djimmakos
Διάσημο μέλος
Και, δε νομίζω επίσης ότι είμαι απόλυτος, απλώς είπα ότι ο σκοπός του φροντιστηρίου είναι προγραμματιστικός, σε βάζει σ' ένα πρόγραμμα και σε καθοδηγεί. Γνωρίζω πολλά παιδιά που πέτυχαν χωρίς φροντιστήριο μόνο και μόνο γιατί είχαν κάποιο πρόγραμμα. Όπως είπες και εσύ, το φροντιστήριο παρέχει ασφάλεια, αποτελεί το μέσο και όχι την αιτία για έναν καλό βαθμό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Ειναι οντως ξεφτυλα να δινεις λεφτα σε καθηγητη του αοδε για να σε βαλει σε προγραμμα και να ακουσεις για αλλη μια φορα ''στρωσου και θα αναμυφθεις,του χρονου θα σαι φοιτητης κυριλε καταστασεις φρου φρου αρωματα κλπ κλπ''
Μαθημα αοδε=Κρατημα βιβλιου+Προγραμμα διαβασματος....
Το κρατημα βιβλιου μπορει να γινει απο συγγενικο σου προσωπο...
Το προγραμμα διαβασματος σχεδιαζετε απο τον μαθητη...
Αυτα τα ολιγα...Ανακεφαλαιωνοντας μαθητης που κανει ιδιαιτερο/φροντηστηριο αοδε για μενα = ξεφτυλας....χωρις παρεξηγηση...
Α και να μην ξεχασω οτι στις πανελληνιες δεν παιζετε η ζωη σου...κουλαρετε λιγο μην τρελενεστε....και επισης το φροντηστηριο δεν προσφερει σιγουρια...
Η σιγουρια αποκτατε με την προσωπικη δουλεια που κανεις,με τον κοπο,τις ασκησεις κλπ και οχι με το προγραμμα που σου προσφερει το φροντηστηριο..γιατι το φροντηστηριο κυριως προγραμμα σου προσφερει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Αν ο στόχος κάποιου είναι ένα ΤΕΙ είναι φυσικό να θεωρεί ξεφτίλες όσους στοχεύουν σε κάτι παραπάνω και δίνουν βάση ακόμα και στην ΑΟΔΕ. Αυτά είχα να πω. Καληνύχτα σε όλους.
Αν αναφερεσαι σε μενα ακου πως εχουνε τα πραματα λοιπον....
Δεν θεωρω ξεφτιλες αυτους που στοχευουν σε ΑΕΙ αλλα αυτους που πανε ιδιαιτερο αοδε..ετσι απλα...ειτε στοχευουν σε ΑΕΙ ειτε σε ΤΕΙ...
Προσωπικα εδωσα βαση στο αοδε οσο δεν πηγαινε...Απο τα λιγα ατομα που λεγανε μαθημα καθε φορα...Αν δεν εισαι γιατι πολυ δυνατος στα μαθηματικα/φυσικη δινεις βαση αοδε/προγραμματισμο...
Το αοδε το εσκισα το κορμι και εγραψα και καλα...Οποτε αυτα που λες δεν εχουνε βαση...
ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Ωστόσο μην αρνείσαι ότι αυτό που είπες ήταν κάπως απόλυτο και επίτρεψε μου, προσβλητικό. Εγώ που πόνταρα Μαθηματικά και Φυσική και θα μπορούσα να αγνοήσω την ΑΟΔΕ έγραψα καλά μόνο και μόνο επειδή είχα ένα άτομο να μου οργανώνει το διάβασμα. Και μιας και όλα κρίνονται στις Πανελλήνιες, όσο προγραμμα και αν έχει κάποιος το φροντ. τον βοηθά ιδιαίτερα...
Τον βοηθαει ιδιατερα...δεν αντιλεγω αλλα οχι στην περιπτωση του αοδε...
Σε ολα τα αλλα μαθηματα σαφως και τον βοηθαει σε καποιο βαθμο...
Προσωπικη μου αποψη παντα
angelina001
Νεοφερμένος
θες να πετυχεις?βαλε προγραμμα να τελειωσεις την υλη μεχρι τον ιανουαριο (54 σελιδες ειναι συνολικα,χωρις εικονες!) και κατσε να λες το μαθημα δυνατα και φωναχτα σε σενα τον ιδιο(χωρις να κρυφοκοιτας ) η σε καποιο αλλο προσωπο! και επισης παρακολουθα το μαθημα στο σχολειο (εστω αυτο που γινεται και αποκαλειται μαθημα)..το βιβλιο ειναι γραμμενο σε απλα ελληνικα!αν ομως καπου εχεις απορια και δε καταλαβαινεις τι εννοει κανε και μια ερωτηση στο καθηγητη σου στο σχολειο!με αυτα τα λιγα το 20αρι στο αοδε το εχεις στο τσεπακι!
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαρουλα*
Νεοφερμένος
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το βιβλιο υπαρχει στη βιβλιοθηκη του ischool και μαλιστα υπογραμμισμενο!
ο,ευχαριστώ πολύ.Είμαι καινούργια ακόμα
αυτή όμως είναι η θεωρία όπως ακριβώς είναι στο σχολικό?
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
(Αν φέτος δεν αλλάξει κάτι, που δεν νομίζω)
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, ακριβώς η ίδια με του σχολικού.
(Αν φέτος δεν αλλάξει κάτι, που δεν νομίζω)
αα,ωραιότατα.:no1:θενκς.
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
σημερα ημουν στο φροντιστηριο και μας ρωτησαν ποιοι απο εμας θα κανουμε ΑΟΔΕ... επειδη εχω ακουσει οτι το μαθημα ειναι καθαρα θεωρητικο,δηλαδη θελει αποστηθιση,δεν καταλαβαινω σε τι θα χρησιμευε να κανω μαθημα.
Ειναι καθαρα υποθεση του μαθητη αν θα καθισει να ασχοληθει και το αν θα δουλεψει...
Εσεις τι λετε? Ειναι απαραιτητο? Σκεφτομουν να δουλεψω μονη μου με βοηθητικο βιβλιο και σημειωσεις και προς το τελος να κανω καποια μαθηματα στο φροντιστηριο για ενισχυση...
Θα ειμαι καλυμμενη ή να ξεκινησω απο τωρα?
Σορρυ αν ειμαι οφφ τοπικ απλα ειδα ΑΟΔΕ τον τιτλο και ειπα να ποσταρω...δεν προλαβα να διαβασω τα προηγουμενα,οποτε αν επαναλαμβανομαι άι απόλοτζαιζ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariza_93
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koum
Πολύ δραστήριο μέλος
To σχολικό βιβλίο είναι υπερ-αρκετό για αυτό το σιχαμερό ( ) μάθημα. Καλή επιτυχία!παιδια χρειαζομαι τη γνωμη σας...
σημερα ημουν στο φροντιστηριο και μας ρωτησαν ποιοι απο εμας θα κανουμε ΑΟΔΕ... επειδη εχω ακουσει οτι το μαθημα ειναι καθαρα θεωρητικο,δηλαδη θελει αποστηθιση,δεν καταλαβαινω σε τι θα χρησιμευε να κανω μαθημα.
Ειναι καθαρα υποθεση του μαθητη αν θα καθισει να ασχοληθει και το αν θα δουλεψει...
Εσεις τι λετε? Ειναι απαραιτητο? Σκεφτομουν να δουλεψω μονη μου με βοηθητικο βιβλιο και σημειωσεις και προς το τελος να κανω καποια μαθηματα στο φροντιστηριο για ενισχυση...
Σορρυ αν ειμαι οφφ τοπικ απλα ειδα ΑΟΔΕ τον τιτλο και ειπα να ποσταρω...δεν προλαβα να διαβασω τα προηγουμενα,οποτε αν επαναλαμβανομαι άι απόλοτζαιζ!
thomasKAJSA
Νεοφερμένος
παιδια χρειαζομαι τη γνωμη σας...
Μην κανεις το λαθος και δεν πας φροντηστηριο εκτος και αν υπαρχουν οικονομικοι λογοι.Θα μου πεις μα ειναι καθαρα αποστηθηση γιατι να μην το μαθω μονος μου? Σου υπογραφω οτι θα το παρατησεις και μετα δν θα προλαβενεις !!!Ενω αμα πηγαινεις φροντηστηριο θα ''αναγκαζεσε΄΄ να το διαβασεις
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.