jivko_8921
Νεοφερμένος
Ο Ζησης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 6 μηνύματα.

16-08-09

03:58
Γεια σας. Ειμαι ο Ζησης και καταγωμαι απο Βουλγαρια. Τελειωσα το λυκειο το 2008.Στις πανελληνιες επεσα ηρωικα, εβγαλα μεσω ορο 6-7 περιπου. Το προβλημα ηταν οτι καθ'ολη τη διαρκεια της σχολικης χρονιας δεν ανοιξα βιβλιο καθως ειχα κατι προβληματα και το ειχα παρει αποφαση απο την αρχη οτι δεν θα ασχοληθω ιδιαιτερα με το διαβασμα. Τελος παντων. Οπως ειπα απετυχα(μονο στην εκθεση εγραψα 18.3,και στα κειμενα 12.4,ενω στα υπολοιπα μαθηματα... Αρχαια τραγωδια!),κατι για το οποιο μετανιωνω οικτρα! Αποφασισα λοιπον φετος να ξαναδωσω πανελληνιες και να ασχοληθω σοβαρα με το διαβασμα. Το προβλημα ειναι οτι λογω οικονομικης δυσχερειας δεν μπορω να παρκολουθησω φροντιστηρια, κι ουτε στο σχολειο απόπου αποφοιτησα μπορω να παω εξαιτιας της πρωινης μου δουλειας. Οποτε θα κατσω σπιτι, μονος μου θα διαβασω. Οσοι λοιπον εχουν παρομοια εμπειρια ας με συμβουλεψουν για το πως να προγραμματισω το διαβασμα, που να προσεξω πιο πολυ, ποια βοηθητικα να παρω, τελος παντων πως να τα βγαλω περα;Ευχαριστω προκαταβολικα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.