challenger
Επιφανές μέλος
Χρειαζεται, ειναι σιγουρο γιατι μια φιλη μου επρεπε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ να περασει καπου για να παει γαλλιαΜπααα δεν χρειαζεται...
μα τι λες; παιρνεις βεβαιωση εισαγωγης σε σχολη χωρις να εχεις κανει μηχανογραφικο;Μα τη βεβαίωση τη παίρνεις ούτως ή άλλως.Κάνεις-δε κάνεις μηχανογραφικό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Χρειαζεται, ειναι σιγουρο γιατι μια φιλη μου επρεπε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ να περασει καπου για να παει γαλλια
μα τι λες; παιρνεις βεβαιωση εισαγωγης σε σχολη χωρις να εχεις κανει μηχανογραφικο;
Αλλο η βεβαιωση προσβασης, και αλλο βεβαιωση εισαγωγης (αυτο πρωτη φορα το ακουω, δεν ξερω αν υφηστατε...!
Βεβαιωση προσβασεις ειναι απλα η βεβαιωση για τους βαθμους σου, δηλωνει πως εχεις την δυνατοτιτα προσβασεις, οχι οτι μπηκες καπου..! Την δινουν στα σχολεια προτου καν κανεις μηχανογραφικο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος
Αλλο η βεβαιωση προσβασης, και αλλο βεβαιωση εισαγωγης (αυτο πρωτη φορα το ακουω, δεν ξερω αν υφηστατε...!
Βεβαιωση προσβασεις ειναι απλα η βεβαιωση για τους βαθμους σου, δηλωνει πως εχεις την δυνατοτιτα προσβασεις, οχι οτι μπηκες καπου..! Την δινουν στα σχολεια προτου καν κανεις μηχανογραφικο
και με το που περνάς σε καποια σχολη, παιρνεις μια βεβαιωση οτι μπηκες, αυτην ζητησαν απο τη σχολη της
MolecularMary
Νεοφερμένος
Δεν θελω να συνεχισω το θεμα απλως επειδη κ εγω θα φυγω μοριακη βιολογια στο εδιμβουργο θελω να πω οτι αισθανομαι πολυ ασχημα που πρεπει να το κανω...απλως ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου συμβει εκει!Να ρωτησω???Γιατι οσοι θα πατε εξω απο την Ελλαδα.Παιρνατε σε καποια σχολη εδω περα και τρωτε ΑΔΙΚΑ καποια θεση καποιου αλλου παιδιου...?? :/
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Καταλαβαινω.Δεν θελω να συνεχισω το θεμα απλως επειδη κ εγω θα φυγω μοριακη βιολογια στο εδιμβουργο θελω να πω οτι αισθανομαι πολυ ασχημα που πρεπει να το κανω...απλως ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου συμβει εκει!
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
μα τι λες; παιρνεις βεβαιωση εισαγωγης σε σχολη χωρις να εχεις κανει μηχανογραφικο;
Για τη βεβαίωση πρόσβασης λέω εγώ...
Σωστά θυμόμουν...κι εσύ για τη βεβαίωση πρόσβασης έλεγες στο μήνυμα που σου απάντησα...anyways...
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Και όσο για τη βεβαίωση πρόσβασης,ναι ισχύει.
Κάποια πανεπιστήμια σε δέχονται σε ένα τμήμα τους,μόνο αν έχεις περάσει σε αυτό στην χώρα σου. Σε κάποια άλλα απλά θέλουν απολυτήριο,που σου εξασφαλίζει πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση [στα περισσότερα στο UK]. Δηλαδή όπως προαναφέρθηκε,σε κάποια βεβαίωση εισαγωγής και σε κάποια άλλα βεβαίωση πρόσβασης.
Και στο κάτω κάτω,ξες τι είναι να'χεις πάσο; [τώρα έγινα εγωίστρια,που σκέφτεται μονάχα τον εαυτούλη της και που χάρη σε κάτι τέτοιες χρεοκοπήσαμε και μπλα μπλα μπλα ]
Iliaso
Περιβόητο μέλος
challenger
Επιφανές μέλος
εχεις δικιο, ομως errare humanum est...Σωστά θυμόμουν...κι εσύ για τη βεβαίωση πρόσβασης έλεγες στο μήνυμα που σου απάντησα...anyways...
Ναι, την εφαγες.Mε αυτή τη λογική και εγώ έφαγα τη θέση ενός παιδιού που θα ήθελε να περάσει δασολογία(ναι υπάρχουν ελάχιστοι που θέλουν)
Τοσο ξεπεσμένη σχολή ειναι;
κτηνωδης ανταγωνισμος...παρότι εγώ δε παρακολουθώ.Οι πανελλήνιες δεν είναι ευγενής άμιλλα αλλά ανταγωνισμός
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.