eriii.exe
Νεοφερμένος
Η eriii.exe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα,
Έχω τελειώσει από ΕΠΑ.Λ. Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων και Προγραμματισμό Εφαρμογών Λογισμικού. Αυτή τη στιγμή σπουδάζω σε δημόσιο Σ.Α.Ε.Κ. της ειδικότητα "Βοηθός Νοσηλέυτή Ψυχικής Υγείας" με αρχικό σκοπό να δώσω κατατακτήριες μόλις τελειώσω για ψυχολογία. Πριν το κάνω αυτό θα ηήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να δώσωσ πανελλήνιες μέσα από τον τομέα Υγείας στα ΕΠΑ.Λ.. Όπως είπα και παραπάνω το πτυχίο του λυκείου μου ειναι πάνω στον τομέα της πληροφορικής οπότε μέα από αυτό λογικά δεν θα μπορώ. Άπαξ και τελειώσω τη σχολή όμως και πάρω το πτυχίο, με το πτυχίο της σχολής που ανήκει στον τομέα υγείας θα μπόρεσω να πατήσω και να δώσω πανελλήνιες μέσα από αυτο;
Έχω τελειώσει από ΕΠΑ.Λ. Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων και Προγραμματισμό Εφαρμογών Λογισμικού. Αυτή τη στιγμή σπουδάζω σε δημόσιο Σ.Α.Ε.Κ. της ειδικότητα "Βοηθός Νοσηλέυτή Ψυχικής Υγείας" με αρχικό σκοπό να δώσω κατατακτήριες μόλις τελειώσω για ψυχολογία. Πριν το κάνω αυτό θα ηήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να δώσωσ πανελλήνιες μέσα από τον τομέα Υγείας στα ΕΠΑ.Λ.. Όπως είπα και παραπάνω το πτυχίο του λυκείου μου ειναι πάνω στον τομέα της πληροφορικής οπότε μέα από αυτό λογικά δεν θα μπορώ. Άπαξ και τελειώσω τη σχολή όμως και πάρω το πτυχίο, με το πτυχίο της σχολής που ανήκει στον τομέα υγείας θα μπόρεσω να πατήσω και να δώσω πανελλήνιες μέσα από αυτο;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,567 μηνύματα.
ΚαλημεραΚαλησπέρα,
Φοβαμαι οτι οι δρομοι για την ψυχολογια ειναι καπως κλειστοι για σενα καθοτι.
1)Οι ψυχολογιες δεν δεχονται μαθητες επαλ με πανελληνιες επαλ απο οποιο τομεα και να εισαι
2) Οι ψυχολογιες δεν δεχονται σπουδαστες ΙΕΚ στις κατατακτηριες.
3) Το πτυχιο ιεκ δεν σου δινει κατι διαφορετικο δικαιωμα για πανελληνιες.
4 ) Δικαιωμα για συμμετοχη σε πανελληνιες στο 1ο πεδιο ΓΕΛ ( οπου ειναι η ψυχολογια) σου δινει το απολυτηριο επαλ ενα χρονο μετα αφου το παρεις.
Τοτε μπορεις να επιλεξεις οποιο πεδιο ΓΕΛ θελεις (1ο...4ο) και να διεκδικησεις εισοδο σε σχολη του.
Τα μαθηματα που δινεις στο 1ο πεδιο ειναι
Γλωσσα Λογοτεχνια
Αρχαια
Ιστορια
Λατινικα
Δυστηχως οι ψυχολογιες θελουν ταβανι μοριων οποτε πρεπει να ξερεις πολυ καλα κατι που δεν διδαχθηκες ποτε και ειναι και δυσκολα.
Εδω εχουμε αρκετα κοριτσια που θα περασουν ή περασαν μεσου του 1ο πεδιου να σου πουν αμα θελουν πως ''ταλαντωνονται'' οταν διαβαζουν αυτα τα μαθηματα.