Panagiotis09
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα στο φορουμ!Λοιπόν, θα ήθελα τη βοήθειά σας!Εγώ είμαι παλιά απόφοιτη του 2001, τότε είχα δώσει 9 μαθήματα. Σκέφτομαι σοβαρά να δώσω του χρόνου εξετάσεις αλλά προβληματίζομαι για το αν με συμφέρει το παλιό ή το νέο σύστημα. Είμαι από θεωρητική κατεύθυνση και ενδιαφέρομαι για παιδαγωγικό ειδικής του Βόλου ή Αγγλική φιλολογία. 1)Ποια μαθήματα καλούμαι να δώσω;ισχύει πως πρέπει να δώσω μαθηματικά; 2)αν δώσω με το παλιό σύστημα θα διεκδικήσω το 10% των θέσεων; 3)ποιο είναι πιο εύκολο σύστημα από τα 2 για μένα που έχω να τα πιάσω τόσα χρόνια;Να σημειώσω πως είμαι εκπαιδευτικός ξένων γλωσσών Ευχαριστώ πολύ!
Καλό κουράγιο που μετά από τόσο καιρό σκέφτεσαι να ξαναδώσεις πανελλήνιες.Τι γλώσσα διδάσκετε, αν επιτρέπεται; Βασικά , είναι καλύτερα να το ψάξετε διότι έχουν περάσει πολλά χρόνια και δε ξέρω αν επιτρέπεται μετά απο τόσα χρόνια να ξαναδώσει κάποιος εξετάσεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marifei
Νεοφερμένος
Παναγιώτη διδάσκω αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά!Παίζει τέτοιο ενδεχόμενο;είχα γνωστές που το έχουν κάνει και μία και δύο φορές!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαριλένα1997
Νεοφερμένος
Καλό κουράγιο που μετά από τόσο καιρό σκέφτεσαι να ξαναδώσεις πανελλήνιες.Τι γλώσσα διδάσκετε, αν επιτρέπεται; Βασικά , είναι καλύτερα να το ψάξετε διότι έχουν περάσει πολλά χρόνια και δε ξέρω αν επιτρέπεται μετά απο τόσα χρόνια να ξαναδώσει κάποιος εξετάσεις...
Γίνεται νομίζω να δώσει ο καθένας όσες φορές επιθυμεί ανεξαρτήτως ηλικίας..φέτος θα βρίσκεται σε πανεπιστήμιο φοιτητρια ετών 45!
Panagiotis09
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλησπέρα Μαριλένα!Εδώσες φέτος πανελλαδικές με το νέο σύστημα;από ποια κατεύθυνση, πώς σου φάνηκε η διαδικασία;είσαι παλιά και εσύ ε;
Παναγιώτη διδάσκω αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά!Παίζει τέτοιο ενδεχόμενο;είχα γνωστές που το έχουν κάνει και μία και δύο φορές!
Μπορεί και ναι γιατί έχει αλλάξει το σύστημα.Έχεις σπουδάσει κάτι απο αυτά ή απο τις πιστοποιήσεις που παίρνουμε διδάσκεις;
Marifei
Νεοφερμένος
Panagiotis09
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γίνεται νομίζω να δώσει ο καθένας όσες φορές επιθυμεί ανεξαρτήτως ηλικίας..φέτος θα βρίσκεται σε πανεπιστήμιο φοιτητρια ετών 45!
Φέτος, του χρόνου όμως που αλλάζει το σύστημα;; Δεν είμαι και σίγουρος καλύτερα να το ψάξει η κοπέλα.
Marifei
Νεοφερμένος
Μαριλένα1997
Νεοφερμένος
καλησπέρα Μαριλένα!Εδώσες φέτος πανελλαδικές με το νέο σύστημα;από ποια κατεύθυνση, πώς σου φάνηκε η διαδικασία;είσαι παλιά και εσύ ε;
Καταρχήν ζήτω συγνώμη για τον ενικό..!λοιπόν..φέτος έδωσα Πανελλήνιες και είμαι του 1997..θεωρητική κατεύθυνση..όνειρο μου είναι η δημοσιογραφία και θα ξαναδωσω φέτος μόνο για αυτήν..!τολμώ να πω πως πήγα αρκετά προετοιμασμένη να γράψω ωστόσο εξαιτίας του άγχους και της δυσκολίας των θεμάτων δεν τα πήγα όπως ήθελα..το σύστημα των έξι μαθημάτων..δλδ το περσινό ..είναι αρκετά καλό καθώς μπορείς να ανοίξει δύο πεδία..βέβαια εσείς και εγώ πάμε για κάτι συγκεκριμένο οπότε και το ένα πεδίο που ανοίγουμε μας αρκεί..επέλεξα το καινούργιο σύστημα φέτος για την αποφυγή της υποκειμενικότητας διόρθωσης της λογοτεχνίας την οποία λατρευω..και επίσης άφησα πίσω την βιολογία την οποία πλέον φοβάμαι και πλέον δεν χρειάζομαι..
Φέτος, του χρόνου όμως που αλλάζει το σύστημα;; Δεν είμαι και σίγουρος καλύτερα να το ψάξει η κοπέλα.
Έχεις δίκιο Παναγιώτη καλύτερα να το ψάξει..
Marifei
Νεοφερμένος
Μαριλένα1997
Νεοφερμένος
Κορίτσι μου μη ζητάς συγνώμη προς Θεού, μιλάμε ελεύθερα, άλλωστε είμαι μόλις 32 ετών χαχα απλά δεν έχω ασχοληθεί πολλά χρόνια με το θέμα πανελλαδικές εκτός από το ειδικό μάθημα που βοηθάω τους μαθητές μου και με ενδιαφέρει να αποκτήσω άλλο ένα πανεπιστημιακό πτυχίο!Σας ευχαριστώ και τους δύο σας για τις απόψεις σας!Κάποιος άλλος μήπως μπορεί να μου πει την άποψη του;
Σας εύχομαι τα καλύτερα.. και προτείνω με το νέο σύστημα..
Marifei
Νεοφερμένος
Panagiotis09
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κορίτσι μου μη ζητάς συγνώμη προς Θεού, μιλάμε ελεύθερα, άλλωστε είμαι μόλις 32 ετών χαχα απλά δεν έχω ασχοληθεί πολλά χρόνια με το θέμα πανελλαδικές εκτός από το ειδικό μάθημα που βοηθάω τους μαθητές μου και με ενδιαφέρει να αποκτήσω άλλο ένα πανεπιστημιακό πτυχίο!Σας ευχαριστώ και τους δύο σας για τις απόψεις σας!Κάποιος άλλος μήπως μπορεί να μου πει την άποψη του;
Έχεις σκεφτεί να δώσεις κατατακτήριες τότε; Υπάρχουν λίγες θέσεις βέβαια αλλά ποτέ δε ξέρεις..
Marifei
Νεοφερμένος
Liquid Snake
Νεοφερμένος
Marifei
Νεοφερμένος
Liquid Snake
Νεοφερμένος
Marifei
Νεοφερμένος
chrispap1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστω πολυ φιλε επισης για την φετινη σου προσπαθεια αλλα και συγχαρητηρια για το γεγονος οτι κυνηγας τον στοχο σουΝα σαι καλα και συγχαρητηρια.
Ποιος το ανακοίνωσε αυτό; Αφού το υπουργείο αρχικά,είχε πει ότι οι απόφοιτοι,θα μπορούν να δώσουν και με το καινούριο σύστημα,διεκδικώντας ποσοστό θέσεων 90 τοις εκατό και με το παλιό,διεκδικώντας το 10 τοις εκατό επί του συνόλου των θέσεων.Αυτό ακριβώς Marifei.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.