ngeo23
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
Ναι μπορείς, αλλά σίγουρα θα γνωρίζεις ότι τα θέματα είναι διαφορετικά, έτσι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλκίμαχος
Εκκολαπτόμενο μέλος
xdimitris
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος
στα πρώτα 2 χρόνια (λόγω μετάβασης των σχολείων σε διαφορετικά μαθήματα) δεν γινόταν αυτό που λες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bingo95
Νεοφερμένος
Bingo95
Νεοφερμένος
Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Bingo95
Νεοφερμένος
Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Bingo95
Νεοφερμένος
Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Bingo95
Νεοφερμένος
Ποια είναι η γνώμη σου;
Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατάλαβα..σ'ευχαριστώ πολύ πάντως!Το κακό είναι ότι ξέρεις με προβληματίζει αυτό ότι για παράδειγμα αν πάρω απολυτήριο μετά δεν μπορώ να δώσω από Επαγγελματικό..και δεν ξέρω τι να κάνω γιατί δεν τα πάω καλά..
Κοιτα,δεν ειναι και στανταρ,οτι αν πας Επαλ,θα περασεις σιγουρα..Τα μαθηματα, δεν ειναι και τοσο βατα...πχ η νεοελληνικη γλωσσα,ειναι ιδια με γελ(ιδιο βιβλιο και ιδια υλη)..Τα μαθηματικα, ειναι ενα μιγμα(στατιστικη,ορια,διαφορικος λογισμος,ολοκληρωματα)..Και της ειδικοτητας,ειναι μεγαλης βαρυτητας..Επισης, επειδη περνανε λιγα παιδια(περιπου το 20%..Πριν χρονια,ηταν 10%),οι βασεις ειναι υψηλες..Πχ αν ενα Τει απο γελ,εχει 11000 στα 20000,μπορει απο επαλ ομαδας α,να εχει 1500 στα 2000...Στο επαλ ομαδας β,ειναι πολυ λιγα παιδια,γιατι ειναι βλακεια να εισαι επαλ και να κανεις ιδια μαθηματα γελ+ειδικοτητας...
Ποια είναι η γνώμη σου;
Η γνωμη μου ειναι, να δωσεις φετος και αν δε περασεις,να κατσεις να προετοιμαστεις καλυτερα τον αλλο χρονο(δε θα εχεις και το σχολειο και θα ειναι πιο πολλες οι ωρες σου) και να ξαναδωσεις..Αφου δε πηγες απο την αρχη Επαλ,τωρα θα ειναι σα χασιμο χρονου..Και ποσο μαλλον,αφου δε θα μπορεις να δωσεις... Βεβαια συζητησε το και με τους γονεις σου,τους καθηγητες σου και πανω απο ολα με τον εαυτο σου και αποφασισε..
Γιώργοςς
Νεοφερμένος
έκανα μία αναζήτηση στο ιντερνετ,αν μπορώ να δώσω πανελλήνιες μέσω ΕΠΑΛ και έπεσα πάνω σε αυτό το ποστ.Επειδή με αυτά που διάβασα ψιλομπερδεύτικα μπορείτε να μου πειτε τώρα που είμαι Α' λυκείου σε γενικό και του χρόνου θα πάω στο ΕΠΑΛ μπορώ να δώσω πανελλήνιες στην Γ' λυκείου για να περάσω σε μία σχολή στο ΤΕΙ;
ευχαριστώ
Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας παιδιά!
έκανα μία αναζήτηση στο ιντερνετ,αν μπορώ να δώσω πανελλήνιες μέσω ΕΠΑΛ και έπεσα πάνω σε αυτό το ποστ.Επειδή με αυτά που διάβασα ψιλομπερδεύτικα μπορείτε να μου πειτε τώρα που είμαι Α' λυκείου σε γενικό και του χρόνου θα πάω στο ΕΠΑΛ μπορώ να δώσω πανελλήνιες στην Γ' λυκείου για να περάσω σε μία σχολή στο ΤΕΙ;
ευχαριστώ
Nαι, μπορείς...Δε θα μπορούσες μόνο, αν τελείωνες το γελ και πήγαινες μετά β Επάλ..Γιατί ,θα είχες ήδη πάρει απολυτήριο λυκείου και δε θα γινόταν να πάρεις και από Επάλ (γιατί είναι ισοδύναμο το απολυτήριο με γελ) και έτσι δε θα μπορούσες να δώσεις πανελλήνιες...Τώρα, κανένα πρόβλημα...
Bingo95
Νεοφερμένος
Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εννοείται πως δεν είναι στάνταρ,απλά έχω τόσο μεράκι για να διαβάσω και θέλω να περάσω κάπου δεν θέλω να το αφήσω έτσι..Του χρόνου όμως και για να πάω να δώσω ΠΆΛΙ δεν θα έχω φροντιστήρια και έτσι θα είναι εύκολο να χάσω την μπάλα.Και αν δεν πάρω απολυτήριο λυκείου;Τότε θα μπορώ να πάω δευτέρα Επα.Λ;
Αν δε πάρεις απολυτήριο λυκείου(δηλαδη αν δεν ολοκληρωσεις την τριτη λυκειου),λογικά θα μπορείς να πας β Επαλ και να δώσεις και πανελλήνιες... ΟΜΩΣ ΜΙΛΑ ΠΡΩΤΑ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΟ...Μη παρεις μια τετοια αποφαση,ετσι...
Β Επαλ,θα μπορουσες ετσι και αλλιως να πας..Απλα αν παρεις απολυτηριο γελ, τοτε μπορεις να πας μονο για την ειδικοτητα..Αν δε παρεις απολυτηριο γελ,μπορεις να δωσεις και πανελληνιες απο επαλ και να παρεις απολυτηριο απο εκει.....
Βεβαια ψαξε μηπως μπορεις να τελειωσεις γελ και να δωσεις με επαλ,χωρις να φοιτησεις...Δε νομιζω οτι γινεται,αλλά ρωτα... Σου συνιστω,να μη παρεις καμια αποφαση,πριν μιλησεις πρωτα με καποιον εκπαιδευτικο...
Bingo95
Νεοφερμένος
Bingo95
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.