anna99zante
Νεοφερμένος
Η anna99zante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
08-03-17
14:55
Γειά σας ,
Είμαι μαθήτρια της Γ λυκείου και θα δώσω πανελλήνιες φετος.
Ενδιαφέρομαι για Ακαδημίες Εμπορικου Ναυτικού και θα ήθελα να μάθω πότε βγαίνει η προκυρηξη
αλλά και τι άλλο χρειάζεται να κάνω( πχ.αίτηση, χαρτία κτλ. )
Σας ευχαριστώ!
Είμαι μαθήτρια της Γ λυκείου και θα δώσω πανελλήνιες φετος.
Ενδιαφέρομαι για Ακαδημίες Εμπορικου Ναυτικού και θα ήθελα να μάθω πότε βγαίνει η προκυρηξη
αλλά και τι άλλο χρειάζεται να κάνω( πχ.αίτηση, χαρτία κτλ. )
Σας ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
08-03-17
15:46
Δες την περσινή προκήρυξη για να πάρεις μια ιδέα
https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis...h-eisagwghs-akadhmies-emporikou-naytikou.html
https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis...h-eisagwghs-akadhmies-emporikou-naytikou.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna99zante
Νεοφερμένος
Η anna99zante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
08-03-17
16:06
Την έχω διαβάσει αυτή την προκυρηξη.
Guest 699855
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
08-03-17
17:11
Πάνω- κάτω τα ίδια ισχύουν κάθε χρόνο. Αρχές Ιουνίου η προκήρυξη και τα ίδια δικαιολογητικά.
anna99zante
Νεοφερμένος
08-03-17
19:51
Οκ ευχαριστώ.
Άρα δν χρειάζεται να κανω κάτι εγώ τώρα?
Άρα δν χρειάζεται να κανω κάτι εγώ τώρα?
undead2033
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο undead2033 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα.
08-03-17
21:15
Οχι ακομα. Αν το χεις δηλωσει στην αιτηση που εκανες για τις πανελληνιες, θα σε ενημερωσει και το σχολειο σου οταν ερθει η ωρα για το τι πρεπει να κανεις.
anna99zante
Νεοφερμένος
08-03-17
21:38
Οκ
Σας ευχαριστώ όλους! !
Σας ευχαριστώ όλους! !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...