Πανελλήνιες: μπορώ να πάρω 5ο Μάθημα;

bigguy

Νεοφερμένος

Η bigguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Είμαι στη θετική κατεύθυνση και σκέφτομαι του χρόνου να δώσω ξανά Πανελλήνιες, γιατί φέτος δε θα τα πάω καλά. Έχω ακούσει ότι μπορώ να δώσω και 5ο μάθημα στις Πανελλήνιες; εκτός από τα 4 της κατεύθυνσής μου (ΝΕ, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία) και θα με ενδιέφερε να δώσω Βιολογία. Γίνεται να το κάνω αυτό; Δήλαδη να δώσω όλα τα μαθήματα της θετικής + την Βιολογία; Ή θα έπρεπε να διαλέξω συγκεκριμένη κατεύθυνση και να δώσω ή υγείας ή θετικής;

Τελευταία επεξεργασία:

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9,283 μηνύματα.
Δεν γίνεται.

smarw

Δραστήριο μέλος

Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 484 μηνύματα.
Αυτό γινόταν παλιά για να μπορείς να έχεις πρόσβαση και σε μαθήματα του τρίτου πεδίου όπως ιατρική. Ωστόσο δεν ηταν λειτουργικό γιατι κάτι γινόταν με τα ποσοστά και έπρεπε να γράψεις τουλάχιστον 19 σε όλα τα μαθήματα για να πιάσεις τα μόρια.Πλεον εχει καταργηθεί

Χρήστες Βρείτε παρόμοια