deina
Νεοφερμένος
Ιστορία, Βιολογία : εύκολα ( αποστήθιση)
Λατινικά : αν θυμηθείς και καταλάβεις πέντε πράγματα εύκολα
Αρχαία : δεν είναι απαραίτητο να αναλωθείς σε άγνωστο, γραμματική και συντακτικό, μόνο από τα υπόλοιπα μπορείς να πιάσεις καλό βαθμό
Γλώσσα και Λογοτεχνία : αν πιάσεις το νόημα όλα θα είναι οκ
Το Νηπιαγωγών έχει και χαμηλή βάση οπότε οκ
Τόλμα, προσπάθησε και δεν θα χάσεις !!!!
Καλή επιτυχία
Εγώ έδωσα πανελλήνιες ύστερα από άπειρα χρόνια μετά το λύκειο, τελείως μόνη, χωρίς βοήθεια, με δύο παιδιά, δουλεύντας και τώρα ορκίζομαι !
Να ξέρεις ότι αυτό που θέλεις πραγματικά θα το καταφέρεις - ότι και αν είναι αυτό.
Καλή συνέχεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasalag
Νεοφερμένος
Αν το θέλεις και το προσπαθήσεις θα τα καταφέρεις σίγουρα !!!!!!!!!!!!
Ιστορία, Βιολογία : εύκολα ( αποστήθιση)
Λατινικά : αν θυμηθείς και καταλάβεις πέντε πράγματα εύκολα
Αρχαία : δεν είναι απαραίτητο να αναλωθείς σε άγνωστο, γραμματική και συντακτικό, μόνο από τα υπόλοιπα μπορείς να πιάσεις καλό βαθμό
Γλώσσα και Λογοτεχνία : αν πιάσεις το νόημα όλα θα είναι οκ
Το Νηπιαγωγών έχει και χαμηλή βάση οπότε οκ
Τόλμα, προσπάθησε και δεν θα χάσεις !!!!
Καλή επιτυχία
Εγώ έδωσα πανελλήνιες ύστερα από άπειρα χρόνια μετά το λύκειο, τελείως μόνη, χωρίς βοήθεια, με δύο παιδιά, δουλεύντας και τώρα ορκίζομαι !
Να ξέρεις ότι αυτό που θέλεις πραγματικά θα το καταφέρεις - ότι και αν είναι αυτό.
Καλή συνέχεια
εισαι αξιοθαύμαστη πραγματικα . Η θεληση ειναι πολύ σημαντικό πραγμα απλά εγω ειμαι πάντα απαισιόδοξη κ τα βλέπω ολα μαυρα
deina
Νεοφερμένος
Ξεκίνα διάβασμα για να έχεις έναν σκοπό και πολλά μπορούν να συμβούν...ποιός ξέρει? Εύχομαι ότι καλύτερο
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
Detp
Νεοφερμένος
καλησπέρα! είμαι τελειόφοιτη στο μαθηματικό και θέλω να ξαναδώσω πανελλήνιες για πολυτεχνείο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι εφικτό να δώσω μέσω τεχνολογικής κατεύθυνσης απ την στιγμή που ήμουν θετική..
Τελειόφοιτη; Μάλλον μπερδεύεις τις έννοιες...
Detp
Νεοφερμένος
εχω 3 μαθηματα για πτυχιο..τελειοφοιτη δεν θεωρουμαι? διορθωσε με αν κανω λαθος..
Αν πάρεις πτυχίο γιατί να ξαναδώσεις πανελλήνιες; Κατατακτήριες!
Detp
Νεοφερμένος
Γιατι στις κατατακτήριες το ποσοστό επιτυχίας είναι 3-5%, δηλαδή όσο και να προσπαθήσεις δεν είναι και τόσο στο χέρι σου το να περάσεις,ενώ με πανελλήνιες αν ασχοληθώ εντατικά ένα 6μηνο θα μπορώ να γράψω έναν αξιοπρεπή βαθμό και να μπω στην σχολή που θέλω..Πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να το ρισκάρω μεσώ κατατακτητηριων από την στιγμή που έχω στενή επαφή λόγω σχολής με μαθήματα όπως μαθηματικά και προγραμματισμό. Γι' αυτό ρώτησα αν γίνεται να δηλώσω τεχνολογική κατεύθυνση..
Eσύ ξέρεις καλύτερα.
Οι αιτήσεις για πανελλήνιες γίνονται τον Φεβρουάριο, δηλώνεις όποια κατεύθυνση θέλεις.
αρχιτεκτονικη θελω aladdin
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
είμαι 25 ετών και έχω ένα αγοράκι 1 έτους.Έδωσα πανελλήνιες το 2006 όμως λόγω κάποιων προβλημάτων δεν γράφτηκα καν στην σχολή που πέρασα (δυστυχώς).Πλέον σκέφτομαι να ξαναδώσω πανελλήνιες αν όχι φέτος του χρόνου,αλλά μόλις πάω να ξεκινήσω το διάβασμα πελαγώνω..λίγο το μικρό , λίγο το σπίτι, λίγο η πολύχρονη απουσία μου απο τα βιβλία του σχολείου με μπλοκάρουν τελείως και δεν ξέρω απο που και πως να ξεκινήσω για να μπω σε μια σειρά...
Ξέχασα να πω ότι τελείωσα μια σχολή οικονομίας και διοίκησης οαεδ αλλά δεν με καλύπτουν...είχα μια δουλειά βέβαια μέχρι που έμεινα έγκυος αλλά δεν είναι τα ωράρια συμβατά με παιδί,αν με καταλαβαίνετε.
Θέλω βοήθεια με την ύλη των πανελληνίων στην θετική κατεύθυνση και αν είναι εύκολο να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα μελέτης σε κάθε μάθημα (δηλαδή με βάση την ύλη πώς μπορώ να την χωρίσω για να την τελειώσω σε σχετικά σύντομο διάστημα και διαβάζοντας μόνο ένα μάθημα την φορά ).
Θέλω λίγο σπρώξιμο βέβαια αλλά πιστεύω ότι αν μπορέσω να βρω μια άκρη με το διάβασμα θα βάλω σε μια τάξη και την οικογένεια και ελπίζω να τα καταφέρω,με την βοήθειά σας φυσικά...
Detp
Νεοφερμένος
Η Θετική είναι δύσκολη κατεύθυνση μετά από απουσία χρόνων και χωρίς φροντιστηριακη βοήθεια.
Την Θεωρητική την παλεύεις; Noμίζω είναι η καλύτερη επιλογή μετά από απουσία χρόνων
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
M1tsak0c
Νεοφερμένος
Τώρα σκέφτομαι να ξαναδώσω πανελλήνιες. Είμαι τεχνολογική κατεύθυνση. Προλαβαίνω να βγάλω την ύλη πιστεύετε? Και επίσης σκέφτηκα να έκανα μάθημα (δεν ξέρω για ιδιαίτερο ή όχι ακόμα) στα 2 μαθήματα βαρύτητας , μιας και έχω κάποιο complex με την φυσική!
Ευχαριστώ πολύ!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 309 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rseven
- Schlimazel
- Nick_nt
- athinoula
- nikolname
- Corfu kitty
- agg1
- quarterlifecrisis
- Τρελας123
- vasoula!
- Hased Babis
- kathleenn
- Ready for next step
- Vasilis125
- Reader
- trifasikodiavasma
- mirara
- charmander
- Natsuko
- J.Cameron
- shuuu
- buffon85
- Antomar3
- VouDou
- ένας τυχαίος
- panagiotis23
- Wonderkid
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- Obi-Wan Kenobi
- Leo komm
- Student_21
- Joji
- Nala
- Ryuzaki
- Lifelong Learner
- Robelano
- Marianna.diamanti
- TRAPLE
- BiteTheDust
- Maynard
- V@Per
- phleidhs
- constansn
- Than003
- panosT436
- Magigi
- dioandi2010
- Kate1914
- GeorgePap2003
- Christr22
- Αναστασία197
- bibliofagos
- BatGuin
- Abiogenesis
- Tsos
- Helen06
- RainbowEU
- kiyoshi
- Viktor
- Ilma
- E.Z
- Phil1
- Christinach
- Aggel0sss
- Victwras777
- maril8na
- Enhypen
- Drglitterstar
- PanosApo
- lampgd
- Scandal
- Pars3c
- ilovekpop
- Marios2020
- Νομάρχης
- IcedBreaje
- Ness
- SoyN
- elevag
- estrela
- angies
- Unboxholics
- ggl
- hello1234
- Dionyshs1
- Gogosps
- george777
- Pharmacist01
- nucomer
- flaura
- Giii
- iiTzArismaltor_
- Nemesiis
- Γιώργος μεγ
- nicole1982
- Alessandra Eliza
- MrDna
- Sofos Gerontas
- MarcoReus
- Lion
- Antzie
- arapakos
- Nef22102000
- Giannis_19
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- Verikoko17
- spring day
- Praxis
- Queeva
- elenitren
- katharinekag
- Nikos_81
- antonis97
- Billprs
- BillyTheKid
- User2350
- onegreek
- mosha
- Ioanna98
- Philologist
- Aspasia Tsaroyki
- rempelos42
- George.S
- Citylights
- SKG
- Nocommingback
- VFD59
- Arvacon
- Kitana
- QWERTY23
- bruh_234
- Alexecon1991
- korlef
- oups
- ladybookworm
- kost28
- eukleidhs1821
- mysterious1842001@ho
- sophiaa
- Mammy Nun
- adonman
- το κοριτσι του μαη
- alpha.kappa
- augustine
- calliope
- Johanna Mark
- Miranda32
- Alin22
- milianis
- valantis21
- katia.m
- SlimShady
- margik
- Niffler
- Lnnn
- Jessie
- Μαβο
- Anhelika
- georgels
- Gyvenimas
- angeloskar
- Marple
- hirasawayui
- Αντικειμενικός
- jYanniss
- chochoru
- Euge.loukia
- mary13
- Εριφύλη
- Appolon
- Chemwizard
- shadow
- n1ki20
- George9989
- xakounaamatata
- PanMoonlight
- TakSimeon
- Nickt23
- tsiobieman
- pannnos1992
- 1011
- lnesb
- emzou
- Dimitris9
- Ismhnhpapa
- Chrisa
- Soleil
- AlexK9
- Petraland
- mariakanelop
- jims
- Γιώτα Κ.
- misoadeio
- Riaki28
- Κλημεντίνη
- Moblok
- chrysakol
- Georgekk
- anastasia papa
- johnsala
- stefan
- maria20
- Lester34
- Revekka
- Nick0007
- allall1
- clevercat
- Dunedain10
- BioChemical
- elewnora
- marian
- Panagiotis849
- imyrcarn
- snol
- Cortes
- Marifei
- maraki67383
- elenik09
- iminspain
- Jimmy20
- jj!
- giannhs2001
- T C
- fockos
- Magi A
- Backpacker97
- Nikos05
- KikiGr23
- Ggpg
- angelaRet
- stergios191919
- fay-19
- igeorgeoikonomo
- jen_dream
- Darkking
- sofia!
- angelikitaraxia
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.