Itach1
Διάσημο μέλος
Προφορικούς βαθμούς δεν έχεις και πας μέσα Φεβρουαρίου για να δηλώσεις "συμμετοχή"Γεια σας! Θα ηθελα και γω με τη σειρα μου να ρωτησω το εξης: φετος θα δωσω πανελλαδικες για τριτη φορα εχοντας ηδη τελειωσει μια σχολη. Απολυτηριο λυκειου πηρα το 2008 και εδωσα και δευτερη φορα πανελλαδικες το 2009. Υπαρχει κατι που πρεπει να εχω υποψη μου για φετος? Π.χ. οι προφορικοι βαθμοι του 2009 διατηρουνται μετα απο τοσο καιρο? Αλλαζει κατι στη βαθμολογηση μου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προφορικούς βαθμούς δεν έχεις και πας μέσα Φεβρουαρίου για να δηλώσεις "συμμετοχή"
Δεν εχω προφορικους βαθμο?? Και τι γινεται σ' αυτη την περιπτωση? Ο,τι γραψω, αυτο μενει? Και τα μαθηματα βαρυτητας οως υπολογιζονται?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
Στους προφορικούς βαθμούς τετραμήνων βάζεις τον βαθμό που έγραψες στις πανελλήνιεςΔεν εχω προφορικους βαθμο?? Και τι γινεται σ' αυτη την περιπτωση? Ο,τι γραψω, αυτο μενει? Και τα μαθηματα βαρυτητας οως υπολογιζονται?
Δηλαδή στον προφορικό Α τετρ./προφορικό Β τετρ./γραπτό βαθμό, συμπληρώνεις το ίδιο νούμερο.
Τελειωσα το 2011 με το σχολειο με ενδοσχολικες. Αφου τελειωσα τον ιουνιο με το φανταρικο αποφασισα 20 χρονων να δωσω πανελληνιες.
Θελω ασχημα να περασω πολιτικες επιστημες κομοτηνη,ωστε στο μελλον πρωτα ο Θεος να δωσω κατατακτηριες για νομικη που το εχω
ονειρο. Βασικα αυτοπου με καιει ειναι το γεγονος οτι ειμαι 20 και ολοι οι αλλοι θα ειναι 18,ενω αν δεν περασω φετος και ξαναδωσω αν
περασω θα ειμαι 21. Δεν ειναι καπως αυτο το πραγμα ρε παιδια η τζαμπα αγχος και κακο;.....Βεβαια σκεφτομαι οτι το χρονο που
εχασα στο στρατο οι αλλοι το εχουν μπροστα τους οποτε στην ουσια μια χρονια εχασα!! Εσεις τι λετε;
nPb
Επιφανές μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
στο μελλον πρωτα ο Θεος να δωσω κατατακτηριες για νομικη που το εχω
ονειρο.
Γιατί δεν προσπαθείς κατευθείαν για Νομική? Κάνε 2 χρονιές προετοιμασία αντί για 1 και δώσε απευθείας για νομική αν αυτό είναι το όνειρό σου.
Και όσο για την ηλικία, μην το σκέφτεσαι καν. Δεν ζητάνε και ταυτότητα για να σε βάλουν στο αμφιθέατρο, και άλλωστε δεν τα κατάφεραν όλοι με την 1η χρονιά να μπουν, δεν είναι όλοι 18ρηδες.
Mercury
Επιφανές μέλος
Τί να πούμε δηλαδή και εμείς οι 26 and counting που προσπαθούμε...
Θα συμφωνήσω πάντως με την αποπάνω.Δώσε κατευθείαν για Νομική με έξτρα χρόνο(ή και δύο).
Στην τελική κερδισμένος θα βγείς,απο τα 4+ χρόνια που θα "χαλάσεις" στην πρώτη σχολή.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Γιατί δεν προσπαθείς κατευθείαν για Νομική? Κάνε 2 χρονιές προετοιμασία αντί για 1 και δώσε απευθείας για νομική αν αυτό είναι το όνειρό σου.
Θα συμφωνήσω πάντως με την αποπάνω.Δώσε κατευθείαν για Νομική με έξτρα χρόνο(ή και δύο).
Εγώ πάλι λέω αντί να ταλαιπωρηθείς,κάνοντας την καθημερινότητά σου κόλαση παπαγαλίζοντας αηδίες,πληρώνοντας ένα σκασμό λεφτά σε φροντιστήρια ιδιαίτερα και λοιπές προετοιμασίες κι αντί να χάσεις πολύτιμα χρόνια απ'τη ζωή σου σπουδάζοντας στη μνημονιακή Ψωροκώσταινα του 2013+ στην οποία πολλοί δυστυχώς ξεμείναμε,να μαζέψεις σιγά-σιγά τα μπογαλάκια σου και να του δίνεις από'δω όσο είναι καιρός!
Γερμανία και παρόμοιες χώρες προσφέρονται με χαμηλά έως αμελητέα δίδακτρα αλλά αυστηρότερα κριτήρια επιλογής σε σχέση με Αγγλία ή αλλού που θα τα σκάσεις αβέρτα...
Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι θες να σταδιοδρομήσεις σοβαρά στην επιστήμη της αρεσκείας σου!Τώρα αν είναι για ένα χαρτί που θα πάρεις ανέξοδα κι από εκεί κι έπειτα "ότι αρπάξουμε",πάσο!
Και όσο για την ηλικία, μην το σκέφτεσαι καν. Δεν ζητάνε και ταυτότητα για να σε βάλουν στο αμφιθέατρο, και άλλωστε δεν τα κατάφεραν όλοι με την 1η χρονιά να μπουν, δεν είναι όλοι 18ρηδες.
Βασικά δέν το σκέφτηκα απ'αυτήν τη πλευρά. Ερινύς δεν έχεις άδικο, άπλά ας δώσω εγώ φέτος να πάρω μια άποψη για το θέμα, γιατί όπως είπα θα είναι η πρώτη φορά που δίνω και βλέπω μέτα. Να δώ αν μπορώ να συνδυάσω και πολιτικές επιστήμες κάπως. Όσων αφόρα τις ταυτότητες που λές έχεις δίκιο άπλα έχω την εντύπωση ότι κάπως στα 21 δεν θα κολλάω εκεί μέσα Βέβαια υπάρχουν και πολύ μεγαλύτερη μου που δίνουν και πέρνανε αλλά έχω την εντύπωση ότι σ'αυτούς είναι αλλιώς το θέμα.
hope22
Νεοφερμένος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Γεια σας! Εγω ειμαι 24 ετων με πτυχιο Διοικησης Επιχειρησεων (ΑΕΙ) και αναλογο Μεταπτυχιακο αλλα με τρωει να δωσω για Ιατρικη....Απο παντα...Στο σχολειο δεν ειχα ξαναπροσπαθησει για θεωρουσα οτι δεν εχω το κουραγιο να παω απο το 17,5 που εβγαλα στο 19,5. Σημερα με εχει πιασει ομως ο καημος και ειμαι διατεθειμενος να ξαναδωσω....Το θεωρειτε βλακεια? Δεν με βλεπω να κανω τη δουλεια που σπουδασα....Ιατρικη θελω....Ειναι αργα????
Γιατί πανελλήνιες και όχι κατατακτήριες;
hope22
Νεοφερμένος
Γιατί πανελλήνιες και όχι κατατακτήριες;
Ρωτησα και δεν εχει κατατακτηριες στην Ιατρικη.
Solmyr
Δραστήριο μέλος
Γεια σας! Εγω ειμαι 24 ετων με πτυχιο Διοικησης Επιχειρησεων (ΑΕΙ) και αναλογο Μεταπτυχιακο αλλα με τρωει να δωσω για Ιατρικη....Απο παντα...Στο σχολειο δεν ειχα ξαναπροσπαθησει για θεωρουσα οτι δεν εχω το κουραγιο να παω απο το 17,5 που εβγαλα στο 19,5. Σημερα με εχει πιασει ομως ο καημος και ειμαι διατεθειμενος να ξαναδωσω....Το θεωρειτε βλακεια? Δεν με βλεπω να κανω τη δουλεια που σπουδασα....Ιατρικη θελω....Ειναι αργα????
Ο άνθρωπος ποτέ δε σταματάει να προσπαθεί και να μορφώνεται.Οπότε σε καμία περίπτωση δεν είναι αργά.Και 50 ετών να ήσουν εγώ θα σου έλεγα να προσπαθήσεις.
nPb
Επιφανές μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Ρωτησα και δεν εχει κατατακτηριες στην Ιατρικη.
Α συγγνώμη δεν ήξερα.
Οι κατατακτήριες είναι εύκολες;
Δεν είπα κάτι τέτοιο. Ούτε οι πανελλήνιες μετά από τόσα χρόνια είναι. Για να πάρεις και 2ο πτυχίο θες μεγάλη θέληση.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Έχει κατατακτήριες η Ιατρική, απλώς όχι σε όλες τις πόλεις. Π.χ., Πάτρα έχει, Αθήνα όχι.
και η Αθήνα έχει
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Είχα την εντύπωση ότι δεν έχει. Anyway. Πάντως, κατατακτήριες για Ιατρική δίνονται!
και η Αθήνα έχει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 309 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rseven
- Schlimazel
- Nick_nt
- athinoula
- nikolname
- Corfu kitty
- agg1
- quarterlifecrisis
- Τρελας123
- vasoula!
- Hased Babis
- kathleenn
- Ready for next step
- Vasilis125
- Reader
- trifasikodiavasma
- mirara
- charmander
- Natsuko
- J.Cameron
- shuuu
- buffon85
- Antomar3
- VouDou
- ένας τυχαίος
- panagiotis23
- Wonderkid
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- Obi-Wan Kenobi
- Leo komm
- Student_21
- Joji
- Nala
- Ryuzaki
- Lifelong Learner
- Robelano
- Marianna.diamanti
- TRAPLE
- BiteTheDust
- Maynard
- V@Per
- phleidhs
- constansn
- Than003
- panosT436
- Magigi
- dioandi2010
- Kate1914
- GeorgePap2003
- Christr22
- Αναστασία197
- bibliofagos
- BatGuin
- Abiogenesis
- Tsos
- Helen06
- RainbowEU
- kiyoshi
- Viktor
- Ilma
- E.Z
- Phil1
- Christinach
- Aggel0sss
- Victwras777
- maril8na
- Enhypen
- Drglitterstar
- PanosApo
- lampgd
- Scandal
- Pars3c
- ilovekpop
- Marios2020
- Νομάρχης
- IcedBreaje
- Ness
- SoyN
- elevag
- estrela
- angies
- Unboxholics
- ggl
- hello1234
- Dionyshs1
- Gogosps
- george777
- Pharmacist01
- nucomer
- flaura
- Giii
- iiTzArismaltor_
- Nemesiis
- Γιώργος μεγ
- nicole1982
- Alessandra Eliza
- MrDna
- Sofos Gerontas
- MarcoReus
- Lion
- Antzie
- arapakos
- Nef22102000
- Giannis_19
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- Verikoko17
- spring day
- Praxis
- Queeva
- elenitren
- katharinekag
- Nikos_81
- antonis97
- Billprs
- BillyTheKid
- User2350
- onegreek
- mosha
- Ioanna98
- Philologist
- Aspasia Tsaroyki
- rempelos42
- George.S
- Citylights
- SKG
- Nocommingback
- VFD59
- Arvacon
- Kitana
- QWERTY23
- bruh_234
- Alexecon1991
- korlef
- oups
- ladybookworm
- kost28
- eukleidhs1821
- mysterious1842001@ho
- sophiaa
- Mammy Nun
- adonman
- το κοριτσι του μαη
- alpha.kappa
- augustine
- calliope
- Johanna Mark
- Miranda32
- Alin22
- milianis
- valantis21
- katia.m
- SlimShady
- margik
- Niffler
- Lnnn
- Jessie
- Μαβο
- Anhelika
- georgels
- Gyvenimas
- angeloskar
- Marple
- hirasawayui
- Αντικειμενικός
- jYanniss
- chochoru
- Euge.loukia
- mary13
- Εριφύλη
- Appolon
- Chemwizard
- shadow
- n1ki20
- George9989
- xakounaamatata
- PanMoonlight
- TakSimeon
- Nickt23
- tsiobieman
- pannnos1992
- 1011
- lnesb
- emzou
- Dimitris9
- Ismhnhpapa
- Chrisa
- Soleil
- AlexK9
- Petraland
- mariakanelop
- jims
- Γιώτα Κ.
- misoadeio
- Riaki28
- Κλημεντίνη
- Moblok
- chrysakol
- Georgekk
- anastasia papa
- johnsala
- stefan
- maria20
- Lester34
- Revekka
- Nick0007
- allall1
- clevercat
- Dunedain10
- BioChemical
- elewnora
- marian
- Panagiotis849
- imyrcarn
- snol
- Cortes
- Marifei
- maraki67383
- elenik09
- iminspain
- Jimmy20
- jj!
- giannhs2001
- T C
- fockos
- Magi A
- Backpacker97
- Nikos05
- KikiGr23
- Ggpg
- angelaRet
- stergios191919
- fay-19
- igeorgeoikonomo
- jen_dream
- Darkking
- sofia!
- angelikitaraxia
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.