακομη θα παω την επομενη βδομαδαΘα κάνεις ιδιαίτερα στην κόρη τους Έχεις πάει για εγγραφή στην σχολή;
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Αγάπη μου γλυκιά και Νομική να περάσεις του χρόνου, μπορεί να μην σου αρέσει. Έκοψαν τους κώδικες, ενδέχεται να κόψουν τα συγγράματα. Στο τέλος μπορείς να μετανιώσεις που έχασες 1 χρόνο απο την ζωή σου αντι να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που σου δόθηκε.δηλαδη εσυ πιστευεις πως πρεπει να δωσω ξανα πανελληνιες ..Ειναι στη μοιρα μου να παω νομικη δηλαδη αν καταλαβα καλα...?
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Εννοώ ότι αν κάνεις έξυπνες επιλογές στα μεταπτυχιακά κτλ, δε χρειάζεται να περιοριστείς στο περιμένω τον επόμενο ΑΣΕΠ ή κάνω ιδιαίτερα μέχρι τελικής πτώσεως.Οταν λες παπάδες τι εννοείς??
Γι' αυτό αγαπώ τη συνέταιρό μου. Επιχειρηματικό πνεύμα.Θα κάνεις ιδιαίτερα στην κόρη τους Έχεις πάει για εγγραφή στην σχολή;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 627 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- anastasia papa
- mitsss
- athinoula
- Τρελας123
- Sotiris 12
- nikoslog06
- despoina13
- ioanna2007
- Arvacon
- seoulution21
- D a f n i
- trifasikodiavasma
- hirasawayui
- Saradhs michalopoulo
- Than003
- userguest
- constansn
- charmander
- Hased Babis
- Mammy Nun
- Corfu kitty
- Reader
- Ryuzaki
- Unboxholics
- jYanniss
- Μήτσος10
- nearos
- vasoula!
- Ken
- ch2006
- Kate1914
- Ready for next step
- kathleenn
- luluty
- Viktoriaki
- Eagle Eye
- Hmmytheos
- jellojina
- Antomar3
- Libertus
- YMAT
- AggelikiGr
- mixaelaaa
- Enhypen
- Nala
- MrDna
- ένας τυχαίος
- sophiaa
- BatGuin
- Bleach_enjoyer
- Scandal
- Jbb
- sakplat
- antonis97
- Albert.123
- kiyoshi
- Farmakopoios
- Εριφύλη
- Conne
- Dkate
- Joji
- Entropy24
- woasibe
- katia.m
- Sofos Gerontas
- Paladin
- BiteTheDust
- bibliofagos
- iiTzArismaltor_
- donut_daddy
- suaimhneas
- ilkat06
- Schlimazel
- UnderGroundGr
- dioandi2010
- phleidhs
- neurogirl
- E.Z
- MrDragonboy
- Kolokythiatoumpana
- Marianna.diamanti
- chrismpd
- math2arch
- Aggel0sss
- akis_95
- MR WHITE
- giannis05
- g59
- Opiumred
- Nancysmilkyway
- Kontos23
- CrusaderKingsIII
- Nem0
- Giannis_19
- IcedBreaje
- Helen06
- stee
- Ness
- Nef22102000
- Eleni123-
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- Annou1
- angies
- Marios2020
- spring day
- xraxra
- Gogosps
- dmav
- Στέλλαα
- buffon85
- Praxis
- giorgos78
- DeWiN
- Gstefan
- Nikos_81
- karxarini
- Rina
- Chrysa.k_
- BillyTheKid
- Έλενα Παπαμακαριου
- thekwarxitektonikh
- maril8na
- panagiotis23
- SoyN
- kleoniki05
- nicole1982
- Nick_nt
- Pharmacist01
- TheUnknown
- Drglitterstar
- kost28
- Ιωάννης1234
- augustine
- thenutritionist
- eukleidhs1821
- GeorgePap2003
- jim2015
- Billprs
- Specon
- Abiogenesis
- το κοριτσι του μαη
- alpha.kappa
- Giii
- Alexecon1991
- Kitana
- Final4
- phoni
- brizoulis
- ggl
- Oikonomologistis
- Philologist
- tsiobieman
- thecrazycretan
- Γιώργος Ζ
- VFD59
- PanMoonlight
- walterrwhite
- xakounaamatata
- Κλημεντίνη
- Steliosgkougkou
- koukdespoina2004
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- n1ki20
- P.Dam.
- korlef
- Miranda32
- oups
- fmarulezkd
- rempelos42
- eirinipap
- Nic Papalitsas
- suia1977
- Mary_03
- Chris-
- Peter Pan13
- Christos1971
- DimitrisGk
- don't touch
- Pigeon
- KellyT
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ioanna98
- Aspasia Tsaroyki
- barkos
- passengerofthefields
- pagratios2
- Billys 13
- georgios03
- Marple
- Dimgeb
- Sherlockina
- Kostas568
- Antzie
- giannhs2001
- stefan
- Αναστασία197
- EmperorPalpatine
- Hermione granger
- Corn90
- SKG
- ladybookworm
- Vasaki
- kallikd
- marakiloveee
- calliope
- Jose13
- Ελεν
- margik
- SlimShady
- Viedo
- Nikoletaant
- Johnman97
- bruh_234
- Kostakis45
- katerinavld
- Maynard
- Johanna Mark
- Stergios
- Πα.Κ
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Marifei
- F1L1PAS
- BloodyFairy
- anakiriak@yahoo
- liana
- Eleni:
- Mariaathens
- Jessie
- Anonymous0
- vasilikiant
- agp
- athanasia.a
- penelopenick
- Αριάνα123
- Anta2004
- NasosJet
- Anhelika
- Ksenia. Ksenia77
- Circe
- QWERTY23
- BoredPanda
- clevercat
- nikoleta59
- shadow
- mariapinelopi
- nimbus
- jimis2001
- andkap
- Parrot
- Tzwrtzina!
- Nikoleta_Giann
- Student 123
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- panspil
- Ανώνυμη
- Christina947
- emzou
- Red
- Nikitas18
- AlexK9
- S1lent
- Maria1743
- Devilshjoker
- Dionyshs1
- Theodora03
- KingPoul
- Manolo165
- Lebron
- nucomer
- rafaela11
- bp.pantazis
- valantis21
- Citylights
- El_
- chochoru
- Xristosdimitra
- Jimmis18
- Ηρω03
- TonyMontanaEse
- globglogabgalab
- ΘανάσοςG4
- Dunedain
- KimTaehyung
- Anthropaki
- tfghp
- FRT
- theodoraooo
- maria2001
- lnesb
- VasoGrimes
- George9989
- snowy
- Sense
- pacheiko
- ioannam
- BornB
- Markos
- Stif6
- GAS
- Vboo
- goingtothestore
- GTS
- Chrisa
- Arhs19
- dovellos_p
- Paragontas7000
- Porfira
- george777
- igeorgeoikonomo
- Ria99
- Georgekk
- Κέλλυ Μ
- Nia Skg
- niaou
- Bill2002
- mike741
- maria20
- Petros.21
- Mary Jane
- martha03
- Ωρορα
- panosveki
- V@Per
- johnsala
- sophiex97
- Dimitris9
- paulkin94
- manpap97
- vetas
- aggelosst9
- Jimmy20
- gk214
- Vasiliki Keftedaki
- Eri0611
- roud
- Evapapa_
- Ziggy 1
- Ελενα Παλαιολόγου
- Valasia
- Nefh_
- παιδι για κλαματα
- Λαμπρινηη
- Σωτηρία
- mariosbakathanasis@g
- MarcoReus
- Αλκης Κ.
- Makis7
- Marioskops
- Slytherin
- fay01
- BioChemical
- Μελίνα
- Ziekr
- KaterinaL
- LeoDel
- papadopoulou.sophia
- JohnGreek
- ρενακι 13
- Athens2002
- elen300
- efi25
- Stelios725
- emy1
- pink_panther
- D.a.i.s.y
- Danaida
- michouel
- Backpacker97
- Juana
- StudyFreak04
- eri548
- ksexatonkwdikom
- fujiko
- Nikoletasch
- Kor1977
- argiri p
- Anwnumh
- Alexandros36k
- Steffie88
- Kostakis26
- Greg1900
- Daydreamer
- Danis13
- Marin22
- Mariasete
- Mara00
- Memetchi
- Sokratis Mitropoulos
- Mariliaaa
- Eleutheriaa
- Gianpap
- kyrisari
- Iri2001
- GiorgosN61
- Xatzifragetas
- marax
- katiasalonica
- tzina2002
- Z1999
- .aven
- Γιωργος15773
- No name
- luisnazariodelima
- aceon
- LUNASTELLA
- barba_john
- Mukumbura
- RVU
- amraxa
- Vael
- Χριστίνα_
- marietaki22
- Ragnar10
- giorgosp97
- Kostis-Palamas
- T C
- Reik
- Ιωάννα2
- Orphalesian
- MariaAdamantia
- gwgw_5
- Anonym0s
- sofia.kp
- Elena78
- Nina42
- pergolas02
- olgakiks
- Vasilis2000kak
- kaaaaate
- Dafni22
- Thanos_D
- Κορώνα
- SweetGirl
- Bgpanos
- louminis
- Prak
- J.Cameron
- Marianna35
- island
- kasper21
- uni77
- Josua
- vivus
- Galina
- iminspain
- ioannaion
- CELTICS FAN
- annamaria12
- Tinapapa
- TheoniNia
- papas
- CuHg
- Xristinaqui
- PanosBat
- Χιονόπληκτη
- Βλα
- KikiGr23
- george pol
- jul25
- foteiniandr
- Tina02
- stam72
- milkyway
- jimnikol21
- mickie
- Danaoula2020
- Unseen skygge
- MarilynSt
- γιω99
- Rene2004
- geoavl
- fearless
- nikos0810
- Ggpg
- KingOfPop
- Μαρία234
- EiriniS20
- Nat Dor
- ROSSONERO
- kostas83
- PanosCh002
- Trolling Stones
- Φινεύς
- stamoul1s
- Maraki196
- Scott
- ada1974
- notis_19
- NEKTARIOS11
- angelaRet
- Lydia6902
- Yiorgosk
- DimitraA.
- Παυλος 9
- ManiLaw
- dim6
- Χριστιαννα
- tasost
- aaaaaaaaaa
- olga123
- χημεια4λαιφ
- Greco314
- Nurse91
- Ermioni89
- Mako777
- Έμμα
- the purge
- Evimgr
- anna-maria1
- don_vito
- Elama On Peli
- LateBloomer1985
- Jocaste
- Τζενη Σ
- Mary98
- nikos_nikos
- Tommy_civil
- MarinChrysanthi
- GeorgePAOKara
- tasoss
- Infrared
- Astrapig
- tymvorixos
- Iknowyou
- aggelikiT
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.