zeta5238
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Το συγκεκριμενο thread ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου, καθως πραγματικα αναδεικνυονται ανθρωποι με πεισμα, ονειρα και θεληση, που θα επρεπε να ειναι παραδειγμα για ολους εμας!! Καλη τυχη λοιπον σε ολους σας και ειδικα στο φιλο Billy, μιας και απ'οτι βλεπω θελει να γινει συναδελφος... Βαλε τα δυνατα σου και πιστεψε με δε θα το μετανιωσεις!! Το επαγγελμα του δασκαλου ειναι μοναδικο, αρκει να εχεις ορεξη για δουλεια και φυσικα αγαπη για τα παιδια... Θα σου προτεινα μαλιστα να δοκιμασεις να εξεταστεις και φετος το Μαιο, καθως πραγματικα δεν εχεις να χασεις τιποτα!! Ισα-ισα που θα αποκτησεις περισσοτερη εμπειρια... Τεσπα, για ο,τι χρειαστειτε μη διστασετε!! Ειμαστε εδω για να σας προσφερουμε ψυχολογικη υποστηριξη...Καλησπέρα και από εμένα είμαι καινούριο μέλος.Είμαι πολύ χαρούμενος που βρήκα ανθρώπους με τόλμη και ισχυρή θέληση. Είμαι 27 χρονών και θέλω να δώσω πανελλήνιες. Όνειρό μου είναι να γίνω δάσκαλος. θα μπορώ να δώσω με τα νέα δεδομένα από το 2012; Ξεκίνησα σκληρή προετοιμασία εδώ και λίγο καιρό.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Συνάδελφος το Κων/νο και εύχομαι και μαζί σου.
Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο.
Πιστεύω πως με την πίεση του χρόνου θα εντατικοποιήσεις το διάβασμα και ίσως πετύχεις. Αν πάλι δεν πετύχεις, ξανά θυμάσαι τις πανελλήνιες.
zeta5238
Νεοφερμένος
Κι εγω της θεωρητικής είμαι...Προσωπικά πηγαίνω σε όλα φροντιστήριο..Εσύ θα εκτιμήσεις που είσαι καλός και που όχι. πχ. εγώ είμαι αρκετά καλή στην έκθεση λόγω ηλικίας οπότε και λόγου. Τα πιο απαιτητικά μαθήματα είναι τα αρχαία και η ιστορία κατ' εμέ.. Ιστορία απαιτεί πολύ χρόνο γιατί δυστυχώς την θέλουν παπαγαλία. Λατινικά αν έχεις έφεση στις ξένες γλώσσες θα σου φανούν πιο εύκολα. Βιολογία είναι απλή χωρίς επιτηδευμένη γλώσσα. Λογοτεχνία θέλει αρκετό διάβασμα όσο και να μην της φαίνεται..
Έχεις σκοπό να δώσεις φέτος; κάνεις ιδιαίτερα;εργάζεσαι; αν ναι πως προλαβαίνεις τα φροντιστήρια;έχεις υψηλές βλέψεις ποια σχολή σε ενδιαφέρει; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να πετύχω τον στόχο μου.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
zeta5238
Νεοφερμένος
zeta
Έχεις σκοπό να δώσεις φέτος; κάνεις ιδιαίτερα;εργάζεσαι; αν ναι πως προλαβαίνεις τα φροντιστήρια;έχεις υψηλές βλέψεις ποια σχολή σε ενδιαφέρει; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να πετύχω τον στόχο μου.
Εργάζομαι τα απόγευματα εκτός από Πέμπτη..Πηγαίνω φροντιστήριο μαζί με άλλα παιδιά που είναι απόφοιτοι. Είμαι η μεγαλύτερη καθ' ότι 28.. Ενδιαφέρομαι κυρίως για ξένες φιλολογίες..Πρωτίστως αγγλική και δευτερευόντως ισπανική..Τώρα αν καθόταν κάτι καλύτερο γιατί όχι..Η αλήθεια είναι ότι το παλεύω πολύ.. Διαβάζω αργά τις νύχτες και όποτε βρίσκω χρόνο κατά τη διάρκεια της μέρας.. Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές ξεπερνάω τα όριά μου και αυτό είναι κάτι που με κουράζει (πχ. έλλειψη ύπνου). Φροντιστήριο κάνω 3 φορές την εβδομάδα, σύνολο 13 ώρες +3 το διαγώνισμα του Σαββάτου..Επέλεξα το φροντ. γιατί πρώτον δεν γνωρίζουν οι δικοί μου ότι δίνω και δεύτερον για τα συνεχή τεστ και διαγωνίσματα.
κωνσταντινα τσ
Νεοφερμένος
Εύγε πιστεύω θα τα καταφέρεις. χρειάζεται υπομονή και επιμονή.καλή επιτυχία
κωνσταντινα τσ
Τα πηγαίνεις πολύ καλά αν συνεχίσεις έτσι θα πετύχεις.Δεν μπορώ να σου δώσω κάποια συμβουλη για το πως να διαμορφώσεις το χρόνο σου γιατί και εγώ αυτό αναζήτω κάλη επιτυχία
zeta5238
Νεοφερμένος
Κωνσταντίνα κατανοώ τον προβληματισμό σου και μπράβο που προσπαθείς.. Δεν μπορω να σου πω κάτι για το χρόνο σου αυτόν θα τον διαμορφώσεις εσύ σύμφωνα με τις προσωπικές σου ανάγκες (εκτός του ότι θα σου πρότεινα να διαβάζεις στη βάρδιά σου - αν βέβαια κάτι τέτοιο είναι εφικτό). Όσον αφορά στα αρχαία εμείς έχουμε μπει στα Ηθικά Νικομάχεια (2η ενότητα). Διάβαζε σχόλια από το σχολικό και πάρε ένα βοήθημα για τις μεταφράσεις. Όσον αφορά στο άγνωστο θα σου πρότεινα να αγοράσεις ένα βιβλίο με κείμενα και να τα μεταφράζεις μόνη σου - να έχει βέβαια τις λύσεις ώστε να τα τσεκάρεις μετά. Οπωσδήποτε ένα καλό συντακτικό στα αρχαία. Σχερικά με τη Λογοτεχνία πάρε πάλι κάποιο βοήθημα ώστε να διαβάζεις εισαγωγικά στοιχεία και σχόλια για τα κείμενα και τα ποιήματα. Λατινικά διάβασε όσο μπορείς καλύτερα τις μεταφράσεις, μάθε αρχικούς, ουσιαστικά και γενικά γραμματική αλλά και συντακτικό (όσο μπορείς). Έκθεση διάβασε θεωρία (συλλογιστικές πορείες και τα τοιαύτα), κάνε περιλήψεις, εκθέσεις, συνώνυμα, αντώνυμα και πάλι θα πρότεινα βοήθημα από τη στιγμή που το παλεύεις μόνη σου. Ιστορία όταν λες ότι την έβγαλες μια φορά τι εννοείς; Απ'έξω ή απλή ανάγνωση; Ρωτάω γιατί τη θέλουν αυτολεξεί. Κάνε πηγές εδώ. Για ιστορία γενικής δεν έχω να προτείνω κάτι γιατί δεν θα δώσω οπότε δεν έχω προσωπική άποψη..
κωνσταντινα τσ
Νεοφερμένος
zeta5238
Νεοφερμένος
drunk & wasted
Νεοφερμένος
Λατινικά, τα "εύκολα" υποτίθεται... ε εγω δεν θελω ουτε να τα βλεπω!
Ιστορία: ωραια λιγο λιγο παλευεται, το μαθημα της ημερας δηλαδη, αλλα θα το εχω αποστηθισει ολο αυτο με λεπτομερειες μεχρι τον μαιο...;
Λογοτεχνία: αναλυση επι αναλυσεων, και το κυριοτερο, ποτε δεν συμπαθησα αυτη τη σιγουρια των κριτικων λογοτεχνιας, γιατι απλα: ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ/ΠΟΙΗΤΗΣ; κατι μου λεει οτι και οι ιδιοι οι λογοτεχνες αν διαγωνιζονταν στα ιδια τους τα γραπτα, θα τους εκοβαν αν η αναλυση δεν ηταν "by the book"...
Aρχαία γνωστό: μερικες φορες απαιτητικα ως προς το φιλοσοφικο τους περιεχομενο κειμενα, αν μη τι αλλο ενδιαφεροντα ομως. Και παλι πολλα σχολια, αλλα επειδη εμπιπτει στα ενδιαφεροντα μου η φιλοσοφια δεν γκρινιαζω Και οι μεταφρασεις παλευονται φυσικα, και η γραμματικη.
Αρχαια αγνωστο: βαρετο το συντακτικο, αντιθετα με τα περισσοτερα παιδια (παιδι κι εγω, χοχο) εγω αρχισα απο το να βγαζω τη μεταφραση και μετα συντακτικο... η μεταφραση ειναι θεμα γενικης παιδειας και αντιληψης, οποτε το πηγα αναποδα.
Εκθεση: εχμ..δεν εχω κανει τιποτα ακομα... (no further comments)
Και σαν επιλογης, πηρα βιολογια....τωρα αρχισα....
Αυτα και απο μενα για την πολυ ''ευγενικη'' υποθεση γνωστη και ως προετοιμασια για πανελληνιες...
Ειδωμεν...
ΥΓ. Είναι μερες, πολλες μερες στη σειρα τωρα τελευταια....που πραγματικα δεν μπορω ουτε να τα βλεπω τα βιβλια (κλειστα εννοω, για να τα ανοιξω εκεινες τις μερες ουτε λογος.....)
Άντε καλά κουράγια σε όλους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 305 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vasoula!
- Hased Babis
- Τρελας123
- athinoula
- kathleenn
- Ready for next step
- Vasilis125
- Reader
- trifasikodiavasma
- mirara
- charmander
- Natsuko
- J.Cameron
- shuuu
- buffon85
- Schlimazel
- Antomar3
- VouDou
- ένας τυχαίος
- panagiotis23
- Wonderkid
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- Obi-Wan Kenobi
- Leo komm
- Student_21
- Corfu kitty
- Joji
- Nala
- Ryuzaki
- Lifelong Learner
- Robelano
- Marianna.diamanti
- TRAPLE
- BiteTheDust
- Maynard
- V@Per
- phleidhs
- constansn
- Than003
- panosT436
- nearos
- Magigi
- dioandi2010
- Kate1914
- GeorgePap2003
- Christr22
- Αναστασία197
- bibliofagos
- BatGuin
- Abiogenesis
- Tsos
- Helen06
- RainbowEU
- kiyoshi
- Viktor
- Ilma
- E.Z
- Phil1
- Christinach
- Aggel0sss
- Victwras777
- maril8na
- Enhypen
- Drglitterstar
- PanosApo
- lampgd
- Scandal
- Pars3c
- ilovekpop
- Marios2020
- Νομάρχης
- IcedBreaje
- Ness
- SoyN
- elevag
- estrela
- Nick_nt
- angies
- Unboxholics
- ggl
- hello1234
- Dionyshs1
- Gogosps
- george777
- Pharmacist01
- nucomer
- flaura
- Giii
- iiTzArismaltor_
- Nemesiis
- Γιώργος μεγ
- nicole1982
- Alessandra Eliza
- MrDna
- Sofos Gerontas
- MarcoReus
- Lion
- Antzie
- arapakos
- Nef22102000
- Giannis_19
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- Verikoko17
- spring day
- Praxis
- Queeva
- elenitren
- katharinekag
- Nikos_81
- antonis97
- Billprs
- BillyTheKid
- brizoulis
- onegreek
- mosha
- Ioanna98
- Philologist
- Aspasia Tsaroyki
- rempelos42
- George.S
- Citylights
- SKG
- Nocommingback
- VFD59
- Arvacon
- Kitana
- QWERTY23
- bruh_234
- Alexecon1991
- korlef
- oups
- ladybookworm
- kost28
- eukleidhs1821
- mysterious1842001@ho
- sophiaa
- Mammy Nun
- adonman
- το κοριτσι του μαη
- alpha.kappa
- augustine
- calliope
- Johanna Mark
- Miranda32
- Alin22
- milianis
- valantis21
- katia.m
- SlimShady
- margik
- Niffler
- Lnnn
- Jessie
- Μαβο
- Anhelika
- georgels
- Gyvenimas
- angeloskar
- Marple
- hirasawayui
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- jYanniss
- chochoru
- Euge.loukia
- mary13
- Εριφύλη
- Appolon
- Chemwizard
- shadow
- n1ki20
- George9989
- xakounaamatata
- PanMoonlight
- TakSimeon
- Nickt23
- tsiobieman
- pannnos1992
- 1011
- lnesb
- emzou
- Dimitris9
- Ismhnhpapa
- Chrisa
- Soleil
- AlexK9
- Petraland
- mariakanelop
- jims
- Γιώτα Κ.
- misoadeio
- Riaki28
- Κλημεντίνη
- Moblok
- chrysakol
- Georgekk
- anastasia papa
- johnsala
- stefan
- maria20
- Lester34
- Revekka
- Nick0007
- allall1
- clevercat
- Dunedain10
- BioChemical
- elewnora
- marian
- Panagiotis849
- imyrcarn
- snol
- Cortes
- Marifei
- maraki67383
- elenik09
- iminspain
- Jimmy20
- jj!
- giannhs2001
- T C
- fockos
- Magi A
- Backpacker97
- Nikos05
- KikiGr23
- Ggpg
- angelaRet
- stergios191919
- fay-19
- igeorgeoikonomo
- jen_dream
- Darkking
- sofia!
- angelikitaraxia
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.