xdecimaldreamsx
Νεοφερμένος
(στην συγκεκριμενη περιπτωση Εκθεση, Χημεία και Φυσική είναι τα υποχρεωτικά απο την Ομαδα Προσανατολισμου Θετικων Σπουδων ενώ με τα Μαθηματικα μου δινεται η δυνατοτητα να επιλεξω σχολες Θετικων / Τεχνολογικων Επιστημων και η Βιολογια μου προσθετει και τις σχολες επιστημων υγειας.)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adesmitis
Νεοφερμένος
Έχω την εντύπωση –ίσως κάνω λάθος- πως οι απόφοιτοι το 2016 θα εξετασθούν με το τωρινό σύστημα των 6 – 7 μαθημάτων.
Επειδή κι εγώ ενδιαφέρομαι, παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο ας το αναφέρει…
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
Καλησπέρα!
Έχω την εντύπωση –ίσως κάνω λάθος- πως οι απόφοιτοι το 2016 θα εξετασθούν με το τωρινό σύστημα των 6 – 7 μαθημάτων.
Επειδή κι εγώ ενδιαφέρομαι, παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο ας το αναφέρει…
Το 2016 οι υποψήφιοι θα εξεταστούν με το νέο σύστημα.
adesmitis
Νεοφερμένος
Δυστυχώς, διαφορετικά φροντιστήρια λένε διαφορετικά πράγματα… δεν ξέρω τι ισχύει…
Sharas
Νεοφερμένος
Guest 699855
Επισκέπτης
adesmitis
Νεοφερμένος
Στο αρχείο αυτό ενώ υπάρχει αναφορά στην εισαγωγή των αποφοίτων των ΕΠΑΛ στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, για τους αποφοίτους των ΓΕΛ δεν είδα να γράφει κάτι.
Εσείς βλέπετε; Μήπως μου ξέφυγε κάτι;
Guest 699855
Επισκέπτης
Ευχαριστούμε Λένω.
Στο αρχείο αυτό ενώ υπάρχει αναφορά στην εισαγωγή των αποφοίτων των ΕΠΑΛ στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, για τους αποφοίτους των ΓΕΛ δεν είδα να γράφει κάτι.
Εσείς βλέπετε; Μήπως μου ξέφυγε κάτι;
΄Αρθρο 3 "Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποφοίτων Γενικού Λυκείου".
adesmitis
Νεοφερμένος
Κάτι πρέπει να κάνω με τα μάτια μου...
dimitsos23
Νεοφερμένος
ενδιαφερομαι και εγω να δωσω πανελ. στα 25(βασικα 26 του χρονου). Κατα την σχολικη φοιτηση ημουν τεχνολογικη και με ενδιαφερει το πεδιο των παιδαγωγικων. Οταν δωσω θα μπορω να επιλεξω μαθηματα τεχνολογικης ή θεωρητικης κατευθυνσης(γτ αν δεν κανω λαθος αλλα ειναι τα μαθηματα βαρυτητας στην καθε κατευθυνση).
Το "καλο" ειναι πως μετα απο τοσο χρονια νιωθω οπως τοτε(ή οπως o John Snow "you know nothing John Snow" για οσους καταλαβαινουν)δεν θυμαμαι τπτ, αρα ξανα απο την αρχη.
Η αληθεια ειναι πως το '07 μαζεψα 9000 μορια αλλα υπηρχε η βαση του 10. Αρα με συνειδητοποιημένο διαβασμα και μυαλο πλεον κατι θα κανω. Ενα μεγαλο συν ειναι οτι ειμαι πολυτεκνος(γιος πολυτεκνης οικογενειας βσκ)
Θα βολευε να δωσω μαθηματα θεωρητικης(περισσοτερη αποστηθιση αν δεν κανω λαθος) ή τεχνολογικης(φυσικη, μαθηματικα και τυποι);
Αν καποιος ειναι ή ηταν στην ιδια κατασταση θα εκτιμουσα μια απαντηση.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
buffon85
Δραστήριο μέλος
αν ομως σκεφτεσαι και αλλες σχολες μην πας θεωρητικη, δεν εχει επιλογες. πρωτα πρεπει να σκεφτεις σοβαρα τι σχολες σε ενδιαφερουν και μετα να ξεκινησεις αμεσα ομως να διαβαζεις.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
buffon85
Δραστήριο μέλος
Και τεχνολογικη δε χρειαζονται ιδιαιτερες βασεις!!Αοθ , αοδε γραφεις ευκολα πανω απο 18!! Πληροφορικη με λιγο διαβασμα πανω απο 15... Διαβαζεις θεωρια και γραφεις μαθηματικα, φυσικη ενα 5αρακι!! Με εκθεση και γενικης πανω απο 12-13 πιανεις παιδαγωγικα!! Θεωρητικη θελει πιο πολυ διαβασμα για να βγαλεις τα ιδια μορια
α δεν ειχα καν ιδεα οτι ειχαν πεσει τοσο τα παιδαγωγικα που μπορεις και με 5αρια τοτε πιθανοτατα να εχεις δικιο! οπως και να εχει εφοσον ενας ανθρωπος απο γνωσεις ειναι στο 0 ουσιαστικα καλυτερα να ασχοληθει με αυτο που φαινεται στον ιδιο πιο ευκολο. σημασια εχει να γινει ενα σοβαρο διαβασμα, αναλογο με τον στοχο! και να μην αναβαλλεται συνεχεια γιατι με το "απο αυριο" οι μηνες πετανε!
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Και τεχνολογικη δε χρειαζονται ιδιαιτερες βασεις!!Αοθ , αοδε γραφεις ευκολα πανω απο 18!! Πληροφορικη με λιγο διαβασμα πανω απο 15... Διαβαζεις θεωρια και γραφεις μαθηματικα, φυσικη ενα 5αρακι!! Με εκθεση και γενικης πανω απο 12-13 πιανεις παιδαγωγικα!! Θεωρητικη θελει πιο πολυ διαβασμα για να βγαλεις τα ιδια μορια
Συμφωνώ με αυτά που λες απόλυτα.Κλασσικος τεμπέλης νεοέλληνας μαθητής.δεν λέω εσένα τεμπέλη.
dimitsos23
Νεοφερμένος
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ με αυτά που λες απόλυτα.Κλασσικος τεμπέλης νεοέλληνας μαθητής.δεν λέω εσένα τεμπέλη.
Φιλε και να με λες δεν εγινε τιποτα!! Ρεαλισμος ειναι, ουτε εγω ουτε το παληκαρι που θελει να περασει ειμαστε μαθητες, οποτε δε στεκει!! Θελει σε ενα χρονο να περασει παιδαγωγικα και του ειπα τον πιο ευκολο τροπο για εμενα!! Εσυ που κολλας;
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Φιλε και να με λες δεν εγινε τιποτα!! Ρεαλισμος ειναι, ουτε εγω ουτε το παληκαρι που θελει να περασει ειμαστε μαθητες, οποτε δε στεκει!! Θελει σε ενα χρονο να περασει παιδαγωγικα και του ειπα τον πιο ευκολο τροπο για εμενα!! Εσυ που κολλας;
Και εγώ συμφωνώ φρεντο με τα λεγόμενα σου δεν διαφώνησα ποτε.Απλα ξέρω κάποια άτομα απο τεχνολογικη πουδεν θα πέρναγαν οθτε τει και πέρασαν ημμυ εμπ γιατί είχαν αοδε αοθ και είχαν διαβασει και στα υπόλοιπα δεν μπορώ να πω αλλα ήταν πολυ δύσκολο να πιάσουν και ένα τει εμπορίας και διαφημησβς και πέρασαν ημμυ εμπ.αλλα είχαν βάλει και εύκολα θέματα.
buffon85
Δραστήριο μέλος
Και εγώ συμφωνώ φρεντο με τα λεγόμενα σου δεν διαφώνησα ποτε.Απλα ξέρω κάποια άτομα απο τεχνολογικη πουδεν θα πέρναγαν οθτε τει και πέρασαν ημμυ εμπ γιατί είχαν αοδε αοθ και είχαν διαβασει και στα υπόλοιπα δεν μπορώ να πω αλλα ήταν πολυ δύσκολο να πιάσουν και ένα τει εμπορίας και διαφημησβς και πέρασαν ημμυ εμπ.αλλα είχαν βάλει και εύκολα θέματα.
δεν καταλαβαινω τι εννοεις. λες δεν περναγαν πουθενα και μετα λες ειχαν αοδε αοθ και ειχαν διαβασει και στα υπολοιπα, αρα ειχαν διαβασει σε ολα ουτε αυτο με τα ευκολα θεματα το καταλαβαινω γιατι με τα ευκολα θεματα οι βασεις εκτοξευονται αρα και παλι χρειαζεται να εχεις γραψει αριστα για να μπεις σε υψηλοβαθμη σχολη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Nick_nt
- athinoula
- nikolname
- Corfu kitty
- agg1
- quarterlifecrisis
- Τρελας123
- vasoula!
- Hased Babis
- kathleenn
- Ready for next step
- Vasilis125
- Reader
- trifasikodiavasma
- mirara
- charmander
- Natsuko
- J.Cameron
- shuuu
- buffon85
- Schlimazel
- Antomar3
- VouDou
- ένας τυχαίος
- panagiotis23
- Wonderkid
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- Obi-Wan Kenobi
- Leo komm
- Student_21
- Joji
- Nala
- Ryuzaki
- Lifelong Learner
- Robelano
- Marianna.diamanti
- TRAPLE
- BiteTheDust
- Maynard
- V@Per
- phleidhs
- constansn
- Than003
- panosT436
- nearos
- Magigi
- dioandi2010
- Kate1914
- GeorgePap2003
- Christr22
- Αναστασία197
- bibliofagos
- BatGuin
- Abiogenesis
- Tsos
- Helen06
- RainbowEU
- kiyoshi
- Viktor
- Ilma
- E.Z
- Phil1
- Christinach
- Aggel0sss
- Victwras777
- maril8na
- Enhypen
- Drglitterstar
- PanosApo
- lampgd
- Scandal
- Pars3c
- ilovekpop
- Marios2020
- Νομάρχης
- IcedBreaje
- Ness
- SoyN
- elevag
- estrela
- angies
- Unboxholics
- ggl
- hello1234
- Dionyshs1
- Gogosps
- george777
- Pharmacist01
- nucomer
- flaura
- Giii
- iiTzArismaltor_
- Nemesiis
- Γιώργος μεγ
- nicole1982
- Alessandra Eliza
- MrDna
- Sofos Gerontas
- MarcoReus
- Lion
- Antzie
- arapakos
- Nef22102000
- Giannis_19
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- Verikoko17
- spring day
- Praxis
- Queeva
- elenitren
- katharinekag
- Nikos_81
- antonis97
- Billprs
- BillyTheKid
- User2350
- onegreek
- mosha
- Ioanna98
- Philologist
- Aspasia Tsaroyki
- rempelos42
- George.S
- Citylights
- SKG
- Nocommingback
- VFD59
- Arvacon
- Kitana
- QWERTY23
- bruh_234
- Alexecon1991
- korlef
- oups
- ladybookworm
- kost28
- eukleidhs1821
- mysterious1842001@ho
- sophiaa
- Mammy Nun
- adonman
- το κοριτσι του μαη
- alpha.kappa
- augustine
- calliope
- Johanna Mark
- Miranda32
- Alin22
- milianis
- valantis21
- katia.m
- SlimShady
- margik
- Niffler
- Lnnn
- Jessie
- Μαβο
- Anhelika
- georgels
- Gyvenimas
- angeloskar
- Marple
- hirasawayui
- Αντικειμενικός
- jYanniss
- chochoru
- Euge.loukia
- mary13
- Εριφύλη
- Appolon
- Chemwizard
- shadow
- n1ki20
- George9989
- xakounaamatata
- PanMoonlight
- TakSimeon
- Nickt23
- tsiobieman
- pannnos1992
- 1011
- lnesb
- emzou
- Dimitris9
- Ismhnhpapa
- Chrisa
- Soleil
- AlexK9
- Petraland
- mariakanelop
- jims
- Γιώτα Κ.
- misoadeio
- Riaki28
- Κλημεντίνη
- Moblok
- chrysakol
- Georgekk
- anastasia papa
- johnsala
- stefan
- maria20
- Lester34
- Revekka
- Nick0007
- allall1
- clevercat
- Dunedain10
- BioChemical
- elewnora
- marian
- Panagiotis849
- imyrcarn
- snol
- Cortes
- Marifei
- maraki67383
- elenik09
- iminspain
- Jimmy20
- jj!
- giannhs2001
- T C
- fockos
- Magi A
- Backpacker97
- Nikos05
- KikiGr23
- Ggpg
- angelaRet
- stergios191919
- fay-19
- igeorgeoikonomo
- jen_dream
- Darkking
- sofia!
- angelikitaraxia
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.