Αγαθαρχιδης
Νεοφερμένος
Βαλε στην διατροφη μαυρη σοκολατα.Εγώ πάχυνα, αλλά χλαπάκιαζα σοκολάτες ΙΟΝ και λάκτα μες την χρονιά. Ειδάλλως δεν νομίζω να χα παχύνει, παίζει ν' αδυνάτιζα κιόλας. Αγαπημένη η ΙΟΝ αμυγδάλου 200γρ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
οι περισσοτεροι παχαινουν στην 3η λυκειου...δεν ειναι τοσο κακο αρκει να μην ξεφυγεις απο τα λογικα πλαισια...εγω ημουν αρκετα αδυνατη οποτε ειχα περιθωριο...αλλωστε μετα η ανυπομονησια να ξεχυθειτε στις παραλιες θα σας κανει να τα χασετε αμεσως
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι επειδη ετρωγα πολυ... σοκολατες κτλ .... απλα ετρωγα αργα το βραδυ και καθομουν δλδ δν γυμναζομουν καθολου ουτε περπατημα ουτε τπτ.... κατι στο οποιο ο οργανισμος μ δεν εχει συνη9ισει οποτεεε...! :ΡΡ
Ρεμέδιος
Νεοφερμένος
Αν ξαναέδινα πανελληνιες το φαγητο θα ηταν η μικρη μου απολαυση. Τι στο καλο χανουμε τον υπνο μας δεν θα στερηθουμε και το φαι!!
NatashaLP
Νεοφερμένος
Παιδια προσοχη προσοχη!Η περιοδος των πανελληνιων ειναι η πιο επικινδυνη για τον τομεα της υγειας!Αποφυγετε καθε ειδους υπερβολη ή ελλειψη!
ΕΧΑΣΑ 9-10 ΚΙΛΑ!και γιατι αυτο?γιατι απο το πολυ αγχος μου ετρωγα συνεχεια γλυκα,με αποτελεσμα να παρουσιασω κατα την περιοδο των εξετασεων διαβητη τυπου 2(ενα εκ των συμπτωματων του ειναι η αδικαιολογητη απωλεια βαρους)!Ακομα το πληρωνω αυτο το λαθος μου(την πολυφαγια) ακομα και τωρα,μετα απο 4 μηνες!
Παιδια προσοχη προσοχη!Η περιοδος των πανελληνιων ειναι η πιο επικινδυνη για τον τομεα της υγειας!Αποφυγετε καθε ειδους υπερβολη ή ελλειψη!
Mην ξαναπείς ότι απέκτησες διαβήτη τύπου 2 από τα πολλά γλυκά, τρέμουν τα κόκαλα του Ιπποκράτη, σπουδάζεις και νοσηλευτική.
1000 φορές να πεις ότι λόγω υπερβολικού άγχους και λόγω του συμπαθητικού συστήματος, η γλυκόζη δεν αποθηκεύονταν στα κύτταρα (δουλειά που κάνει η ινσουλίνη) οπότε παρουσίασες υπεργλυκοζαιμία
:p
NatashaLP
Νεοφερμένος
Mην ξαναπείς ότι απέκτησες διαβήτη τύπου 2 από τα πολλά γλυκά, τρέμουν τα κόκαλα του Ιπποκράτη, σπουδάζεις και νοσηλευτική.
1000 φορές να πεις ότι λόγω υπερβολικού άγχους και λόγω του συμπαθητικού συστήματος, η γλυκόζη δεν αποθηκεύονταν στα κύτταρα (δουλειά που κάνει η ινσουλίνη) οπότε παρουσίασες υπεργλυκοζαιμία
:p
δεν εχω κατορθωσει με τις απεργιες να ξεκινησω ακομα τις σπουδες μου,συγχωρεστε με
Guest 018946
Επισκέπτης
eirini9595
Νεοφερμένος
Hodor
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
ειδικα αυτο με την κυτταριτιδα που εθιξες νισαφι πια.
ακουω και κατι τραγικες φημες του τυπου, ολες οι ελληνιδες εχουν κυτταριτιδα, ειναι στο dna μας.
δηλαδη εγω και οι φιλες μου γιατι δεν εχουμε καθολου?? αλλο dna εχουμε ? δν νομιζω?
και επειδη ειμαι ατομο που τρωει μερα παρα μερα σοκολατα θελω να τονισω οτι αδικα την κατηγορειτε.
ο λογος που προσωπικα δν εχω και προτεινω σαν συμβουλη ειναι ΜΗΝ πινετε αναψυκτικα.
οχι αλλες κοπελες με κοκα κολα στο χερι. εχει και αλλες επιλογες.
nPb
Επιφανές μέλος
buffon85
Δραστήριο μέλος
nPb λαικ για αλλη μια φορα.
ειδικα αυτο με την κυτταριτιδα που εθιξες νισαφι πια.
ακουω και κατι τραγικες φημες του τυπου, ολες οι ελληνιδες εχουν κυτταριτιδα, ειναι στο dna μας.
δηλαδη εγω και οι φιλες μου γιατι δεν εχουμε καθολου?? αλλο dna εχουμε ? δν νομιζω?
και επειδη ειμαι ατομο που τρωει μερα παρα μερα σοκολατα θελω να τονισω οτι αδικα την κατηγορειτε.
ο λογος που προσωπικα δν εχω και προτεινω σαν συμβουλη ειναι ΜΗΝ πινετε αναψυκτικα.
οχι αλλες κοπελες με κοκα κολα στο χερι. εχει και αλλες επιλογες.
αχ τοσο γλυκια η αθωοτητα της ηλικιας σου!
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Πάντως παρόμοιο παράδειγμα είναι αυτό που οι άντρες θεωρούν οτι η...κοιλιά τους είναι γοητευτική. Μιλάω για περιπτώσεις που ο άλλος λιωνει όλη τη μέρα στο PC, κατεβάζει σουβλάκια και μπύρες και λεει οτι η κοιλιά του είναι γοητευτική. Ε, οχι...
Σχετικά με αυτό για τη κυτταρίτιδα, δεν γίνεται να κάνουμε γενικεύσεις. Γνωρίζω για παράδειγμα μια κοπέλα που γυμνάζεται, προσέχει τη διατροφή της κι όμως εχει κυτταρίτιδα. Απο την άλλη, μια φίλη μου τρώει όσο θέλει και είναι 45 κιλά με το ζορι. Όπως και να'χει, το θεμα είναι να εισαι υγιής.
Gate4
Επιφανές μέλος
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Αμέσως μετά το τέλος των εξετάσεων τα έχασα και με το παραπάνω.
Είναι λογικό να παίρνεις κιλά γιατί εκείνη την περίοδο δεν κάνεις ό,τι έκανες πριν. Δεν έχεις χρόνο για πολλές δραστηριότητες και είσαι συνεχώς σε φάση σπίτι - σχολείο - φροντιστήριο - σπίτι.
ivilinia_new
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.