Ace of Spades
Νεοφερμένος
Δεν έφταιγε το άγχος, δεν αγχωνομουν υπερβολικά, γενικά δεν αγχωνομαι ποτέ για την ακρίβεια. Είχε να κάνει με το ότι έτσι αποκτούσα την ψευδαίσθηση του ελέγχου της κατάστασης και της ζωής μου.
Τώρα, μετά από 2.5 χρόνια, ισορρόπησα στα 50 και είμαι καλά xD (σχετικά... :p ) .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κανετε καθολου ή τα χετε παρατησει??
Παω β'λυκειου κ ασχολουμαι με το βολλευ και ξερω οτι του χρονου δεν θα χω καθολου χρονο για προπονησεις, αλλα θα χω χρονο για καμια ασκηση στο σπιτι?? ισα ισα να κρατησω την "γραμμη" μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος
Το θέμα είναι πως δεν έχει κουράγιο κανείς εκείνη τη περίοδο και για γυμναστική. Προσωπικά έκανα στίβο και δεν άντεξα στο Λύκειο. Αλλά στο σπίτι γυμναζόμουν ανά διαστήματα. Όσο άντεξα βέβαια γιατί μετά άρχισα και το εργαστήρι και δεν μου έμεινε κουράγιο.
Κάνεις χρόνια γυμναστική; Αν κάνεις καιρό και βαριά γυμναστική, έχε στο νου σου πως θα πονάς αν τη σταματήσεις απότομα. Δε ξέρω όμως και σε τι σχολή στοχεύεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα ηθελα πολυ και του χρονου να συνεχιζα χορο αφου οπως ειπα και πριν θα ξελαμπικαρει λιγο το μυαλο μου , αλλα μαλλον θα εστιασω στις ασκησεις στο σπιτι κυριως μυικη ενδυναμωση.. δεν θελω να αποκτησω κυτταριτιδα
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Παντος χρονο για γυμναστηριο η για λιγο χορο (αν ειναι ευελικτο το προγραμμα, ή τυχει να βολευει με τα φροντιστιρια σου) θα εχεις. Μην ακους υπερβολες και υπερ-τραγικοποιησεις που ειναι πολυ συχνες. Το θεμα ειναι να εχεις συστημα, οχι να διαβαζεις ακαταπαυστα. Και φυσικα χρειαζεσαι χρονο για τον ευατο σου! Χρονο που να μην ασχολησε με τις πανελληνιες και να αδειαζεις το μυαλο σου! Σε αυτες τις ωρες η γυμναστικη ταιριαζει γαντι!
Μην αφησεις κατι που αγαπας για να κανεις κατι που δεν αγαπας!
fockos
Επιφανές μέλος
Όποιος δεν ενδιαφέρετε για τις πανελλαδικές ή θέλει να κάνει πρωταθλητισμό φυσικά να μην διακόψει για κανέναν λόγο την προπόνηση του.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Guest 712911
Επισκέπτης
παιδιά ότι έχετε παρατηστε το μαχαίρι όποιος θέλει να συνεχίσει συνεχίζει μετά τις εξετάσεις.
Όποιος δεν ενδιαφέρετε για τις πανελλαδικές ή θέλει να κάνει πρωταθλητισμό φυσικά να μην διακόψει για κανέναν λόγο την προπόνηση του.
Αθλητισμό δε γίνεται;
alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Προς το παρόν είμαι 49, κατά το Μάιο θα γίνω καμια 60αρια όπως φαίνεται..
Εκτός κι αν συνεχίσω την τακτική που ακολουθώ στις εξετάσεις: "what? δεν έφαγα για μεσημέρι? δεν πειράζει άυριο τότε"
ΑνεξαρτητηΛεμε
Εκκολαπτόμενο μέλος
πήρα γύρω στα 3,τα έχασα και τώρα τα έχω σχεδόν ξαναπάρει..θα φταίει που τρώω το βράδυ
πάντως τα περισσότερα παιδιά έβαλαν κιλά
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
Υ.Γ. ξεχασα να πω οτι αυτο συμβαινει τελευταια που αρχισα φροντ. Μεχρι το καλοκαιρι ετρωγα κανονικα(και παραπαω απο οτι επρεπε καποιες φορες χωρις ωστοσω να παχυνω παλι)
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Παχαινουν ακριβως επειδη δεν προλαβαινουν να φανε κανονικα, και τρωνε οτι βρουνε στα κενα απο τα φροντιστηρια
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα μπεις στο δρόμο σου. Κι εγώ μέχρι τα Χριστούγεννα αδυνάτιζα. Μετά ήρθε η κατρακύλα!παιδια, διαβαζω οτι οι περισσοτεροι απο εσας στην γ λυκειου βαζετε κιλα... εγω πιστεω πως θα χασω ... ειμαι 1.85 και ειμαι 72 κιλα και καποιες μερες δεν τρωω καν μεσημεριανο (τις περισσοτερες μερες) επειδη εχω φροντ μετα και βιαζομαι να διαβασω... :/ με αποτελεσμα να τυχει καποιες μερες να εχω φαει ελαχιστα ολη την μερα. ειδικα αν εχω αγχωθει στο φροντ μπορει να μην φαω καν το βραδυ, πολυ σπανια βεβαια και να ειμαι μονο με το ελαχιστο πρωινο και κατι λιγα στην μεση της μερας. Ουτε τρωω, ουτε κοιμαμαι σωστα και οσο πρεπει. Εχει τυχει σε κανεναν κατι τετοιο; :/
Υ.Γ. ξεχασα να πω οτι αυτο συμβαινει τελευταια που αρχισα φροντ. Μεχρι το καλοκαιρι ετρωγα κανονικα(και παραπαω απο οτι επρεπε καποιες φορες χωρις ωστοσω να παχυνω παλι)
Ευτυχώς, μια απόφαση είναι να επανέλθεις στα φυσιολογικά μετά!
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
gregory nub
Διάσημο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.