Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aitherovamwnas
Νεοφερμένος
Μια λύση θα ήταν να έμπαινα διακοσμητική και να έδινα κατατακτήριες.Ξέρω όμως ότι για αρχιτεκτονική, Αθήνας τουλάχιστον, είναι μια πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση και θα είναι σε τουλάχιστον 4 χρόνια από τώρα, ποιος ζει ποιος πεθαίνει δηλαδή...
Έχει δώσει κανένας πανελλήνιες μετά από 1 χρόνο?Είναι πολύ πιο δύσκολο?Η αλήθεια είναι ότι με το πολύ διάβασμα δεν είχα ποτέ πρόβλημα απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μου είναι εύκολο να ξαναμπώ στο πρόγραμμα της γ λυκείου και με τρομάζει και η σκέψη του να μην περάσω ούτε με τη 2η φορά, μοιάζει με αδιέξοδο το μετά.Γενικά όσοι έχουν ξαναδώσει μπορούν να μου πουν εμπειρίες, έχω ψιλοτρομοκρατηθεί αλλά είμαι σχεδόν αποφασισμένη αυτή τη φορά.
Α!Υπάρχει καμιά πιθανότητα να μπω και με το 10%??Δεν έχω ιδέα πως κινούνται οι βάσεις εκεί και φυσικά ακόμα και Ξάνθη να περνούσα θα ήταν η απόλυτη τελειότητα...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Η συμβουλη μου ειναι να δωσεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ με το 10%, μιας και ειναι η τελευταια χρονια φετος και ποτε δεν ξερεις... Μην το αμελησεις ομως, κανε την προσπαθεια σου!! Αν παλι δεν τα καταφερεις, τοτε με πεισμα και υπομονη ειναι σιγουρο πως θα πετυχεις... Σου ευχομαι καλη τυχη και ευτυχια στη ζωη σου!!
Aitherovamwnas
Νεοφερμένος
Ναι σίγουρα θα κάνω 10% θέλω να πιστεύω ότι έχω πιθανότητες παρά το γεγονός ότι απ ότι παρατήρησα κάνουν πολλοί 10% για πλάκα και καλύπτουν θέσεις
(ελπίζω να μην το κάνουν φέτος μιας και είναι και η τελευταία χρονιά που εφαρμόζεται)
Είμαι φοιτήτρια σε τμήμα της Παντείου και βρίσκομαι στο 5ο πλέον, έτος των σπουδών.
Είμαι φορτωμένη με πολλά χρεωστούμενα περασμένων ετών (από 48 συνολικά μαθήματα έχω περάσει μόνο 14...) και - αν και, ομολογουμένως, άργησα πολύ - πήρα την απόφαση να παραιτηθώ οριστικά και να δώσω ξανά Πανελλήνιες του χρόνου. [Οι λόγοι που δεν τα κατάφερα με τη σχολή οφείλονται, αφενός, σε διάφορα προσωπικά ζητήματα και, αφετέρου, (και κυρίως) σε λανθασμένη επιλογή, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την παραμονή σε έναν φαύλο κύκλο αρκετών χρόνων.]
Έδωσα πρώτη φορά Πανελλήνιες το 2006 (θεωρητική κατεύθυνση), με καλή βαθμολογία.
Για αυτόν το λόγο, ευελπιστώ ότι έχω πιθανότητες να επιτύχω και δεύτερη φορά και να εισαχθώ σε μία σχολή της αρεσκείας και των δυνατοτήτων μου. (Η λύση άλλων εναλλακτικών επιλογών είναι οικονομικά ασύμφορη.)
Δεν γνωρίζω τα διαδικαστικά, δεν ξέρω από που να αρχίσω...νιώθω κάπως μετέωρη. (Γνωρίζω, βέβαια, ότι για συγκεκριμένες πληροφορίες και οδηγίες θα πρέπει να απευθυνθώ στο Λύκειο απ'όπου πήρα απολυτήριο.)
Θα ήθελα να μου εκθέσετε τις προσωπικές σας εμπειρίες, όσοι έχετε ανάλογες.
Σας ευχαριστώ και καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες φέτος.
Jimmy1
Νεοφερμένος
Χαιρετώ όλους (κι ελπίζω να μην είμαι σε λάθος κατηγορία).
Είμαι φοιτήτρια σε τμήμα της Παντείου και βρίσκομαι στο 5ο πλέον, έτος των σπουδών.
Είμαι φορτωμένη με πολλά χρεωστούμενα περασμένων ετών (από 48 συνολικά μαθήματα έχω περάσει μόνο 14...) και - αν και, ομολογουμένως, άργησα πολύ - πήρα την απόφαση να παραιτηθώ οριστικά και να δώσω ξανά Πανελλήνιες του χρόνου. [Οι λόγοι που δεν τα κατάφερα με τη σχολή οφείλονται, αφενός, σε διάφορα προσωπικά ζητήματα και, αφετέρου, (και κυρίως) σε λανθασμένη επιλογή, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την παραμονή σε έναν φαύλο κύκλο αρκετών χρόνων.]
Έδωσα πρώτη φορά Πανελλήνιες το 2006 (θεωρητική κατεύθυνση), με καλή βαθμολογία.
Για αυτόν το λόγο, ευελπιστώ ότι έχω πιθανότητες να επιτύχω και δεύτερη φορά και να εισαχθώ σε μία σχολή της αρεσκείας και των δυνατοτήτων μου. (Η λύση άλλων εναλλακτικών επιλογών είναι οικονομικά ασύμφορη.)
Δεν γνωρίζω τα διαδικαστικά, δεν ξέρω από που να αρχίσω...νιώθω κάπως μετέωρη. (Γνωρίζω, βέβαια, ότι για συγκεκριμένες πληροφορίες και οδηγίες θα πρέπει να απευθυνθώ στο Λύκειο απ'όπου πήρα απολυτήριο.)
Θα ήθελα να μου εκθέσετε τις προσωπικές σας εμπειρίες, όσοι έχετε ανάλογες.
Σας ευχαριστώ και καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες φέτος.
Δε νομίζεις ότι είναι λίγο αργά...ζούμε σε δύσκολους καιρούς και όσο πιο γρήγορα μπεις στην αγορά εργασίας τόσο το καλύτερο...δε πρέπει να παίζεις με τέτοια ζητήματα...Νομίζω ότι δε πρέπει να πετάξεις 5 χρόνια από τη ζωή σου έτσι απλά, τελείωνε τη σχολή σου και μπες με κατατακτήριες σε μια άλλη. Ωστόσο αν έχεις πάρει την απόφαση σου και πας για Παν. 2012
Welcome to the club
mathitisp
Δραστήριο μέλος
δεν εχει νοημα να δωσεις πανελληνιες, εδω ετσι οπως τα κανανε θα κοπουν οι μισοι,
δεν λυπασαι τον κοπο 5 χρονων ?? τωρα θα τα παρατησεις????
δυσκολη αποφαση να τα παρατησεις στο τελος, αλλα μετα απο κει η αποφαση ειναι δικια σου!!
οπως λεει και ο τζιμης "γουελκομ του δε κλαμπ"
Μέγα-Μπιπ
Νεοφερμένος
Φέτος δίνω για δεύτερη φορά πανελλαδικές και στο φροντιστήριο είχαμε ακόμη και άτομο το οποίο είναι κοντά στα 30 και έδινε πανελλαδικές!!!!!(και μάλιστα πήγαινε και πολύ καλά),πέραν ατόμων που δεν τους άρεσαν οι σχολές τους και την παράτησαν για να ξαναδώσουν!!!!!!
δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα εκτός από το να πας στο σχολείο σου να δηλώσεις την συμμετοχή σου στις εξετάσεις κατά το φεβρουάριο αλλά και διάβασματάκι!!!!!!
kristy314
Νεοφερμένος
Θα το είχα κάνει και φέτος αν δεν είχα δώσει μια ευκαιρία ακόμα στον εαυτό μου φέτος να προσπαθήσει μήπως καταφέρει κάτι...Τελικά την πήρα την απόφαση μου!Εγώ ήμουν τεχνολογική και σκέφτομαι να πάω φροντιστήριο μόνο μαθηματικά κ φυσική.Θα τα καταφέρω λέτε τα άλλα μόνη μου?Βιολογία γενικής, αοδε και προγραμματισμό μπορώ νομίζω.Λίγο η έκθεση με προβληματίζει.Λέω να πάω προς το τέλος..
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Δίνετε πλέον έξι μαθήματα που θέλουν άψογη προετοιμασία. Πάτε μια βόλτα από το πλησιέστερο λύκειο για τα διαδικαστικά καθώς κάθε λίγο και λιγάκι τα αλλάζουν και έχουμε χάσει το μπούσουλα.
Κατά τα λοιπά, θα έλεγα να κάτσετε στα αυγά σας. Έχετε ακόμη χρόνο μέχρι τη διαγραφή σας και με λίγη προσπάθεια βγαίνουν οι σχολές σας. Επιπλέον με τις επικείμενες αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση δε ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει.
kristy314
Νεοφερμένος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Ε αν ήταν να κάτσουμε στα αυγά μας θα το κάναμε και δεν θα μπαίναμε στη διαδικασία των πανελληνίων ξανά. Προφανώς έχουμε τους λόγους μας που προτιμάμε να ξαναδώσουμε.
Η σχολή σου είναι πολύ ωραία!Τι ακριβώς δεν σου άρεσε....;
kristy314
Νεοφερμένος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
kristy314
Νεοφερμένος
leftmano
Νεοφερμένος
Επίσης κι εγώ, ενώ έχω Πτυχίο και Μεταπτυχιακό σε θετική επιστήμη, λόγω της δυσκολίας και της αναξιοκρατίας στις κατατακτήριες και λόγω της επιθυμίας μου να σπουδάσω Κοινωνιολογία (πιο πολύ ως χόμπυ και για τις γνώσεις που θα αποκτήσω...) στρώθηκα επίσης στο διάβασμα στα 44 και δίνω φέτος με την Θεωρητική Κατεύθυνση (εγώ, ένας πρωτοδεσμίτης του 1985 με Μαθηματικά, Φυσική και Χημεία!). Και σας πληροφορώ ότι για το 2 μηνο διάβασμα που έκανα (ελλιπές, μοναχικό, χωρίς φροντιστήρια και στρεσσαρισμένο λόγω δουλειάς) γράφω καλούτσικα (κοντά στο 15-16 μέχρι στιγμής και στην Έκθεση λίγο καλύτερα. Μου μένουν τα Αρχαία και τα λατινικά ακόμη! Συνεπώς, τίποτα δεν πάει χαμένο, keep going! Μπορούμε πάντα να μηδενίζουμε το κοντέρ και να ξεκινάμε πράγματα! Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ, αλλά ήθελα να πω την εμπειρία μου!
kristy314
Νεοφερμένος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Επίσης κι εγώ, ενώ έχω Πτυχίο και Μεταπτυχιακό σε θετική επιστήμη, λόγω της δυσκολίας και της αναξιοκρατίας στις κατατακτήριες και λόγω της επιθυμίας μου να σπουδάσω Κοινωνιολογία (πιο πολύ ως χόμπυ και για τις γνώσεις που θα αποκτήσω...) στρώθηκα επίσης στο διάβασμα στα 44 και δίνω φέτος με την Θεωρητική Κατεύθυνση (εγώ, ένας πρωτοδεσμίτης του 1985 με Μαθηματικά, Φυσική και Χημεία!).
Πρώτον ποιος είπε ότι οι κατατακτήριες έχουν αναξιοκρατία; Δεύτερον η Κοινωνιολογία είναι ολίγον τι μανίκι επιστήμη, όμως σα σχολή βγαίνει. Υπάρχει το ομώνυμο τμήμα της Παντείου καθώς επίσης και οι σχολές της Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού και Πολιτικής Επιστήμης της Παντείου που έχουν μπόλικη Κοινωνιολογία.
Και σας πληροφορώ ότι για το 2 μηνο διάβασμα που έκανα (ελλιπές, μοναχικό, χωρίς φροντιστήρια και στρεσσαρισμένο λόγω δουλειάς) γράφω καλούτσικα (κοντά στο 15-16 μέχρι στιγμής και στην Έκθεση λίγο καλύτερα. Μου μένουν τα Αρχαία και τα λατινικά ακόμη! Συνεπώς, τίποτα δεν πάει χαμένο, keep going! Μπορούμε πάντα να μηδενίζουμε το κοντέρ και να ξεκινάμε πράγματα! Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ, αλλά ήθελα να πω την εμπειρία μου!
Η Θεωρητική έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι γράφεις πέντε πράγματα. Το άριστα είναι δύσκολο να πετύχεις. Η σχολή που κυνηγάς, τουλάχιστον στο Πάντειο, είναι γύρω στο 14- 15, οπότε έχεις ελπίδες να την πιάσεις.
Αρχαία δώσε βάση στα γνωστά και λίγο λεξιλόγιο, γραμματική για άγνωστο. Λατινικά τέλεια μεταφράσεις, γραμματική και σύνταξη των κειμένων. Καλή επιτυχία!
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Πρώτον ποιος είπε ότι οι κατατακτήριες έχουν αναξιοκρατία;
Η μισή Ελλάδα.Χωρίς να εκφέρω ο ίδιος άποψη.Πολλά ακούγονται.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Να προτείνω πάντως, όσοι είστε κοντά στο πτυχίο να μην τα παρατήσετε. Να έχετε ένα "χαρτί" στα χέρια σας, γιατί ξημερώνουν δύσκολες μέρες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 305 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vasoula!
- Hased Babis
- Τρελας123
- athinoula
- kathleenn
- Ready for next step
- Vasilis125
- Reader
- trifasikodiavasma
- mirara
- charmander
- Natsuko
- J.Cameron
- shuuu
- buffon85
- Schlimazel
- Antomar3
- VouDou
- ένας τυχαίος
- panagiotis23
- Wonderkid
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- Obi-Wan Kenobi
- Leo komm
- Student_21
- Corfu kitty
- Joji
- Nala
- Ryuzaki
- Lifelong Learner
- Robelano
- Marianna.diamanti
- TRAPLE
- BiteTheDust
- Maynard
- V@Per
- phleidhs
- constansn
- Than003
- panosT436
- nearos
- Magigi
- dioandi2010
- Kate1914
- GeorgePap2003
- Christr22
- Αναστασία197
- bibliofagos
- BatGuin
- Abiogenesis
- Tsos
- Helen06
- RainbowEU
- kiyoshi
- Viktor
- Ilma
- E.Z
- Phil1
- Christinach
- Aggel0sss
- Victwras777
- maril8na
- Enhypen
- Drglitterstar
- PanosApo
- lampgd
- Scandal
- Pars3c
- ilovekpop
- Marios2020
- Νομάρχης
- IcedBreaje
- Ness
- SoyN
- elevag
- estrela
- Nick_nt
- angies
- Unboxholics
- ggl
- hello1234
- Dionyshs1
- Gogosps
- george777
- Pharmacist01
- nucomer
- flaura
- Giii
- iiTzArismaltor_
- Nemesiis
- Γιώργος μεγ
- nicole1982
- Alessandra Eliza
- MrDna
- Sofos Gerontas
- MarcoReus
- Lion
- Antzie
- arapakos
- Nef22102000
- Giannis_19
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- Verikoko17
- spring day
- Praxis
- Queeva
- elenitren
- katharinekag
- Nikos_81
- antonis97
- Billprs
- BillyTheKid
- brizoulis
- onegreek
- mosha
- Ioanna98
- Philologist
- Aspasia Tsaroyki
- rempelos42
- George.S
- Citylights
- SKG
- Nocommingback
- VFD59
- Arvacon
- Kitana
- QWERTY23
- bruh_234
- Alexecon1991
- korlef
- oups
- ladybookworm
- kost28
- eukleidhs1821
- mysterious1842001@ho
- sophiaa
- Mammy Nun
- adonman
- το κοριτσι του μαη
- alpha.kappa
- augustine
- calliope
- Johanna Mark
- Miranda32
- Alin22
- milianis
- valantis21
- katia.m
- SlimShady
- margik
- Niffler
- Lnnn
- Jessie
- Μαβο
- Anhelika
- georgels
- Gyvenimas
- angeloskar
- Marple
- hirasawayui
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- jYanniss
- chochoru
- Euge.loukia
- mary13
- Εριφύλη
- Appolon
- Chemwizard
- shadow
- n1ki20
- George9989
- xakounaamatata
- PanMoonlight
- TakSimeon
- Nickt23
- tsiobieman
- pannnos1992
- 1011
- lnesb
- emzou
- Dimitris9
- Ismhnhpapa
- Chrisa
- Soleil
- AlexK9
- Petraland
- mariakanelop
- jims
- Γιώτα Κ.
- misoadeio
- Riaki28
- Κλημεντίνη
- Moblok
- chrysakol
- Georgekk
- anastasia papa
- johnsala
- stefan
- maria20
- Lester34
- Revekka
- Nick0007
- allall1
- clevercat
- Dunedain10
- BioChemical
- elewnora
- marian
- Panagiotis849
- imyrcarn
- snol
- Cortes
- Marifei
- maraki67383
- elenik09
- iminspain
- Jimmy20
- jj!
- giannhs2001
- T C
- fockos
- Magi A
- Backpacker97
- Nikos05
- KikiGr23
- Ggpg
- angelaRet
- stergios191919
- fay-19
- igeorgeoikonomo
- jen_dream
- Darkking
- sofia!
- angelikitaraxia
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.